• 4 808
  • 23

JZZ

Lukko, Piraattiryhmä, Caps, ManU
Vuoroin vieraissa -sarja alkaa siis tiistaimatsilla Lahdessa, ja torstaina kohdataan Raumalla. Sanomattakin on selvää, että sijoilla 7 ja 10 majaileville joukkueille molemmat pelit ovat ns. kuuden pisteen otteluita. Nämä ottelut häviämällä on Lukon kaula Pelicansiin enää piste, vastaavasti kahdella voitolla karistetaan ainakin play-outtien mahdollisuus kauas pois.

Lukon edelliset pelit ovat menneet pisteiden valossa oikein kohtuullisesti, lukuunottamatta 5-0 tappiota Saipalle Lappeenrannassa. Maalin tappio Kalpalle kotona oli toki pettymys, mutta johtui enemmän KalPan hyvästä puolustuspelistä kuin umpisurkeasta hyökkäyksestä. Pelicansilla viime otteluissa maalintekovastuussa ovat ollut neloskentän jyrät, ja maalinteko on hieman tökkinyt viime aikoina. Lukon joukkue alkaa koko ajan löytämään toisensa paremmin, ja vahvistuneen puolustuksen kautta pelaaminen helpottuu koko ajan.

Lukko saa kaikki pelaajansa Tommi Kovasta lukuunottamatta tähän matsiin jalkeille, joten materiaalin puolesta Lukolla on selvä ylivoima. Pelicansilla lienee jotain vatsatautiepidemiaa ollut (?) joten siellä poissaoloja saattaa olla yllättävänkin paljon.

Veikkaan ensimmäisen osan voittoa Lukolle, selkein numeroin. Jotenkin on nyt vaan sellainen kutina.

Tuomainen-Koponen-Ben-Amor, Nevalainen-Lehikoinen

Semir ja Lehikoinen palaavat pelaavaan kokoonpanoon, mutta Saarela on syystä tai toisesta poissa kokoonpanosta.

Edit:No poistakaas modet tämä kun kerran oli hidas.

L4E

Rauma Luk

1. Kenttä:

2.Kenttä:

3. Kenttä:

4. Kenttä:

Lehikoinen palaa pelaavaan kokoonpanoon, mutta Saarela on syystä tai toisesta poissa kokoonpanosta ja Virtala ottaa pahin paikan.

Viimeksi muokattu:

Pelikaani

Pelicans
Vatsatauti siis jyllää Lahessa, ja Pelicanskin on saanut tästä osansa. Jännityksellä odotellaan minkälaisen kokoonpanon kotijoukkue saa kasaan. Avainpelaajia, jos on poissa, niin pisteet tuskin Lahteen jäävät. Vaikeaa se on parhaalla miehistölläkin.

Eiköhän ottelun käsikirjoitus noudata vanhaa tuttua kaavaa. Vähämaalinen peli, jota Pelicans hallitsee selkeästi ja vastustajan maalivahti on ottelun kuumin pelaaja.

Notsu

Pelicans Lahde
Pelicansilla vatsataudin kourissa ainakin Suhonen, Laurila, Kauppila, K Koivunen. Hekistä otetaan hätäapuun Tuhkanen ja Rinkinen. Pitkäaikaispotilaista sivussa edelleen Pirjetä, Nurminen, Birner ja T Koivunen.

Aamujäällä Ara kiroili ja sätti joukkuetta siihen malliin, ettei ole ihme että heikoimmilla valuu vellit pöksyihin. Enpä ole ennen havainnut Aran käyttävän näin ankaria metodeja sytyttääkseen jätkät pelaamaan.

-OO-

Lukko
Kuten joku jo edellisen kierroksen otteluseurantaketjussa viisastelikin niin maaliverkot on varmaan piukassa kun Lukko ja Pelicans kohtaavat... Molemmilla alla "se vääränlainen nollapeli", Lukolla niitä on kaksikin viimeisestä kolmesta pelistä ja ei ole tainnut Pelicansinkaan toimesta se kuvitteellinen punavalo hirveästi kulua viime aikoina.

Lahdessa kakkatautia liikenteessä joten paha mennä sanomaan minkälaisen miehistön Pelicans saa kasaan. Sen verran vedetään kotiinpäin että Lukko vie pisteet selvin numeroin. Olisiko peräti Petelle vaihteeksi nollapeli? Eli Lukko saa ainakin tänään maalintekopuolen taas onnistumaan, Pelicans saa minun puolestani vielä pysyä siellä nollaosastolla...

Lehikoisen paluu on positiivinen asia, alkaa pikkuhiljaa tuo vemppaosasto tyhjentyä, vai mikä lienee sitten Pahilla? Mielenkiintoista nähdä mitä tuo "uusittu" kolmosketju saa aikaiseksi, toivottavasti Viinanen alkaisi pikkuhiljaa heräillä ja Mustosellekin toivoisi jo pikkuhiljaa onnistumisia.

Raúl

Pelicans

Jos 1-3, 2-3, 0-2, 0-1, 1-2 tai vastaavat lukemat ovat selkeitä, niin olen samaa mieltä. Runsasmaalista ottelua tästä ei kyllä tule, ellei jotain todella radikaalia tapahdu. Lukon voitolle itsekin rahani laittaisin, jos pelaisin. Seuraava ottelu Raumalla lienee myös Lukon heiniä, aika lailla samoin lukemin. Pelicansin puolustuspää on kuitenkin pysynyt melko hyvin kasassa, minkä voi todeta vastustajan maalimääristä viime aikoina.

Vatsatauti siis verottaa sen verran kotijoukkuetta, että Lukolla on entistäkin paremmat mahdollisuudet pisteisiin. Toisaalta Lukko on ollut lähes aina surkea Lahessa, joten pientä toivoa on kotijoukkueellakin. Eiköhän ottelu etene juuri niin kuin Pelikaani totesi, Pelicans hallitsee ja Vehasesta tehdään Lukon sankari.

Herkimmille katsojille tiedoksi, että silmät kannattaa sulkea kotijoukkueen ylivoimapelin ajaksi.

Hearsay

Lukko
Kun lauantaina kuulin Radio Suomesta Tommi Nikkilän karanneen paskalle neljän minuutin pelin jälkeen vatsatautisena, ensimmäinen ajatus oli, että toivottavasti Lukko ei pelaa vähään aikaan Pelicansia vastaan. Tietysti tämä on nyt heti seuraava peli! Vatsatautinen Pelicans voi olla Lukolle helppo vastus tänään, mutta kun siellä yksikin vatsatautiin sairastumassa oleva lahtelainen pärskii jossain kulmaväännössä päin raumalaispelaajaa, epidemia siirtyy myös Lukko-leiriin.
Torstain Pelicans-pelistä on sitten muutama hemmo pois ja lauantaina on jo pari Bajamajaa vaihtoaition vieressä, varmuuden vuoksi...

51 p Niko Tuhkanen

Sindel näyttäisi olevan sentterin roolissa, Kauppilan vääntäessä paskaa toisaalla. Sekä Rinkinen ja Tuhkanen paikkaamassa muita potilaita.

Jyty

käyttää lehväslukkoa logonaan.
Jos voimasanaa saa tässä kohtaa käyttää, niin totean, että helvetin iso peli on kyseessä. Paikka kuuden nipussa koki pienen kolauksen lauantaina, ja se sitten tarkoittaa taas sitä, että niitä voittoja on haalittava ympäriinsä, mikäli tuo paikka aiotaan saavuttaa.

Saarela tosiaan sivussa, mutta ei sillä nyt suureen kuvaan ole juurikaan merkitystä. Lähihistoriasta löytyy kaksi peliä tekemättä maaliakaan, eikä se mene koskaan yhden pelaajan piikkiin, vaikka kyseessä olisi kuka tahansa. Jokainen menee peilin editse, ja toteaa, että huonosti on pelattu, ja siitä parannetaan. Sillä se homma korjaantuu, eikä millään vippaskonsteilla. Kyseessä on joukkuepeli, edelleen. Yhdessä voitetaan, ja myöskin hävitään.

-OO-

Lukko
Lukko haluaa kyllä tehdä sen kuuden sakkiin pääsyn itselleen, jos ei mahdottomaksi niin ainakin helvetin vaikeaksi! Ilmeisen vahva suoritus tänäänkin kun ensimmäisen erän jälkeen peli on 3-0. Lukolla lienee koko liigan kalleimpiin kuuluva hyökkäyskalusto ja neljässä viime pelissä on jääty kolme kertaa nollille. Nyt ei kyllä ymmärrä että mikä helvetti tuossa oikein mättää, ennen joulutaukoa peli kuitenkin kulki kuin unelma. Vehanenkin on tainnut palata taas tavallisten kuolevaisten pariin joten edes hän ei pysty pelastamaan Lukkoa tappioilta enää.

Oululaisketju ei ole saanut viime aikoina aikaiseksi mitään. Tai itse asiassa, Saarenheimo on kyllä kerännyt helvetisti jäähyjä! Että on ne jotain aikaan saaneet. Nyt kyllä vituttaa kun se kuuden sakkiin pääsy oli jo ihan näkyvissä kun joulutauolle lähdettiin, mutta nyt näyttää taas paljon vaikeammalta. Perkele!

-backley-

L U K K O
Jaahas ja jälleen kerran saa todeta Lukon matsin jälkeen olevan olotila kuin sillä kuuluisalla pienellä oravalla. On se kumma että kun tulee se vahvempi jakso ja pelataan puoli tusinaa pelejä hyvällä esityksellä niin mistä saadaan sitten perään samanlainen jakso täyttä tuubaa, kolme kertaa ilman tehtyä maalia liki putkeen kuten jo edelläkin todettiin! Ja edelleen kuten edellä todettiin: millä hyökkäyskalustolla! Saarenheimon jäähyilyn ja pelin sekavuuden niputin jo edelliskierroksella yhteen ja sama ilmiö on nyttenkin luettavissa tilastoista. Äkkiä tässä tulee mieleen sopimuskuviot, vaikken haluaisi moista paskaa ilmoille julistaa. Ei pysty mitään analyysiä vetään, Antsua ei taaskaan jaksanut kuunnella ja nyt on pää niin punaisena ettei eteensä näe. Fy satans äckel!

Roku

Rauman Lukko
Lukko on kyllä nyt käsittänyt asian ihan väärin. Se "nollatoleranssi" on suunnattu tuomareille ja tarkoittaa sitä että rikkeet otetaan kaikki pois, eikä sitä että pelissä ei tehdä yhtään maalia. Kuinkahan kauan Lukko meinaa tuolla taktiikalla oikein pärjätä?

Canal Plussan erätaukovälähdyksestä päätellen se Forsströmin tekemä 2-0 meni aika helposti Vehaselle, mutta en siitä huolimatta ala maalivahtia syyttelemään vaan kyllä ne on ihan eri miehet jotka saa mennä peilin eteen etsimään vikaa pelin tukkoisuuteen.

Onneksi Pelicans kohdataan jo torstaina seuraavan kerran, oletettavasti loppuunmyydyn Äijänsuon hurmoksessa. Sitä peliä Lukko ei enää voi hävitä, eihän?

Onnittelut Pelicansille. Toivon mukaan Lukkoon tarttui sen paskataudin lisäksi jotain muutakin heiltä, esimerkiksi asennetta. Ei näitä pelejä vieläkään ratkaista paperilla, vaikka kuinka olisi nimimiehiä porukka täynnä.

-OO-

Lukko

Niin, jos neljässä pelissä jäädään kolme kertaa itse nollille niin eipä tuota oikein kyllä maalivahdin piikkiin voi pistää mitenkään. Varsinkin kun esim. se edellinen peli päättyi 0-1 -tappioon. Ei Pete ihan oma maaginen itsensä ole tainnut viime peleissä olla mutta ei missään nimessä syyllinen tappioihinkaan.

Kaberle

Pelicans, Maple Leafs, Chelsea
Enpä edes muista milloin viimeksi olen poistunut Isku-Areenalta voitetun matsin jälkeen. Joskus syys-lokakuussa vissiin. Ensi alkuun täytyy todeta, että Lukko oli aivan surkea. Huonoin joukkue, jonka tällä kaudella nähnyt Lahdessa. Toki ehkä Pelicansin hyvyyttäkin, mutta itselle ei jäänyt mieleen yhtään todellista maalipaikkaa Lukolta. Kaiken kruunu yli minuutin 5vs3 eikä edes kiekkoa saada hyökkäysalueelle. Luulin jo etten tällä kaudella tule näkemään yhtä surkeaa ylivoimaa kuin pelsujen viimeaikainen, mutta tuo oli jo lähes pahempaa.

Pelicans taas pelasi yhden parhaista, ellei parhaan pelinsä. Toki saattoi johtua Lukostakin, että peli oli noin hyvää ja paikkoja luotiin varsin paljon. Vaikka toisessa erässä jäätiinkin nollille taisi kiekko kahdesti osua tolpaan ja kerran Jantunen ei osunut kunnolla kiekkoon vaikka jo puolityhjä maali edessä.

Kauhulla saa taas odotella kun kauppilat ja suhoset toipuvat kurataudistaan ja tulevat jälleen sotkemaan pakan täysin. Vai oliko se vain sattumaa, että heti peli ja jopa yv:kin alkaa vähän toimia kun nämä herrat ovat sivussa?

-OO-

Lukko
Ensi alkuun täytyy todeta, että Lukko oli aivan surkea. Huonoin joukkue, jonka tällä kaudella nähnyt Lahdessa.

Eipä ollut ensimmäinen kerta kun tuo lause tällä kaudella kuultiin. Mikähän helvetti tuossa oikein tökkii kun välillä Lukon peli kulkee todella hyvin ja sitten kun se ei kulje niin se on ihan täysin luokatonta? Ihan ON/OFF -meininkiä, kunnon vuoristorataa. Kyllä se ihan varmasti taas tästä paremmaksi muuttuu mutta milloin, ja onko sitten jo kärkikuusikko karannut lopullisesti? Tätä lamavaihetta ei olisi kyllä enää tähän palaan tarvittu, se edellinen vei Lukon jo tarpeeksi alas.

lihaani

Hieno tuloshan tämä Pelsuille. Ja erityiskiitos ripuloinnuunneelle Nikkilälle!

Mutta mikä on vienyt Pelsujen ylivoiman? Ei perkele voi ymmärtää, että ylivoimaa saatiin hieroa miltei erä ja viiskolmostakin minuutti ja ei maalin maalia?

Hienoahan se on, että peli ratkaistan tasakentällisin. Mutta ylivoimallakin saa tehdä maalin edes näytteeksi.

LukkoUkko79

Lukko
Pelicans taas pelasi yhden parhaista, ellei parhaan pelinsä. Toki saattoi johtua Lukostakin, että peli oli noin hyvää ja paikkoja luotiin varsin paljon.
Kaikella kunnioituksella Pelicansia kohtaan, mutta kannattanee katsella muutama peli vielä ennen kuin alkaa kauheasti pussileukojen peliä hehkuttaa. Ainakin ylihuominen peli kannattaa katsoa vielä Lukkosuodattimen läpi ja sitten vasta että kuinkas se oma peli sujuukaan. Jopa Ässät pyöritteli Lukkoa joulukuun lopussa eikä tuo trendi kauheasti ole siitä muuttunut vaikka muutama voitto välissä tulikin. Hyvin menee!

ferro

Eikös Saarisen ensimmäinen ollut ylivoimamaali ja ratkaisevakin näin voittomaalina?

Mutta rehellisesti sanoen kyllä ylivoimalla pitäisi enemmän saada aikaiseksi, varsinkin jos sitä tarjotaan näinkin paljon, kuten toisessa erässä.

Pekkis

Onnittelut Pelicansille. Toivon mukaan Lukkoon tarttui sen paskataudin lisäksi jotain muutakin heiltä, esimerkiksi asennetta.

Tämä oli hyvä. Vähän repesin.

Kyllähän se todella käsittämättömältä tuntuu, jos noin kovaa liksaa repivät jätkät potevat asenteen puutostilaa. Ykköskentästä on jo kaksi kovaa pistehirmua yhdistetty jo ties kuinka moneen seuraan kaudelle 09/10. Miten tää vittu on mahdollista, että näitä juttuja aletaan kesken kautta tuomaan julki.

LukkoUkko79

Lukko

Olkaa iloisia, että Pelicans (niin kuin muutkin seurat) saa edes kuviot kuntoon ylivoimalla. Siitä voi sentään vaikka tulla maali. Toista se on Lukon yv. Jopa 5-3 ylivoima tuottaa suuria vaikeuksia. Käsittämätöntä. Ja tiedoksi Pelicansfaneillekin, että Lukon yv on ollut pääasiassa samaa kuraa ainakin lokakuusta lähtien. Että repikääpä siitä huumoria.

Pelikaani

Pelicans
Sehän ei mennyt ihan käsikirjoituksen mukaan, mutta ei haittaa. Peli pysyi hyvin kasassa, eikä suurempia ongelmia ollut missään vaiheessa. Pelicansin hyvyyttä vai Lukon huonoutta, mutta vierailijoiden hyvät maalipaikat voidaan laskea yhden käden sormilla.

Varsinkin ensimmäinen erä oli Pelicansilta vahvaa suorittamista ja tällä kertaa osuttiin myös tolppien väliinkin.

+++ Nikkilän nolla
++ Saarisen odotetut maalit
+ Haakana on loistava. Sattumaa tai ei, mutta Haakanan paluun ajankohtaan osui myös Pelicans-puolustuksen terävöityminen. Rauhoittaa omalla vahvalla peruspelaamisella myös muita?