Ja kuten kuvasta näkyy, on Oleg lähes yhtä rautaisessa kunnossa kuin kaudella 97/98.

Niin, nuo slaavilaiset piirteet ja leveät leukaperät antavat vain väärän vaikutelman, että Oleg olisi muka lihonut.

Täyttä terästä koko ukko.

Täältä tähän

HMenthal

HPK
Kerhon viime kauden pakiston liideriksi hankittu Seikola on nyt sitten Ipassa näyttänyt hieman enemmän osaamistaan, ainakin hyökkäyspäässä, ja tehtaillut tähän alkukauteen pisteet 7+6. Pisteitä on siis jo nyt ne samat 13 kuin viime kaudella tuli 45 pelissä. Plusmiinuskin näyttää olevan +7.

Hyvin on Seikolan kausi alkanut, ainakin siis pisteiden valossa.

EDITtiä sen verran, että mainitaan tässä vielä Nyrhisen Antti, joka piipahti Kerhossa viime kaudella tuuraamassa loukkeja muutamassa pelissä. Nyt mies löytyy saipalaisena puolustajien pistepörssin kakkossijalta, heti Seikolan perästä, pistein 4+8.

Tälläistä pisti silmään tuolta tilastojen syövereistä.

lätkämies

HPK, Columbus Blue Jackets
Grand Rapids Griffinsin Ville Leino on sijalla 18 AHL:n pistepörsissä, tällä hetkellä Leino odottelee kutsua ylös loukkaantuneen Johan Franzenin tilalle, ainoa ongelma on Detroitin palkka tilanne. Ihan mukavat ovat nuo Leinon pisteet :5 4 + 5 = 9

Milwaukee Admiralssin Antti Pihlström on AHL:n pistepörssissä sijalla 35. Pihlströmillä on tullut tehoja pinna per peli vauhdilla. Tehot ovat : 7 5 + 2 = 7 Jäähyminuutteja Pihlströmillä on 6 minuuttia.

Brynäsin Juuso Hietanen on ollut koko kauden ajan yksi joukkueensa parhaista pakeista peliaikaakin on tullut keskimäärin 23 minuuttia per peli. Tehotkin ovat 2+4, 16 ottelussa. Jähyminuutteja Hietasella on 16 minuuttia.

Riku Hahl on ollut yksi huonosti kautensa aloittaneen Frölundan parhaista pelaajista. Hahlin keskimääräinen peliaika on 21:25 minuuttia. Tehot Hahlilla on 1+7, 16 ottelussa. Jäähyminuutteja Hahlille on kertynyt 6 minuuttia.

HV71:n Jukka Voutilainen sai maajoukkue kutsun, mutta HV71 ei haluaisi päästää Voutilaista Karjala-turnaukseen. Voutilainen on ollut joukkueensa tehokkain pelaaja tehoin 6+8, 16 ottelussa. Voden keskimääräinen peliaika on 20:23 minuuttia. Jäähyminutteja Vodella on jopa 49 minuuttia!

HV71:n toinen ex-kerholainen on Veli-Pekka Laitinen jonka alkukausi on ollut synkkä. Laitinen on plus-miinuksessa miinukseella 3. Otteluita pelattuna Laitisella on 9. Laitisen keskimääräinen peliaika on 3:23 minuuttia.

HJ Tanskaan

Joni Puurula pelasi alkukauden Suomi-sarjaa kasvattajaseurassaan JHT:ssa Kalajoella. Siirtyi äskettäin Tanskan pääsarjaan AaB:n riveihin.
Sen verran huonosti sujuu tuo tanskan kieli, etten ymmärtänyt jutusta melkein mitään, mutta eiköhän siinä oo ihan perusjargonit.

Suomi-sarjassa Puurula torjui 11 ottelua torjuntaprosentilla 94.39

ervatsalo

Pillu ylös

Niin, Antti "Pillu" Pihlströmmi on näköjään nostettu takaisin Nashvillen kokoonpanoon sieltä AHL:n Milwaukeesta.

Osmo Rapeli

Kuusijuhla - Sex Festival
"Pillu" sai nyt sitten ensimmäisen NHL-pisteensäkin. Oli jo toinen peli putkeen jossa irtosi yli 16 minuuttia peliaikaa, josta lähes neljä minuuttia oli YV:llä.

Otteluraportti

Koistisen poika pisti tosin turengilaista paremmaksi eli syöttöpisteet ottelussa Nääsvillen eduksi 2-1.

Niinimäki löysi itsellensä paikan LeKistä ottelukohtaisella sopparilla.

Kai tämäkin ex kerholaisesta menee? HPK'n A-junnut 01-02. Ruotsin,Ranskan,Belgian,Englannin kautta liigaan nimeltä Chinook HL. Joukkueena Stony Plain Eagles. Kotkien sivujen mukaan onnistunut varsin kelvollisesti tykittämään 8'ssa pelissä 6 pojoakin. :) Varsinainen kiekkokiertolainen.

Osmo Rapeli

Vellu Laitinen teki tänään maalin LÄMÄRILLÄ! Olin todistamassa asiaa paikan päällä Helsingissä. Tarkistin rillini, joita minulla ei ole.

Oli tosin kenties säälittävin lerpukkalämäri evör, mikä ei ehkä yllätä ketään.

d2uce

Katselin tuon Nelosen maalikoosteen ja sen perusteella viivasta lähti todellinen Laitisen spesiaali, pompun kautta maaliin.

Crank

Samaisen katselin itsekin ja pisti naurattaan kun koosteen selostaja jutteli, että Laitinen vetää viivasta ja kiekko _viuhuu_ maaliin :D

clayman

HPK, MASO
K. Rämö pelasi kauden ensimmäisen ottelunsa Lightningin paidassa perjantain NHL-kierroksella. Tuloksena 4-3 voitto Tampalle Duckseja vastaan ja Karrille 29 torjuntaa (Anaheimin maalissa Hillerille 15 torjuntaa).