Ilves tilastojen valossa, ja vähän muutenkin !

  • 11 023
  • 29

Aatos

Jäsen
Sairauslomalla kun olen ajattelin tonkia hieman tilastoja tämän kauden osalta.

Pistepörssi:

Top 50:
Seikola sijalla 21 tehoin 5+5 pakille hyvät tehot, ja onkin joukkueen kultamuna Colbyn lähdettyä.
Seuraavana Tukion Arto, joka 43. pisteiden valossa 4+4 , eikä sekään ole hullummin ottaen huomioon, että tässäkin on kyse pakista. Toisaalta ei pakkien tulisi olla keihäänkärkenä joukkuessaan kun pisteistä puhutaan. Tällöin joukkueen peli ei ole tasapainossa; tosin tämän olisi voinut todeta ilman tilastojakin.
Ja täytyy muistaa Colbyn mainiot tehot 11 ottelua tehoilla 7+7, sijoitus 4. koko pistepörsissä. Ja jos Platt jatkaa tästä hyvä on, tosin tehtävä ei ole helppo. Mutta uskotaan. Eikä ainakaan tuomita - vielä.

Seuraavat Ilvesläiset menevät yli 60.parhaan joukkoon.

Ilveksen pelityyli (en halua puhua pelikirjasta) perustuu tuollaiseen köyhän miehen Blues-runnomiseen. Kuviot jää, ainakin vielä, melko suoraviivaiseksi. Kiekosta tapellaan kulmissa, ja heitellää maalille pakkien kautta.
Platt ja Anttila toivon mukaan tuovat tähän variaatioita.

Plus/miinus tilastoa katsoessa kärjestä löytyy - kuinkas muuten - Tukio ja Seikola.
Noh, se ei yllätä ketään, mutta itseni yllätti peränpitäjä eli Tukonen, jolla on -6 lukemana.

Jos lähestytään asiaa heiman toiselta kanttilta eli eniten peliaikaa on saanut Milam, joka on "viihtynyt" jäällä peräti 25 minuuttia keskimäärin per ottelu, ja pakkasella ollaan yhden pykälän verran.
Tehoja on tullut 1+4, joka on itselleni pettymys, kun puhutaan ulkolaisvahvistuksesta. Matt tuskin parantaa noita sarakkeita.

Silti olisin valmis pitämään Milamin joukueessa Plattin tultua. Voisivat olla hyvä pari Nicken kanssa.

Eli tällöin tarkastelun alaiseksi joutuu Hacker , josta olisin valmis luopumaan. Kova duunari, mutta pisteitä ei kerry riittävästi 0+6 eli syöttö joka toisessa pelissä. Ei riitä. Jäähyjäkin on kertynyt mukavasti 29 minuuttia, joten minun on vaikea nähdä mikä hyöty miehestä on joukkueelle.

Samantyylisiä pelaajia Ilveksessä riittämiin. Ja jotenkin ajattelen Mattin tuovan rauhaa puolustukseen, jolloin Roppo ja kumppanit saavat hieman rauhaa pelinrakenteluun. Määttäseltä, Männiköltä sekä Plattilta tätä odotellaan itsestään selvyytenä.

Lisäksi niin tärkeäksi muodostunut ylivoimatehokkuus voisivat saada uutta potkua maalien muodossa. Tukio - Seikola sekä Matt - Troy pakkipareina Yv:llä.
Mutta ketkä ansaitsevat noiden neljän puolustajan ohella peliaikaa. Sakke päätyy tod. näköisesti Kuukkaan (polvivaraus), Kantee sekä Lehtivuori. Täälä skenaariolla Näppilä jäisi harmittavasti ilman peliaikaa.
Kuten myös Niemi. Tästä en kuitenkaan tuntisi tunnon tuskia.
Toki tässä on varaus, että se onkin Milam, joka lähtee, jolloin valinta helpottaa ja hahmotelma menee uusiksi.

Höykkääsen toivon yhtä kiekkoa kontrolloivaa keskushyökkääjää Hackerin tilalle. Tämä tasoittaisi viisikkopelaamista.
Ja kunhan saamme Anttilan kehiin tilanne kohenee entisestään. Torkin varaan en hirveästi laske, mutta hän pystynee korvaamaan Hackerin.

Sorry heiman sekava kirjoitelma, kuume vie veronsa. Seli..
 

Artsi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves
Sairauslomalla kun olen ajattelin tonkia hieman tilastoja tämän kauden osalta.


Mutta ketkä ansaitsevat noiden neljän puolustajan ohella peliaikaa. Sakke päätyy tod. näköisesti Kuukkaan (polvivaraus), Kantee sekä Lehtivuori. Täälä skenaariolla Näppilä jäisi harmittavasti ilman peliaikaa.
Kuten myös Niemi. Tästä en kuitenkaan tuntisi tunnon tuskia.

Jos jaksaa kirjoittaa, niin varmaan jaksaa lukeakin. Kuukka on puoli vuotta sairaslomalla ja tämä on kerrottu monessa lähteessä.
 

Mortal

Jäsen
Suosikkijoukkue
ILVES
Hackerillakin on huimat kaksi kakkosta ja yksi 25min rangaistus, joka tuli Seikola jupakassa. Eivätkä pisteet ole ainoa mittari onnistumiselle.

Milam ja Hacker kuuluvat onnistujiin.
 

Aatos

Jäsen

Ei millään pahalla, mutta olen ollut pari päivää pois pelistä; out of order. Kuumetta yli 39,5 ja suonensisäinen lääkitys. Mitä vittua haluat todistaa ?
Tuli selväksi jo tuolla aikaisemmin. Sorry jos koetan tappaa aikaa sairaalassa, saatana ! Ei kai nämä fontit sulta ole pois.
 

PJx

Jäsen
Tuli selväksi jo tuolla aikaisemmin. Sorry jos koetan tappaa aikaa sairaalassa, saatana ! Ei kai nämä fontit sulta ole pois.
Siinä firmassa saattaa pari oikeasti tärkeääkin uutista mennä ohi... On se vaan niin puuduttava paikka pitemmän päälle, että kaikki ajantappokeinot ovat sallittuja.

Mitä näiden ulkomaalaisten onnistumiseen tulee, niin paha mennä sanomaan. Kaikki riippuu palkkapussin paksuudesta. Vähän näyttäisi, että nykyään liigassa vain osa ulkomaalaisista on vahvistuksia. Toivon mukaan tämä on huomioitu korvauksissa. Ainakin vielä vähän aikaa sitten ulkomaalaisten palkat olivat pelaajayhdistyksen kyselyn mukaan suureksi osaksi osastolla: vahvistuksen palkka. Enää ei pitäisi esitysten perusteella olla ainakaan entisessä määrin.
 

Artsi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves
Ei millään pahalla, mutta olen ollut pari päivää pois pelistä; out of order. Kuumetta yli 39,5 ja suonensisäinen lääkitys. Mitä vittua haluat todistaa ?
Tuli selväksi jo tuolla aikaisemmin. Sorry jos koetan tappaa aikaa sairaalassa, saatana ! Ei kai nämä fontit sulta ole pois.

Ajattelin vain auttaa sinua löytämään uutisen, mikä on sairastelun myötä mennyt ohitse. Ei kannata antaa keittää, vaikka kuumetta olisikin.
 

Streider

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves, FBK, Hartford Whalers, Deutschland
Ei, mutta hyvin keskeinen ja tärkeä. 172 min. jäällä ja kuusi syöttöä. Vahvistus ?

Johtaa Ilveksen syöttöpörssiä Genowayn lähdettyä pois.
Hacker on henk. koht. suosikkejani, enkä varmasti ole yksin mielipiteeni kanssa, ja lasken Danin vahvstukseksi.
 

Slite

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tampereen Ilves
Niin, kuten Streiderkin tuossa ansiokkaasti huomautti, se "kuusi syöttöä" nyt sattuu olevan eniten Ilveksen nykypelaajien keskuudessa. Hackerista en itse odottanut oikein mitään, mutta olen tullut täysin vakuuttuneeksi hänen tarpeellisuudestaan nähdessäni miten paljon mies laittaa itseään likoon joka ikisessä vaihdossa. Erityisesti alivoimalla mies on elintärkeä.
 

#J81#

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves
Hacker on minunkin suosikkejani. Varsinkin karvaustilanteissa joissa Dan antaa kaksoisniitin on jotain aivan helvetin hienoa katseltavaa!

Milamistakaan en luopuisi sitten millään.

Löytykööhän Pietilän lisäksi muita Ilves-henkisiä ihmisiä, jotka ottaisivat Nickersonin ennemmin joukkueeseen kuin Hackerin tai Milamin?
 

kananlento

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves, Pittsburgh Penguins, ManU, NP Ice Hawks
Ottaa kylla kaikin puolin kupoliin, etta Nickerson tuli takaisin. Ja tama siitakin huolimatta, etta olin paaosin Mattin tyoskentelyyn tyytyvainen viime kaudella. Tosiasia on, etta nyt joudutaan heittamaan pois yksi tarkea palanen joukkuetta eika Nickerssonista saatava kompensaatio ole kohdillaan. Tappiolle jaadaan.

Periaatteessa olisin valmis uhraamaan rahat senkin eteen, etta kaikki ulkkarit pidetaan ja katsotaan miten loukkaantumisia ym. tulee. Mutta meidan ulkomaalaispelurit eivat tunnu olevan yhta paljon lasaretissa kuin esimerkiksi Bluesin vastaavat, joten eipa siitakaan valttamatta mitaan hyotya olisi.

Se mika on mielenkiintoista, niin kerrankin Ilveksella on kohtuulliset pakit ylivoimaan. Periaatteessa ylivoimalle voi heittaa Milamin, Seikolan, Tukion, Lehtivuoren ja Nickersonin. Naista kaikki pystyvat hyvaan viivapeliin. Tama osa-aslue nayttaa erityisen hyvalta Seikolan yllattavan hyvan alkukauden jalkeen.
 

Kunto

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves
Tilastofriikkinä tuodaan esiin muutamia joukkueen kokonaissuorituksesta kertovia lukuja.

Kotimatsit:

Saken aikakautena Ilves on ollut melko hyvä kotijoukkue. Viime kausi eteni kahden pisteen keskiarvolla ja kuluva kausi etenee vieläkin paremmin eli tällä hetkellä 2,25 tahtia. Tämä tahti tietäisi viime kauden tilastoihin nojaten sitä, että Ilves olisi liigan kolmen parhaan kotijoukkueen joukossa. Viime vuoden paras kotijengi Kärpät napsi Raksilassa 2,46 tahtia. Jos Ilves jatkaisi kovana kotijoukkueena keräisi se Hakametsästä 65 pistettä.

Vierasmatsit:

No tähän ei matematiikkaa vielä tarvita. Saldon surkeutta heikentää se, että olemme kohdanneet neljästi joukkueet, jotka sijaitsevat tällä hetkellä sijoilla 11-14. Viime kaudella Ilves keräsi vierasmatseista 1,21 pinnaa peliä kohden. Vierasjoukkueena Ilveksen status on kuitenkin kovassa laskusuunnassa, sillä putkeeen on tullut 11 vierastappiota ja edellisestä voitosta pian kahdeksan kuukautta. Vieraspelejä on jäljellä vielä 24. Jotta viime vuotiseen keskiarvoon yllettäisiin tulisi lopuista vierasmatseista kerätä 36 pinnaa. Käytännössä tämä tarkoittaisi joka toisen vierasmatsin voittoa suoraan kolmen pinnan arvoisesti.

Kokonaistulos:

Viime kaudella sijaan kuusi vaadittiin 1,75 pinnan vauhti ja sija seitsemänkin irtosi 1,73 tahdilla. Jos Ilves jatkaa nykyisen malliin kovana kotijoukkueena ja nousee joka toisessa vierasmatsissa kolmeen pinnaan päädytään kokonaismäärään 101 pistettä. Tuolloin tahti olisi 1,74 peliä kohden. Viime kaudella se ei olisi riittänyt, mutta nyt sarja on huomattavasti tasaisempi ja uskon 100 pisteen riittävän.

Etsikkoaika ja suden kuoppa:

Ilves on pitkälti jo ohittanut sarjaohjelman tuoman etsikkoaikansa. Sarjan alkuohjelma oli "helppo" runsaiden kotimatsien ja "löysempien" vierasvastustajien myötä. Sarjaohjelma ei kuitenkaan muutu vielä pahaksi, sillä ennen joulutaukoa Ilves pelaa 10 matsia kotona ja 9 vieraissa. Ilves pelaa tällä kaudella "helpommassa" lohkossa ja ennen joulua useampi matsi on omasta lohkosta. Otteluohjelma tasaa "helpon" alun kevätpuolella. Tammikuu tulee olemaan ennakolta tiukka sillä matseja on peräti 12 (tammikuun viimeisellä 11 päivällä peräti seitsemän), joista kahdeksan vieraissa ja yksi kotimatsi on paikallinen.

Ilveksen kuntopohjakin on vielä mittaamatta. Ohjelma on ollut melko leppoisa eikä peräkkäisiä kolmen matsin viikkoja ole juurikaan osunut. Nyt olemme siinä koetinkivessä tämän ja ensi viikon. Onko Ilves reenannut vaativaan pelitapaansa nähden riittävästi selviää näissä otteluruuhkissa.

Ennakko-oletus:

2008 Ilveksen tulee pystyä keräämään pisteitä rajusti varastoon, sillä tammikuusta tulee tiukka. Jotta kuudennesta sijasta voisi "tilastopelkääjän" näkökulmasta taistella helpottuneesti, tulisi Ilveksen lähteä joulutauolle sijoilta 3-4 ja mieluummin selkeä välimatka seitsemänteen sijaan. Vieraspeikko tulee katkaista jo Niiralasta alkaen, ettei se pääse kasvamaan liian suureksi. Jos joulutauolle mennään sijoilla 6-8 tulee kuuden joukkoon pääsystä ennakkotilastojen mukaan vaikeata (no eihän kukaan helppoa polkua odotakaan).

Tällä hetkellä Ilveksen tilanteessa on paljon tilastouhkia, mutta toisaalta näillä voi aina pyyhkiä myös pyllynsä. Kuusi voittoa putkeen ennen sarjataukoa, eikä tarvitse katsella tilastoja...
 

Kunto

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves
Markus Seikola ja ennätysten metsästys

Koko loppukevään tilastollisen jännitysnäytelmän tarjoaa Markus Seikola, joka voi rikkoa Ilveksen seuraennätyksen kolmessa kategoriassa. Mahdollisuudet ensimmäisen rikkomiseen on jo huomenna.

Ilveksen seuraennätykset, yksi kausi - puolustajat

Maalit: Siltanen 19, Seikola 15
Syötöt: Measures 26, Seikola 25
Pisteet: Measures 44, Seikola 40

Mainittakoon, että Risto Siltasen ennätys on tietenkin se kovin ja se on kestänyt 20 vuotta.

Seikolalla on huikean kauden lisäksi mahdollisuus lyödä nimensä pitkäksikin aikaa Ilves-historiaan.
 

Takkuturkki

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kalervo Kummola
Koko loppukevään tilastollisen jännitysnäytelmän tarjoaa Markus Seikola, joka voi rikkoa Ilveksen seuraennätyksen kolmessa kategoriassa. Mahdollisuudet ensimmäisen rikkomiseen on jo huomenna.

Ilveksen seuraennätykset, yksi kausi - puolustajat

Maalit: Siltanen 19, Seikola 15
Syötöt: Measures 26, Seikola 25
Pisteet: Measures 44, Seikola 40

Mainittakoon, että Risto Siltasen ennätys on tietenkin se kovin ja se on kestänyt 20 vuotta.

Seikolalla on huikean kauden lisäksi mahdollisuus lyödä nimensä pitkäksikin aikaa Ilves-historiaan.

Itse arvostan Seikolaa todella paljon, mutta mielestäni vertailukelpoinen hän ei ole Siltasen ennätykseen, koska Rike kaikella todennäköisyydellä pelasi ennätyskaudellaan huomattavasti vähemmän otteluita kuin mitä Markus tulee pelaamaan tällä kaudella. Vai?
 

Kunto

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves
Itse arvostan Seikolaa todella paljon, mutta mielestäni vertailukelpoinen hän ei ole Siltasen ennätykseen, koska Rike kaikella todennäköisyydellä pelasi ennätyskaudellaan huomattavasti vähemmän otteluita kuin mitä Markus tulee pelaamaan tällä kaudella. Vai?

Se on taas hieman eri asia. Seuraennätys on seuraennätys, mutta arvostusasiat ovat erikseen. Jos Markus tekee 20 maalia, niin toki itse pidän Riken saavutusta kovempana, kun matsimäärä oli tuolloin 44. Toisaalta vaakakupin toisella puolella on se, että veskarit ovat nyt entistä kovempia ja maalimäärät ovat kovassa laskussa. Ilveshän teki tuolla Riken ennätyskaudella peräti 232 maalia, kun nyt on tehtynä 48 matsiin 132 maalia eli peräti sata maalia vähemmän. Tällöin voi taas todeta niinkin päin, että Rike teki 8,2 % Ipan maaleista ja Seikola on tehnyt nyt 11,4 % Ipan maaleista.

Tietenkin mitä pidemmäksi historiaan mennään, niin suhteelliset tehot nousevat. Aarne Honkavaara painoi 1946 8 matsiin 25 häkkiä. Tuo taitaa olla aika ylittämätön. Arto Javanaisen 47 maalia on pelkää kuraa dynamon tehoihin nähden. Olisipa polleaa katsoa maalipörssiä tähän päivään siirrettynä, kun kärjessä killuisi Aarne Honkavaara 150 maalilla ja heti kakkosena Pikkarainen 23 osumalla.

Kyllä tuo Seikolan mahdollinen ennätys/ennätykset on sen luokan saavutus, että hattu täytyy ottaa hetkeksi pois päästä ja kunnioittaa.
 

Marian

Jäsen
Suosikkijoukkue
Keravan Shakers
Koko loppukevään tilastollisen jännitysnäytelmän tarjoaa Markus Seikola, joka voi rikkoa Ilveksen seuraennätyksen kolmessa kategoriassa. Mahdollisuudet ensimmäisen rikkomiseen on jo huomenna.

Ilveksen seuraennätykset, yksi kausi - puolustajat

Maalit: Siltanen 19, Seikola 15
Syötöt: Measures 26, Seikola 25
Pisteet: Measures 44, Seikola 40

Mainittakoon, että Risto Siltasen ennätys on tietenkin se kovin ja se on kestänyt 20 vuotta.

Seikolalla on huikean kauden lisäksi mahdollisuus lyödä nimensä pitkäksikin aikaa Ilves-historiaan.


Tuo 26 syöttöä ja 44 pistettä löytyy myös Cory Murphylta kaudelta 03-04...
 

Kunto

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves
Tuo 26 syöttöä ja 44 pistettä löytyy myös Cory Murphylta kaudelta 03-04...

Pitää paikkansa kuten sekin, että Allan Measures on myös sivunnut tuota Siltasen maaliennätystä eli 19 osumaa. Lyhennetyissä tilastoissa merkitään aina ennätyksen ensimmäisenä saavuttanut ja perässä on merkintä, jos ennätystä on sivuttu.

Eli korjataan versio ja annetaan kunnia niille, joille kaikille se kuuluu:

Ilveksen seuraennätykset, yksi kausi - puolustajat

Maalit: Siltanen ja Measures 19, Seikola 15
Syötöt: Measures ja Murphy 26, Seikola 25
Pisteet: Measures ja Murphy 44, Seikola 40

Selvyyden vuoksi olisi siis toivottavaa, että Seikola rikkoisi nuo kaikki, jotta tilastoja olisi jatkossa helpompi tehdä.

Allun kausia Ilveksessä, kun tarkistelee näin kymmenen vuoden jälkeen, niin kunnioitusta herättää. Ennätyskaudellaan Allun vire kantoi vielä pleijaritkin 9 matsia ja 3+5=8 ja tämä on pakkien seuraennätys pleijareissa. Siinä hyvä seurantakohden pleijareihin. Moni hyvä runkosarjapelaaja hyytyy tosipeleihin ja toisia nousee estraadille. Kantaako Seikolan vire keväälläkin?
 

Takkuturkki

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kalervo Kummola
Se on taas hieman eri asia. Seuraennätys on seuraennätys, mutta arvostusasiat ovat erikseen. Jos Markus tekee 20 maalia, niin toki itse pidän Riken saavutusta kovempana, kun matsimäärä oli tuolloin 44. Toisaalta vaakakupin toisella puolella on se, että veskarit ovat nyt entistä kovempia ja maalimäärät ovat kovassa laskussa. Ilveshän teki tuolla Riken ennätyskaudella peräti 232 maalia, kun nyt on tehtynä 48 matsiin 132 maalia eli peräti sata maalia vähemmän. Tällöin voi taas todeta niinkin päin, että Rike teki 8,2 % Ipan maaleista ja Seikola on tehnyt nyt 11,4 % Ipan maaleista.

Huh huh, 232 maalia paljon pienemmällä ottelumäärällä. Täytyy arvostaa. Ja tuo laskemasi prosenttimäärä on myös ihan mielenkiintoinen.

Seuralegenda Siltanen on kuitenkin aina oma lukunsa. Dynamosta nyt puhumattakaan. Mutta kyllä siis arvostan joka tapauksessa Seikolaa todella paljon, ja olen onnellinen, että mies on juuri Ilveksessä puhjennut kukkaan. Toivoisin pääseväni lukemaan enemmänkin hänestä tehtyjä haastatteluja, joissa toimittaja saisi Seikolasta ulos kommentteja kuten "joskus menee hyvin ja joskus vielä paremmin".

ps. täytyy nyt sivumennen off-topic kommentoida, että minkälaisessa mediapimennossa on täytynyt 80- ja 90-luvuilla elää kun nykyään ei tiedä keitä ovat Mikko Mäkelä ja Risto Jalo? Puhun siis 32-vuotiaasta työkaveristani, joka ei tietääkseni ole mitenkään urheilukammoinen.
 

Kaukosäädin

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves 365
Hessu Mällin Ilves Vol.2(?) on pelannut 14 ottelua SM-Liiga joukkueita vastaan. Mukaan lukien harjoituspelit. Ihan hyvä otanto jo, joten katsotaan tilastoja.

ILVES 5-5 hpk
ILVES 1-1 lukko
saipa 2-4 ILVES
ILVES 6-1 pelicans
ILVES 2-5 tappara
ILVES 3-3 pelicans
ILVES 2-1 tps
-----------------------
tappara 2-5 ILVES
ILVES 3-1 ÄSSÄT
tps 2-4 ILVES
ILVES 4-1 jyp
kalpa 3-1 ILVES
ILVES 1-3 jokerit
kärpät 0-3 ILVES

Harjoituspelit + SM-Liiga:

5 1 4 6 2 3 2 5 3 4 4 1 1 3 = 44 / 14 = 3.14 tehtyä maalia / peli

5 1 2 1 5 3 1 2 1 2 1 3 3 0 = 30 / 14 = 2.14 päästettyä maalia / peli

1 1 3 3 0 1 3 3 3 3 3 0 0 3 = 28 / 14 = 2.00 pistettä / peli (Kolmesta tasapelistä ei ole ratkaistu lisäpistettä, joten pisteitä "puuttuu")

SM-Liiga:

5 3 4 4 1 1 3 = 21 / 7 = 3.0 tehtyä maalia / peli

2 1 2 1 3 3 0 = 12 / 7 = 1.71 päästettyä maalia / peli

3 3 3 3 0 0 3 = 15 / 7 = 2.14 pistettä / peli

Kommatkaa pliiis!
 
Viimeksi muokattu:

Noma

Jäsen
Olen itse koonnut SM-liigan tilastojen pohjalta vähän omaa tilastopakettia myös muista joukkueista, kuin Ilveksestä. Löytyy täältä. Toiselta välilehdeltä (löytyy alhaalta) löytyy myös tuomarikohtaisia tilastoja.
 

Artsi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves
Tällä hetkellä Ilves on

Kärjessä:
- jäähytilasto joukkue
- jäähytilasto henk. koht. (Marjamäki)
- päästetyt maalit/ottelu (Korhonen)
- torjuntaprosentti (Korhonen)

Lähellä kärkeä (Top 5)
- malipörssi (3. Pesonen)
- syöttöpörssi (2. Määttänen)
- +/- tilasto (4. Pesonen)
- nollapelit (2. Korhonen)
- voittomaalit (2. Korhonen V)
- maalivahdit/voittopelit (3. Pitkämäki)
- sarjataulukko (3.)
- alivoimatehokkuus (2.)
- yleisökeskiarvo (2.)

Häntäpäässä:
- ylivoimatehokkuus (13.)
 
Suosikkijoukkue
Ilves, Edmonton
Vale - emävale - tilasto, sanotaan.

Tässä(kään) tapauksessa tämä ei ihan pidä paikkansa. Ilves on istunut aivan liikaa boksissa ja ylivoima on ollut totuttua kuraa. Näihin kun saadaan petrausta, niin ollaan melko vahvoilla.
 

Noma

Jäsen
Katselin vähän Liigan sivuilta löytyviä tilastoja peliajoista, ja väsäilin vähän tilastoa pelaajien suorituksia peliaikaansa nähden. Eli ensimmäisenä tilasto tehdyistä pisteistä/peliminuutti.

Koodi:
 1. Korhonen	0,070
 2. Määttänen	0,063
 3. Snellman	0,047
 4. Pesonen	0,047
 5. Salonen	0,043
 6. Seikola	0,034
 7. Kauvosaari	0,027
 8. Niinimäki	0,026
 9. Anttila	0,025
10. Rask	0,024
11. Hulkkonen	0,017
12. Myttynen	0,017
13. Akkanen	0,014
14. Kuukka	0,014
15. Tukio	0,010
16. Marjamäki	0,007
17. Bruun	0,005

Sitten vastaavaa vertailua jäähyminuuteista/peliminuutti:

Koodi:
 1. Marjamäki	0,459
 2. Lessard	0,182
 3. Anttila	0,163
 4. Petriläinen 0,117
 5. Tukio	0,098
 6. Johner	0,095
 7. Alanen	0,091
 8. Hulkkonen	0,076
 9. Salonen	0,072
10. Akkanen	0,057
11. Kuukka	0,056
12. Bruun	0,048
13. Seikola	0,045
14. Kauvosaari	0,044
15. Niinimäki	0,038
16. Snellman	0,035
17. Rask	0,024
18. Myttynen	0,017
19. Määttänen	0,016
20. Pesonen	0,009

Nollakerholaisia en ole jaksanut näihin tilastoihin kirjoitella.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös