Salainen suosikki?

  • 192 141
  • 1 070

olkikuukkeli

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät, Carolina Hurricanes, NHL:n suomalaiset

Trenchtown

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Ahaha... Pakko oli katsoa, mikä Robbiessa voi ihmisen saada liikuttumaan.
Pakko on myöntää itsekin, että pidän osasta miehen tuotantoa. Ei nyt mikään suosikki, mutta esimerkiksi tämä on mielestäni varsin hyvä kappale.
 

DR_J

Jäsen
Suosikkijoukkue
Huuhkajat, HJK
Teräsbetoni kolahtaa jostain kumman syystä aivan vitun lujaa. Bändin jätkien soittotaito on korkeintaan keskinkertainen ja biisien sanat suorastaan naaiviuden huippu, mutta silti tälläkin hetkellä soi kyseisen bändin "Viimeinen tuoppi" niminen biisi. Kenellekkään en ole tästä kertonut, enkä kerro. Eihän kukaan voi julkisesti bändistä pitää, mutta salaa kavereilta sitä kuuntelee varmasti moni.

Myöskin Irinalta löytyy varsin hyviä kappaleita. Avovaimo sattuu olemaan varsinainen Irina-fani ja sitä kautta kai on oppinut itsekkin tykkäämään. Välillä tulee Irinan levyjä luukutettua, salaa tietysti.
 
Siiri Nordinin Me Too -levy. Hieman reaggaehtavaa sähköpoppia, jota Siirin upea ääni säestää. Jaa-no, oikeastaan tämän ns. diggaamisessa ei pitäisi olla mitään salaista.
 

Eino_Mies

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Lukko
Idolsfinalisti Kristian Meurmanilta on tullut uusi kipale, joka soi Iskelmässä taajaan. Laulun nimi on Läpi yön. Tarttuva melodia ja muutenkin mukavaa kesäbiisi.
 
Suosikkijoukkue
Turun Palloseura
En tiedä, mikä musta alue aivoissani on, mutta jostain selittämättömästä syystä Gimmelin Etsit muijaa seuraavaa on miellyttänyt aina. En minä niitä sanoja niinkään kuuntele, mutta joku ihme tuossa kappaleessa vetoaa meikäläiseen.

Yleensä vihaan sydämeni pohjasta kaikkea tällaista pissis-muovimusiikkipaskaa, mutta poikkeus vahvistaa säännön, niinhän se fraasi jotenkin meni.
 

Nakkikastike

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa, Mikko Pukka & Valencia CF
Jenni Vartiainen.. Kolahtaa jollain hassulla tavalla.
 

Blackie

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
Tämä on todella nolo tunnustus:

Sabrina: Boys, boys, boys
 
Hähää, 30 Seconds To Marsin hittikiekko A Beautiful Lie irtosi play.comista seitsemään euroon. Nyt pääsenkin sitten kaikkien metalliurpoystävieni iloksi heruttamaan ja ihQuilemaan oikein kunnolla.

<3 Jared Leto <3
 

Kaner

Jäsen
Suosikkijoukkue
Hawks, SaiPa
Paramore

Vaikka itseni metallimeheksi listaan, niin tässä bändissä on sitä jotain. Sanoisinko niin, että mikään bändi ei ole iskenyt yhtä kovaa ja korkealta kuin Paramore. Kyllä, tämä on isku suoraan vyön alle, on nimittäin aika kovin sanoin tullut tyrmäiltyä tälläistä MTV-musiikkia. No, Paramore olkoon enemmäin kuin MTV.

Provinssirockin veto oli live-streamin välityksellä aivan tautinen, en ihan olettanut heitä noin kovaksi livebändiksi. Hittibiisit Misery Business ja Crushcrushcrush ovat ihan kelvollisia, mutta eivät läheskään bändin parhaiden biisien veroisia. Sitten kun on olemassa sellaisia ihmisiä kuin Hayley Williams, niin hiljaiseksi vetää.

RIOT!- albumi löytyy jo levyhyllystä (levyhyllyn takaa), ja All we know is Falling lähtee piakkoin tilaukseen.
 

cottonmouth

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo & Philadelphia Flyers
Jippu on ihmisenä käsittämättömän rasittava ja kijrotusvihtreinen blogi ajaa kenet tahansa raivon partaalle, mutta jostain käsittämättömästä syystä musiikki kuulostaa todella hyvältä ja puhuttelevalta. Lisäksi elämääkokenut asenne 22-vuotiaalta on kauniisti sanottuna ärsyttävää, mutta silti mm. viimeisenä suosikkina duurinen Kottari-tribuutti Tuonelan Koivut todella toimii.
 

Trenchtown

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
The Sounds - Painted By Numbers

Toimii, vaikka hävettääkin myöntää.

*edit* Lisätään nyt vielä, että toimii suurimmaksi osaksi solistin hienon äänen ansiosta, mutta silti, on tuossa biisissä kokonaisuutenakin sitä jotakin.
 
Viimeksi muokattu:

Trenchtown

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Mitä hävettävää?
Sitä, että tällainen poppi ei yleensä iske ollenkaan ja teen sen hyvinkin helposti tarvittaessa selväksi. Mutta tämä on kyllä hyvä biisi, ei voi kieltää. Muita helmiä en ole vielä tuolta levyltä löytänyt, mutta etsintä on käynnissä.
 

Saikka

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tyhmät ihmiset ja epähauskat läpät.
Sitä, että tällainen poppi ei yleensä iske ollenkaan ja teen sen hyvinkin helposti tarvittaessa selväksi. Mutta tämä on kyllä hyvä biisi, ei voi kieltää. Muita helmiä en ole vielä tuolta levyltä löytänyt, mutta etsintä on käynnissä.

Ensimmäiseltä levyltä löytyy myös kovia biisejä. Hope You're Happy Now, Dance With Me ja Fire varmaankin kovimmat. Toiselta levyltä Ego, Queen Of Apology sekä Running Out Of Turbo (tässä Majan ääni vetää ihan omassa sarjassaan. Poweria perkele!) Painted by Numbersin lisäksi.
 

sampio

Jäsen
Suosikkijoukkue
Menestyvin, sympatiat muille hyville.
Lauri Tähkä ja Elonkerjuu kuulostaa hyvältä silloin tällöin kuultuna. En ehkä tule levyjä koskaan ostamaan, mutta kun kohdalle sattuu, tulee biisit kuunneltua ja reisiä rummuteltua. Hyvä ääni sillä Latella.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös