IFK:n paskat ajat -ketju

  • 118 519
  • 342

Nickelback

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, NHL yleisesti
Huckon kanssa samaan aikaan palkattu läskikasa (ei muistu nimi mieleen), joka vissiin nosti meiltä koko kauden liksaa pelaamatta peliäkään, tulee mieleen joku kuva missä Pentti halailee poikia ylpeänä lentokentällä.

Kyseessä ei kyl ollu Hucko nimittäin hän oli ulostettu jo edeltävän kauden jälkeen. Tämä läskikasa, Jan Kobezda olisi ollut mielenkiintoinen tapaus nähdä kentällä IFK paidassa. Koskaan en ymmärtäny miksi ei saanu yhtään peliaikaa. Kun kuitenkin Borge Rajala pelasi samaan aikaan miltei ykköparissa. Muut kaverit siinä kuvassa oli Kantor ja Zidlicky.
http://www.snickers.fi/img/conteger_images/2008_02_06_tshekit.jpg
 
Viimeksi muokattu:

jarne

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, ULUVFC #52
Kyseessä ei kyl ollu Hucko nimittäin hän oli ulostettu jo edeltävän kauden jälkeen. Tämä läskikasa, Jan Kobezda olisi ollut mielenkiintoinen tapaus nähdä kentällä IFK paidassa. Koskaan en ymmärtäny miksi ei saanu yhtään peliaikaa. Kun kuitenkin Borge Rajala pelasi samaan aikaan miltei ykköparissa. Muut kaverit siinä kuvassa oli Kantor ja Zidlicky.
http://www.snickers.fi/img/conteger_images/2008_02_06_tshekit.jpg

Juuh niin olikin. Miten joku voi palkata niin huonon ulkomaalaisen pelaajan, ettei pelaaja mahdu kertaakaan pelaavaan kokoonpanoon?
 

Buddha

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tyhjäntoimittajan sijaisnäyttelijä Nybondas.
Miten joku voi palkata niin huonon ulkomaalaisen pelaajan, ettei pelaaja mahdu kertaakaan pelaavaan kokoonpanoon?

Tai palkata sellaisen pelaajan, jonka EI pitäisi mahtua pelaavaan kokoonpanoon: #55, Lasse Korhonen!
 

kaizu

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Canucks
Juuh niin olikin. Miten joku voi palkata niin huonon ulkomaalaisen pelaajan, ettei pelaaja mahdu kertaakaan pelaavaan kokoonpanoon?

Muistelisin, että Kobezdalle tehtiin kahden vuoden diili. Kenkää tuli niin varhaisessa vaiheessa harjoituskautta, että taisi ehtiä käydä Ilveksessäkin hankkimassa fudut ennen kauden alkua.

"Pena ykkösen" paskuusasteelle joukkueena yltää mielestäni myös kauden 95-96 IFK. Silloinhan joukkueessa viilettivät mm. Tero Nyman, Sami Laine, Lauri Puolanne ym ym. Supervahistukseksi Moberg hommasi divarissa pistepörssin voittaneen Tero Hämäläisen. Hieno joukkue, jonka kotiyleisö palkitsi mm. kiekkosaateella kauden (tietysti hävityssä) ensimmäisessä kotiottelussa JYP:iä vastaan. Katsojille oli jaettu jonkinlainen "opening night"-kiekko.
 

Lawless

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Hieno joukkue, jonka kotiyleisö palkitsi mm. kiekkosaateella kauden (tietysti hävityssä) ensimmäisessä kotiottelussa JYP:iä vastaan. Katsojille oli jaettu jonkinlainen "opening night"-kiekko.
No mutta mielestäni oli vähän kohtuutonta (on tietysti vieläkin), että kautta oli pelattu vasta kaksi ottelua, jotka molemmat oli hävitty suhteellisen niukasti, niin jo alkaa kiekkosade. Kenties sitten vuoden 1995 pudotuspeleistä, joissa saatiin aikaan vain yksi maali (Markku Hurme teki), jäi niin karvas maku. Niin, sitten myöhemmin tuolla 1995-96-kaudella mm. lensi broilerikin jäälle ja KalPalle hävittiin kotona 1-10 ynnä muuta mukavaa. PS. "Opening Night" -kiekko on vielä tallella! :)
 

coolman

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Kyllä parhaiten on jäänyt mieleen "vokouni".
Laaksoharjukin olis torjunut ne Lukkopelaajien purkukiekot jotka tämä tsekki imais sisään.
 

JHag

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Leijonat vm. -88 ja -92
Kadlecista jäi mieleen juuri tuo sopimuksen rikkominen ja sitä seurannut Frank Mobergin myöskin legendaarinen lausunto: "Meillä ei enää koskaan tule pelaamaan yhtään tsekkiä". Tuominen-Rajala oli kyllä huono, mutta Hedberg-Saarinen oli pelkällä Hedbergin panoksella liki yhtä huono, joten Nikke Hedberg kilpailee Lasse Korhosen kanssa HIFK:n kaikkien aikojen paskimman pakin tittelistä.

Penan ajassa on niin paljon helmiä, että niitä pulpahtelee pintaan vielä vuosikaudet. Mutta tässä on jo leffakäsikirjoituksen ainesta:
On tammikuu -06, HIFKillä menee Sheddenin alaisuudessa todella lujaa ja Shedden haluaisi vielä yhden kovan ulkkarihyökkääjän, jotta pääsisimme kantamaan kannua keväällä. The Sir Pena saapuu paikalle, analysoi selkeän pyynnön ja suorittaa nopeasti vaaditut toimenpiteet erehtymättömällä ammattimiehen vainulla:
1) Ulkomaalaiskiintiömme on jo täynnä, sinne on raivattava tilaa. Niinpä rikotaan 2000-luvun paras mv-kaksikkomme Lundell-Askey vaihtamalla Askey narrien Rämöön. Narrit sai hyvän veskarin, mutta putosi silti playoffeista. Lunkka jäi yksin kantamaan vastuuta ja sehän on aina ollut hänen....erikoisalueensa.
2) Pena lähtee Tsekkeihin hankkimaan muistaakseni Hlinkaa, joka siis tulisi Askeyn paikalle.
3) Penan tsekkivahvistusprojekti takkuaa, vaikka Kuvernööri itse on Prahassa hoitamassa asioita.
4) Shedden kaivaa lopulta itse ECHL:stä luunkovan Brad Parsonsin.
5) HIFK putoaa tulevalle mestarille HPK:lle välierissä 3-2 ja pääsee kahden maalin päähän finaalipaikasta. Yhdellä maalilla peli tasoihin vikassa ottelussa ja sitten se voittomaali. Moni on sitä mieltä, että Askey-Lundell olisi riittänyt HPK:n Wiikmanille, pelkkä Lundell ei riittänyt. Joten tammikuiset operaatiot, joiden tarkoituksena oli vahvistaa joukkuetta, itse asiassa huononsivat sitä tuhoisan paljon. Jossittelu on jossittelua, mutta ehkäpä meillä olisi nyt yksi kulta lisää, jos HIFK ei olisi tehnyt tammikuussa mitään muutoksia.
6) HIFK menettää suurelta osin tämän seurauksena Sheddenin Jokereihin. Tämä kumuloituu myöhemmin Jokerien ja Suomen maajoukkueen kuvioihin. Sir Pena vaikuttaa muuallakin kuin HIFK:ssa.
7) The Sir Pena korvaa Sheddenin salamannopeasti hieman kalliimmalla Viiksi-Bob Francisilla.
8) Viiksi-Bob dokaa itsensä ulos kesken kauden ja Penan pelisilmä puhuu jälleen. Sisään tulee puolihullu uskovainen Paul Baxter.
9) Tämä nyt sopii mihin kohtaan tahansa, mutta prosessin kuluessa Pena ei koskaan korvaa lähtenyttä Askeyta, vaan jatkaa Lundell selkeänä ykkösenä, vaikka vajaaälyisinkin tajusi Lundell-Askey -vaiheessa, että Lundell on parhaimmillaan joko kakkosena tai tasavahvasti rotatoivan veskarin kanssa.
10) Paul Baxterin jatkokaudeksi Pena hankkii kakkoseksi ei-kenenkään-kaipaamaan Kiva Harri Rindellin. Yhdessä tämä kaksikko peruuttelee ja kompuroi HIFK:n säälipleijareihin ja puolivälierissä lauluun tylyin 4-1 -lukemin. Puolivälierissä Baxter väläyttää pelinlukukykyjään nostamalla Lundellin kolmannen ottelun maaliin.
11) The Sir itse saa fudut kesken kauden

Kaikki tuo alkoi tammikuussa -06 yhdestä Sheddenin lauseesta: "Nyt on tosi hyvä jengi ja voittoja tulee putkeen, mitäs jos hankkisit mulle yhden ulkomaisen sentterin - ihan varmuuden vuoksi?" 2 vuotta tästä Pena on päätynyt kohtaan 11 ja ihmettelee itsekin, miksi tulee kenkää, kun koko ajan on uurastanut joukkueen eteen kuin raivotautinen? Kieltämättä Pena ehti tuonkin kahden vuoden aikana hoitaa tilanteen yhdestä hyökkääjähankinnasta omiin potkuihinsa. Jos Pena ei olisi tehnyt mitään, kenties HIFK olisi saanut kultaa, Shedden olisi jatkanut meillä ja Pena olisi ylistetty tj. Ahkera mies siis potkittiin pois. Patruuna Juuso Walden sanoi joskus, että hän sietää kyllä laiskojakin alaisia, jos he ovat lahjakkaita ja myös vähemmän lahjakkaita alaisia, jos he ovat ahkeria. Mutta työntekijä, joka on lahjaton ja ahkera - sellaista ei pidä koskaan palkata.
 

RuuhkaTukka

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jyp, sympatiaa Jokereille
Tuossa listassa on pari nimeä joiden minä ainakin itse uskoin menevän pitkälle ja pojilla olisi ollut lahjoja siihen varmasti. Nimittäin Janne Ohralahti ja Aram Karagöz joita minulla oli ilo valmentaa kun herrat oli C-juniori ikäisiä 80-luvulla. Olin tuolloin kahden kauden ajan mukana IFK:n juniorivalmennuksessa ja vielä aika alussa oman valmennusuran suhteen.

En tiedä mihin urat tyssäsivät, mutta ainakin minun silmissäni kummallakin oli todella hyvää potentiaalia ja kova työmoraali.

Jukka

Vähän tähän liittyen kysyisin Ropposelta HIFK:n uskomattomasta penailusta maalivahtien kanssa?

Tässäkin ketjussa on mainittu muutama varsin kova ukko, jotka eivät lopulta HIFK:lle mitään tarjonneet. Kuitenkin joukkueessa ovat esiintyneet maajoukkuetason maalivahdeista Thomas, Bäckström, Wallinheimo ja Vokoun. Ainoastaan Tim Thomas on aivan oikeasti onnistunut HIFK:ssa. Toki täytyy muistaa että Bäckström ja Wallinheimo pelasivat HIFK:ssa nuorina poikina. Toisaalta minulle ei ainakaan muistu mieleen yhtään HIFK:ssa läpimurtonsa tehnyttä huippuvahtia, Thomasin lisäksi, viimeisen 15 vuoden ajalta. Kuitenkin materiaalia on ollut käytettävissä.

Onko kyseessä vain huono tuuri vai kenties ketjunaiheeseen liittyvä penailu?
 

matti&teppo

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Ainoastaan Pena pystyy tuohon JHagin listaan, mutta mites muistelisin kohta kakkosen tsekin olleen Robert Reichel.

Pena on 2000-luvun säätöineen tässä ketjussa niin ylivoimainen että pudotetaan 2000-luku joukosta pois. Ja paskat ajat -muistelot kääntyvät 80-luvun loppuun ja HIFK:n ensimmäiseen hallittuun alasajoon. Silloinhan penkin takana oli purkka, viikset ja takatukka.
 

scholl

Jäsen
Ainoastaan Pena pystyy tuohon JHagin listaan, mutta mites muistelisin kohta kakkosen tsekin olleen Robert Reichel.

Reichel menee sitten Juha Riihijärven ja Igor Larionovin väliin sentteripenailussa, vaikkei Larionov Penan aikana tullutkaan. Tosin en yhtään epäile, etteikö Pravdankin sivuilla kerrottu Penasta. Mies tiedettiin silloin jo kuumaveriseksi ja koska ZSKA:ssa vain Zinetulja Biljaletdinovilla oli oikeus näyttää tunteita, koska hän oli Gruusiasta niin Larionov päätti jättää mahdollisuuden tulla Helsinkiin väliin ja mennä hieman rauhallisempiin ympyröihin.
 

JV

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Kaikki tuo alkoi tammikuussa -06 yhdestä Sheddenin lauseesta: "Nyt on tosi hyvä jengi ja voittoja tulee putkeen, mitäs jos hankkisit mulle yhden ulkomaisen sentterin - ihan varmuuden vuoksi?"

Eli itse asiassa Doug nosti itse itsensä maajoukkeen päävalmentajaksi tuolla lauseella! Onko tämä nyt sellainen perhosefekti?
 

JHag

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Leijonat vm. -88 ja -92
Ainoastaan Pena pystyy tuohon JHagin listaan, mutta mites muistelisin kohta kakkosen tsekin olleen Robert Reichel.

Reichel oli toinen tavoite, toinen oli Hlinka - muistaakseni se Hlinka, joka pelasi narreissa joskus aiemmin. Pena lähti reissuun "vähintään Hlinka tulee" -tyyppisesti. Parsons osui kyllä aika kauas, oli mun mielestäni suunnilleen Scissonsin tasoa. Eli selvästi huonompi kuin White, Treille ja Mrazek. Jotka olivat myöskin huonoja, mutta kuitenkin jääkiekkoilijoita. Parsons oli 14-vuotiaan näköinen ja oloinen collegepoika, joka harrastaa jääkiekkoa ja monia muitakin kivoja juttuja, kuten yleisurheilua, tietokonepelaamista, festareilla käymistä ja runkkausta.
 

ruoska

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Penguins, Liverpool, Real Madrid
Kyllähän toi Penan aikakausi on koluttu hyvin pitkälle kaikkien mokailujen sun muitten sen verta tiiviisti, että ei jaksa niitä heittää moneen kertaan. Mutta kyllä muistuu Frankin aikakaudeltakin muutama kultainen "profiilipelaaja". Eli Matti Vuorio. Sysipaska painijan mitat omaava "kiekkoilija". Jotenkin Vuorion Masasta tuli kuva, että kaveri on ollut varmastikin painija alunperin, jolle on vaan auennut jotenkin ura meillä toisessa lajissa. Lopulta meiltä pariksi kaudeksi Reippaaseen ja sen jälkeen ura pakettiin. Koomisia nimiä oli myös Mike Gaffney. Tämä kaveri vaatiikin sitten yhden loistavan detailin. Aikoinaan Rafun lähdön jälkeen kukas muukaan kuin Juuso Pulliainen tarjosi meille päin pakkia, joka oli erittäin lähellä Rafalskin tyyppistä pakkia ja sopisi erittäin hyvin Euroopan kaukaloihin. En tiedä oliko Pulliainen edes koskaan nähnyt Gaffneyn pelaavan, mutta edes vertaaminen Rafalskin korvaajaksi on loukkaus. Saman kauden muita vahvistuksia olivat Ahmaoja, Kangasalusta ja Ackerström, joka lopulta potkittiin vielä ennen kauden alkua pois. Hyviä nimiä mestikseen nuo kaksi edellemainittua. Mutta miettikää niitä pakiston menetyksiä mitä nämä tulivat korvaamaan. Otetaan nyt pari nimeä alkuun eli Rafalski, Jere ja Lyde. Luojan kiitos Lyde palasi vielä lätäkön takaa pelaamaan loppukauden täällä.

Lopuksi Treilen saapuessa meille vielä paras kommentti Alpon suunnasta. - Kaveri ei maksanut meille mitään niin pitihän se ottaa tänne.
 

ruoska

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Penguins, Liverpool, Real Madrid
Parsons oli 14-vuotiaan näköinen ja oloinen collegepoika, joka harrastaa jääkiekkoa ja monia muitakin kivoja juttuja, kuten yleisurheilua, tietokonepelaamista, festareilla käymistä ja runkkausta.

Tää on kyllä jo allekirjoituskamaa. Aivan loistava.
 

hemmo_1973

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Penailu/Hyvönen

Tää on siitäkin ajankohtainen juttu, koska Hannes Hyvönen taistelee tuolla MM-kisoissa. Jokunen vuosi sitten Hyvönen oli tulossa jostain Keski-Euroopan joukkueesta takaisin Suomeen ja herraa oli kuulemma (ei 100%:n varma tieto) tarjottu myös Penalle. Agentti oli jonkun ajan kuluttua ensikontaktista tiedustellut missä mennään ja vastaus oli ollut hyvinkin ylimielinen ja se meni sitten siinä.

Tuolla aiemmin oli juttua Mälkiän ajasta HIFK:ssa - pitääkö se juttu siitä varustekassiin lorahtaneesta nesteestä paikkaansa?
 

kaizu

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Canucks
Kun näistä legendaarisista ulkomaanvahistuksista on puhe, niin ei saa unohtaa Todd "amiraali" Nelsonia kauden 00-01 alussa, pelasi vissiin muutaman liigapelin (teki mm. IFK:n kauden ensimmäisen maalin Turussa liiga-avauksessa) mutta sitten tuli koti-ikävä ja lähti himaan :)

Parsons muuten teki pleijareissa yhden maalinkin :)
 

ruoska

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Penguins, Liverpool, Real Madrid
Kun näistä legendaarisista ulkomaanvahistuksista on puhe, niin ei saa unohtaa Todd "amiraali" Nelsonia kauden 00-01 alussa, pelasi vissiin muutaman liigapelin (teki mm. IFK:n kauden ensimmäisen maalin Turussa liiga-avauksessa) mutta sitten tuli koti-ikävä ja lähti himaan :)

Parsons muuten teki pleijareissa yhden maalinkin :)

Oliko tuo lopulta se syy miksi Todd lähti? Eikö syy ollut perhepiirissä tapahtunut läheisen paha sairastuminen tai jotain sinne päin? Olihan Toddilla kuitenkin edellisellä kaudella kokemusta jo Saksan DEL-liigastakin, joten ihan kulttuurishokki ei Suomen maakaan voinut olla.
 

Lawless

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Oliko tuo lopulta se syy miksi Todd lähti? Eikö syy ollut perhepiirissä tapahtunut läheisen paha sairastuminen tai jotain sinne päin?
Kyllä, näin oli, perhesyistä lähti. Samoihin aikoihin tehtiin myös äärimmäisen suuri virhe, kun todella hyvälle Luciano Borsatolle annettiin potkut - yhden ottelun jälkeen (juuri se Turun ottelu). Täysin käsittämätön ratkaisu.
 

ruoska

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Penguins, Liverpool, Real Madrid
Noi Lucin potkut ovat henk.koht olleet yksi suurimmista vitutuksen aiheista pitkään. Oli ja on edelleen itselleni yksi eniten fanittamani pelaaja, joka seurassa on koskaan käynyt. Todellinen ammattilainen ja erittäin pidetty äijä joukkueen keskuudessa. Kaveri pelasi yli pinna per peli tahdilla edellisellä kaudella. Myönnän, että oli loukkaantuneena paljon. Mutta ne pelit mitä pelasi oli tehot erinomaista luokkaa. Lucin potkujen kauden alkua varjosti myös nuo Ackerströmin potkut. Aika "lentävän lähdön" otti Lehkosen Ika tolle kaudelle. Toinen mikä kanssa tulee mieleen on se, että miksi ihmeessä aikoinaan piti antaa Christian Ruutulle fudut mestaruuskauden jälkeen. Erkan kommentit asiaan olivat silloin, että ei ole ollut hintansa arvoinen. En tiedä kuinka kovia tehoja olisi pitänyt esittää, mutta oliko taustalla jotain erimielisyyksiä.
 

tommy36

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Ei se Seppo sentään...

Kun Kibeä nyt dissataan niin en malta olla vielä mainitsematta Koivusen ja Aaltosen lisäksi: Jukka-Pekka Seppo, Teppo Kivelä, Pekka Peltola. Noiden piti olla aivan dominoivia pelaajia, mutta mutta...
Tähän on pakko puuttua ees hiukan. Jos ei nyt Jukka Seppo ihan elämää suurempi sentteri ollut, niin kyllä hän tilastojen valossa paikkanasa joukkueessa täytti. Sitä vastoin Kivelä ja Peltola kyllä epäonnistuivat varsin lahjakkaasti. Olivat kuitenkin hekin varsin kova kaappaus liigassa tuohon aikaan, joten ei ainakaan siitä voida Mobergia haukkua, vaikka paljon muusta voisikin.
Jukka-Pekka Seppo:
O S M P PIM
HIFK Helsinki SM-Liiga 89/90 39 15 27 42 +18 50
HIFK Helsinki SM-Liiga 90/91 35 17 22 39 +5 81 1 1 0 1 0 0
HIFK Helsinki SM-Liiga 91/92 43 16 31 47 -1 53 7 2 4 6 +1 33
HIFK Helsinki SM-Liiga 92/93 45 16 17 33

edit: Ja lähdehän siis oli, http://www.eurohockey.net/players/show_player.cgi?serial=945
 
Viimeksi muokattu:

Puscutractori

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Harri Olli, rahaton ManC, NP#32, DEFC #62
Ketju on venynyt jo pitkäksi, mutta edelleenkään en ole huomannut kenenkään maininneen Mike Eavesia. Kaudella 96-97 IFK:n peli oli niin hirveää katseltavaa, että jopa Alpo-kiekon katsominen on ollut siihen verrattuna kuin rakastelua 70 neitsyen kanssa paratiisissa. Ainoaksi Eavesin kauden plussaksi voi laskea Olli Jokisen huiman kehityksen, mutta senkin on täytynyt tapahtua Eavesista huolimatta eikä hänen ansiostaan.
 

heavy

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Noi Lucin potkut ovat henk.koht olleet yksi suurimmista vitutuksen aiheista pitkään. ...Lucin potkujen kauden alkua varjosti myös nuo Ackerströmin potkut. Aika "lentävän lähdön" otti Lehkosen Ika tolle kaudelle.
Minä epäilen että näiden kaksien potkujen taustalla oli pelkästään Lehkosen epävarmuus eli tällaisilla "kovilla" tempauksilla halusi saada itselleen auktoriteettiä joukkueessa.
Toinen mikä kanssa tulee mieleen on se, että miksi ihmeessä aikoinaan piti antaa Christian Ruutulle fudut mestaruuskauden jälkeen. Erkan kommentit asiaan olivat silloin, että ei ole ollut hintansa arvoinen. En tiedä kuinka kovia tehoja olisi pitänyt esittää, mutta oliko taustalla jotain erimielisyyksiä.
Rahallista säästöä ei tainnut Chrisun potkuista tulla, kun IFK maksoi palkkaa vielä pitkään sen jälkeen kun Ruuttu oli siirtynyt naapuriin... Todennäköisesti henkilökemiat menivät ristiin.
 

Dennis

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Rahallista säästöä ei tainnut Chrisun potkuista tulla, kun IFK maksoi palkkaa vielä pitkään sen jälkeen kun Ruuttu oli siirtynyt naapuriin... Todennäköisesti henkilökemiat menivät ristiin.
Muistaakseni Ruutulla tuli SW -kaksikon kanssa erimielisyyttä kesäharjoittelusta. Eli Ruuttu olisi halunnut hoitaa sen NHL -tyyliin ja liittyä joukkueeseen vasta loppukesästä, kun taas valmennus edellytti kaikilta samanlaista osallistumista treeneihin.
 
Suosikkijoukkue
Rochester Diablos
Vähän tähän liittyen kysyisin Ropposelta HIFK:n uskomattomasta penailusta maalivahtien kanssa?

Onko kyseessä vain huono tuuri vai kenties ketjunaiheeseen liittyvä penailu?

Ei olisi oikein/reilua jos minä alkaisin kommentoida asioita joista en oikeasti tiedä faktoja koska en ole ollut mukana toiminnassa tai sitä seuraamassa läheltä.

Jääkiekko on tulospeli ja tulosten mukaan on kuitenkin helppo tarkastella joukkueiden ja valmentajien aikaansaannoksia itse kunkin meistä.

Jukka
 

Live-

Jäsen
Suosikkijoukkue
Helsingin IFK
Hyvä ketju, ehkä joukkueen rakennus-ketjusta saadaan pahimmat itkut siirrettyä tänne. 1980-luvun puolessävälissä syntyneenä, ja siten 80-luvun alun pelit missanneena, on IFK:n paskoja aikoja tullut nähtyä huomattavasti enemmän kuin hyviä aikoja.

1990-luvun alku, hirveintä aikaa ala-aste ikäiselle IFK fanille. Suurin osa koulukavereista Jokerifaneja, jotka valitsivat suosikkijoukkueen silloisen menestyksen perusteella. Muutama vuosi tuli kuultua kohtuullista v*ttuilua... Noiden edellä muiden toimesta listattujen sankaripelaajien (esim. Karagös, 1 peli 10 päästettyä) lisäksi pelipaidat erittäin tyylikkäillä tähtilogoilla - avot. Jos joku muistaa sm-liiga suklaat keräilytarroineen ja sisu-lätkäkortit, ne kuvaavat jotenkin tätä aikaa parhaiten. Rumia ja arvottomia (etenkin Sisun playoffs-kortit - niistä ei paljoa IFK-kortteja löytynyt).

Mestaruuden jälkeiset penailuvuodet. Näistä nyt on kirjoitettukin, joten ei juuri lisättävää. Täsmähankintojen kulta-aikaa. Jotenkin myös jäänyt mieleen Jypille häviäminen lähes jokaisessa kotiottelussa.

Oli miten oli, silti kiitollinen faijalle, jonka perässä IFK-pelejä seurattu pari vuosikymmentä. Enpä löydä mitään muuta syytä minkä takia 80-luvun puolivälin jälkeen syntyneet olisivat ruvenneet IFK:ta kannattamaan, kuin sukuvian. Ehkä se nimenomaan tekee näistä paskojen aikojenkin muistelemisesta niin hienoa..
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös