Ke 26.3.2008 Jokerit-Blues (2. välierä)

  • 39 859
  • 195
Tila
Viestiketju on suljettu.

Risa

Jäsen
Suosikkijoukkue
SoJy vuodesta-61, Jokerit 1972-2013; 2022, Україна
...Nojoo, raportit hallilta kertoivat tosiaan Bluesin hallinneen 5vs5 peliä mutta Leino sekä Narrien YV pitivät pelin tasaisena...

Kandee ehkä vaihtaa ainakin raportin laittajia jos ei itte viitti hallille vaivautua! Ihan Narrien matsi, hieno nousu kolmannessa ja ilman SHEdsin perseilyä olis voitot nyt 0-2 Ilmalan omille pojille.

Ei voi tosiaan käsittää, että johdetaan matsia 3-2 ja meidän superoivaltaakuumatpelaajat koutsi heittää lootaan vitun hirsot..!?!?!

Mikä muu kenttä hyvänsä niin Keller ei olis todellakaan päässy heittämään tyhjiin 23 sekkaa ennen summeria!!

Toi vituttaa, ei Blegin voitto. Ei mikään suuri vääryys kokonaisuutena, mutta ihan hanskassa oli matsi. Nyt tuli luottavainen olo, jopa Joniin! Tää on meidän satja 4-2, Nih...
 

HLe

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Siis ei jumalauta, miksei kukaan Jokeri-pelaaja käynyt kuittaamassa näitä Laatikaisen ja Rajamäen spedeilyjä? Nämä kaverit saavat ilmeisesti rellestää ihan miten tahtovat eikä kukaan meiltä käy edes koputtelemassa. Okei, Laatikaisen jälkimmäinen taklaus Leinoon oli ihan puhdas mutta ensimmäinen osui aika pahasti polveen. Läheltä piti ettei Leino joutunut saikulle loppu kevään ajaksi. NHL:ssä tällaiset tähtipelaajaan kohdistuvat (puhtaatkin) temput kuitataan heti seuraavassa vaihdossa. Ja Rajamäki nyt on sellainen luupää että kohta voi Heleniukselle olla hommia.

Ja kuka pakki unohti tämän Kellerin maalinsuulle täysin vapaaksi viime minuutilla? Käsittämätön virhe tuokin. Johan se tiedetään puulaakijengeissäkin että oma pelaaja pidetään kiinni! Ei oikeasti voi pakki tuolla tavalla erehtyä. Viimeisellä minuutilla vaikka roikutaan kaksin käden miehestä kiinni jos ei muuten kurissa pysy.
 
Viimeksi muokattu:

chili

Jäsen
Suosikkijoukkue
Helsingin Jokerit
Kyllä syö. Ja isosti. Mitä mahtaa liikkua Sheddenin päässä kun peluuttaa jämäjulli hirsoa vikoilla ratkaisevilla minuuteilla viimeisessä erässä. Maalin johdossa.

Tämä matsi hävittiin vaihtoaitiossa. Ei herranjumala. Varsinkin kun jullia ei nappaa, ei sitten yhtään.

Varmuudeksi sitten vielä peliaikaa jatkoajalla että varmasti hävitään. Kiitos. -2.
 

#31

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, Hyvinkään Tahko, Pasi Nurminen
Voin kertoa että nyt vituttaa ja rankasti. Ei siinä, hyvä peli kuitenkin kaikenkaikkiaan..
Jokerit hallitsi mielestäni kolmatta erää aika selkeästi, mutta 3-2 maalin jälkeen alettiin liikaa peruuttelemaan ja tietäähän sen kuinka siinä käy.
Nämä Laatikaisen taklaukset: se mistä jäähy tuli, niin olisi voinut ehkä jättää viheltämättä, lievä jalkakamppi, ei kummempaa mutta ekassa tilanteessa tuli kyllä aika selkeästi polveen tuo taklaus, siitä olisi voinut jäähyn kyllä antaa.

Muutamat hajahuomiot:
-Puurula pelasi kohtuullisesti, mutta ekan maalin voi kyllä ottaa kontolleen, muille ei voinut mitään.
-Hirso edelleen ihan kujalla (yllätys yllätys)
-Varis pelasi hyvin
-Yv taas melko hyvää

Noh, taistelu jatkuu perjantaina ja sarja on vasta alussa, onneksi meillä on "vierasetu" ;)
 
Näinkö telkkarista väärin sen Laatikaisen "polvitaklauksen", kun siinä näytti Leino luistelevan sananmukaisesti päin persettä? Nopea tilanne kyllä näytti omiinkin silmiin, että jalat olisivat kampanneet, mutta kyllä hidastus näytti siltä, että Laatikaisen perse siinä Leinoon osui. Omituinen jäähy kaikenkaikkiaan.. tai sitten katsoivat nopean tilanteen kuin itsekin.

Huikea nitrosarja on tässäkin parissa. Tähän asti on tarvittu nitroja kolmannet erät omissa.
 

yki

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pittsburgh Penguins
Ja kuka pakki unohti tämän Kellerin maalinsuulle täysin vapaaksi viime minuutilla? Käsittämätön virhe tuokin.

Taisi olla tämä meidän sankarimme, Kim Hirschovits, #44. Surkeeta peliä kyllä Hirsolta ja Husseylta. Ei vaan toimi.

Mutta onneksi Sheddenkin huomasi Variksen...

Shedden oli ottelun jälkeen silminnähden pettynyt erityisesti Hirschovitsin ja kokoonpanoon takaisin nostetun Matt Husseyn esityksiin.

”En kommentoi”, kanadalainen jätti närkästyneenä vastaamatta kysymykseen kaksikon otteista, mutta ketjun kolmas lenkki Varis sai kehut.

”Hän pelasi erittäin vahvasti ja teki todella kovasti töitä.”
 

tapio

Jäsen
Suosikkijoukkue
Bleg, Crisu, Pena, fööni, geeli ja Vidal Sasoon!
Tälle tuli kyllä myös naureskeltua. Olisikohan ollut ensimmäisessä erässä, kun Bluesin ylivoimalla ensin maskimies vedettiin poikkarilla tylysti nurin ja hetken päästä tuomarit vihelsivät pelin poikki, vaikka kiekko ei ollut Puurulalla. Eteläpääty alkoi tästä(kin) jotain buuaamaan ja viheltelemään. :D

Mo mut noinhan se pitää ollakin, kotihallin ja fanien pitääkin protestoida KAIKESTA. Aina se vaikuttaa peliin ja sitä kautta auttaa joukkuetta. Jos tuomarit on tuuliviirejä niin tottakai se kortti pitää käyttää.

Mitä tulee taitaviin pelaajiin jotka "kaatuilee". Se vaan osoittaa, että ne on tähtiä, ne on rivimiestä parempia tollakin alueella. Perusjamppa ottaa jäähyn niin tähti hankkii vastustajalle jäähyn. Kaikki Feerplei-pellet voi painua katsomaan uppopalloa ;)

Kaikki keinot pitää käyttää ja siten auttaa joukkuettaan voittoon, pelaat rajoilla tai vähän yli, voitto on tärkeintä, tuomareiden tehtävä on rankaista sukelteluista ja muusta siasta. Mun mielestä Leino on loistava pelaaja juuri siksi, että osaa käyttää tonkin kortini oikein. Onko se saanut yhtään sukellusjäähyä - ei, koska se ei sukella! :D

Sama juttu oli aikoinaan Calounin kanssa, ja monien muiden hyvin suojaavien ja veivaavien pelaajien kanssa. Loistavia pelaajia.

Itse pelistä: Hieno juttu, että Blues nousi voittoon, nyt on kyllä vähän sellainen fiilis, että Blues voi vaikka viedäkin tämän sarjan, ja lähinnä sen takia, että Jokerit ilmeisesti ylikuormittaa ykkösketjuaan, eli mitä pidemmälle mennään niin uskoisin sen olevan Bluesin etu. No ei kuitenkaan pidä missään nimessä aliarvioida Jokereita, kova nippu huippupelaajia, hyvä valmennus ja maalivahtikin tuntuu olevan ihan hyvässä vireessä. Kova sarja, mutta vähän on sellainen fiilis, että Blues voisi tän viedä. Ja olisihan se kerrassaan hienoa. Jep.

Go Blegs Go!
 

Ruutuässä

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Itse pelistä: Hieno juttu, että Blues nousi voittoon, nyt on kyllä vähän sellainen fiilis, että Blues voi vaikka viedäkin tämän sarjan, ja lähinnä sen takia, että Jokerit ilmeisesti ylikuormittaa ykkösketjuaan, eli mitä pidemmälle mennään niin uskoisin sen olevan Bluesin etu. No ei kuitenkaan pidä missään nimessä aliarvioida Jokereita, kova nippu huippupelaajia, hyvä valmennus ja maalivahtikin tuntuu olevan ihan hyvässä vireessä. Kova sarja, mutta vähän on sellainen fiilis, että Blues voisi tän viedä. Ja olisihan se kerrassaan hienoa. Jep.

Go Blegs Go!
Näin se Arakin jo sanoi Pelicans-sarjassa. Blues todennäköisesti sarjan vie, mutta ei siitä syystä, ettei Jokerien ykkönen jaksa pelata niin paljon. Nämä kaverit elävät peliajasta ja vasta kolmannessa erässä tänäänkin Jokerien ykkösen peli alkoi kulkea.
 

juhana

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit 1975-2013, 2023-, Roihuttaret, K-Vantaa
Niin onko nyt sitten päällimmäisenä mielessä Jokerien huonous vai Bluesin hyvyys? Mielestäni kumpikaan joukkue ei esittänyt aivan parastaan, toki huikea jännitys lopussa korvasi hieman heikomman tason kun välierä-peliltä sopii odottaa. Ja tämä ei tietenkään vähennä mitenkään Bluesin voiton arvoa, tilanne on nyt 1-1 ja sarja alkaa taas tavallaan alusta.

Jokereilla ei ole kuitenkaan mitään syytä hävetä esitystä eikä tämän tarvitse olla mikään käännekohta. Varmasti vesarantaset ja petterisihvoset jo teroittaa kyniään, kuinka nyt sarja kääntyy ja Bluesin pelikirjan sivut on ladottu paikalleen, Sheddenin eväät syöty ja Jokerit on yhtä kuin Leino - tänään tosin Jokerit oli vähän liikaa LEinon varassa ja tason nousua muilta odotetaan, Leinon maali oli kyllä erittäin upea! Nyt vaan terävyyttä ja parannusta perjantaiksi Espooseen ja jatketaan tätä vierasvoittojen sarjaa. Tuskin kukaan espoolainen nyt luule, että Blues tästä kävelee Jokerien yli kuten käveli HIFK:n yli. Hyvää taistelua molemmilta tänään, jossa parhaina esimerkkeinä Wilm Jokereilta (totta kai!) ja Alanko Bluesilta, diggasin RAmia jo Jokereissa ja arvostan edelleen.

Blues oli koko jatkoerän terävämpi, joten sikäli voitto oli ansaittu. Enteellisesti takana istuvat Bluesin kannattajat kirosivat ennen jatkoerää kuinka huonosti Bambi Lehtonen on tänään pelannut...Legendaarisia kulminaatiopisteitä otteluissa olivat alku ja loppu, Bluesin ensimmäinen veto maaliin! Kyllähän Osalan laukaus hieno oli, mutta silti Puurulan olisi pitänyt torjua se mielestäni. Muutenkin Puurulan otteissa oli vähän haparointia, välillä oli selällään ihan väärissä tilanteissa vai olenko jo itsekin manipuloitunut tähän Puurula-uskoon. Bruckler pelasi nyt eleettömän varmasti, vaikka välillä tuntui käyvän ylikierroksilla. Lopussa sitten Blues teki mielettömän paineen Jokeri-maalille ja tasoitus oli sikäli ansaittu, kun rehellisiä ollaan, joten sille ei Puurulakaan voinut mitään.

Tuomarit meinasi ensimmäisessä erässä ottaa roolia, huippuna tietysti nuo Hirso-vitsin (eikö sitä voi tosiaan penkittää?) jäähyyn johtaneet tapahtumat, jäähy varmaan oli ihan selvä, mutta muuten kyllä meni konseptit ihan sekaisin. Jatkossa onneksi parani tuomaritoiminta, vaikka esim. Laatikaisen jäähy oli kyllä kyseenalainen, ilmeisesti tuomari hyvitti edellistä tilannetta siinä. Missään nimessä tuomareihin ei ratkennut tänään, tasaisen huonosti vihelsivät.

Pelissä ei hirveästi intohimoa vielä ollut, mutta vähän nähtiin jo sähinääkin kaukalossa, mitään ylilyöntejä ei onneksi tapahtunut enkä usko näitä nähtävän jatkossakaan, kävi peleissä miten hyvänsä. Yleisömäärä oli kova pettymys, oli sitten vaikka minkälaiset talvimyräkät ja pääsiäislomat, Espoolaisiakin yllättävän vähän mielestäni.
 

Blågula

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kiekko-Espoo, Blues, Kiekko-Espoo
Ja kuka pakki unohti tämän Kellerin maalinsuulle täysin vapaaksi viime minuutilla? Käsittämätön virhe tuokin. Johan se tiedetään puulaakijengeissäkin että oma pelaaja pidetään kiinni! Ei oikeasti voi pakki tuolla tavalla erehtyä. Viimeisellä minuutilla vaikka roikutaan kaksin käden miehestä kiinni jos ei muuten kurissa pysy.
Toisaalta Keller pelasi tuon tilanteen todella ovelasti. Oli ensin ikään kuin piilossa maalin takana, ja hiipi sieltä esille vasta kun syöttölinja oli aukeamassa. Todella viileä suoritus.
 

FreezingHell

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Ja mitä vittua ne jokerifanit buuasivat tuomareille? Tuomarithan vetivät niin räikeästi Jokereiden suuntaan vihellykset. Niin ja joku Vantaan sankari kävi piripäissään ilmeisesti vielä lyömässä jompaa kumpaa tuomaria.
Aika mielenkiintoistaista puhaltelua oli kyllä. Rajamäki1 oli naurettava, selkeä hyvitys Kuparisen jäähystä. Rajamäki2:ssa Kantor koittaa tehdä Janeckyt, mutta voimat ei riitä. Itselle ei tullut mieleenkään, että siitä olisi voinut tulla jäähy. Laatikaisen taklaukset molemmat lonkalla/perseelle. Ne on kai sallittuja, vaikka osuu pelkästään sillä polveen/reiteen?

Brücklerin jäähyssä itse luulin, että napsahti Leinolle. Jos Leino tunkee veskan alueelle, niin veskat saa normisti tehdä mitä vaan, paitsi lyödä naamaan. Santalalta näyttävä loikka, mutta ilmeisesti osui kuitenkin. Hirson jäähyä viheltäessä mielenkiintoinen tapa antaa Jokereiden ensin yrittää maalia ja sitten kun ei onnistu viheltää poikki.

Tuulola meni tasoituksessa "polven" vipuun ja ryntäili kulmaan, jonka jälkeen yksi mies kiersi maalin takatolpalle. Hyvää viihdettä oli, mutta eipä jaksa kovin usein käyttää 5 tuntia siihen, että näkee 65min lätkää.
 

Daespoo

Jäsen
Suosikkijoukkue
Hameenlinna Moderators
Kandee ehkä vaihtaa ainakin raportin laittajia jos ei itte viitti hallille vaivautua! Ihan Narrien matsi, hieno nousu kolmannessa ja ilman SHEdsin perseilyä olis voitot nyt 0-2 Ilmalan omille pojille.

Heh, jotenkin tulee fiilis että jopa teksti-tv:stä saa paremman kuvan matsista kuin sinun raportistasi.

Sen perusteella mitä täällä on kirjoitettu niin aika hyvin raportit hallilta piti paikkaansa.
 

Mietsuslav

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Ja kuka pakki unohti tämän Kellerin maalinsuulle täysin vapaaksi viime minuutilla? Käsittämätön virhe tuokin. Johan se tiedetään puulaakijengeissäkin että oma pelaaja pidetään kiinni! Ei oikeasti voi pakki tuolla tavalla erehtyä. Viimeisellä minuutilla vaikka roikutaan kaksin käden miehestä kiinni jos ei muuten kurissa pysy.
Tuulola seikkaili ties missä eikä Jokelallakaan näyttänyt olevan ihan koordinaatit kunnossa. Hirso oli ainoana oikeassa paikassa ja hänellä oli jo mies maalin edessä. Keller tuli ovelasti maalin takaa ylimääräiseksi mieheksi takatolpalle. Ei miesvartiointi toimi kun pelataan alivoimalla.

Sheddeniltä käsittämätöntä peluutusta laittaa Hirson ketju ja Tuulola jäälle ratkaisuhetkille, joten laittaisin maalin puhtaasti SHEdsin piikkiin (jos Kellerin hyvää pelaamista tilanteessa ei lasketa). Tämä on niitä harvoja Dougin vahvuuksia ja nyt sekin meni päin vittua. Toivottavasti puhuu tässä itsestään:

”Luimme peliä huonosti tänään, mutta en halua puhua siitä. Käsittelemme asian huomenna. Virheet, jotka johtivat maaleihin, olivat pahoja”, Doug Shedden tiivisti." - jokerit.com
 

Ruutuässä

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Mielipide on kuin perseenreikä, jokaisella omansa. Vaikka tuskin kiinnostaa, niin tässä mun (mielipide siis):
14.17 Erkki Rajamäki - estäminen 2 min
- Kauppinen(?) otti kiekon kädellään alas, Rajamäki luistelee hitaalla vauhdilla Kauppista päin joka kaatuu. Aivan normaali kontakti-tilanne - Rajamäelle jäähy.
Täysin käsittämätön ratkaisu tuomarilta. Yritti hyvittää Kuparisen jäähyä, joka tuli vielä helpommalla. Tämän voit varmasti Blues-lasien takaa myös myöntää. Molemmat normaaleja pelitilanteita. Jonkun mielestä ehkä estettiin kiekotonta, mutta se tapahtui taklaamalla.

16.32 Erkki Rajamäki - laitataklaus 2 min
- Rajamäki ja Kantor luistelevat kohti laitaa, molemmat taklaavat toisiaan hartiat vastakkain - vahvempi voittaa heikomman, Kantor lentää komeassa kaaressa kohti laitaa. Uskomaton jäähy.
Näytti ensin, että Kantor kaatuu, mutta hidastuskuvan perusteella Rajamäki tuuppaa Kantoria selkään, kun tämä jarruttaa. Kantor lentää sen takia pää edellä laitaan, mutta ehtii onneksi vähän väistää, eli vauhti ei ole liian kova ja osasi jollain tapaa varautua.
34.47 Arto Laatikainen - kampitus 2 min
- Laatikainen antaa täysin puhtaan lonkkataklauksen Leinolle toistamiseen. Kenties Leinon aikaisempi filmi vaikutti tähän tuomioon. Ei mitään syytä jäähyyn.
Näistä Laden taklauksista se puhdas. Ensimmäinen oli samanlainen kuin Salmelaisen pommi Sopaseen, eli menee mielestäni taklattavan piikkiin. Toinen oli sitten kunnon perstaklaus, jossa Leino ajaa miinaan. Tällaisia hittejä pitäisi nähdä enemmän. Leinolta ei tilanteessa kyllä filmiä tullut, ehtikö edes tajuta mitä tapahtui ennen kuin lensi.
39.46 Bernd Brückler - kiinnipitäminen 2 min
- Leino kaatuu Brücklerin alueelle, lähtee luistelemaan kohti kiekkoa - ei suorinta reittiä ulos maalivahdin alueelta. Osuu matkalla käsiään levittävään Brückleriin (mitä maalivahdit tekevät maalivahdin alueella 100 kertaa ottelussa) ja kaatuu primadonnamaisesti. Brücklerille estämisjäähy.
Brückler menetti hermonsa ja tökkäisi Leinoa selkään. Ei mielestäni tosin jäähyn paikka.
51.47 Rami Alanko - korkea maila 2 min
- Tässä sentään maila oli lähellä kasvoja, tai jopa osuikin, mutta Tommi "kaksi kertaa sopimus HIFK:hon, aito Jokeri" Santala kruunasi tämänkin filmillään.
Alanko kyllä osuu Santalaa naamaan, joten oikea tuomio.

Yhtä lailla voidaan laittaa tähän Jokerien jäähyt. Kantorin kiekko katsomoon tuskin jättää tulkintaa, mutta Kuparisen, Hirson ja Santalan jäähyt olivat myös mitä olivat. Ensimmäinen oli pelkkää nojailua. Toinen varmaan oli ihan oikea tuomio, sitä en nähnyt, vaan odotin tilanteessa Bluesille jäähyä, kun tuomarilla oli käsi ylhäällä. Santalan koukku oli jäähyn arvoinen, mutta samanlaista kahvaa pelissä nähtiin paljon ilman jäähyä.

Ja mitä vittua ne jokerifanit buuasivat tuomareille? Tuomarithan vetivät niin räikeästi Jokereiden suuntaan vihellykset. Niin ja joku Vantaan sankari kävi piripäissään ilmeisesti vielä lyömässä jompaa kumpaa tuomaria.
Etkö ole jo oppinut, että fanikatsomo buuaa kaikesta. Tällä kai yritetään vaikuttaa tuomariin ja puolet kerroista ovat täysin turhia. Yhtä lailla Espoossa buuataan. Tuomarin kimppuun käyminen on sitten jo sen luokan idiotismia, että sitä en koskaan ikinä missään ala puolustella. Tällaista ei kyllä Suomessa kaivata.
 

flintstone

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit&DT, V.Lehikoinen, Bellie, Kadi, Käpä<3
Jokerit - polvitaklaajat 1-1

Matikainen taisi huomata että polvitaklaajat ei saa Ville Leinoa kuriin ja käskytti jämäpakki Laatikaisen ajelemaan pari kertaa Ville Leinoa törkeästi polveen, onneksi jämäpakki ei saanut Leinoa ulos sarjasta vaikka kovasti yrittikin. Aivan paskan pelin viheltänyt tuomarikaksikko oli tutusti aivan ulapalla eikä toisesta törkeästä polvitaklauksesta edes tullut jäähyä. Harmi että Leino ei ole filmaavaa tyyppiä sillä pienellä kieriskelyllä olisi saatu jämäpakki Laatikainen ulos pelistä ja ehkäpä jopa koko sarjasta.

Pelillisesti polvitaklaajat paransi huomattavasti 1.pelistä ja vastaavasti Jokerit heikensi peliään, varsinkin puolustussuuntaan jossa oli nyt todella paljon järkyttävää ryntäilyä ja polvitaklaajat pääsikin useisiin ylivoimahyökkäyksiin Jokereiden puolustuksen koomaillessa. Missähän oli Jokereiden nöyryys? Jokereiden huonosta puolustuksesta huolimatta on käsittämätöntä että Jokerit meinasi voittaa tämän pelin ja ellei Shedden olisi viimeisellä minuutilla hölmöillyt pistämällä tänään kaikessa epäonnistunutta Hirsoa kentälle viimeiselle minuutille olisi tämäkin peli varmaan voitettu.

Jatkoajan tappiomaali oli Tuulolan ja Wilmin hölmöilyn seurausta, Tuulolalla ei riittänyt nöyryys lyödä kiekkoa pitkäksi vaan piti jäädä kikkailemaan alinpana miehenä ja Wilm unohti miehensä ja ei sitten enää kerinnyt mukaan polvitaklaajien vastahyökkäykseen ja maalissahan se oli. Ei ollut sitten Puurulasta korjaamaan kenttäpelaajien virhettä.

On aivan perseestä että törkeistä polvitaklauksista ei lähde pelaaja pihalle kun on säkää eikä taklattava loukkaannu, jos Leinolla ei olisi ollut onnea niin nyt puhuttaisiin kauden pisimmistä pelikielloista ja varmasti tuo on Matikaisen käskyttämää, yksi kerta voi olla vahinko mutta kun samanlainen tuli heti pienen ajan sisään niin on selvää että kyse oli Ville Leinon tarkoitushakuisesta vahingoittamisyrityksistä.

Jokerit ja meidän järjestysmies tosin oli jo toisen kerran tän kauden pleijareissa munaton paska, jämäpakki Laatikainen olisi pitänyt noutaa samantien. Nyt tyydyttiin taas vain puhaltelemaan omiin muniin. Jokerit olisi voinut myös käydä taklaamassa Bruckleriä ihan vain näyttääkseen että jos kerran polvitaklaajat meinaa polvitaklata Leinon ulos sarjasta niin Jokerit on valmis tekemään saman polvitaklaajien tärkeimmälle pelaajalle Brucklerille.

Paska peli, Jokereilta todellista virkamieskiekkoa mutta lähes voitto ja aivan paskaa tuomarointia.
 

Cannibal

Jäsen
Suosikkijoukkue
Blues
HLe kirjoitti:
Ja kuka pakki unohti tämän Kellerin maalinsuulle täysin vapaaksi viime minuutilla? Käsittämätön virhe tuokin. Johan se tiedetään puulaakijengeissäkin että oma pelaaja pidetään kiinni! Ei oikeasti voi pakki tuolla tavalla erehtyä. Viimeisellä minuutilla vaikka roikutaan kaksin käden miehestä kiinni jos ei muuten kurissa pysy.

Niin, samaa manaisin varmaan itsekin kotijoukkueen kannattajana, mutta pitää silti muistaa, että Bluesilla oli tuossa tilanteessa 6 pelaajaa jäällä, eli väkisinkin joku siellä jää vapaaksi, jos kaikki pelaavat omaa miestä. Eiköhän siinä enemmänkin yritetty useamman miehen voimin blokata Staffanin mahdollista suoraan vetoa ja ryhmitys oli maalin edessä. Staffan onnistui pistämään syöttönsä jonkun Jokeri-pelaajan puikoista.

Laatikainen ei todellakaan harrasta polvitaklauksia tai tahallisia vahingoittamisia. Eka taklaus rajatapaus, toisessa ei mitään vikaa. Mutta mitä nyt voi odottaa kaksikolta Henriksson-Toivola...

Brücks ei vieläkään ole tasollaan. Mielestäni Jokereiden ensimmäinen ja kolmas menivät helposti. Ekassa Päääärnd nosti patjaansa juuri sen verran, että se sutaisu meni patjan alta maaliin. Kolmannessa toki hieno suoritus Leinolta, mutta Pääärnd päätti sitten jäädä seisomaan haarat levällään kuin Neil Little aikanaan. Vittu ilman muuta heti maihin saatana. Uskomaton jäätyminen. Muutenkin Brückler hortoili taas ties missä sen kiekon perässä. Edelleen odotan paljon parempia otteita. Puurula oli ok, ei Jokerit häneen kaatunut. Eka meni Puurulan piikkiin, vaikka toki hyvä veto Oskulta olikin.

Nyt oli parempaa jatkoaikapelaamista Bluesilta. Ihan ansaittu voitto mielestäni. Tasainen peli kokonaisuutena taas...Jokereiden ylivoima on kyllä helvetin hyvä. Niin on Bluesinkin, mutta Jokereiden vielä parempaa. Turhia jäähyjä on todellakin syytä välttää. Tosin vaikeata se on tämäntasoisilla tuomareilla. Ei ikinä tiedä mistä lennät boksiin.

Kyllä ainakin osittain allekirjoittaisin sen, että Jokerit on yhden ketjun joukkue. On se vähän. Eivät muut ketjut saa läheskään samanlaista hässäkkää aikaan kuin Leinon poppoo ja varsinkin Leino itse. Siellä on kyllä kovia pelimiehiä, mutta muut eivät oikein saa tulosta tai vaarallisia tilanteita. Leinon ketju saa niitä lähes jatkuvalla syötöllä, ja sillä on kyllä eväitä kääntää sarja narreille. Blues tarvitsee ilman muuta Ben Eavesin takaisin. Silloin meillä on kolme todella hyvää ketjua. Szwez jää silloin pois, ei voi mitään, hyvin mies pelasi ja toimii tietysti jonkinlaisena pelotteena myös tarpeen tullen.

Tästä on todella hyvä jatkaa kotiin. Tärkeä voitto itseluottamuksen kannalta monessakin mielessä. Hyvin pitkälti menee saman kaavan mukaan kuin IFK-sarja, paitsi että tuskin jatkuu samalla lailla. Tasaisia tulee lopuistakin peleistä.
 

Risa

Jäsen
Suosikkijoukkue
SoJy vuodesta-61, Jokerit 1972-2013; 2022, Україна
...Sen perusteella mitä täällä on kirjoitettu niin aika hyvin raportit hallilta piti paikkaansa.

OK, sen verran annan siimaa, kun tuli käytyä kierroksilla tuosta meidän koutsin koomailusta, että kyllä Bleg vei kahta ekä erää tasakentin, mutta ei mitään supervaarallista aikaan saanut. Senhän kertoo jo lukemat taululla, muistetaan kuitenkin ettei siellä meidän maalilla pelaa Markkanen. Tosin Joni oli ihan ok tänään ja antoi kyllä joukkueelle mahdollisuuden voittaa.

Lähinnä toi minun hyvänolontunne perustuukin kolmenteen erään kun matsia alettiin oikeasti ratkoa ja silloin ei ollut narreilla hädän päivää. Täytyy kyllä tähän sekin todeta, että Blues kärsi tuomareista, ihan naurettavia vihellyksiä ja pääasiassa Blegille. No tämä on vain minun näkemys/tuntemus. Jokaisella on oikeus omaansa.

Edelleen tää on meidän sarja 4-2.
 

juhana

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit 1975-2013, 2023-, Roihuttaret, K-Vantaa
Mielestäni Dale Clarke ei pelannut enää kolmannessa erässä ja jatkoajalla vai näinkö sitten ihan väärin - ja sitten kyllä näki pari espoolaistakin, jos pelasikin!

Tuliko tässä taas Bluesille yksi loukkaantuminen lisää, ei tosiaan tarvitsisi tulla, koska tämä sarja tarvitsee hyviä pelaajia ja Clarke on parhaimmillaan erinomainen.
 

flintstone

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit&DT, V.Lehikoinen, Bellie, Kadi, Käpä<3
Hyvin säkin vedät! Onnea valitsemallasi itkujen tiellä!

Jämäpakki Laatikainen veti kaksi selkeääkin selkeämpää taklausta Ville Leinoa polviin, jos Leinolla ei olisi ollut onnea tilanteissa niin kausi olisi helposti ollut ohi ja jämäpakkia odottaisi nyt tämän kauden pisimmät pelikiellot.

Ja tänään nähtiin vihdoin se odotettu Puurulan imaisu, onneksi peliä oli jäljellä paljon, ainut että polvitaklaajat sai tuolla imaisulla unelma alun peliin.

Laatikainen ei todellakaan harrasta polvitaklauksia tai tahallisia vahingoittamisia. Eka taklaus rajatapaus, toisessa ei mitään vikaa.

Taas samat jattajatta perustelut kuin Kaanien kannattajilta Koivusen poikkarista, herrasmiespelaaja joka ei tee tuollaista. Tänään veti taklauksensa kaksi kertaa Leinoa polviin, onneksi ei sentään onnistunut tarkoitushakuisessa noudossa.
 

JOKER

Jäsen
Suosikkijoukkue
JOKERIT
Kyllä vituttaa ja armottomasti, se oli niin helvetin lähellä. Ei pysty ymmärtämään Sheddeniä, 2min jäljellä joukkue älyttömässä ahdingossa.. Missä aikalisä? Missä parhaat alivoiman tappaja? Miksi kentällä on ottelun paskimmat pelaajat Hussey ja Hirso, miksi?? Shedden tän ryssi pelaajien avustuksella toki. Pakostikin mieleen hiipii että tässä oli käännekohta, toivottavasti olen väärässä. Perjantaina Espooseen kädet ristissä.

Muuta:
-Puurula Ok ei mieheen kaadutttu.
-Leino ilman tätä kaveria ei oltais täällä joten kiitos taas kerran, että annoit mahdollisuuden voittaa. Mun puolesta saat filmata vaikka jokaisessa vaihdossa eikä todellakaan kiinnosta mitä muut siitä ajattelee. Näin maagista pelaajaa tää liiga kaipaa. Tasoitus 2-2 huhu, näki että kaveri vain päätti tehdä maalin.
- Mr.Blues Lada Laatikainen, voisiko joku ottaa kaverilta hieman höyryjä pois, suoraan Leinon polveen kauden loppu olisi hieman "paremmalla" osumalla ollut lähellä. Helenius?? mitä teet jengissä jos et estä tälläisiä. Samat sanat Rajamäestä, mitään rajua tuossa kilipäässä ei kyllä ole, pyyhi silläkin jäätä.
- 3-3 tasoitus hirveetä katottavaa, upea passi toki takatolpalle, mutta Hirsonko mies se oli en tiedä.
- Jatkoajalla lähdettii reilusti hyökkäämään pisteet siitä, sitten unohtuikin puolustus.. komee häkki.
 

FreezingHell

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Brücks ei vieläkään ole tasollaan. Mielestäni Jokereiden ensimmäinen ja kolmas menivät helposti. Ekassa Päääärnd nosti patjaansa juuri sen verran, että se sutaisu meni patjan alta maaliin. Kolmannessa toki hieno suoritus Leinolta, mutta Pääärnd päätti sitten jäädä seisomaan haarat levällään kuin Neil Little aikanaan. Vittu ilman muuta heti maihin saatana. Uskomaton jäätyminen. Muutenkin Brückler hortoili taas ties missä sen kiekon perässä.
En panisi kolmatta veskan piikkiin. Leino näytti lähtevän kiertämään, mutta pyörähtikin takaisin ja veti heti. Eli Brückler oli juuri lähdössä sivuttaisliikkeeseen. Se vastaantulo B-pisteen päälle sen sijaan oli erittäin mielenkiintoinen ratkaisu. Selkeä 1-1, jossa ei ole mitään vaaraa, mutta Brückler päätti lähteä urheilemaan.
 

Kiekko-Antti

Jäsen
Suosikkijoukkue
Espoo Blues, EPS
Jämäpakki Laatikainen veti kaksi selkeääkin selkeämpää taklausta Ville Leinoa polviin, jos Leinolla ei olisi ollut onnea tilanteissa niin kausi olisi helposti ollut ohi ja jämäpakkia odottaisi nyt tämän kauden pisimmät pelikiellot.

Ja tänään nähtiin vihdoin se odotettu Puurulan imaisu, onneksi peliä oli jäljellä paljon, ainut että polvitaklaajat sai tuolla imausulla unelma alun peliin.

Teillä ei ole yhtään edes lähelle yhtä hyvää puolustajaa. Sarjan ehdottomasti toiseksi paraspelaaja Leinon jälkeen. Nyt värilaseja pois. Eivät olleet mitään törkeitä taklauksia kummatkaan.

Tiukkana jatkuu sarja ja Bluesille äärimmäisen tärkeä voitto. Perjantaina varmasti hyvä tunnelmainen peli edessä. Ikävää, jos Clarkekin poistuu vahvuudesta.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Tila
Viestiketju on suljettu.
Ylös