Ti 19.2.2008 KalPa - Lukko

  • 6 026
  • 33

stigers

Jäsen
Suosikkijoukkue
KalPa, Suomi
No niin. Mitä sitä tiistai-illalta odottaakaan.
Eipä juuri yhtään mitään. Ottelusta tulee arviolta aika hirveää katseltavaa, jossa viihdearvoa ei juurikaan ole.

KalPalta Junnila loppukauden sivussa, joten Virtalalle ilmeisesti varma paikka 1-2 ketjuun. Alastalolta luvassa taas kauheita taklauksia. No ei sitten ihan varmasti. Muutama kiekon menetys luvassa kuitenkin.
Pulkki nopeineen jalkoineen tekee vakuttavaa jälkeä puolustuksessa. No en tiedä. Korkeintaan pari kaksi minuuttista.

Omat koirat voi vaihteeksi purra Lukkoa. Honkaheimo ja Kauvosaari viimeksikin Niiralassa maalintekijöinä. Vai onko nyt Kuusiston vuoro.

Lukosta poissa Toporowski.(pelikielto)
Ben-Amor palaa takaisin haalariosastolle, joten nähdäänkö edes jotain mielenkiintoa esim Ben-Amor vs Stevenson. Tuskin.

Tulosveikkausta ei osaa veikata tästä pelistä oikein mitenkään.
KalPa voi voittaa 4-0, Lukko voi viedä 7-0, joten kalliiksi tulee jos lapun palauttaa yhdistelmällä: 0,1,2,3,4 - 0,1,2,3,4,5,6,7

Ennakoita:
Jatkoaika
KalPa
Lukkomania
 

shineman

Jäsen
Suosikkijoukkue
HaMu -12
No niin. Mitä sitä tiistai-illalta odottaakaan.
Eipä juuri yhtään mitään. Ottelusta tulee arviolta aika hirveää katseltavaa, jossa viihdearvoa ei juurikaan ole.

Miten niin?

Ounastelen vauhdikasta, ellen peräti hurlumhei-kiekkoa, jossa maaleja tehdään runsaasti. Epäilen että yli 10 häkkiä nähdään. Ja sehän olisi viihdyttävää jos mikä. Ja maalien suhde tänään tulee olemaan sitten KalPa 7 Lukko 4.

Paikanpäällehän se on mentävä tämäkin näkemään. Saas nähdä jos 2740 muutakin ois paikalla. Mahtaako hiihtolomalaiset innostua kun näyttäis olevan tänään ja torstaina Tahkolta linja-autokuljetus hallille ja takas. Hyvä idea on ainakin.
 

Datsun

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko, Toronto, Saksa
Ounastelen vauhdikasta, ellen peräti hurlumhei-kiekkoa, jossa maaleja tehdään runsaasti.
Lauantaina Lukon vierasottelun nähneenä voisin vannoa että vauhdin pidosta pitää huolta kotijoukkue. Jos sama kaikkien aikojen haluttomuus&munattomuus jatkuu tulee kylmät lukemat.

Veikkaus tarjoaa ihan hyvän kotikertoimen...mä ajattelin ainakin itse hyödyntää sen.
 

Jyty

Jäsen
Suosikkijoukkue
käyttää lehväslukkoa logonaan.
Mitäköhän tästä pelistä sitten kuuluu oikein odottaa? Lukon viimeaikaisiin vierasotteluihin nojaten tietysti kotivoittoa. Lauantaina KalPa sai tosin selkäänsä aika pahastikin, mutta oliko se sitten vain maalivahti Järvisen yksittäinen huono peli, joka päästi lukemat noin rumiksi?

Eikä tuo säälipaikkakaan vielä mikään varma ole, joten pisteitä tarvitaan edelleen sen turvaamiseksi.

Nuo raportit aiemmista otteluista ovat kyllä siinä mielessä ikävää luettavaa, että osalla pelaajista on ollut yrityskin vähän niin ja näin. Se tietysti voi johtua siitäkin, että pelisyysteemi ei oikein toimi, niin silloin jäädään helposti katsomaan, mitä seuraavaksi oikein kuuluisi tehdä.

Maalivahtipelin täydellisellä onnistumisella tästäkin ottelusta on pisteet kyllä otettavissa, mutta muuten saattaa käydä kylmät.

Tom Laaksonen toimii taas oikeudenjakajana Lukon ottelussa.
 

ilman sukkia

Jäsen
Suosikkijoukkue
KalPa
Jiri Bicek - Ville Hämäläinen - Teemu Virtala
Janne Jalasvaara - Juha Alastalo

Aatu Hämäläinen - Tapio Laakso - Tuomas Kiiskinen
Timo Seppänen - Ville Varakas


Henri Huohvanainen - Jarkko Kauvosaari - Jeremy Stevenson
Otto Honkaheimo - Tomi Tuomainen


Tommi Jokinen - Joonas Riekkinen - Toni Hyvärinen
Simo Pulkki

13. hyökkääjä: Mika Mäkiaho

Mika Järvinen
(Mika Oksa)

Loukkaantuneet: Jyri Junnila (ylävartalo), Timo Salo (ylävartalo)


Seuraa erityisesti tummennettuja pelaajia.

Valmiiksi vittuuntuneena Monttua kohti,
syy1: Ei tummennetut pelaajat ja vielä ykköskentässä
syy2: Kaksi kpl pirteimpiä laitureita telakalla
syy3: Valitettava asennevamma Laaksosta kohtaan (saanut alkunsa erityisesti eräässä Lukko pelissä)
syy4: tekosyy, kauas on pitkä matka, valaistua vitosta toki.
 

Jyty

Jäsen
Suosikkijoukkue
käyttää lehväslukkoa logonaan.
Lukko tänään:

35 Vehanen, Petri (30 Vuorio, Mikael)

71 Luomala, Marko- 5 Sprukts, Janis- 32 Morrison, Justin
77 Hämäläinen, Erik- 29 Nordlund, Markus

19 Viinanen, Mika-12 Saarenheimo, Pekka-52 Saarela, Pasi
6 Viitanen, Mikko-20 Kuusisto, Matti

28 Ben-Amor, Semir-25 Koponen, Tero-37 Juntunen, Henrik
2 Lehikoinen, Esa-3 Tähtisalo, Petri

11 Vainiola, Ville-Vesa-41 Yli-Junnila, Juhamatti-14 Lammassaari, Petri
55 Alen, Juha
 

Tumpe

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lipö ty.
Aika pieni kerroin KalPalla, niin pieni ettei kannata edes lähteä ottaan riskiä, vaikka kotijoukkuehan tämän vie. Iron Mike näköjään huilaa tämän matsin, kun turpaan tulee kuitenkin. Sprukts takaisin kokoonpanossa, mitä sekin sitten merkitsee, ei varmaan mitään. Koposen tuomionpäivän ketju koossa, veikkaanpa että Lukon paras tänään.

4-1 kalpalle
 

TKO

Jäsen
Suosikkijoukkue
KalPa, KuPS, NFL
Jiri Bicek - Ville Hämäläinen - Teemu Virtala
Janne Jalasvaara - Juha Alastalo

Virran Pekka tekee näköjään kaikkensa, ettei se yleisömäärä ole kovin paljoa yli 2500. Jos olisin Kuopiossa tänään, niin pysyisin kyllä kotona tuon ykköskentän kokoonpanon nähtyäni. Mitä helvettiä Virta oikein näkee tuossa tehokaksikossa sellaista mikä ei kenelläkään muulle aukea? Eikö alkaisi jo oikeasti olla aika kokeilla junnuja Virtalan paikalla? Sen minä kyllä ymmärrän, että nyt kun hyökkääjiä on lukumäärällisesti niin vähän, niin Virtalallekin paikka löytyy kokoonpanosta, mutta miksi se paikka on joka ikinen kerta vähintään kakkosketjussa? Koko kauden saldo 0+4 on tuolla vastuulla suorastaan mykistävä suoritus, etenkin kun kyseessä ei ole edes mikään voimapelaaja, joka tekee tilaa ketjukavereilleen vaan pikemminkin pyörii jaloissa.

Pelistä voi kyllä odottaa mitä tahansa. KalPa on pelannut nyt muutaman päivän sisään erinomaisen vieraspelin ja surkean kotipelin ja Lukollakin on surkeassa lähihistoriassa tärkeä SaiPa-voitto. Vaikea siis ennustella kummankaan joukkueen illan kuntoa. Edellinen Kuopion kohtaaminen oli KalPalta ja Mika Järviseltä erinomainen suoritus; ensimmäisessä erässä maalipaikoista sisään kovalla prosentilla ja kaksi viimeistä erää tiukkaa puolustuspeliä. Toivotaan samanlaista esitystä tänään. Tuolloinkin oli muuten Teemu Virtala ykkösketjussa, mutta voitto tuli hänestä huolimatta...
 

Andji

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kulloinkin minkäkin liigan hallitseva mestari
Kas, Toivola on pannut ketjut uuteen uskoon. Hieno homma, nimittäin peli pitäisi saada kulkemaan. Uskoisin tuon ykkösketjun klaaraavan hienosti, Luomala tekee rajusti duunia illasta toiseen, Sprukts tarjoilee kiekkoja Morrisonille, ja Morrison iskee niistä maaleja. Ykköspakkipari on loistava, tätä lisää. Eepi ja Masto = täydellistä. 100% sarkasmivapaa kommentti tuo äskeinen, sinänsä huolestuttavaa, mutta eipä Lukolla parempia pakkeja ole. Viitanen ehkä.

Kakkosketjukin on iskukykyinen, Saarela on tosin edelleen erittäin iso kysymysmerkki...
Kolmosessa Ben-Amor ja Hönö, keskellä Tero "Koponen" Koponen; tästä ketjusta minä pidän, oikeasti. Tekee todella arvokasta duunia ja KalPaa vastaan voi jopa intoutua maalintekoonkin. Kolmospakkipari huolestuttaa...
Nelosessa sitten pitkästä aikaa V-VV mukana, hienoa, että hänkin saa peliaikaa. Toivottavasti Lampullekin vielä pelaaminen maistuu, vaikka onkin pudonnut pikkuhiljaa neloseen. No, Yli-Junnila on loistosentteri, jonka rinnalla pelaaminen onnistuu ja Niiralassa nähtäneen muutamia näyttäviä kiemuroita Lampulta.

Kaiken kaikkiaan odotan pelistä Lukon murskavoittoa. Realistinen veikkaus olisi kyllä 2-3 viime aikojen esitysten perusteella. Joka sekin olisi hyvä saada varsinaisella peliajalla...
Illansuussa olemme viisaampia.
 

Splendide

Jäsen
Suosikkijoukkue
Flygande fisktuppar
Voi olla, että valmentaja-Virralle on arka paikka tämä Virtala. Jos Virtala on puhtaasti Pekka Virran skouttaama/haluama pelaaja, niin kohtuuttomien näyttöpaikkojen antaminenhan johtuu puhtaasti siitä, että Virta haluaa näyttää, ettei ole epäonnistunut pelaajahankinnassaan - varsinkin, kun Virtalalle sorvattiin kaksivuotinen sopimus. Aina ennen peliä valmentaja ristii sormensa ja miksei myös kätensä, että:"Tee nyt niitä pirun tehoja, Putte!"

Vanhanaikainen "oma lehmä ojassa"-kuvio.

Alastalolle vastuun antaminen on taas jokin aivopieru Virran systeemissä - tai jotain pahempaa...
 

Roku

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Lukko
Mä en noista nykyisistä Pitkävedon pelilistoista ja kertoimista tajua oikeastaan yhtään enempää kuin Mika Toivola jääkiekosta, joten paree jättää pelaamatta. Mutta sen tiedän että kun Tulosvetoon pistää 10 €uron panoksella kotijoukkueelle 4,5 maalia ja Lukolle 0,1 niin eiköhän huomenna rapsahda kassalta rahhoo näppiin.

Niin. Siklenka tosiaan huilaa tänään ja Veikkaajan mukaan koko viikon. Saa nähdä sitten, kun tänään tulee turpiin niin eiköhän tuo jo torstaina ole Lukon takalinjoja "vahvistamassa".

Semmoista sohlaamista tuo pelaaminen on viime aikoina ollut etenkin vieraskaukalossa, että mä kyllä valmentajana ollessani pistäisin nyt Mikael Vuorionkin yhteen peliin maalille. Ei sillä että se maalivahtipeliä paremmaksi tekisi mutta saisiko se sitten puolustuksen ottamaan homman tosissaan?

Hyökkäyksestä sen verran että mä olen iloisesti yllättynyt jos Lukko pystyy Järvisen kerran tänään yllättämään. Ben-Amor todennäköisesti ottaa jo kauden kymmenennen 10-minuuttisensa, sen verran paljon sytytettävää on kertynyt neljän ottelun pelikiellon aikana että hetihän se uuden pelikiellon kerääminen on aloitettava.

Funtsailin hiukan että jos kokeilisi radiosta että saisiko sieltä Ramonan kuulumaan. Pitkään aikaan en ole kuunnellut Riston selostuksia ja semmoinen tunne on että tästä pelistä voi saada hyvät naurut.
 

L4E

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauma Luk
Jotenkin tuntuu, että Lukko avittaa tänään Kalpaa tuossa taistelussa jumbosijan välttämiseksi ja kotijoukkue tulee saamaan helpot 3 pistettä. Sen verran kuralla Lukon peli on viime aikoina ollut ettei vieraista kyllä odota pisteen pistettä.

Toivola ei näköjään osaa päättää, että pitäisikö Siklenkaa huilauttaa vai ei. Tänään on kuitenkin vuorossa huilipäivä.

Mielenkiintoista nähdä miten masto pärjää ykkösparissa. Tai todennäköisesti tulee pärjäämään, kun kerran eepi on vierellä.
 

Roku

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Lukko
Ei ole näköjään ihmeiden aika ohi. Vielä piti tämänkin kauden aikana vierasvoiton auvoa kokea. Kyllä Lukko nyt on jo tämän saavutuksen ansiosta ainakin moraalinen mestari jollei muuta.

Morrison onnistui nyt jo toistamiseen rankkarikisassa. Hän näyttäisi olevan se kauan kaivattu lääke Lukon synkkään rankkarikisahistoriaan. Ja tietysti myös Pasi Saarelan maali varsinaisella peliajalla lämmittää aina.

Sen verran mitä peliä radiosta kuuntelin niin ei tainnut pelin taso ihan siitä parhaimmasta päästä olla.
 

Miksu00

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Simo Pulkki ottelun vakuuttaja? Eikö se olekkaan viltissä koko aikaa vai oliko tää joku Kalpa fanien tsoukki? Lukko olisi saanut varsinaisella peliajalla voittaa, niin sivuunkirjoittaneen pitkäveto olisi osunut.
 

Zorba

Jäsen
Suosikkijoukkue
KalPa
Simo Pulkki ottelun vakuuttaja? Eikö se olekkaan viltissä koko aikaa vai oliko tää joku Kalpa fanien tsoukki? Lukko olisi saanut varsinaisella peliajalla voittaa, niin sivuunkirjoittaneen pitkäveto olisi osunut.
En ollut paikalla, mutta hallilla olleilta on tullut sellaista kommenttia että Pulkki olisi oikeasti pelannut hyvin. Paikallaolleita kyllä kommentteja kaivataan, oliko se Simo nyt NIIIN hyvä?

Alastalo sitten kuittasi mukavasti tämän minun yhden miehen mielenosoitukseni Jujen peluutusta kohtaan, mutta mielenkiinnolla odotan Nelosen maalikoostetta, josko se juje olisi taas yhden vastustajalle lahjoittanut ettei vain olisi liian hyvin mennyt.
 

Cmprs

Jäsen
Suosikkijoukkue
KalPa, HIFK
Alastalo sitten kuittasi mukavasti tämän minun yhden miehen mielenosoitukseni Jujen peluutusta kohtaan, mutta mielenkiinnolla odotan Nelosen maalikoostetta, josko se juje olisi taas yhden vastustajalle lahjoittanut ettei vain olisi liian hyvin mennyt.

Lainaus KalPa -puolelta:
Kyllä Alastalo tänään taas näytti (KalPa - Lukko 19.2.08). Omalla sinisellä ei mitään hätää, täydellinen kiekon menetys ja maali omiin. Tosin paikkasi virheensä täräyttämällä kiekon maaliin, ekan kerran minun nähden koko kaudella sai vedon sinnepäin lähtemään..

MOT ja naurut päälle!

Luulen muuten, että et ole aivan yksin tätä sotaa käymässä. Minä olen ainakin ollut samalla rintamalla jo kohtalaisen pitkään.

Yksikin piste oli ihan hyvä tietysti napata, mutta Oikean aseman (paikallisradio) selostajat rohkenivat olla erimieltä kahden pisteen kuulumisesta Lukolle peliesitysten perusteella: heidän mielestään etenkin kolmas erä ja jatkoaika olivat selvästi KalPan hallintaa. Tosin se nyt ei välttämättä tarkoita mitään, joten raporttia sopii laittaa tulemaan pelin kulusta laajalla rintamalla.
 

viza

Jäsen
Allekirjoittanut ottaa osasyyn niskoille Pulkin valinnasta Ottelun Vakuuttajaksi. Oli raadissa pari tuttua niin pitihän sitä ehdotella. Toisaalta Pulkki oli tänään vireessä, pari hyvää taklausta ja syötötkin meni omille. Juje pelasi pakkina paskasti mutta armoton ruoska kävi onneksi yläpesään, yllätti miehen itsensäkin.

Kiiskinen ehdottomasti kentän näkyvin pelaaja tänään, harmi ettei tulosta syntynyt vaikka Bicekille tyhjän maalin tarjoilikin jatkoajalla.
 

-OO-

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko
Sen verran mitä peliä radiosta kuuntelin niin ei tainnut pelin taso ihan siitä parhaimmasta päästä olla.

No eipä ollut ei... Suoraan sanottuna peli oli ihan hirvittävää paskaa, jossa vastakkain olivat kaksi ihan päin persettä pelannutta joukkuetta!

Lukko lähti peliin huomattavasti paremmalla asenteella kuin edellisellä Kuopion vierailulla ja veikin ensimmäistä erää ihan selvästi. Tässä tosin auttoi mukavasti KalPa-pelaajien ihan täysin luokaton syöttöpeli, ja myös omituinen jatkuva kaatuilu. Spruktsin maalin lisäksi Vainiolalla oli aivan loistava maalintekopaikka mutta päätti vielä heittää sokkosyötön taaksepäin ja se tilanne kuivui siihen. KalPa pääsi peliin mukaan kun Lukko sai pari jäähyä ja siitä eteenpäin peli olikin tasaista (paskaa). Välillä ote oli enemmän toisella ja välillä kääntyi taas toiselle mutta ihan selkeästi kumpikaan ei tuota peliä hallinnut. Paljon harhasyöttöjä molemmilta, paljon pitkäksi menneitä ja muuten vain huonoja avauksia molemmilta. Laaksosen linja vaikutti hieman KalPaa suosivalta mutta sekin voi tietysti johtua myös sinikeltaisista laseistani. Mutta tehokkaasti KalPa rankaisi sitten kolmannessa erässä noista Lukon jäähyistä tekemällä kaksi maalia.

Vehasen Petri oli jälleen oma varma itsensä, toinen maali olisi ehkä ollut otettavissa mutta tekipä mies vastapainoksi pari aika jäätävää "ryöstöäkin", yhden ihan pelin viime sekunneilla. Vehasen peliä tänään helpotti kyllä myös se että KalPan pakit laukoivat aivan käsittämättömillä hehtaaripyssyillä. Välillä näytti että vaikka koko kaukalon pääty avattaisiin maaliksi niin sittenkään ei osuisi!

Lammassaari oli pirteä mutta tehoton. Liian monta kertaa Lampun pyöritykset päätyivät siihen että mies oli perseellään KalPa-pelaajan alla.

Justin Morrison vaikuttaa pelimieheltä vaikka ei tulosta aikaan saanutkaan (lukuunottamatta sitä hienoa rankkaria). Jotenkin tuntuu että kun tuo mies saa itsensä kuntoon niin tulee olemaan oikein itse perkele SM-liigatasolla. Vähän keskenkuntoiselta mies vieläkin vaikuttaa mutta kaikesta näkee että kyseessä on pelimies. Aggressiivista karvauspeliä ja muutenkin koko ajan aktiivisesti pelissä mukana.

Mikko Viitanen pelasi varmaan ihan hirvittävän minuuttimäärän, ainakin siltä se vaikutti että numero 6 oli jatkuvasti kentällä. Perusvarmaa peliä vähillä virheillä.

Lukon pakiston paras pelaaja oli muuan numeroa 77 kantanut heppu, jolle tuo peli taisi olla 995. ottelu liigassa. Syötöt napsahtelee omien lapaan ihailtavan suurella prosentilla ja vastustajat siirtyvät syrjään Eepimäisen tehokkaasti. Ei muuta kuin jatkosopimusta sorvaamaan!

Maalistaan huolimatta Janis Sprukts oli aivan paska tänään. Ihan täysin näkymätön lukuunottamatta niitä muutamia hölmöjä syöttöjä yms. koomailuja.

Marko Luomala oli pirteä. Hyvä esityö Spruktsin maaliin ja muutenkin hyvää karvauspeliä, taklauksia ja kovaa työntekoa.
 

Roku

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Lukko
Ja tulihan sieltä Toivolalta taas perinteinen parku tuomareita kohtaan. Ja sitten vielä loppuun maininta "hyvin on meidän kotipelin kommentit luettu...". Vittuako sitä sitten pitää aina valittaa niistä tuomareista joka pelin jälkeen? Saatanan tyhmä äijä toi Toivola, ei voi muuta sanoa. Toivottavasti sitä ei tarvitse ikinä enää katsella minkään joukkueen peräsimessä Äijänsuolla eikä missään muuallakaan.

Muutenhan tuo raportti on tuttua luettavaa: huonointa peliä miesmuistiin, oli kyse mistä paikkakunnasta tahansa kun Lukko on vierasjoukkueena. Ja tottahan tuo on, kuten jo monen monituista kertaa on tullut kirjoitetuksi niin ei Lukon peli ollut näin huonoa kertaakaan Ismo Lehkosen aikana, eikä edes Jarmo Tolvasen aikana vaikka lopulta sekin kausi päättyi sijaan 12.

No, onneksi tuota ei enää tarvitse kuin neljä runkkarisarjan peliä ja yksi säälipleijaripeli katsella. Kotikaukalossa meinaan.
 

Walton

Jäsen
Suosikkijoukkue
Johtaja Virran Dream Team
Allekirjoittanut ottaa osasyyn niskoille Pulkin valinnasta Ottelun Vakuuttajaksi.
Voi kun vaatimatonta. Ottelun vakuuttaja taidetaan ainakin muilla paikkakunnilla valita tekstiviestiäänestyksellä, mutta Kuopiossa sen valinnan suorittaa näemmä nimimerkki viza.

Aika nihkeä peli taisi Lukolta olla, mutta luojan kiitos edes 2 pistettä kotiin tuomisena. Tomppa Laaksonen on sitten päättänyt vetää joka ottelussa samaa linjaa. Kotijoukkueelle ei jäähyjä vihellellä kuin linjatuomarien käskystä. Eli täysin sama homma kuin viime viikolla Raumalla.

En tiedä kertooko KalPasta vaiko Lukosta mutta harvinaista että Vehasella alle 30 torjuntaa.
 

Tumpe

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lipö ty.
Ja tulihan sieltä Toivolalta taas perinteinen parku tuomareita kohtaan. Ja sitten vielä loppuun maininta "hyvin on meidän kotipelin kommentit luettu...". Vittuako sitä sitten pitää aina valittaa niistä tuomareista joka pelin jälkeen? Saatanan tyhmä äijä toi Toivola, ei voi muuta sanoa. Toivottavasti sitä ei tarvitse ikinä enää katsella minkään joukkueen peräsimessä Äijänsuolla eikä missään muuallakaan.

No, kieltämättähän se erikoista on että Lukko olisi noin paljon muuttanut pelityyliään muutaman ottelun sisään. Saipaa vastaan oli 30s alivoimaa ja se aiheutui väärällä vaihdolla. Kuopiossa 2min ylivoimaa ja se aiheutui väärällä vaihdolla. Kyseessä sama tuomari. Onhan tuo jo vähän erikoista? Tavallaan tietenkin tilit tasoittuivat, vaikka eihän Lukko ylivoimalla näitä pelejä kuiteenkaan ratkaise..
 

Brian Glough

Jäsen
Suosikkijoukkue
KalPa, Valioliiga, KuPS, Mike Patton
En tiedä kertooko KalPasta vaiko Lukosta mutta harvinaista että Vehasella alle 30 torjuntaa.

Järvisellä alle 20 torjuntaa. Onnetonta kohellusta puolin ja toisin.
 

-OO-

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko
En tiedä kertooko KalPasta vaiko Lukosta mutta harvinaista että Vehasella alle 30 torjuntaa.

Johtui juuri siitä mitä kirjoitin vähän aiemmin. Eli jos laukauksista suurin osa paukkuu plekseihin niin maalivahdin torjuntamäärät pysyy pienenä. Ja johtuu myös siitä että peli oli molemmin puolin ihan hirvittävää kuraa, avauspeli oli kuin suoraan jostain pikkujunnujen pelistä ja iso osa hyökkäyksistä tyrehtyi ihmeellisiin harhasyöttöihin ja kaatuiluihin.
 

TmiT

Jäsen
Suosikkijoukkue
<Your ad here>
Melkolailla surkeaa peliä kaikinpuolin. Laaksonen ei päässyt näyttämään parasta osaamistaan, sillä kaikkien pettymykseksi myöskin pelaajat olivat vajonneet tuomarin tasolle. Olennainen tiivistyi melko hyvin Viitarinteen raportissa, sillä pitkiä kiekkoja, harhasyöttöjä ja kaatuilua nähtiin erittäin runsaasti. Tasaisin väliajoin oli joku ukko katollaan ihan omia aikojaan, ihan kuin joku olisi hiekoittanut kentän.

Ensimmäinen erä oli aika kuvottavaa lotketta. Lukko painoi erän alkupuoliskon ja maali syntyikin heti 5 min pelin jälkeen. Kiekko ajautui Janis Rups...Tsrup... Prukt.. Spruktsille (copyright Tapani Miettinen), jonka valelaukauksen jälkeen Järvinen tippui heti jäihin, eikä Latvian miehellä ollut vaikeuksia maalinteossa. Hallista ei kuulunut yhtään minkäänlaista ääntä maalin tultua, peliä seuraamattomat tuskin tajusivat maalia. Erän puolivälin jälkeen KalPa alkoi saamaan otetta peliinsä ja kiekko viihtyikin enemmän poliisitalon puoleisessa päädyssä. Ei mitään tsiljoonan taalan paikkoja, mutta pyöritystä kuitenkin.

Toinen erä oli kuvottavaa lotketta vol.2. Mieleeni ei jäänyt mitään ihmeellisiä paikkoja, erä vain pelailtiin alta pois. Ainoana tilastomerkintänä KalPan väärän vaihdon aiheuttama joukkuerangaistus, jonka kärsi Putte Pujoparta.

Kolmannessa erässä alkoi jo sitten pehmeillä penkeillä istuneetkin heräillä torkuiltaan. Ylivoimat erän alkuun näyttivät menevän totaalisen hukkaan, kunnes komean kuvion päätteeksi Kauvosaari pääsi niittaamaan maalin kulmalta kiekon verkkoon. Hämäläisen syöttö oli todella hyvä. Eipä mennyt sitten kauaakaan, kun Alastalo teki alastalot ja tupeloi omalla sinisellä fataalilla tavalla. Lukko ylivoimahyökkäykseen ja Pahi pääsi iskemään johtolukemat taululle. Hieno hyökkäys ja varma viimeistely.
Kuusiston Masa otti illan toisen pikkukakkosensa ja ajassa 50.41 helvetti jäätyi. Ylivoimapyörityksessä kiekko tuli viivaan Alastalolle ja tämä tirvaisi kiekon hirvellä voimalla yläriman kautta sisään. Ilme oli miehellä hölmistynyt, mutta niin oli perkele monella muullakin. Sait Juje ehkä 5% aikaisemmista virheistäsi anteeksi. Tuli jotenkin mieleen Piston Jeken viimevuotinen pommi JYPpiä vastaan. Kaikkien aikojen suonenveto Alastalolta, veto lähti kerrankin kovasti ja ylös. "Hyvä laukaus"-kortti tuli siis tuhlattua siinä. Erän lopussa vielä hyviä paikkoja, sekä jatkoajalla Bicek oli uittaa kiekon maaliin. Kiekko kääntyi Lukko-puolustajan jalasta kohti maalia, mutta lipui tuskaisen hitaasti tolpan väärältä puolelta ohi.

Rankkarikisassa Bicekin yritys oli ovela, mutta Vehanen ei lähtenyt ollenkaan mukaan rystyharhautukseen, joten Jirillä oli mahdoton työ pistää kiekkoa Vehasen läpi. Lukon maalit olivat komeita, suoraviivaisia yrityksiä; ei mitään turhaa hienostelua, vaan kiekko varmasti maaliin. Hämäläisen ja Kiiskisen yritykset olivat jokseenkin ponnettomia ja mielikuvituksettomia.

Petri Vehanen oli Man of the Match. Järvinen mielestäni kentän toiseksi paras. Molemmat esittivät komeita torjuntoja, Järvisen hanska heilui show-tyyliin, sekä Vehanen otti kiinni pari varmaa paikkaa. Kunniamaininta Mikko Viitaselle, joka hakkasi päätään seinään avausten kanssa. Kiekko monta kertaa komeasti pitkänä päätyyn ~3 metriä ohi omista pelaajista. Eepin rauhallisuus oli valttia. Mitähän Lukon puolustus olisi ilman Hämäläisen persoonaa? Kuusiston Masan peliä katsellessa ei enää harmitakaan miehen lähtö täältä.

Honkaheimo syötti kiekon monta kertaa keltaiselle vissiin vanhasta muistista. Juje maalista huolimatta ei saa taaskaan puhtaita papereita. Monta tupelointia jälleen kerran ja yksi johti miinusmerkintään. Vai et muka lue keskustelupalstoja, häh? Tuomaisen otteet paranevat, itsevarmuutta alkaa löytymään. Seppänen toi kiekon jälleen monta kertaa ylös, mutta liian itsekkäitä ja hitaita ratkaisuja. Simo "Pohjolan vakuuttaja" Pulkki parantaa otteitaan peli peliltä! Tänään kerkesi pari kertaa taklaamaankin ja varmat syötöt omille lyhyissä vaihdoissaan.

Junnuilta energisiä otteita. Aatun fysiikka vaan ei millään riitä kiekonriistoihin ja vääntöihin. Jokinen on varsinainen energiapakkaus, taito vaan ei tahdo riittää, mutta yritystä on.
Virta kritisoi ykköskentän otteita ja Hämäläinen olikin vähän jäässä. Todella hitaita ratkaisuja kiekon kanssa ja vetopaikoissa aivan turhaa empimistä. Bicek yritti, mutta ei saanut tukea tarpeeksi. Perimätiedon mukaan Virtalakin oli kentällä. Todella harmillista, että kaksi sähäkintä pelaajaa ovat telakalla, Salo olisi tuonut paljon lisää virtaa, joten toivottavasti mies palaa pian kokoonpanoon.

Laaksonen selvisi vähällä, sillä mitään räikeitä tilanteita ottelussa ei esiintynyt. Lukolle pari todella helppoa jäähyä, mitkä eivät olleet ollenkaan linjan mukaisia. Varsinkin Kuusiston ensimmäinen jäähy oli kevyt. Jäi siellä pari KalPallekin viheltämättä, sekä heti Lukon jäähyjen perään jäi pari kettujen rikettäkin väliin. Ihmeellinen mies kaikin puolin seeprana tämä kaikkien ikioma Tomppa. Kuopiossa aiemmin mies on käynyt ilmoittamassa huoltajille kantansa joukkueen liigakelpoisuudesta, sekä tällä kertaa kuuleman mukaan kommentteja on heitetty Lukon huoltajille ennen peliä. Ensimmäisessä erässä KalPan pelaajaa rikottiin, jolloin päädystä joku huusi "kato saatana!", johon Tomppa vastasi "Kato ite saatana". Ihmeellistä, miten tällä tasolla viheltävä tuomari voi alentua moiseen. Pelaajaurallaan Tomppa oli HMV-kamaa, ilmeisesti aikomus on nousta tuomarina aivan uuteen asemaan Suomen kiekkokartalla.

Onnea Tomppa pyrkimyksillesi, toivottaa TmiT perheineen.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös