Alatalolle kenkää? Mitäs sen jälkeen?

  • 161 745
  • 516

Gags

Jäsen
Suosikkijoukkue
Charlestown Chiefs
Eli Matti on nimellisesti päävalmentaja mutta käytännössä valta on taidettu antaa kyllä nyt Lehkoselle.
Eikös näin aikanaan toimittu myös Hannes Kapasen aikana, muistaako joku? Olisiko ollut Teisa silloin kakkonen, mutta todellinen ykkönen ja Hannes vain räksytti tuomareille ja lehdistölle?
 

Sistis

Jäsen
Suosikkijoukkue
Україна
Eikös näin aikanaan toimittu myös Hannes Kapasen aikana, muistaako joku? Olisiko ollut Teisa silloin kakkonen, mutta todellinen ykkönen ja Hannes vain räksytti tuomareille ja lehdistölle?

Näin muistelen itsekin. Teisa oli silloin se "todellinen valmentaja". Tästä ei tosin muistaakseni puhuttu kovinkaan paljoa julkisuudessa, vaan asia oli sellainen, mikä tuli "yleiseen tietoon" puskaradion kautta.
 

amok

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät
Radiosta kuultuna Joksin ja Arvosen suulla. HPK:n valmennuksessa on tehty sellainen muutos että Lehkonen peluuttaa nykyään hyökkääjiä, Kaarela Puolustajia ja Alatalo keskittyy yleiskuvan seuraamiseen. Eli Matti on nimellisesti päävalmentaja mutta käytännössä valta on taidettu antaa kyllä nyt Lehkoselle.

Kehittyyköhän Matista nyt maan ja kenties maapallon kovin yleiskuvan seuraaja. Keittelee kaffet katselee yleiskuvaa jne...
 

Kyylä

Jäsen
Holistinen näkökulma

Kun joukkue epäonnistuu ja alisuorittaa, on joukkueurheilussa aina valmentaja silmätikkuna. Vaihtoehtoja valmentajan epäonnistumiseen on usein kaksi: joko valmentajan pelitapa on aivan täysin typerä tai sitten joukkue ei pelaa kuten valmentaja haluaa. Näistä molempia vaihtoehtoja on heitelty Alatalon tapauksessa.

Mielestäni kuitenkin pienemmälle huomiolle ovat jääneet muut joukkueeseen vaikuttaneet seikat. Olen itse seurannut HPK:n vaiheita miltei liigauran alusta lähtien, onhan HPK Tapparan toinen "kotivastus". HPK:n ytimen muodostivat pitkään Lintumäki, Korpela ja Jalonen. Työnjako ainakin ulkopuoisen silmin näytti selkeältä. Lintumäki huolehti kabinettipelistä ja suhteista liigan suuntaan. Ammattitaidollaan hän on antanut myös suuren panoksen joukkueen taustatyöhön. Itsekin kiekkoa pelannut toimitusjohtaja taas kykeni kokoamaan vuodesta toiseeen pienellä budjetilla loistavan joukkueen. Valmentaja Jalonen taan kykeni löytämään pelaajista heidän vahvuuksiaan ja peluuttamaan vauhdikasta suoraviivaista kiekkoa.

Kukaan ei johda joukkuetta yksin, vaan se on tiimityötä. Siksi en etupäässä etsisi vikaa valmentajasta, vaikka hän osittain epäonnistunut onkin. Hämeenlinnalaiset ovat ainakin joutuneet heräämään siihen todellisuuteen, ettei varatuomari Lintumäestä ole todellakaan yksin voittavan joukkueen kokoajaksi. Liigan hallinnosta Korpelan tilalle pompannut Tervonen on taas Hämeenlinnalaisille täysin tuntematon ja myös hyvin taustalle jäävä henkilö. Itse epäilen myös miehen sitoutumista joukkueeseen. Tämä voi myös tulevaisuudessa uhata joukkueen taloutta. Kai ei valitettavasti tunne paikallisia ihmisiä ja yrittäjiä. Moni tämän kauden jälkeen katkolla oleva mainossoppari voi katketa juuri tähän ja se olisi tuhoisaa Hämeen Parhaalle Kiekolle. mitä tulee valmentajaan tai valmentajiin, on selkeästi nähtävissä, etteivät pelaajat, ja huhujen mukaan myöskään toiset valmentajat, ole omaksuneet Alatalon pelisysteemiä. Jo pelkkä huhu valmentajien välisestä linjaeroista voi olla joukkuehengen kannalta tuhoisaa. Alatalolla on joka tapauksessa näyttöjä siitä, että hänen edustamansa pelitapa on voittavaa kiekkoa - tai on ainakin ollut.

En tiedä, mitä HPK:n johdon päässä liikkuu juuri nyt, mutta odottavalla kannalla varmasti ollaan. Ja eihän tästä voi olla kuin käänne ylöspäin. Tapparan lailla HPK ei ole ollut niitä joukkueita, joiden valmentajat joutuisivat työskentelemään jatkuvasti liipasimella. Jos kerho lähtee vaihtamaan tässä tilanteessa valmentajaa se vaihtaa huonompaan. Toki joku voi tehdä Uramat, mutta se on enemmän kuin lottoa. Ennemmin keskittyisin joukkueen taustatiimin rivien ryhdistämiseen ja valmentajan työrauhan palauttamiseen. Lintumäen kommentit "kohtalon päivistä" ovat täysin typeriä tilanteessa, jossa hän selkeästi ei halua lähteä erottamaan valmentajaa. Tervonen voisi alkaa ottaa asemaansa toimitusjohtajana ja luomaan kontakteja Hämeenlinnaan. Ja jos hänestä ei siihen ole, niin mieluusti kannattaisi etsiä TJ:ksi joukkueeseen sitoutunutta paikallista ammattilaista. Eihän tällaisia juuri ole, mutta pidän silti sitoutumista merkittävämpänä kuin aikaisempia meriittejä S/M-liigassa.

HPK:n historia on osoittanut, että pitkäjänteisellä työllä on saavutettavissa tuloksia. Joukkueen johdon vuosia kestänyt yhteistyö toi menestystä enemmän kuin millekään muulle joukkueelle. Kyllähän Kulta-Jukkaakin oltiin aikanaan Tapparassa heittämässä pihalle ja muistaako kukaan, kuinka Uramaa aikanaan huudettiin ulos joukkueesta.
 

Dante

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK
Kyylältä erinomainen analyysi kerhon tilanteesta. Näen itse koko organisaation tilanteen kokolailla samanlaisena, erityisesti TJn - joka on ollut koko tähänastisen kautensa samalla tavalla kuin kusi on sukassa - osalta. Ainoastaan johtopäätös on väärä. Alatalo ei ole voittava valmentaja, eikä sellaiseksi tässä seurassa tule. Päävalmentaja tarvitsee seurassa muidenkin, kuin puheenjohtajan luottamuksen. Joukkueen, muiden valmentajien ja yleisön luottamus on jo mennyt ja sen Matti on tehnyt ihan itse.
 
F

Flonaldo

HPK:n ytimen muodostivat pitkään Lintumäki, Korpela ja Jalonen. Työnjako ainakin ulkopuoisen silmin näytti selkeältä. Lintumäki huolehti kabinettipelistä ja suhteista liigan suuntaan. Ammattitaidollaan hän on antanut myös suuren panoksen joukkueen taustatyöhön. Itsekin kiekkoa pelannut toimitusjohtaja taas kykeni kokoamaan vuodesta toiseeen pienellä budjetilla loistavan joukkueen. Valmentaja Jalonen taan kykeni löytämään pelaajista heidän vahvuuksiaan ja peluuttamaan vauhdikasta suoraviivaista kiekkoa.

Hämeenlinnalaiset ovat ainakin joutuneet heräämään siihen todellisuuteen, ettei varatuomari Lintumäestä ole todellakaan yksin voittavan joukkueen kokoajaksi. Liigan hallinnosta Korpelan tilalle pompannut Tervonen on taas Hämeenlinnalaisille täysin tuntematon ja myös hyvin taustalle jäävä henkilö. Itse epäilen myös miehen sitoutumista joukkueeseen. Tämä voi myös tulevaisuudessa uhata joukkueen taloutta. Kai ei valitettavasti tunne paikallisia ihmisiä ja yrittäjiä. Moni tämän kauden jälkeen katkolla oleva mainossoppari voi katketa juuri tähän ja se olisi tuhoisaa Hämeen Parhaalle Kiekolle.

Tervonen voisi alkaa ottaa asemaansa toimitusjohtajana ja luomaan kontakteja Hämeenlinnaan. Ja jos hänestä ei siihen ole, niin mieluusti kannattaisi etsiä TJ:ksi joukkueeseen sitoutunutta paikallista ammattilaista.
Työnjako aiemmin ei kyllä ihan noin mennyt. Lintumäki on aina ollut pelaajahankinnoissa hyvin vahvasti mukana, eikä Korpelan rooli niissä ollut mitenkään olla ainoana hommasta vastuussa.

Päinvastoin hankintoja on tehnyt koko tiimi Lintumäki, Korpela, Savolainen, Jalonen, Lehkonen, Arvonen.

Millä perusteella epäilet Tervosen sitoutumista? Ja mitä tulee esim. yhteistyösopimuksien neuvottelemiseen ja yrityssuhteiden hoitoon, niin näissä puolestaan jokaisen hämeenlinnalaisen tunteman Savolaisen rooli on hyvin vahva.

Mielestäni myöskään tj:n hommana ei olekaan jokaista firmaa ravata läpi, vaan ne kuuluvatkin juuri markkinointipäällikön harteille.

Mitä taas hankintoihin tulee, niin näen tässä suurimman ongelman juuri valmentajan/valmennuksen kohdalla. Muuten kasassa on sama tiimi, mutta istuuko Alatalon näkemys koko muun sakin aiemmin hiotuneeseen yhteiseen linjaan? Ja istuuko Alatalo Lehkosen kanssa iltojaan jossain Lempäälässä katsomassa Mestis-prospekteja? I think not.
 

Fordél

Jäsen
Toki Alatalokin on tehnyt virheitä, mutta itse näen, että suurin ongelma on teidän joukkueessa ja sen rakentamisessa. Materiaali ei ole tarpeeksi tasokasta vaikkakin siinä on toki potentiaalia paremmille sijoituksille. Pahin ongelma on kuitenkin se, että joukkue, valmentaja ja pelityyli ovat vaihtuneet täksi kaudeksi niin radikaalisti, että ottaa oman aikansa ennen kuin peli lähtee kulkemaan. Ja kun pelit ovat lähteneet menemään päin helkkaria niin henkisesti joukkue on varmasti täysin lukossa tällä hetkellä.

Nyt täytyisi Alatalon löytää jostain avaimet sen lukon avamaamiseen sekä saada iskostettua oma pelitapa joukkueeseen. Yksinkertaisista asioista pitäs lähteä liikkeelle. Jos tässä tilanteessa ryhdytään vaihtamaan vielä valmentajaa ja tuodaan taas täysin uusi pelitapa niin veikkaan, että tuo joukkue ei siitä muutoksesta enää tällä kaudella toivu eikä nouse. Kyllä avaimet on mun mielestä nyt Alatalolla.
 

Kyylä

Jäsen
Työnjako aiemmin ei kyllä ihan noin mennyt. Lintumäki on aina ollut pelaajahankinnoissa hyvin vahvasti mukana, eikä Korpelan rooli niissä ollut mitenkään olla ainoana hommasta vastuussa.

Päinvastoin hankintoja on tehnyt koko tiimi Lintumäki, Korpela, Savolainen, Jalonen, Lehkonen, Arvonen.

Millä perusteella epäilet Tervosen sitoutumista? Ja mitä tulee esim. yhteistyösopimuksien neuvottelemiseen ja yrityssuhteiden hoitoon, niin näissä puolestaan jokaisen hämeenlinnalaisen tunteman Savolaisen rooli on hyvin vahva.

Mielestäni myöskään tj:n hommana ei olekaan jokaista firmaa ravata läpi, vaan ne kuuluvatkin juuri markkinointipäällikön harteille.

Tarkoitukseni ei ollut analysoida niinkään menneitä, vaan pohtia mitä muita tekijöitä alkukauden epäonnistumisen taustalla voisi olla. Savolainen on tottakai ollut myös merkittävä tiimin jäsen. Totta on kuitenkin se, että taustatiimi hajosi hyvin paljon, ja selkeästi nyt tiimin sisällä etsitään uutta tapaa toimia.

Tuon työnjaon heitin ihan sillä perusteella, mitä mediasta on voinut vuosien varrella katsella ja lukea. Kolmikko Lintumäki, Jalonen ja Korpela ovat jokatapuksessa olleet ainakin ulospäin merkittävä tiimi. Mitenkään väheksymättä tausatalla toimineiden työtä, uskon että myös Korpelan poistumisella joukkueesta on ollut suuri merkitys. Ei ole uudella TJ:llä helppo tulla Riston jälkeen HPK:n peräsimeen. Aina ulospäinsuuntautuneen myönteisen hengenluojan tilalle tuli varsin hillitty ja vetäytyvä johtaja. Sitoutumista epäilin jo pelkästään sillä perusteella, ettei Tervosta ole mediassa näkynyt missään koko alkukauden. On tietenkin totta, että Lintumäellä on merkittävämpi rooli kuin puheenjohtajilla yleensä, mutta silti odottaisin Tervoselta näkyvää johtamista.

En myöskään ihan noin vain ohittaisi tuota markkinointikysymystä. Aivan varmasti toimitusjohtajalla on roolia myynnissä ja myynnin editämisessä. Hämeenlinnan perinteitä on myös se, että joukkue on koko kaupungin joukkue. Kyllä silloin voi hyvällä syyllä olettaa, että toimitusjohtaja loisi kontakteja - en mistään jokaisen firman läpijuoksemisesta puhunutkaan.

Mitä tulee vielä Lintumäkeen, niin kovinkaan paljon hänen varaansa en laskisi pelaajahankintaa. Hän hoitaa postiaan kuitenkin oman työnsä ja merkittävien luottamustehtäviensä ohella. Hänen arvonsa joukkueella on juuri tuossa taustatyössä. Mielestäni hän on myös turhaan käyttänyt toimitusjohtajan puheenvuoroja. Mielestäni toimitusjohtajan tulisi olla joukkueen äänenkäyttäjä ja myös lanjanvetäjä. Näyttää vaan vahvasti siltä, että Harri haluaa pitää vallan itsellään ja vie samalla joukkuetta väärään suuntaan.

En kiellä sitä, etteikö Alatalo olisi epäonnistunut, mutta vain hänen syyttämisensa joukkueen alisuorittamisesta olisi liian helppo ratkaisu.
 

TJ MACKEY

Jäsen
Millä perusteella epäilet Tervosen sitoutumista? Ja mitä tulee esim. yhteistyösopimuksien neuvottelemiseen ja yrityssuhteiden hoitoon, niin näissä puolestaan jokaisen hämeenlinnalaisen tunteman Savolaisen rooli on hyvin vahva.

Mielestäni myöskään tj:n hommana ei olekaan jokaista firmaa ravata läpi, vaan ne kuuluvatkin juuri markkinointipäällikön harteille.

Mitä taas hankintoihin tulee, niin näen tässä suurimman ongelman juuri valmentajan/valmennuksen kohdalla.
Niin herää kysymys, mikä osa-alue kuuluu Tervoselle?

Kukaan ei kai voi väittää, etteikö Korpela olisi tehnyt helkkarin kovaa duunia, ja olisi ollut suuresti vaikuttamassa viime vuosien menestysputkeen. Usein julkisuuteen nousi kuitenkin Lintumäki ja kumppanit. Osaltaan tähän vaikuttu varmasti Riivan nöyrä asenne, ja se ettei kaveri ollut julkisuuden kipeä.

Toisin sanoen, mikä on Tervosen tehtävänkuva? Ja mistä asioista hän kantaa vastuun ry:ssään? Yritysmaailmassa toimari kantaa usein kohtuu suuren vastuun yrityksen menestyksestä sekä toiminnan kannattavuudesta.

Uhraisiko Tervonen esim. vaikka jouluaattonsa uuden vahvistuksen voiteluun Tsekeissä (Viittaan Korpelan juhannus "lomaan" 2003, jolloin piti kiireesti saada Vladon nimi alle soppariin)? Epäilen.
 

BitterX

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK, FC Wacker, Punaportin vapaakaupunki
En myöskään ihan noin vain ohittaisi tuota markkinointikysymystä. Aivan varmasti toimitusjohtajalla on roolia myynnissä ja myynnin editämisessä. Hämeenlinnan perinteitä on myös se, että joukkue on koko kaupungin joukkue. Kyllä silloin voi hyvällä syyllä olettaa, että toimitusjohtaja loisi kontakteja - en mistään jokaisen firman läpijuoksemisesta puhunutkaan.

Kai Tervonen on kotoisin pääkaupunkiseudulta ja hänellä on siellä mittava kontaktiverkosto. On odotettavissa, että tästä tulee olemaan HPK:lle hyötyä tulevia sponsorisopimuksia sorvattaessa sekä asioissa, mitkä liittyvät Hämeenlinnan halliremonttiin.

Kuten sanoit, on HPK koko kaupungin joukkue. Tästä täytyy pitää kiinni, mutta toisaalta HPK ei voi jättäytyä pelkän Hämeenlinnan talousalueen varaan, koska tuo talousalue on liian pieni. Siksi olen vahvasti sitä mieltä, että Tervonen kiekkomiehenä ja Hämeenlinnan ulkopuolelta tulevana (ja nimenomaan pk-seudulta tulevana) on oikea valinta HPK:n tj:ksi.
 

Top Gun

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara
HPK:n marssijärjestys

Kun seuraavan kerran pohditte seuran päätöksien syntyhistoriaa, niin pitäkää silloin mielessänne seuraava kaava:

Lintumäki > Savolainen > kaikki muut...

On sitten korpelaa.. tai jotain muuta teejiitä, niin ihan sama.
Nuo kaksi Hämeenlinnan kunnioitetua kiekkoikonia - ja tämä tosiaan 100-0 positiivisessa mielessä - päättävät omilla mielipiteillään kaiken, mitä seurassa tapahtuu.

Siinä jo yksi painava syy, miksi uusi hesalainen toiminnanjohtaja on ollut fiksusti hiljaa! Poika oppi talon tavat alle viikon.
 

Kyylä

Jäsen
Kun seuraavan kerran pohditte seuran päätöksien syntyhistoriaa, niin pitäkää silloin mielessänne seuraava kaava:

Lintumäki > Savolainen > kaikki muut...

On sitten korpelaa.. tai jotain muuta teejiitä, niin ihan sama.
Nuo kaksi Hämeenlinnan kunnioitetua kiekkoikonia - ja tämä tosiaan 100-0 positiivisessa mielessä - päättävät omilla mielipiteillään kaiken, mitä seurassa tapahtuu.

Siinä jo yksi painava syy, miksi uusi hesalainen toiminnanjohtaja on ollut fiksusti hiljaa! Poika oppi talon tavat alle viikon.

En kiellä yhtään Lintumäen valtaa HPK:ssa ja nähtävästi koko Hämeenlinnassa, mutta silti en lähtisi tekemään noin suoraviivaista ratkaisua joukkueen päätöksenteosta. Tai toisinpäin käännettynä, mitä ihmettä HPK tekee TJ:llä, jos joku muu hoitaa TJ:n hommat? Ja edellä on jo kovaan ääneen kerrottu, ettei esim. markkinoinnnissa ole hänellä mitään sananvaltaa.

No, argumenttini on tullut selväksi ja vetäydyn tästä keskustelusta. Mielestäni HPK:n organisootio muuttui kerralla (liian!!!) paljon ja sisäiset valtasuhteet eivät ole vielä löytyneet. Tämä näkyy tiettynä linjattomuutena ja jo ulospäinkin heijastuvanan eripurana. Jos päävalmentajalla on johdon tuki, niin sitten se sanotaan ääneen ja pulinat pois. Pelillinen sukellus ei vielä mielestäni ole varsinainen katastrofi, mutta tämä voi kehittyä siihen. Mielenkiinnolla jään odottamaan, mitä peliliikkeitä joukkueen johto tekee. Tällä hetkellä kerho on nimittäin SM-liigan huonoin joukkue peliesityksiltään. Ja kuten olen jo todennnut, tässä on myös paikka pidemmälle taantumalle. Jos kerho pitää nykyisen sarjasijoituksensa pelaamatta playoffeja, se on kova taloudellinen isku joukkueelle. Myös markkinointimielessä se ei ole kauhean herkullinen tilanne myyntimiehille.

Tervosesta vielä sen verran BitterX:lle, että mihin perustat väitteesi Tervosen mittavasta kontaktiverkostosta? Mies on toki ollut Jokereilla noissa hommissa, mutta mikä on siitä koituva hyöty HPK:lle? En ikinä usko, että HPK:ta on mahdolliista myydä muuallakin kuin Hämeenlinnan talousalueella. Ja miten tämä kaikki liittyy halliremonttiin. Eikös Hämeenlinnan kaupunki anna sen lahjana joukkueelle?
 
Viimeksi muokattu:

BitterX

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK, FC Wacker, Punaportin vapaakaupunki
Tervosesta vielä sen verran BitterX:lle, että mihin perustat väitteesi Tervosen mittavasta kontaktiverkostosta? Mies on toki ollut Jokereilla noissa hommissa, mutta mikä on siitä koituva hyöty HPK:lle? En ikinä usko, että HPK:ta on mahdolliista myydä muuallakin kuin Hämeenlinnan talousalueella. Ja miten tämä kaikki liittyy halliremonttiin. Eikös Hämeenlinnan kaupunki anna sen lahjana joukkueelle?

Perustan sen siihen, että tiedän asian. Ja väkisinkin on kontaktiverkostoa karttunut, kun on ollut useita vuosia SM-liigan markkinointipäällikkönä. Laajasta kontaktiverkostosta on aina hyötyä liike-elämässä, niin siis tässäkin tapauksessa - on varmasti hyödyllistä, että seuran toimitusjohtajalla on kavereita yritysten johdossa. Ja HPK:han myy myös Hämeenlinnan talousalueen ulkopuolella, jos se pistetään myymään: kaiken a ja o on tehokas markkinointi (johon kuuluu tuo edellämainittu networking). Euroopassa on lisäksi useita esimerkkejä pienen talousalueen seuroista, jotka myyvät hyvin oman talousalueensa ulkopuolella (vaikkapa Leksands IF ja HC Davos). Halliremonttiin tämä liitty juuri siksi: halli ja sitä kautta olosuhteet ovat nimittäin ehkäpä tärkein markkinointikanava jääkiekkoseuralle. Aitiot, oheispalvelut, tulostaulu, äänentoisto - kaikki vaikuttavat tuotteen houkuttelevuuteen. Jos sen sijaan ajatellaan tyypillisen suomalaisesti, kuten sinä ajattelet, ei HPK ikinä myy Hämeenlinnan ulkopuolella eikä Tappara Tampereen ulkopuolella.
 
Viimeksi muokattu:

Jussih

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK
Huomaan, että tässä ketjussa on kirjoittajilta unohtunut vastaaminen ketjun avauksessa esitettyyn kysymykseen, eli Matti Alatalon lähdön jälkeen odotettavissa on tietenkin paluu normaaliin Kerhon päiväjärjestykseen eli:

menestystä!
 

Pee

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
Eikös näin aikanaan toimittu myös Hannes Kapasen aikana, muistaako joku? Olisiko ollut Teisa silloin kakkonen, mutta todellinen ykkönen ja Hannes vain räksytti tuomareille ja lehdistölle?

Joo, mutta silloin - siis syksyllä 1996 - muutos tehtiin muistaakseni jo muutaman liigaottelun jälkeen. Homma taisi paljastua runkosarjan lopussa Veikkaajassa julkaistussa Kapasen haastattelussa, jossa varmistui, että Hanneksen Hämeenlinnan-pesti jää vain yhden kauden mittaiseksi.

HPK:n tämänhetkinen tilanne ei yllätä. Alatalo oli jo parina viimeisenä JYP-vuotenaan liigan selvästi yliarvostetuin valmentaja, jonka hehkutus ärsytti kovasti.

Lintumäki teki suosikkiseuralleni hienon työn, kun houkutteli muikistelijan Hämeenlinnaan, mikä mahdollisti Dufvan tulon Jyväskylään. Nykyinenkään JYP-kaljupää ei välttämättä ole mikään huippukoutsi, mutta muikistelijaa ei enää tänä syksynä olisi kertakaikkiaan jaksanut katsoa.
 

Edu99

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK, Chelsea FC
Tänään ilmestyneen IS-Veikkaajan mukaan Alatalo jatkanee siis tämän kauden loppuun, mutta ensi kaudella miestä tuskin nähdään HPK:n aition takana.

Lehden mukaan HPK on kiinnostunut saamaan ensi kauden päävalmentajakseen Jukka Rautakorven. Myös Mika Toivolasta ollaan kiinnostuneita ja seura on tiettävästi jo keskustellut kyseisten herrojen kanssa ensi kaudesta.
 

Zigismund

Jäsen
Tänään ilmestyneen IS-Veikkaajan mukaan Alatalo jatkanee siis tämän kauden loppuun, mutta ensi kaudella miestä tuskin nähdään HPK:n aition takana.

Lehden mukaan HPK on kiinnostunut saamaan ensi kauden päävalmentajakseen Jukka Rautakorven. Myös Mika Toivolasta ollaan kiinnostuneita ja seura on tiettävästi jo keskustellut kyseisten herrojen kanssa ensi kaudesta.

Vae niin... Rautakorpi kuulostaisi todella hyvältä. Toivolasta nyt en mene sanomaan.

Kai se on ihan hyvä, että Matti jatkaa tämän kauden loppuun.
 

Raparberg

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kerho ja HIFK
Ei mahda mitään, mutta on melko vaikea unohtaa Matin tuloa julkisuuteen lausumaan että HPK:n johto ja kannattajat eivät osaa käsitellä tilannetta jossa joukkueella kulkee huonosti. Olisi kuvitellut että siinakin tilanteessa olisi löytynyt jotain muuta fundeerattavaa, ainakin päävalmentajan kohdalla. Joillakin päävalmentajilla saattaisi olla rakentavaakin sanottavaa, ja ainakin paljon tekemistä. Muutenkin on jäänyt asiantuntevista nettikirjoitteluista sellainen kuva ettei hän oikein mieluusti elä joukkueen mukana, katselee vaan vähän sivummalta, kuinka joukkue ratkoo ongelmansa jos / kun sellaisia esiintyy.

Jättää vähän merkillisen kuvan lojaalisuudesta, jota ainakin itse arvostan erinomaisen korkealle. Jos omassa firmassani vastuullinen henkilö noin käyttäytyisi, pyytäisin ystävällisesti etsimään uusia haasteita muualta. Ja heittäisin takin perässä.

Periaatteessa hyllytys ja vastuun anto muulle valmennustiimille oli hyvän kuuloinen ratkaisu, tiedä sitten milloin tuloksia alkaa näkyä... Ensi kaudelle sitten uusin voimin, huhutut Rautakorpi tai vielä mieluummin Toivola voisivat hyvinkin saavuttaa joukkueen arvostuksen ja kukaties pelillistä menestystäkin.
 

Gagne

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kaikenlaiset pörröiset maskotit, kahdella.
Lehden mukaan HPK on kiinnostunut saamaan ensi kauden päävalmentajakseen Jukka Rautakorven. Myös Mika Toivolasta ollaan kiinnostuneita ja seura on tiettävästi jo keskustellut kyseisten herrojen kanssa ensi kaudesta.

Eijeijeijeijeijei!!!!! Pois! Paha! Pelkaa! Tuollaista tahraa ei toteutuessaan saa seuran historiikista pois edes dynamiitilla! Jos tuo Ilmestyskirjasta karannut ihmiskunnan jaakiekkoilevan osan vitsaus ja tuhonratsastaja vaikuttaa Kertsin vaihtoaitiossa ensi kaudella totean etta onneksi mennee seuraavakin kausi muilla mailla vierahilla.

Toivolan voisin hyvaksyakin.

Nyt pitaa menna desinfioimaan lukemisesta saastuneet silmat.
 

d2uce

Jäsen
Jukka Rautakorpi, loistavaa! Voisiko vielä Mikko Rauteen houkutella Pallokerhon riveihin?

Mika Toivola sen sijaan voisi ollakin ihan hyväksyttävä vaihtoehto valmentelemaan.
 

Daemon

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK, Juventus, FC Slayer
Jukka Rautakorpi, loistavaa! Voisiko vielä Mikko Rauteen houkutella Pallokerhon riveihin?

... ja vielä kun Pauli "Täällä ei tuuletella" Levokari saatais pakiston liideriksi, niin johan maistuisi. Pysyisi omaa maalinedusta puhtaana, joskin pelin ollessa jo poikki, mutta parempi kai myöhään kuin ei silloinkaan.

Ja sitten ihan tosissaan: Kahvakorvelle nou tänk juu, Toivolalle teretulemast.
 
Suosikkijoukkue
Tampereen TAPPARA
Lehden mukaan HPK on kiinnostunut saamaan ensi kauden päävalmentajakseen Jukka Rautakorven.

Toivottavasti toteutuu, siis tämä on pakko nähdä jotta Kulta-Jukka valmentaisi HPK:a! Kerhon fanithan ne oli suurimpaan ääneen huutamassa Rautakorvesta kahvakiekon lähettiläänä, varsinkin ne jotka eivät kiekosta muutenkaan mitään ymmärrä paitsi oman puusilmäisen näkemyksensä.

Muuten loistava "antikristusmainen" uutinen, tosin asian huono puoli olisi se, että Kerho alkaisi taas pärjäämään.
 

Isle of Man

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK, TuTo
Kerhon fanithan ne oli suurimpaan ääneen huutamassa Rautakorvesta kahvakiekon lähettiläänä, varsinkin ne jotka eivät kiekosta muutenkaan mitään ymmärrä paitsi oman puusilmäisen näkemyksensä.
Ei kai talon polttajaa kukaan kahvakiekon lähettilääksi tai isäksi voinut Tappara-aikana sanoa, mutta kahvakiekon Messiaaksi kyllä.

Molemmille Veikkaajan esittelemille kandidaateille jyrkkä "ei vitussa". Vaikka Rautakorpi suht meritoitunut valmentaja onkin, niin sitä häpeän määrää että mies Kerhoa valmentaisi ei halua kokea. Toivola taasen on niin vastenmielinen, vinkuva yhden kauden ihme että viihtyköön mun puolesta rannikolla.
 

ervatsalo

Jäsen
Suosikkijoukkue
ХПК ja Tuukka "T-73" Mäkelä
Valot pois! Rautakorpi tulossa kylään!

Lehden mukaan HPK on kiinnostunut saamaan ensi kauden päävalmentajakseen Jukka Rautakorven. Myös Mika Toivolasta ollaan kiinnostuneita....


Niin, toivottavasti ainakin tämä Rautakorpi-skenario on täyttä tuubaa, koska itse en todellakaan tiedä miten pystyn sulattamaan sen jos tuo pahainen kirilö ja ylväshenkisen kiekkoskenen kuvainraastamiseen fiksoitunut keppijalkainen kornetti tulee Kerhon penkin taakse pasteeraamaan ja sukimaan tukkaansa.

Ko. äijähän on viimeaikoina kunnostautunut Elitserienin 1. divarivalmentamisen ohella lähinnä junastahyppijänä ja sopimusmälvääjänä, ynnä villkurelemäisenä sättääjänä kaikkine Kuortane- ja muine sotkuineen, joten mitenköhän ajantasalla tuo pelikirjakin mahtaa olla?

Tuosta Toivolastakaan en ole mitenkään erityisen vakuuttunut, saati innostunut. Ässissä homma meni putkeen, mutta mitenkäs sen jälkeen ja etenkin ennen sitä?

Toisaalta eipä tässä itsellä ole sen parempia ehdotuksia, mutta ei saatana ainakaan Rautakorpea. Itku tulee jos soppari syntyy.

Täältä tähän
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös