Tappelut kaudella 2007-2008

  • 366 310
  • 1 413

dana77

Jäsen
Suosikkijoukkue
vaikea selittää

Eager

Jäsen
Suosikkijoukkue
Flyers, Eagles, HPK ja Barça
Kyllä Downey sen verran kovapäinen kaveri on että "uskaltaisi" Godardin kelkkaan hypätä.

Kyllä ehdottomasti. Ehkä höpöttelin pikkasen yliampuvasti. Sillä kyllä se Downey jos tilanne niin vaatii on aina valmis.

Oma kuva ja mielipide kaverista on kuitenkin sellainen, ettei mies ihan noita kaikkein kovimpia kavereita ihan hirveän innolla ja usein haastele, minkä puolesta toki fyysitetkin tosi seikat puhuvat. Mieleen muistuu aina Aaronin kohdalla matsi Royta vastaan, jossa kaverit kesken matsin irrottauivat toisistaan (Downey oli tähän mennessä saanut ne paremmat niitit jos nyt oikein muistan) sitten Roy yrittää ottaa uutta otetta jollon Downey hivenen perääntyy ja lopulta tuloksena lähes tyrmäys Roy antamana. Eli sellaista jonkinlaista tervettä itse suojeluvaistoa ja "pelkoakin" kaverista kuitenkin löytyy. Joten sen vuoksi en kaverin niin hirveän usein usko näitä todellisia huippuja (aivan top-5 kavereita) haastavan vaan ennemminkin hivenen köykäisempiä kavereita ja välillä sellasiakin jotka ei nyt aina ihan goonejakaan ole. Mitä fightcardinkin tutkistelu hivenen vahvistaa. Mies osaa valita vastustajansa melko hyvin.

Kova mies kuitenkin kyseessä! Sillä jokainen kaveri joka pelaa itselleen paikan ylhäältä nyrkeillään omaa sellaista rohkeutta ja asennetta että ei voi kuin kadehtia, joten kunnia niille joille se kuuluu.
 

cottonmouth

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo & Philadelphia Flyers
Mutta annetaan propsit molemmille. Tanssi kun tanssi.

THN tuo esille ihan mielenkiintoisen puolen kovista ja puhtaista taklauksista ja niiden jälkeisistä haastoista. Eli miksi täysin puhtaankin taklauksen "jälkeen" taklannut pelaaja tullaan nykyisin haastamaan tappeluun payback-hengessä. Harva noissa tilanteissa voi kieltäytyä vaikka sillä hetkellä joukkue tarvitsisi pelaajaa enemmän kentällä kuin jäähyaitiossa.

Itsekin on tuntunut siltä, että tämä on lisääntynyt esim. kymmenen vuoden takaiseen verrattuna, jolloin jokaisen kovan taklauksen jälkeen ei automaattisesti noudettu taklaajaa, jos taklaus oli puhdas vaan kerättiin kamat ja puisteltiin lumet matkalla penkille. Tappeliko esim. Scott Stevens aina taklauksiensa jälkeen, jotka ovat täysin verrattavissa Phaneufin vastaavaan? Pelaajalla pitäisi olla myös mahdollisuus jättää tappematta puhtaan taklauksen jälkeen olematta silti pussy, pelkuri tai Sean Avery. Tottakai joukkuetovereita saa ja pitää puolustaa, mutta jotenkin tämä tuntuu menneen nyky-NHL:ssä äärimmäisyyksiin. Moni pronger, phaneuf tai morrow tunnistaa tämän varmaan ainakin alitajuisesti ja jättää ehkä aivan tiedostamatta sen kierroksen komeimman avojääpommin antamatta. Se ei ole ainakaan omasta mielestä ole kuin korkeintaan mahdollisen taklattavan etu. Ainakaan katsojien etu se ei ole.

Phaneuf vs. Hudler/Lilja
 

Craig Berube

Jäsen
Suosikkijoukkue
Philadelphia Flyers
Eli viime yönä ottisitten Koci-Roy pienen myllyn. Sanan varsinaisessa merkityksessä pienen. Eli ei ihmeitä tässä tapahtunut Roy oli ehkä vähän aktiivisempi, mutta ei kuitenkaan saanut mitään kunnollista sisään. Vaikutti aavistuksen siltä että ei Koci loppupeleissä (koska innokaasti paini Roy jäähän) ollut kovin halukas ottamaan mitään rock em sock em juttua, taitaa tuo nenä olla vielä ehkä vähän hellänä!

Ja Bradley-Murray matsi nähtiin (wsh-fla), aikas nopea oli. Muutamat tais molemmat saada sisään, ennenkuin jäänpinta tuli tutuksi.
 

TML

Jäsen
Liekkö perjantai syynä sille että ei kommentin kommenttia kello kuuteen mennessä viime yön seitsemästä (!) tappelusta.

Orr ja Simon väänsivät lyhykäisesti Orrin jäädessä päälle.

Wade Biiiilak otti yhteen Boultonin kaa. Wadelle pinnat ja voittokin.

Lännessä nähtiin yht. 4 matsia otteluissa Ducks-Flames ja Nucks-Jackets. Molempiin mahtui kaksi. Ducks vei ottelun, Flames myllyt. Godard voitti viiksen ja Smith Sutherbyn.
Vancouverissa Mike Brown voitti Bollin ja Shelley vei Cowania.


Ja niin unohtupa melkein Reichin ja Murrayn mylly tuola Bostonissa.
 

M10

Jäsen
Tuossa Shelleyn ja Cowanin klipissä parasta ja hauskinta antia on alussa Bollin "hieman ohi menevä taklaus", joka oli tarkoitettu Krajicekiin. Siitä tuo Shelley vs. Cowan sitten lähti, kun Cow antoi muikkarin Bollille.
 

Orman Mollis

Jäsen
Suosikkijoukkue
Bruins
Viime yönä nähtiin kaikenkaikkiaan seitsemän myllyä, eikä kukaan ole vielä kommentoinut niitä?!? Hmm.. Ihmeellistä hiljaiseloa tässäkin topicissa joskus. EDIT. Jaahas, sen puolen tunnin aikana kun tätä viestiä kirjoittelin ja keitin kahvit, niin onkin ilmennyt elämää täällä. No, tässä kuitenkin oma tilannekatsaukseni. Muutama video puuttuu (Belak vs. Boulton & Reich vs. Murray.) vielä, mutta jos vielä tämän illan aikana löytyisivät.

----

Columbus Blue Jackets - Vancouver Canucks
:

Canucks tulokas Brown taklaa ensin Bollia, ja tämän jälkeen kaataa hänet jäihin. Brown sai tästä kiinnipitämisestä 2 minuuttisen, mutta myös 5 minuuttiset saatiin tilastoihin. Kun pelaajat nousevat ylös Brown tiputtaa hanskansa ja aloittaa homman. Bollille ei jää hirveästi aikaa alussa tulla mukaan, mutta loppua kohden hänkin saa vähän juonesta kiinni, vaikka ei tainnut koko tappelussa saada yhtään iskua osumaan, toki kovan pommin tarjosi pleksille..

Tästä voiton pienellä edgellä tarjoaisin Brownille, ei mikään kaksinen tappelu kaikenkaikkiaan. Brown on siis tiputtanut hanskat molemmissa pelaamissaan otteluissa, hyvä hyvä.


Columbuksen Jarred Boll hakee kovaa taklausta (olisi ollut todennäköisesti aika raju laitataklaus jos olisi osunut), mutta ajaa ohi Krajicekista. Cowan menee aivan oikein antamaan Bollille vähän palautetta rajusta ryntäyksestä, mutta paikalle ilmaantui myös Jody Shelley.

Cowan tiputti hanskat ensimmäisenä ja sitten mentiin. Shelley sai moukaroitua muutaman todella kovan lyönnin ja Cowan menetti kertaalleen tasapainonsa. Shelley hallitsi myös lopputappelua vakuuttavasti. Selvä voitto Shelleylle tästä.

Tilanteen ulkopuolella Canucksin Ritchie ja Boll meinasivat aloittaa tappelun, mutta tuomarin huomautettua heille, että rangaistukset tulisivat olemaan kovat jos he aloittaisivat tappelun sen jälkeen kun jäällä jo yksi tanssipari on jo tanhuamassa. Shelley: tappelu 5min. Boll: käytösrangaistus 10min. & Cowan: tappelu 5min. Ritchie käytöstrangaistus 10min.

----

Anaheim Ducks vs. Calgary Flames
:
Suoraan B-piste aloituksesta toisensa löysivät nämä raskaan sarjan herrasmiehet. Parros vei tappelun alkua jonkun verran, saaden muutaman osuman. Godard menetti tasapainonsa alkuvaiheilla, tuomarit meinasivat tulla jo väliin, mutta homma sai onneksi vielä jatkua. Tappelun "2.erää" hallitsi puolestaan Godard, joka jäästä noustuaan oli hieman niskanpäällä. Godardilta muutama hyvä lyönti ja tällä kertaa Parrosilta petti tasapaino. The End.

Tasapeli, en voi sanoa kummankaan olleen vakuuttavasti niskanpäällä missään vaiheessa.
Tällä kertaa A-pisteeltä aloitus ja nyt eri kaverit (saman kentän kuitenkin?) olivat asialla. Aika spontaani aloitus ja molemmat luopuivat kintaistaan nopeasti. Tappelun alussa molemmat löivät ahkerasti, mutta ilman suurempaa tulosta. Lopussa Smith pääsi iskemään yhden hyvän iskun, joka taisi myös osua, koska miltei heti tämän jälkeen Sutherby kaatui jäähän.

Voitto Smithille.

----

New York Islanders vs. New York Rangers:
Hmm.. Paljon enemmän tältä matsilta odotin, mutta lyhyeksi jäi. Keskialoitus ja miehet tiputtavat hanskansa. Kumpikaan ei saanut yhtään kunnollista iskua perille, tai sitten minulla on vikaa silmissä. Simon kompastuu mailaan(?) ja kaatuu. Orr laskeutuu hänen päälleen ja homma on paketissa..

Tasuri.

----

Toronto Maple Leafs vs. Atlanta Trashers:

Hyvä ja yllättävän pitkä matsi! Iskuja vaihdettiin tasaiseen tahtiin, mutta paha sanoa tästä pätkästä että miten moni osui kunnolla. Boultonilla näytti olevan virtaa vielä tappelun loppupuolellakin, Belak taas näytti saaneen tarpeekseen ja odotteli jo tuomareita väliin. Hyvä matsi ja tasurin tästä tuomitsisin.

----

Boston Bruins vs. Florida Panthers
:

Murray oli ehkä aktiivisempi tappelun hakemisessa ja saikin Reichista kumppanin. Itse tappelussa nähtiin vanhaa kunnon nopeata iskujen vaihtoa, mikä taisi hämmentää Murrayn aika pahasti. Reichille voitto tästä. Mukava nähdä kuitenkin Panthersissa taas kovuutta!!
 
Viimeksi muokattu:

Eager

Jäsen
Suosikkijoukkue
Flyers, Eagles, HPK ja Barça
Joo ihan nättejä matseja viime yönä.

Parros - Godard oli todella hieno ja hyvä tasoinen matsi. Tasuri on ihan hyvä tuomio. Toinen hieno toe-to-toe matsi Ericille putkeen. Hyvällä tiellä mies on. Myös toi vähän kevyempien kaverien matsi oli ihan kelvollinen, josta voitto Flames leiriin. Sutherby on ainakin ihan innokkaasti hanskannut uudessa seurassaan. Tapa, jolla Burken Duckseissa pärjää.

Columbus - Vancouver pelissäkin ihan nättiä menoa. Brown tekee juuri sitä mitä pitääkin eli matsaa, jos vain haluaa peliaikaa saada. Tosin toi oli pikkasen halpa tappelun aloitus kun ei Boll oikein kerenny mitenkään reagoimaan. Ja Bollin käteen sattu ja kivasti, vois sanoa että seinä tuli vastaan tai siis pleksi ja toisenkin kerran vielä ;) ). Pientä karaistamista vaan. Olis muuten ollut komea pommi (olen Flyers fani) vaikkakin onni ettei sitten kuitenkaan osunut sillä ois Tsekki poikaa voinut hivenen kolhaista. Cowan teki ihan oikein, harmi miehelle (samalla tosin onnikin), että Shelley (hoiti homman kanssa tyylillä) oli myös jäällä. Seurauksen jokainen tiesikin jo etukäteen sillä Jeff vaikka kuinka soturi onkin (monipuolinenkin) ei ihan kuitenkaan enforceriksi pysty. Eikä tosin tarvitsikaan/pitäsikään tarvita. Tästä päästiinkin Nucksien ongelmaan eli raskassarjalainen uupuu. Brown on liian pikkanen ja Jeff ei riitä (miehestä apua myös pelillisesti) eikä muitakaan ihan tähän rooliin oiken löydy. Jotain tarttis varmaan teherä, jotta siskokset sais pelailla ihan turvallisin mielin vailla huolen häivää.
 

TML

Jäsen
Pens-Stars pelissä Barch sai isän kädestä Georgesia vastaan.
Lyhyt yksipuolinen tappelu jossa Laraque ei jättäny Barchille mitään saumaa.

edit. Starsia viedään nyt kaikkialla.
 

M10

Jäsen
Jaa no jos sää sen noin asettelet.

http://hockeyfights.com/fights/38621
http://www.dropyourgloves.com/Fights/GameEvents.aspx?Game=152419

Ei minkäänlaista tappelutuntemusta noilla sivuilla.

Hymiö sun linkittelyille.

Ei kaikki ole noin heikkoja, että muodostaisi mielipiteensä pohjoisamerikkalaisten nettisivujen perusteella. Tasurina tuon tappelun todellakin näin; Belak alussa, Boulton lopussa. Se nyt ei yllätä Erkkiäkään, että nimim. TML näki tuon Belakin voittona.

**

En uskonut silmiäni, kun Barch ja Laraque olivat square offissa. Kaikki toki tiesivät jo tuossa vaiheessa, miten tappelussa tulee käymään. Barchia arvostan, mutta kyllä ihan eri tasoiset äijät olivat tuossa vastakkain. Iso käsi kuitenkin Krysille, että uskalsi haastaa ja halusi vielä uusintaakin.

**

Jollakin sivustolla äänestettiin Dallasin kautta-aikojen parasta tappelua. Toki legendaarinen Downeyn tyrmäys Boulericeen oli kai suosituin, mutta itse äänestin tätä. Jos Marshall ei olisi herrasmies, hän olisi tuolla viimeisellä oikealla suoralla voinut tehdä melkoista tuhoa Domin kurpitsalle. Fiksuna jätti kuitenkin lyömättä.
 

Orman Mollis

Jäsen
Suosikkijoukkue
Bruins
Hymiö sun linkittelyille.

Ei kaikki ole noin heikkoja, että muodostaisi mielipiteensä pohjoisamerikkalaisten nettisivujen perusteella. Tasurina tuon tappelun todellakin näin; Belak alussa, Boulton lopussa.

Samoin näin itsekin tuon tappelun. Mitä väliä sillä on jos jossain toisella sivustolla on enemmistö pistänyt tappelun Belakille, sitten sen on pakko olla niin?!? Kaiken lisäksi esim. Dropyourglovesin sivuilla kukaan ei ollut Belakille selvää voittoa pistänyt, tasapeliähän tuolla aika paljon tarjottiin..

Välillä kun lukee noita hockeyfights.comin juttuja, niin eipä sielläkään tuo taso aina kovin kova ole. Värilasit ne sielläkin päässä suurella osalla on.

En uskonut silmiäni, kun Barch ja Laraque olivat square offissa. Kaikki toki tiesivät jo tuossa vaiheessa, miten tappelussa tulee käymään. Barchia arvostan, mutta kyllä ihan eri tasoiset äijät olivat tuossa vastakkain. Iso käsi kuitenkin Krysille, että uskalsi haastaa ja halusi vielä uusintaakin.

Harmi kun tästä ei ole vielä klippiä missään, mukava olisi nähdä tämä taisto.

Big Georges ei ole vielä tällä kaudella paljoa osaamistaan esitellyt, mutta nyt taisi tulla aika selkeä voitto, mikä ei nyt ketään yllätä. Onhan kavereilla aika iso ero, mutta propsit Barchille kuitenkin!!
 

dana77

Jäsen
Suosikkijoukkue
vaikea selittää
ja ainakin silloin kun ensimmäisen kerran äänestystulosta katsoin niin otanta oli hulppeat 21 äänestäjää.
 

TML

Jäsen
Hymiö sun linkittelyille.

Ei kaikki ole noin heikkoja, että muodostaisi mielipiteensä pohjoisamerikkalaisten nettisivujen perusteella. Tasurina tuon tappelun todellakin näin; Belak alussa, Boulton lopussa. Se nyt ei yllätä Erkkiäkään, että nimim. TML näki tuon Belakin voittona.

Olin jo oman ratkaisuni tehnyt tuon tappelun voittajasta, mutta heitettyäsi oman näkemyksesi, otin vain yleisen vallitsevan mielipiteen esille.

Niin, minähän fanitan Belakia juuri siksi että hän pelaa Torontossa. Ikinä en ole kritisoinut häntä ja Leafs-tappeluitakin katson aina lasit silmillä..
Öööh... Lueppas aiempia viestejäni ennen kuin syyttelet puusilmäisestä katselemisesta jossa oman joukkueen lasit on päässä. Mitä tappeluihin tulee, minun ei ole vaikea myöntää Darcyn saaneen turpaan Neililta ja Fisheriltä sun muilta. Vielä vähemmän nolottaa sanoa että Belak on ottanut turpaan Brashearilta ja Neililta.
Onko se vaikea tajuta mielipide-eroja tuon tappelun voittajassa?
 

Orman Mollis

Jäsen
Suosikkijoukkue
Bruins
Big Georges ei ole vielä tällä kaudella paljoa osaamistaan esitellyt, mutta nyt taisi tulla aika selkeä voitto, mikä ei nyt ketään yllätä. Onhan kavereilla aika iso ero, mutta propsit Barchille kuitenkin!!

Nyt löytyi sitten videopätkäkin, tosin heikkolaatuinen, mutta koska parempaakaan ei ole vielä tarjolla niin saa kelvata!!

----

Dallas Stars - Pittsburgh Penguins:

Krys Barch vs. Georges Laraque. Lyhyt matsi, jossa Laraque antoi vasemman käden tehdä töitä. Barch keskittyi suojaamaan itseään ja pian molemmat olivat jo jäissä. Ei tosiaan mikään kovin kummoinen tappelu.

Voitto Laraquelle.

----

Vielä ei ole löytynyt tuota Carcillo vs. Fraser tappelua, mutta ehkä se tässä illan mittaan ilmestyisi, katsellaan ja odotellaan..
 

Orman Mollis

Jäsen
Suosikkijoukkue
Bruins
Parin viimekieroksen tappeluita videomuodossa.

Alkuun toissa kierroksen videopätkiä.

----


Dallas Stars - Pittsburgh Penguins
:

Krys Barch vs. Georges Laraque. Eli paremmalla laadulla, kuin tuo eilinen video.

---

Phoenix Coyotes - Chicago Blackhawks
:

Dan Carcillo vs. Colin Fraser. Carcillolle selkeä voitto.

----
Sitten viime yön kaksi tappelua:
----

Atlanta Trashers - New York Islanders:

Chris Thorburn vs. Andy Sutton. Suttonille voitto, pääsi käyttämään alussa koko etuaan hyvin. Thorburn oli lopussa aktiivisempi.

----

Columbus Blue Jackets - Calgary Flames:

Ole-Kristian Tollefsen vs. Jarome Iginla. Aikamoista sitomista, välillä nähtiin myös muutama osuma, mutta tasuri olisi oma tuomioni.
 
Viimeksi muokattu:
Suosikkijoukkue
New York Islanders
Huikea aloitus Minnesota-Vancouver ottelussa. Cowan ja Voros heittää hanskat jäähän heti 3 sekunnin jälkeen. Voitto Vorosille. Tätä on luultavasti odotettavissa paljon lisää. Niin kuumana tätä matsia on Ohlundin tempun jälkeen ennakoissa pidetty.

Edit: Nyt Cowan otti matsin erän loppuun Foyn kanssa, kun Luongoa ajeltiin. Tanssipisteet Cowanille.
 
Viimeksi muokattu:

Boulerice

Jäsen
Suosikkijoukkue
Boogaard(R.I.P) ja Twist
Huikea aloitus Minnesota-Vancouver ottelussa. Cowan ja Voros heittää hanskat jäähän heti 3 sekunnin jälkeen. Voitto Vorosille. Tätä on luultavasti odotettavissa paljon lisää. Niin kuumana tätä matsia on Ohlundin tempun jälkeen ennakoissa pidetty.

Mistä tän matsin näkee??

EDIT: Joo löyty sopcastilta,mutta se sitten tilttailee,eikä suostu näyttää tota peliä...
 
Viimeksi muokattu:

Henkka

Jäsen
Suosikkijoukkue
Liiga, NHL, CHL, SHL
Huikea aloitus Minnesota-Vancouver ottelussa. Cowan ja Voros heittää hanskat jäähän heti 3 sekunnin jälkeen. Voitto Vorosille. Tätä on luultavasti odotettavissa paljon lisää. Niin kuumana tätä matsia on Ohlundin tempun jälkeen ennakoissa pidetty.

Edit: Nyt Cowan otti matsin erän loppuun Foyn kanssa, kun Luongoa ajeltiin. Tanssipisteet Cowanille.

Ja kuin kermaksi kakun päälle Voros iski ottelun voittomaalin.
 

Mr. Smith

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves, Canucks
Ja kuin kermaksi kakun päälle Voros iski ottelun voittomaalin.

Tullut tuota Aaron Vorosta seurattua tarkemmin jo ensimmäisen täyden AHL-kauden jälkeen (04-05), jolloin olin varma, että hänestä tulee hyvä kolmosen fyysinen laituri. Pari seuraavaa kautta olikin sitten pettymyksiä itselle, kun kehitystä ei AHL-tasolla juuri tapahtunut.

Yllättäen tällä kaudella Minnesota on päästänyt Vorosin rosteriin ja Voros on vastannut huutoon hienosti. Välttämättä tosin ei tarvis Vancouveria vastaan aina onnistua.
 

Saikka

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tyhmät ihmiset ja epähauskat läpät.
Orman Mollis, Parker, anybody, niin pikaisesti kun löytyy laadukasta linkkiä Minny-Vancouver matsin tappeluihin niin tänne vaan. Piti perkele mennä nukkumaan jo kahdentoista aikaan, mutta miksi vitussa!? Kyllä nyt jotkut koulut kerkeää käymään vanhemmallakin iällä. Shaatana.
 

Parker27

Jäsen
Suosikkijoukkue
-
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös