New York Rangers 07-08

  • 88 699
  • 357

Eager

Jäsen
Suosikkijoukkue
Flyers, Eagles, HPK ja Barça
E: Ei Sean nyt takaapäin käynyt Doanin kimppuun! Alkaa vain vituttaa, kun latelette moista paskaa tänne. Ihan rehdisti Avery antoi lapasta nassuun siinä. Sitä en kiista, että kävikö väärän miehen kimppuun, mutta että takaa päin, herätkää jo!

Olet siinä oikeassa että ei nyt ihan takaa päin kimppuun käyty, mutta mistä sä ton rehdin tohon keksit. Sillä jos iskee maassa oleva/sieltä nousevaa vastustajan avainpelaajaa ja kapteenia sucker punchilla ja cheap shotilla päähän jo ottelun loputtua ilman että tämä voi millään lailla puolustautua niin aika pelkurin ja säälittävän rotan liike toi kyllä on. Ei todellakaan minkään pyhimyksen kuten itse ehkä ajattelet. Luuseriutta lisää se että mies huitoo vielä kovana kaverina sieltä tuomarien välistä ja koko tilannehan alkoi sillä kun Sean vain hävisi kaksinkamppailun kiekosta!

Olen täysin samaa mieltä Parkerin kanssa ja neuvonkin sinua sisäistämään hänen viestinsä todella tarkkaan.
 

JoukaHainen

Jäsen
Suosikkijoukkue
New York Rangers ja Jaromir Jagr
Olen täysin samaa mieltä Parkerin kanssa ja neuvonkin sinua sisäistämään hänen viestinsä todella tarkkaan.

Kyllä mä ymmärrän mitä te haette, mutta myöntäkää nyt ihmeessä, että puolet mitä kirjoitatte on täyttä sitä itseään.

Kyllä Avery on varmasti tehnyt paskoja tekoja urallaan, mutta niitä ei hirveästi ole kyllä Rangersin paidassa näkynyt ja mitä helvatan väliä muilla miehen uran jutuilla on?

Ehkä voimme jättää tämän kertaisen Avery-rupattelun nyt hetkeksi ja palata sitten, kun siihen on taas aihetta.
 

Parker27

Jäsen
Suosikkijoukkue
-
Ehkä voimme jättää tämän kertaisen Avery-rupattelun nyt hetkeksi ja palata sitten, kun siihen on taas aihetta.
Nyt puhut vähän mutta asiaa :-)

Ja hyvähän se on että saatiin eloa tähänkin ketjuun. Rauha vaan maassa niin hyvä tulee.
 

JoukaHainen

Jäsen
Suosikkijoukkue
New York Rangers ja Jaromir Jagr
Ja hyvähän se on että saatiin eloa tähänkin ketjuun. Rauha vaan maassa niin hyvä tulee.

Sanos muuta!

Pisti jo itseänikin naurattamaan aamupäivällä omat viestit sen verran, että laitoin ylläpidolle toivomuksen käyttäjätunnuksen poistamisesta. :D

Nyt on jo varmaan aika vaihtaa allekirjoitusta..

Laitetaan nyt jotain juttua, ettei mene ihan humppeliksi. Eli Cherepanov teki eilen 1+1 jossain Venäjä-Ruotsi pelissä en tiedä mikä turnee ollut. Bobby Sanquinnetti on ollut aika tehokas ja iskenyt tällä kaudella jo 28 pistettä 18 ottelussa.
 

Eager

Jäsen
Suosikkijoukkue
Flyers, Eagles, HPK ja Barça
Ehkä voimme jättää tämän kertaisen Avery-rupattelun nyt hetkeksi ja palata sitten, kun siihen on taas aihetta.

Kyllä, tehdään näin.

Mielestäni ei ole kannattavaa tehdä tästä kuin muistakaan NHL puolen ketjuista samanlaista juupas-eipäs väittelyä kuin mitä Sm-liiga puolella on luettavissa. Annetaan ketjulle se arvo mikä sille kuuluukin ja jätetään tämä nyt tähän.

Sen verran sanon kuitenkin vielä ennen kuin vaikenen, että ei Avery kyllä mitään vastaavaa ole Rangers paidassa tehnyt ainakaan niin että itse tietäisin joten ymmärrän hyvin kantasi. Itse kuitenkin katson pelaajan uraa aina kokonaisuutena ja huomioin entiset tapahtumatkin. Näiden näkemys/tarkastelu erojen vuoksi ei hyvää ketjua kannata pilata, joten itsenikin puolesta vaan rauha maahan.
 

Mr. Smith

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves, Canucks
Ikinä ei ole kyllä Sean Rangersin paidassa hyökännyt kenenkään kimppuun takaa päin tai tehnyt kilppariliikettä, joten on mielestäni aika turhaa tuoda sellaisia asioita tänne vielä, kyllä kaikki ne tietävät, ei niitä tarvitse tänne aina laittaa, kun puhutaan Averystä.

Heh, eipä juu ole. Kyllä värilasit on kivat, mutta joku raja niihinkin. Sean on pelaaja jota omatkin kaverit vihaavat ja haluavat päästä eroon hänestä. Kunhan Rangers treidaa hänet pussiin kiekkoja tai johonkin väheempään niin johan mielipiteet muuttuvat. Rangers ei tule voittamaan yhtään mitään niin kauan kuin Avery on joukkueessa. Ja se on fakta - ei mielipide.
 

stiflat

Jäsen
Suosikkijoukkue
New York Rangers, HIFK
TOR-NYR 2-3 (SO)

Voitto tuli lopulta, vaikka viime kauden malliin Rangers tarjoili vastustajalle parin maalin johtoasemasta mahdollisuudet takaisin peliin antamalla Toronton tasoittaa. Tai kyllä oikeastaan Toronton ensimmäinen maali onetimerista ylivoimalla oli aika mahdoton, mutta toisessa runnomismaalissa olisivat puolustajat ehkä voineet vähän skarpata. Että ei tässä nyt Toronton hyvyyttä pistetä Rangersin huonouden piikkiin. Kummatkin Toronton maalit teki Ponikarovsky.

Maalissa kauden ensimmäisessä ottelussaan tänään oli Stephen Valiquette ja ihan hienosti mies pelasikin. Aika isokokoiselta mies näytti ja aukinaisempi, suorempi torjunta-asento kuin Henrikillä, mutta sama kai se, pääasia että kiekot pysähtyy.

Ketjuista selvästi paras oli Shanahan-Drury-Avery, ja täällä paljon keskustelua taas synnyttänyt Avery oli jälleen vauhdissa saaden 1+1 yhden vaihdon aikana ja sitä ennen mies oli ehtinyt ottaa jo yhteen Tuckerin kanssa nyrkein (tasavahva vääntö). Loistava mies, sanokaa mitä sanotte. Itse tykkään värikkäistä persoonista.
Täytyy vielä sivuta tässä myös edellistä Pens-peliä jossa mies näytti erittäin hienon onetimerlämärin ylivoimalla, oikea asenne vetää kun paikka on. (ja toki ymmärrän että pelaajat/fanit joidenka joukkueessa mies ei pelaa, inhoavat hänen tyyliään. Mies pelaa joukkueelleen ja varmasti Rangersfanitkin miettivät erilailla jos Avery tulee joskus Rangersia vastaan pelaamaan)

Drury väläytteli osaamistaan ja Gomezia en paljon nähnyt. Täytyy kyllä myöntää että hallitsevampaa roolia odotin heiltä kun siirtouutiset kuulin kesällä. Nyt valokeilassa oli lähinnä Hossa, Jagr ja Dubinsky edellä mainittujen lisäksi.

Rangersin maalit tekivät siis Shanahan ja Avery, sekä rankkareissa onnistuivat Shanahan - suora veto Toskalan hanskakäden yli, sekä Hossa joka luikerteli kuin käärme Toskalan ohi. Toronton vetäjät epäonnistuivat kummatkin ja näin ottelu loppui jo siihen.

Ennen ottelua oli Hall of Fame -nimeämisjuhlallisuuksia hallissa.

***
Rangers ei tule voittamaan yhtään mitään niin kauan kuin Avery on joukkueessa. Ja se on fakta - ei mielipide.
Heh, aika provo, mutta yhtä hyvin voin faktana todeta että ei sen kummemmin Vancouverkaan tule voittamaan yhtään mitään sinä aikana kun Avery Rangersissa pelaa.

Mitä muuta merkittävää joukkue voi muuten NHL:ssä voittaa kun Stanley Cupin...
 

Chip Whitley

Jäsen
Suosikkijoukkue
Canucks & B.C. | Langly & Posehn
Ottelun ykköstähti, kyllä!

PS: huomatkaa rottatuckerin mailankäyttö, sohii Averyä käsille, kun ei muuten pärjää.

JoukaHainen kirjoitti:
Jepjep. Kukakohan mulkku huitoi Averyä käsille siinä?

On se mies 1+1 ja Tuckerin tyrmääminen jälleen.

Pitää taas tulla korjaamaan, kun on nähtävästi katseltu eri klippejä =)

Kannattaa myös huomata rotta-averyn tönäisy Blakea olkapäähän, joka aloitti koko tilanteen. Ennen sitä ei ollut minkäänlaista fyysistä kontaktia, verbaalista pahoinpitelyä kylläkin. Eikö Avery muuten pärjää?

Ja kukakohan mulkku se siinä lähtee suorittamaan kuolevia joutsenia kun Bell hieman lääppäsee takaraivosta?

Tyrmääminen? Meillä on nähtävästi eri käsitykset "tyrmäyksestä". Minulle tyrmääminen ei ole sitä, että toinen pelaaja kaataa toisen pelaajan jäähän.

Ykköstähti? Ehkä. Mutta jälleen kerran, vähän rajaa näissä jutuissa. Kannattaa muistaa, että et ole ainoa jolla on mahdollisuus nähdä näitä tilanteita. Joten suosittelen, että jatkossa jätät ne värikynät laatikkoon ja katsot tilanteita edes vähän mustavalkoisemmin. Värilasit kuuluu aina päähän kun on kyseessä oma suosikkijoukkue, mutta ei niiden lasien tarkoitus ole kuitenkaan ketään sokaista.
 

Erling

Jäsen
Suosikkijoukkue
New York Rangers, Kiekko-Espoo, Arsenal, Honka
Alkoihan niitä pisteitä sieltä tippumaan heti kun pääsi vähän mussuttamaan.
Nyt pari peliä nähneenä, olen nim. stiflat tavoin pettynyt Druryn ja Gomezin kovin pieneen rooliin.
Varsinkin Druryltä odotin huomattavasti valovoimaisempaa peliä. Toivottavasti varsinkin Gomezien peli ja yv-myllyt alkavat todenteolla skulaamaan..pieniä väläytyksiä on jo näkynyt.

Ylivoimaisesti iloisin yllätys minulle on ollu Fjedor Tjyutin. Olen mielenkiinnolla seurannut miehen uraa siitä lähtien kun hän Nykkiin saapui ja nyt vihdoin alkaa lunastamaan odotuksia. Todella varmaa suoritusta.
Ei todellakaan mikään Leetch, mutta varmasti tärkeä palikka tulevaisuudessa.
Dear Brianin saappaathan on kannettu Staalin lokerikkoon.

Avery ja muut vastaavan rodun edustajat (Jakke Ruutu, Darcy, Barnaby jne jne.) puhuttavat aina, mutta on kuitenkin syytä muistaa, että sitten kesäkuussa kukaan ei muista näitä rottia tai rottailua, saati sitten itkeä siitä. Rooli on tärkeämpi runkosarjassa, poffeissa pitää energiaa kanavoida jo huomattavasti järkevämmin.
Antaa touhuta, kunhan saavat turpaansa säännöllisin väliajoin...
Henkilökohtaisesti olen aina sympannut Averyn ja Tuckerin kaltaisia käsikranaatteja, eikä vähiten siksi, että kuulun samaan pelaajatyyppiin. Ja voin kertoa, että turpaan on tullut ja paljon.

Chipille; anna JoukaHaisen vouhottaa hänelle rakkaista asioista. Sinun kaltaisten, mielestäni fiksujen, kirjoittajien on varmaan aika turha mennä kusemaan niihin liekkeihin. Ei siitä ole kuitenkaan mitään hyötyä.
 

JoukaHainen

Jäsen
Suosikkijoukkue
New York Rangers ja Jaromir Jagr
Ja kukakohan mulkku se siinä lähtee suorittamaan kuolevia joutsenia kun Bell hieman lääppäsee takaraivosta?

3v1 on mukava tilanne.


Ykköstähti? Ehkä. Mutta jälleen kerran, vähän rajaa näissä jutuissa.

Miksi ei saa hehkuttaa, kun mies on niin tulessa. Ratkaissut viimeiset kaksi peliä, kun Jagr ja Drury vaeltavat yössä. Eikä mulla mitään Tuckeria vastaan ole, samanlainen rottahan se on kuin Averykin, mutta miesten kohtaamiset ovat 2-0 Averylle tähän asti (ei sis pelkkä tappeleminen).
 

Saikka

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tyhmät ihmiset ja epähauskat läpät.
3v1 on mukava tilanne.

On varmasti, mutta miksi kuolevat joutsenet? Luuleeko Avery tulevansa perseraiskatuksi siinä isojen poikien keskellä? Myönnä pois, naurettavan näköistähän tuo oli, ei siitä mihinkään pääse.
 

steepler

Jäsen
Suosikkijoukkue
chelsea, The Ohio State Buckeyes
Drury väläytteli osaamistaan ja Gomezia en paljon nähnyt. Täytyy kyllä myöntää että hallitsevampaa roolia odotin heiltä kun siirtouutiset kuulin kesällä. Nyt valokeilassa oli lähinnä Hossa, Jagr ja Dubinsky edellä mainittujen lisäksi.

Mahdoitkohan katsoa tätä peliä vai jotain muuta koska kyllä Gomez oli aika paljon näkyvillä, toi ylivoimassa kiekkoa ylös ja veti myös vaihtoja Averyn ja Shanahanin kanssa joissa saivat aika pitkiä myllytyksiä aikaiseksi. En minäkään väitä että Gomes mikään erityisen hyvä olisi ollut, mutta kyllä hänet pelissä huomaa.

Jagr:n ketju toimii kyllä aika hyvin vaikkeivat tehoja aikaiseksi saaneetkaan, erityisesti karvaus ja kulmapeli. Monta kertaa pystyivät Toronton purkurityksen katkaisemaan siniviivan tuntumassa ja sitä kautta saivat aika pitkiä painostusjaksoja Toronton päätyyn. Toki olisi toivottavaa että kiekkoa saataisiin myös maaliin hieman useammin.
 
Viimeksi muokattu:

stiflat

Jäsen
Suosikkijoukkue
New York Rangers, HIFK
Mahdoitkohan katsoa tätä peliä vai jotain muuta koska kyllä Gomez oli aika paljon näkyvillä, toi ylivoimassa kiekkoa ylös ja veti myös vaihtoja Averyn ja Shanahanin kanssa joissa saivat aika pitkiä myllytyksiä aikaiseksi. En minäkään väitä että Gomes mikään erityisen hyvä olisi ollut, mutta kyllä hänet pelissä huomaa.
Katsoinkin että Gomez olisi käväissyt myös tuossa Avery-Shanahan -ketjussa mutta seuraavassa vaihdossa oli jo Drury paikalla niin luulin vain vaihtojen menneen sekaisin. Siinä tosiaan hänet näin kyllä. Mutta kuten sanoin, enemmän odotin. Jopa Blair Betts jäi mieleeni pelistä paremmin.

Mitenkäs muuten Strakan paluun laita, milloin on ennakoitu? Ja ketä rosterista mahdollisesti otetaan pois..? Dawes, Hossa? Joukahainen vaikka voisi vastata kun yleensä tietää, niin saataisiin samalla keskustelu taas oikeille raiteille.

Tuosta Karjala-turnauksesta tuli vielä mieleeni että eikös tämä Fedor Fedorov ollut Rangersin miehiä loppu-urallaan NHL:ssä. Aika vahvalta miehen peliesitykset näytti, että mahtaisikohan kelvata taas jollekin... Ei tainnut vaan mies viihtyä farmissa, oliko näin ja siksi palasi Venäjälle..?
 

Master Chief

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, Manchester United, Denny Crane
että eikös tämä Fedor Fedorov ollut Rangersin miehiä loppu-urallaan NHL:ssä. Aika vahvalta miehen peliesitykset näytti, että mahtaisikohan kelvata taas jollekin... Ei tainnut vaan mies viihtyä farmissa, oliko näin ja siksi palasi Venäjälle..?

Ei kun sen piti paeta fedorovbrothers.com:n aiheuttamaa häpeää. ;)

Oikeasti Fedor todettiin paskaksi ja että parempiakin ja halvempia pelaajia löytyy kolmos/nelosketjuihin.
 

JoukaHainen

Jäsen
Suosikkijoukkue
New York Rangers ja Jaromir Jagr
Mitenkäs muuten Strakan paluun laita, milloin on ennakoitu? Ja ketä rosterista mahdollisesti otetaan pois..? Dawes, Hossa? Joukahainen vaikka voisi vastata kun yleensä tietää, niin saataisiin samalla keskustelu taas oikeille raiteille.

Molemmat (Straka ja Callahan) varmaan palaavat seuraavaan peliin. Strakan toipuminen on kestänyt ihmeen kauan, kun ajatellaan, että eihän se ollut kuin murtunut sormi. Mies ei ole edes luistellut ennen tätä viikkoa, joten aika varman päälle Rangers otti. Callahan varmaan menee kolmoseen ja Dawes lähetetään alas. Renney ei riko neloskenttää, joka illasta toiseen pelaa vastustajan ykköskenttiä vastaan. Straka luultavasti tulee Hossan paikalle, joka ei ole tehnyt viimeisissä 10 ottelussa pistettäkään, vaikka pelaa ykköskentässä. Muualla liigassa tollainen ei toimisi, mutta Renney tuntuu rakastavan Hossaa niin paljon, että ei vain ota miestä pois kokoonpanosta tai siirrä alempiin kenttiin. En hauku Hossaa, mutta eihän mies taitojensa puolesta ykköskenttään kuulu. Malik on mysteeri, paluusta ei ole huhuiltu mitään ja toinen juttu on, että kenen kanssa Malik heitetään. Rotzivalin, Maran? Varmaan Rotzivalin, vaikka Staal onkin pelannut hyvin.

Kentät voisivat viikon päästä näyttää jotenkin tälläisiltä:

Straka-Dubinsky-Jagr
Avery-Drury-Shanahan
Prucha-Gomez-Callahan
Orr-Betts-Hollweg
(Hossa)

Rotzival-Malik
Tyutin-Girardi
Staal-Mara
(Strudvick)

King
(Valiquette)

--

Bobby Sanquinnetti on tehnyt 34 pistettä ensimmäisissä 20 ottelussa. Maaleja 15 ja syöttöjä 19. Eilisessä pelissä syntyi 4 maalia ja yksi syöttö. Bobby johtaa OHL:n puolustajien maalipörssiä 4 maalilla, ja pistepörssiä 8 pisteellä ennen seuraavaa. Bobby johtaa joukkueen maali- piste ja +/- tilastoa (+10). Bobby taitaa olla vielä liigassa kuudentena pistepörssissä, joten keep it up BS.
 

Black Adder

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät, The Original Six
Canalilta tullut ihan kiitettävästi Rangersin pelejä viime aikoina. Kiitos heille siitä, sillä Jagrin, Shanahanin ja muiden vanhojen kettujen peliä on edelleen mukava seurata.

Gomez
Vaikka Gomez menneinä vuosina oli suhteellisen kova pistelinko en NJ-inhokkiuden vuoksi juuri seurannut hänen pelejään. Muutamat play off pelit on tullut nähtyä, ehkä joku NYR kohtaaminen runkosarjasta, mutta sen mitä muistan jonkun vuoden play offseista Boston-NJ sarjasta, niin Gomezin ketju (olisiko siinä ollut Gionta tai Elias ja joku muu) yksinkertaisesti luisteli jalat alta Big-Joen ketjulta ja nollasi Bostonin tätä kautta lähes täysin. En tiedä kenen pelaajan kanssa Gomez pääasiassa huikeat syöttöpisteensä hankki NJ:ssä - olihan siellä hieman eriluokan yv-pakkejakin mitä nyt NYR:issä - mutta se mikä kaverin pelissä pistää silmään nyt Rangersissa on, että ihan hyvin kaveri polkee kiekon kanssa ylös, mutta sitten tulee - pääsääntöisesti maalin takaa - hätäinen heitto maalin eteen, joista muutamista on tullut todella vaarallisia vastahyökkäyksiä. Jotenkin sellainen hätäisyys paistaa läpi Gomezin otteista ja ainoa hyöty tuntuu olevan siinä, että tuo kiekon nopeasti hyökkäysalueelle, mutta samaan kun pystyy nämä Rangersin nuoretkin polkukoneet, kuten Dubinsky. En oikein tykkää Gomezin pehmeästä ja lisäksi tehottomasta tyylistä. Voisi olla katsomokomennuksen paikka...

Fedor Fedorov
Kyllähän Fedor on ns. jo käänety kortti sekä Canucksissa että Rangersissa. Pärjää isossa kaukalossa, isossa roolissa, pehmeässä pelissä, mutta kun tila ja aika vähenee, niin kaveri on lähes hyödytön. Tähän kun lisätään tuplasti pahempi mielialapelaaminen kuin isoveljellään, niin voidaan puhua legendaarisesta slaavipelaajasta. Kiitos, mutta ei kiitos.
 

Parker27

Jäsen
Suosikkijoukkue
-
Don Cherryn mietteitä Pelle Averystä. Tälläisilla otteilla varmasti "hajottaa" jossain vaiheessa joukkueen kemian. Ei voi aina luikkia Colton Orrin seläntaakse kun isot kaverit alkaa käymään iholle tulevaisuudessa. Ja kuin kauan omat seurakaverit jaksavat katsoa tätä pelleilyä ja leikkimistä? Uskoisin että jossain vaiheessa tulee raja vastaan ja se ei tee hyvää joukkueen sisällä.
 
Viimeksi muokattu:

JoukaHainen

Jäsen
Suosikkijoukkue
New York Rangers ja Jaromir Jagr
Don Cherryn mietteitä Pelle Averystä. Tälläisilla otteilla varmasti "hajottaa" jossain vaiheessa joukkueen kemian. Ei voi aina luikkia Colton Orrin seläntaakse kun isot kaverit alkaa käymään iholle tulevaisuudessa. Ja kuin kauan omat seurakaverit jaksavat katsoa tätä pelleilyä ja leikkimistä? Uskoisin että jossain vaiheessa tulee raja vastaan ja se ei tee hyvää joukkueen sisällä.

En edes jaksa lukea tuota, kun yli puolet Don Cherryn jutuista on täyttä läppää. Tuo on kyllä totta, että aina ei voi luikkia Orrin taakse ja joskus varmasti Avery saa maistaa omaa lääkettään. En kyllä usko, että kukaan Rangersistä saisi tarpeekseen Averystä, onhan mies pidetty kaveri kaukalon ulkopuolella. Käy tiehoin väliajoin välillä Shanahanin välillä Lundqvistin ja Jagrin ja viimeksi n. viikko sitten Pruchan, Girardin ja Dawesin kanssa erilaisissa tilaisuuksissa.

Toi pelleily ja leikkiminen ovat vaan se mistä Averylle periaatteessa maksetaan ja millä hän hommaa tärkeitä pisteitä Rangersille. Monesti on jo huomattu, että juuri noiden Averyn kepposten ansiosta ollaan lähempänä voittoa, kun ilman niitä.
 

TML

Jäsen
En kyllä usko, että kukaan Rangersistä saisi tarpeekseen Averystä, onhan mies pidetty kaveri kaukalon ulkopuolella. Käy tiehoin väliajoin välillä Shanahanin välillä Lundqvistin ja Jagrin ja viimeksi n. viikko sitten Pruchan, Girardin ja Dawesin kanssa erilaisissa tilaisuuksissa.

Turhaa "vääntöä" ja asiaa taas mutta tiedätkö yhtään syitä miksi Avery on aiemmista seuroista lentänyt pihalle? Ei ihan aina ole puhaltanut joukkueen eteen. En sitä sano etteikö nyt Rangerisssa puhaltaisi mutta taipumusta miehellä ainakin on pukukopin harmonian rikkomiseen. Tietenkin niin kauan kun Rangersilla menee hyvin, en usko että Averykaan ottaa suurta roolia joukkueen sisällä mutta mielenkiintoista olisi nähdä Avery, jos Rangersilla menisi huonosti.

Niin, ja tietenkin joukkue välittää medialle tietoa että joukkue elää harmoniassa ja kaikki ovat kavereita keskenään. Totuutta ei kuitenkaan moni tiedä ja turha tehdä päätöksiä sen perusteella jos näkee vaikka Averyn Knicksin pelissä Jagsterin ja Maran kanssa.


Niin ja vielä yksi kysymys. Missä tilaisuuksissa (Olsenin leffan ensi-illassa)? (Hymiö)
 

JoukaHainen

Jäsen
Suosikkijoukkue
New York Rangers ja Jaromir Jagr
Turhaa "vääntöä" ja asiaa taas mutta tiedätkö yhtään syitä miksi Avery on aiemmista seuroista lentänyt pihalle? Ei ihan aina ole puhaltanut joukkueen eteen.

Averyn ego on liian iso johonkin maalaiskuntaan. New York (Rangers), jos joku on se paikka mikä pystyy tarjoamaan Averylle sen mitä mies haluaa. Eiköhän miehellä ala kohta olemaan sen verran ikää, että puhaltaa yhteen muun joukkueen kanssa.

Niin, ja tietenkin joukkue välittää medialle tietoa että joukkue elää harmoniassa ja kaikki ovat kavereita keskenään. Totuutta ei kuitenkaan moni tiedä ja turha tehdä päätöksiä sen perusteella jos näkee vaikka Averyn Knicksin pelissä Jagsterin ja Maran kanssa.

Tiedän, mutta kyllä pidän sitä aika luotettava, että Avery on pidetty pelaaja Rangersissä. Kyllä muut ovat antaneet ihan omin sanoin myös kommentteja.


Niin ja vielä yksi kysymys. Missä tilaisuuksissa (Olsenin leffan ensi-illassa)? (Hymiö)

Heh, viimekaudella oli Jagrin ja Lundqvistin kanssa jossain näytöksessä. Shanahanin kanssa syksyllä jossain muoti/kauneus (messuilla?). Tuo viimekertanen taisi olla joku leffa, en muista...
 

TML

Jäsen
Averyn ego on liian iso johonkin maalaiskuntaan. New York (Rangers), jos joku on se paikka mikä pystyy tarjoamaan Averylle sen mitä mies haluaa. Eiköhän miehellä ala kohta olemaan sen verran ikää, että puhaltaa yhteen muun joukkueen kanssa.
Tästä olen erittäin samaa mieltä, että Rangers on Averylla monellakin tapaa oikea osoite.
 

S. Avery

Jäsen
Suosikkijoukkue
NY Rangers
Avery on Rangersin kuningas. Viime pelissä 1+1 ja tiputti Tuckerin. Hämmentää paljon vastustajan joukkuetta (NHL:n ärsyttäjä #1), tekee paljon pisteitä ja tekee myös töitä hyvällä asenteella. Voiko tosta pelaajasta olla pitämättä, jos pelaa omassa joukkueessa.
Kerroin vaan oman puolueettoman mielipiteen.
 

Black Adder

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät, The Original Six
Averyn ego on liian iso johonkin maalaiskuntaan. New York (Rangers), jos joku on se paikka mikä pystyy tarjoamaan Averylle sen mitä mies haluaa. Eiköhän miehellä ala kohta olemaan sen verran ikää, että puhaltaa yhteen muun joukkueen kanssa.
Los Angeles ja Hollywood olivat liian pieniä ympyröitä tälle sittiäisen kokoiselle kaukalotorakalle? Ei, itselläni ei ole mitään varsinaista Averya vastaan. Ihan ok-pelimies, mutta voin kuvitella kuinka v*ttumainen joukkukaveri tuollainen ikuinen ADHD-lapsi voisi olla. Kokemuksesta voin kertoa, että nuo kaverit eivät rauhoitu koskaan, tai paremminkin tempauksille ei ole loppua, mutta jos ovat pelikaverit "pärjänneet" Tikin kanssa, niin aina siellä yksi Averykin joukon jatkona menee. Mukavahan sitä sen sähläämistä on peleissä seurata ja Sean osaa tehdä kiekollakin jotain, joten... Antaa palaa!
 

Hockey-65

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pelicans
Sean Avery

Sean Avery on fanien lemmikki, missä tahansa pelaakaan.
Kahden ottelun Lahden vierailu, 3+0, ei paha kiekkotaivaan rotalta #1.
Ennen ja jälkeen Averyn en ole ketään yksittäistä pelaajaa seurannut yhtä intensiivisesti, asenne ja intensiteetti on luokkaa josta olisi muillekin jaettavaksi. Värikkäämpää pelaajaa tuskin maa päällään kantaa. Mieleen on jäänyt mm. aloitus IFK:n vaihtoaition edessä, rintama suunta aivan muualle kuin kentälle eikä Sean välittänyt lopettaa aitioon vittuilua vaikka peli oli jo käynnissä. Vaikka välillä näytti että hän on täysin pelin ulkopuolella, on kuitenkin aina oikeassa paikassa oikeaan aikaan. Valekin ohella pelaaja joka on tehnyt meikään lähtemättömän vaikutuksen, vaikka vierailu jäi surullisen lyhyeksi.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös