Rölli...

  • 1 460
  • 23

Mike

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, KäPa, NUFC
on palaamassa kuuleman mukaan ennen tammikuun loppua pääkaupunkiseudulle. Toivottavasti autokauppias on hereillä ja ottaa oman pojan pois kuleksimasta. Vaikkei akuuttia tarvetta olekkaan, niin Mika kuuluu kyllä siihen ryhmään jota en missään toisessa liigajoukkueessa halua missään olosuhteissa nähdä.
<BR>Ennenkaikkea ja varsinkaan punapaidassa...se olisi liian karmeaa ollakseen totta..[addsig]
 

Vakio

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, Man City
Aivan. Onkohan se autokauppias Suomessa vai Ruotsissa tällä hetkellä, vai jossain sillä välillä. Tuollainen kosmopoliitti ei kyllä varmaan huomaa Röllin tilannetta ennen kuin on myöhäistä.
 

theref

Jäsen
Niin, anteeksi maalaisuuteni (en varmaan tosin ole ainoa, mutta ensimmäinen hölmö joka kysyy (ei ole tyhmiä kysymuksiä, on vain tyhmiä vastauksia)), mutta tarkoitetaanko tässä yhteydessä Röllillä Mika Strömbergiä?
<BR>[addsig]
 

Monte-Cristo

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Sens, sympatiat Kerholle
Mike, olet täysin oikeassa. Strömpäri punapaidassa olisi todellakin liian kauheaa ollakseen totta. Me sentään toimimme jo muutenkin Hjalliksen & Virmasen osittaisena roskapönttönä: Veikko, Kauppila ja Ottoakin huhuttiin - huhhuh - ja nyt vielä Rölli... Vaikka Veikko tosin on ollut ihan kelpo pelimies, palkka vaan on melkoinen.[addsig]
 

Mike

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, KäPa, NUFC
Nuo muut saatte vallan hyvin minun puolestani pitääkkin. Otto ja Rölli ovat sen sijaan ihan eri maata ja heitä ei punaisiin pueta !
<BR>He ovat meidän jätkiä, tietäkää se! Ottoa ette (luojalle kiitos) saaneet ja Röllistäkin on parempi pitää näpit erossa ! Bluusereihin, tai johonkin muualle menon voisin jotenkin kenties sulattaa, mutta se punainen...[addsig]
 

Monte-Cristo

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Sens, sympatiat Kerholle
Kun ensin kelpaisivat. ;) Vai pitäisikö ehkä kostaa Tikin tarina? ;)
<BR>
<BR>Osaako joku kertoa minulle (ja tämä on sitten ihan rehellinen, suora kysymys, ei mikään provosointiyritys), miksi herrat Immonen ja Strömberg tulivat huipulta alas todella nopeasti siinä kolmenkympin korvilla?[addsig]
 

Flu

Jäsen
Suosikkijoukkue
Flyers, Padres
Vaikea on kyllä uskoa tuota huhua, ei ole ainakaan omiin korviini kantautunut mistään vakuuttavammasta lähteestä. Mutta jos kaveri on kunnossa olisihan se hieno nähdä vanha Jokeri-ikoni vielä kerran narriasussa.[addsig]
 

Mike

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, KäPa, NUFC
Tiedä syytä siihen miksi tulivat silloin alas. Leipiintymistä kenties, tai jotain muuta..Puolustuksena mainittakoon että samaan aikaan tulivat hetkellisesti alas myöskin herrat Tuulola, Sormunen, Janecky, Nieminen ja Ketterer, noin muutamia mainitakseni. Kyse lienee enemmänkin ollut sen hetkisistä joukkueista ja niiden kemioista, kun ei toiminut, niin ei toiminut kellään. [addsig]
 

Lapanen

Jäsen
Suosikkijoukkue
Roihu
En usko Strömbergin kelpaavan W&S:lle. Jotenkin ajattelisin myös että espoolaiset koittavat pelastaa mitä pelastettavissa on ottamalla vaihteeksi iisisti, eli tuskin hekään kaipaavat lisää hämmentäjiä soppaansa.
<BR>
<BR>Toisaalta Jokerit kyllä kaipaavat puolustukseen vahvistusta. Kaivattu vahvistus olisi kyllä ennenkaikkea A.Berg-tyyppinen konstailematon puolustava ja taas puolustava fyysinen peruspakki. Hätätilassahan Ströbakin voisi mennä jos ei parempaakaan ole tarjolla.
<BR>
<BR>Lehkonen sensijaan saattaa hyvinkin löytää herralle käyttöä. Kyllä minä ensimmäisenä pistäisin roponi Strömbergin IFK:hon siirtymisen puolesta likoon. Uskoisin että eniten peliaikaakin olisi Nordenskiöldiltä luvassa.
<BR>
<BR>Jos \'Rölli\' Jokereihin otetaan niin ennenkaikkea perinteiden vuoksi. Perinteet eivät kuitenkaan takaa peliaikaa.
<BR>
<BR>että sikäli...
<BR>
<BR>
 

moylan

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Strömberg uskoakseni kyllä kelpaisi W&S-kaksikolle, jos tarvetta olisi. Girouxin hankinnan jälkeen hyökkääville puolustajille ei hirveästi tarvetta ole. Tosin Ströba varmaan sopeutuisi puolustavaankin rooliin. Miten pahasti mahtoivat hänen ja Jokeri-organisaation välit tulehtua Mikan saatua lähtöpassit viimeisen jokerikauden jälkeen? Autokauppias vanhana diplomaattina voisi varmaan sovitella...
 

StevieY

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Kyllähän IFK:n tämän hetkiseen puolustukseen yksi Strömberg mahtuisi kirkkaasti. Itse en todellakaan riemusta kilju jos näin tapahtuu, mutta taitaa olla olosuhteiden pakko ottaa kaikki halukkaat sopivat miehet mukaan. Valinnanvaraa kun ei kauheasti ole tarjolla. Ikävä se on myöntää, että Mika Strömberg vahvistaisi IFK:n puolustusta huomattavasti.
<BR>
<BR>StevieY
 

Germanicus

Jäsen
Suosikkijoukkue
*HIFK* Germanicus Julius Caesar Claudianus
Mikäköhän on äijän nykykunto?Pari kautta Sveitsissä ei välttämättä ole mikään kovin hyvä meriitti,eikös ikääkin ala jo olla??
<BR>Ehkä kumminkin pohjoisameerikasta jos löytyy
<BR>mitä me jollain Jokeri ikonilla,vaikka tarvetta kyllä olisi.
<BR>
<BR> [addsig]
 

MegaMauler

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Kyllähän Strömberg olis ihan mukava tukipilari IFK:n takalinjoille.
<BR>Eikä sillä paljon väliä vaikka se onkin jokerien mies, koska ei nyky kiekossa enään ole sellaisia seuralle uskollisia pelaajia niinkuin joskus muinoin, nykyään pelaajat on vaan työntekijöitä, jotka haluavat mahdollisimman hyvään firmaan töihin.
<BR>
<BR>Niin ja siitä sveitsitä, että eikös sveitsin jääkiekkoilun taso oo noussu ihan simona viime vuosina, eli uskon että kyllä sielläkin Strömbergi on joutunut hommia tekemään, eli eiköhän se äijä oo ihan hyvässä vireessä.[addsig]
 

Vakio

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, Man City
Ellen nyt aivan väärin muista niin Rölli pelasi siinä Davosin joukkueessa, joka joulutauolla voitti Spengler Cupin. Samainen turnaus, jossa Jokerit oli viimeinen.
 

TommyT

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Romppaisen romahdus.
<BR>
<BR>Mun tietojeni mukaan Röllille pääsi käymään sillälailla, että mestaruusvuosien jälkeen, isolle Areenalle, isoihin valoihin, ja maailmaa valtaamaan muutettaessa, Röllikin rupesi saamaan jo todella, todella kovaa palkkaa. Kävikin niin, että kesä ennen viimeistä jokerikautta meni valitettavan pitkälle Ströbän rakkaan harrastuksen, moottoripyöräilyn parissa. Kesätreeni jäi kuulemma täysin olemattomiin. Ja asennepuolella myös suurta vikaa niin monen mestaruuden jälkeen. Mutta kuitenkin toi perusidea, että Ströbä luuli olevansa kova jätkä treenaamattakin.
<BR>
<BR>Wade taas tuli tiensä päähän. Pieni pakki pärjää vain liikkeellä ja taidolla. Kuten Wade jäähyväisottelussaan (siis siinä maajoukkuetta vastaan pelatussa paidannostajaismatsissa) sanoikin: \"Kyllä kun tota menoa kattelee, niin ei tällänen äijä enää mukana pysy. Huhhuh..)
<BR>Eli siis Wade hidastui ja kangistui sen rajan yli, jolloin pieni pakki ei enää pärjää.
<BR>
<BR>-TommyT-
 
Suosikkijoukkue
HIFK
Kyllä minullekin jäi sellainen mielikuva, että Strömberg oli viimeisellä Jokerikaudellaan suurimmaksi osaksi pihalla kuin lumiukko; tyhmiä jäähyjä ja ratkaisevia kiekonmenetyksiä. Tuskinpa mies enää IFK:ta suuremmin vahvistaisi.[addsig]
 

janneha

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Rölli takaisin!
<BR>Röllin tämä kausi on sujunut vuorotellessa Sormusen kanssa peliajasta, kun ulkomaalaiskiintiö on ollut ylibuukattu. Hyökkääjien tehoja kaivannut Chur on rämpinyt Sveitsin liigassa urakalla ja on toiseksi viimeisenä. Viime kaudella Rölli pelasi ihan kelpo kauden mutta tämän kauden \"joka toinen\" pelisysteemi ei ole varmasti sopinut isoja minuutteja/peli keränneelle konkarille. Ikäähän Röllillä ei ole vasta kuin 30, joten pelivuosia varmasti vielä on jäljellä, jos motivaatiota riittää.
<BR>
<BR>Viimeinen kausi Jokereissa ei todellakaan ollut mikään loistokas mutta ei se ollut kenelläkään. Kyllä Mikan taas mielellään Narripaidassa näkisi, sillä siniviivan pyssyttäjiä ei Jokereista löydy ja tällaista kaveria ylivoima kaipaisi. Tarvittavaa fyysisyyttä taas Röllillä on aina ollut samoin kuin pelisilmää. Tulee mieleen ensiksi upeat nousut vastustajien pakkien läheisyyteen, lämäri ja itse perään irtokiekkoon. Harvapa tuota systeemiä enää kukaan SM-liigassa käyttää mutta saattaisi edelleen toimia. Ehkä myös kaksikko W&S saisivat myös Mikan motivoitua ja miksipä ei menestys kelpaisi kahden Sveitsin vuoden jälkeen.
<BR>Käsittääkseni suhteissa Harkimoon mitään välien katkaisua ei tapahtunut vaan Hjallis avoimesti kiitti Mikan upeista kausista Jokereissa ja varmasti olisi taas valmis ottamaan hänet mukaan ryhmään, jos rahaa löytyy. Ja eiköhän tuo Tappara pelikin jotain osviittaa näyttänyt, että jotain tarttis tehdä. Kauppinen Kärppiin ja numero 26 takaisin narripaitaan!
 

TommyT

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Niin. Kyllä Romppaisessa silloin joskus oli sitä jotain. Mielestäni SM-liigan paras pakki takavuosina. Kiprulla oli niin pitkät hiukset...<IMG SRC="http://www.jatkoaika.com/keskustelu/images/smiles/icon_smile.gif">
<BR>
<BR>Joo, mutta kyllä mä olen sitä mieltä kanssa, että jos kahdesta pahasta pitää valita, että Ströbä menee joko IFKiin tai tulee meille, niin tere tulemast Hartwallille vaan.
<BR>
<BR>-TommyT-
 
Suosikkijoukkue
Ykkönen on Jokerit HCja FC Liverpool, hyvänä kak
Terve vaan Teille,
<BR>
<BR>vanhana Jokeri-kannattajana, kuten nimestäkin saattaa huomata, toivottaisin Röllin mitä parhaiten takaisin \"kotiin\".
<BR>Kuitenkin aluksi, jos mahdollista, vain loppukauden sopparilla. Jos (ja kun) mies näyttää taas taitonsa, voitaisiin sopimusta jatkaa kaudella tai parilla.
<BR>
<BR>Töölön Vesa
 

JanJ

Jäsen
Ei kai Rölli IFK:hon mene, IFK:n tämän päivän treeneissä kun luistelee Pauli Levokari... ei tosin sopimusta ole mutta kokeilemassa on.
 

TommyT

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Onko noin??
<BR>
<BR>No totta helkkarissa Pauli vain pysyköön siellä DDR:ssä. Ja ei palautusoikeutta! Toivottavasti autokauppias nyt heräisi ja pakottaisi Penan allekirjoittamaan siirtosopimuksen..<IMG SRC="http://www.jatkoaika.com/keskustelu/images/smiles/icon_smile.gif">
<BR>
<BR>-TommyT-
 

Pitkävedossa tänään

Päivän pelit:

  • 1
  • x
  • 2
  • 1
  • x
  • 2
  • 1
  • x
  • 2
Kärpät vs KalPa
  • 2.32
  • 4.00
  • 2.64
Apua pelaamisen hallintaan pelaamaltilla.fi
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös