Sarjataulukko persiillään.

  • 1 261
  • 4

tiipii

Jäsen
Suosikkijoukkue
The Lahko
Näyttää aika hyvältä kun tuolla oikein sm-liigan virallisilla sivuillakin on sarjataulukko aika huonossa kunnossa. Mielestäni Lukolla kyllä pitäis olla 36 pistettä eikä 34. No täällä Jatkoajassahan tuo näyttää olevan kohdallaan.
 

tsei_tsei

Jäsen
<!-- BBCode Quote Start --><TABLE BORDER=0 ALIGN=CENTER WIDTH=85%><TR><TD><font size=-1>Quote:</font><HR></TD></TR><TR><TD><FONT SIZE=-1><BLOCKQUOTE>
<BR>2001-01-24 10:14, mafioso kirjoitti:
<BR>
<BR>Näyttää aika hyvältä kun tuolla oikein sm-liigan virallisilla sivuillakin on sarjataulukko aika huonossa kunnossa. Mielestäni Lukolla kyllä pitäis olla 36 pistettä eikä 34. No täällä Jatkoajassahan tuo näyttää olevan kohdallaan.
<BR></BLOCKQUOTE></FONT></TD></TR><TR><TD><HR></TD></TR></TABLE><!-- BBCode Quote End -->
<BR>
<BR>SM-liigan sivuthan olivat eilen todella sekaisin, joten tuo on ymmärrettävää. Jatkoaikahan on tietenkin ajan tasalla <IMG SRC="http://www.jatkoaika.com/keskustelu/images/smiles/icon_wink.gif">[addsig]
 

TM

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara
SM-liigalla oli eilent teknisiä ongelmia. Tiistain sarjakierrosten tilastoja ei pystytty toimittamaan ennen lehtien painoon menemistä.
 

bystander

Jäsen
Suosikkijoukkue
IFK Helsinki, Mika Saukkosen lenkkikengät
No niin, eiköhän viimeistään tässä vaiheessa olisi aika teidän kaikkien tarkistaa selaimenne kirjanmerkit ja vaihtaa SM-liiga.fi -osoite www.jatkoaika.com -osoitteeseen.
<BR>
<BR><IMG SRC="http://www.jatkoaika.com/keskustelu/images/smiles/icon_smile.gif">[addsig]
 

TM

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara
Kun joukkueet ilmoittavat kentälliset vasta vähän ennen ottelua niin ne näkee SM-liiga.fi:stä joten sivu pysyy selaimeni bookmarkseissa.
<BR>
<BR>Jatkoajan tekijöille: A-juniorien pistepörssi ja sarjataulukko olisi hyvä saada sivuille.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös