Tuomas Eskelinen

  • 1 792
  • 7

StevieY

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Mitäs sanotte miehen esityksistä loukkaantumisen jälkeen?
<BR>
<BR>Minusta Tuomaksesta on kasvamassa kovan luokan pelimies IFK:n puolustukseen. Mies on esittänyt suhteellisen varmaa puolustuspelaamista ja kaiken lisäksi vielä tukee hyökkäyksiä mallikkaasti. Luistelupuoli on kunnossa, mutta voimapuolelle kaivataan lisää potkua. Eikös Tuomaksella ole sopimus myös ensi kaudelle? Jos ei, niin nimiä paperiin vaan. Mahdollisuuksia nousta kakkospariin, ainakin varma kolmosparin puolustaja. Hintakaan ei voi olla kauhean kova.
<BR>
<BR>Ei hyvin mee jos Pauli Levokarille tarjotaan sopimusta!
<BR>
<BR>StevieY
 
Suosikkijoukkue
HIFK
Eskelisellä on jo sopimus myös ensi kaudeksi. Luistelu on tosiaan huippuluokkaa. Jos valmentajat vielä kesällä passittavat miehen ahkerasti punttisalille, niin meillä on uusi huippupuolustaja.[addsig]
 

bruce

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Eskelin pelasi eilen kohtuullisen hyvin. Eikä muutoinkaan puolustuksessa ollut ongelmia. Ilveksen maali oli tosin turha ja se kyllä syntyi IFK:n puolustajien päästettyä Ilves-hyökkääjän välistään. Pakit taisivat olla Hucko ja Stepanek.
<BR>
<BR>Kyllä pitäisin Eskelisen ja erityisesti Kurvisen ensi kaudella. tuomisen lähettäisin kyllä muualle. Mies antaa joka pelissä lukuisia ja monasti vaarallisia harhasyöttöjä.
 
Suosikkijoukkue
HIFK
Lehkonen (eikä kukaan mukaan) voi mitenkään enää perustella miksi Eskelinen ei saisi paikkaa kakkos -tai kolmosparista niin kauan kuin Aki Tuominenkin pelaa. Vaihtokaupassa Heiskanen-Eskelinen tulee HIFK olemaan selkeä voittaja. Ilvestä vastaan esitti #14 juuri sitä mitä pitääkin: kaksinkamppailuvoittoja, taklauksia, hyviä avauksia, muutama nousu ja ennen kaikkea varmaa puolustuspelaamista.
 

Jarski

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Eipä tosiaan hyvin mene jos Levokarille
<BR>sopimusta ollaan rustaamassa?..tai siis
<BR>eikös kyse ollut siitä, että \'päästetään
<BR>Pauli irti\' muutaman koepelin ajaksi ja
<BR>katsotaan johtaako se mahdollisesti loppu-
<BR>kauden kattavaan kontrahtiin?
<BR>
<BR>Kerrassaan pelottava ajatus! jos tilanne on
<BR>se, että avointa pakin \'virkaa\' ollaan täyt-
<BR>tämässä niin voisin itsekin marssia Mänty-
<BR>tielle ehdottamaan jonkinlaista \'Try Out\'
<BR>dealia? joo-o, hyvät ystävät sitä te ette
<BR>varmasti haluaisi nähdä.
<BR>
<BR>Omista junnuista löytyy kehityskelpoista
<BR>materiaalia ihan riittämiin..tosin ajankohta on hieman huono, myönnetään.
<BR>
<BR>Edelleenkin olen sitä mieltä, että tilanteen
<BR>niin vaatiessa otetaan Pepe pois \'naftalii-
<BR>nista\' niin saadaan kustannustehokas ratkai-
<BR>su tähän ikuiseen pakkiprobleemaan.
<BR>
<BR>
<BR>
<BR>
<BR>
<BR>
 

filmirulla

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Mitäkö vois sanoa Tuomas Eskelisestä?!
<BR>
<BR>No sen ainakin,että siinä kaverissa on ainekset ainakin suomen huipulle ja miksei jopa ännäriin saakka (tosin pituus voi olla este). Kiinnitin huomiota jo viime kaudella kaverin pelityyliin joka muistuttaa hyvin paljon Marekkia. Luistelu ja kontaktipeli on kuin suoraan kopioitu Z:lta niin ja tietysti se koko.
<BR>
<BR>Johan viimevuonna,kun vaihtokauppa tehtiin Heiskaseen (hyvä homma) Niin narrien juniori pääliköt oli käynny tosi kuumana mr.autokauppiaalle herra purjehtijalle,että miten ne luopui narri oganisaation yhden lupaavimmista nuoresta!
<BR>
<BR>Noh eipä asia minua haittaa.
<BR>
<BR>Ps.Hucko pelasi eilen loisto ottelun. En rupeaisi enään tänä vuonna heittämään Huckoa ulos sillä peli tod.näk. paranee kokoajan eikä ole mitään takua minkälainen \"vahvistus\" saataisiin tilalle. Ens vuosi onkin sit täysin eri juttu. Eli en jatkaisi sopimusta.
 

Germanicus

Jäsen
Suosikkijoukkue
*HIFK* Germanicus Julius Caesar Claudianus
Hucko pihalle vaan ja heti,ei ole mitään merkitystä jos äijä pelaa yhden hyvän matsin ja perään tulee about tusina saksan seisoja
<BR>matsia.Kyllä tuollaisen PUUKÄDEN pystyy
<BR>korvaamaan.Peli tuntuupi pikku hiljaa asettuvan uomiinsa,puolustuksen kautta...
<BR>puolustuksen kautta.Huomenna kaatuu kerho. [addsig]
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös