Suomi-sarjan kevät- ja kesäkuulumiset 2004

  • 84 777
  • 326

Takarivin 4DI

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät, HIFK
Viestin lähetti keskikatsomo
KOTKAN TITAANIEN VALMENNUSJOHTO VAIHTUU!!

Keskikatsomo tervehtii ilolla kysan keskiviikko aamun uutisia.
Titaanien uusi vastuu valmentaja on Marko Oksanen, apunaan kakkosena Auvo Grönholm ja mv-valmentaja Jarno Heinonen.
Toiminnanjohtajaksi valittiin Sakari Välimaa. Muilla paikkakunnilla varmaan kohotellaan kulmia, kuka...en ole kuullutkaan, jokaisen kohdalla.
Marko Oksanen on pitkänlinjan Titaani valmentaja junnupuolelta, viime aikoina B-junnujen kanssa ja seuran juniori-valmennuspäälikkönä. Monet nykyisen Titaani edustuksen nuorimmista pelaajista ovat olleet hänen valmennuksessaan.
Auvo Grönholm on Kotkalaiskiekkoilun "Grand old Man". Oman pitkän peliuran jälkeen Auvo on tehnyt pitkän uran Titaani juniori valmennuksessa. Auvon poika Ossi-Petteri on luutinut Pelicans pakkina kolme kautta Liigassa. Ehkä hienoimpia saavutuksia oli 1999-2000 kaudella B-juniorien johtaminen sm-nousu karsintaan.
Tuosta joukkueessa olivat mm. Ossi Louhivaara (teki sopimuksen Jyp:iin tänä keväänä), Jussi Onnela(pelannut kaksikautta mestistä Kookoossa niinkuin Louhivaarakin), Janne Laakso (palloillu lahjakkuus joka päätti vaihtaa jalkapalloon ja pelaa veikkausliigaa KooTeePeessä), Tomi Pylväläinen (on ollut Titaanien SS-joukkueen runkopelaaja kolme vuotta, tähyilee kuullemma ensikaudelle uusia haasteita ylempää)jne.
Vältämättä juniori puolelta tulo ei ole haitta sillä joukkue on todella nuori ja pääosin oman seuran kasvatteja. Oksasella on jonkin verran kokemusta miesten valmennuksesta Kotkan Kiristä parilta kaudelta kakkos/kolmos divarista.
Heinosen Jamo jatkaa tehtävissään kuten ennenkin.
Sakari Välimaa pelasi kotkassa kaudella 1998-99 Kari Makkosen periodilla. Seuraava kausi meni Forssassa mestistä. Kotkaan Välimaa siirtyy Turkulaisen salibandy seuran FBC Turun markkinointi päälikön tehtävistä.
Keskikatsomo jää odottamaan mielenkiinnolla tulevaa kautta. Vanha rättihalli on purettu ja uuden hallin alustustyöt on käynnissä joten muutokset ulottuvat perutuksiin asti.
Sattuipa kevään kirjoitus silmään.
Nyt olisi oikea aika arvioida, kuinka paketti Oksanen-Grönholm-Välimaa sekä joukkueen johto ja huolto on toiminut. Seuran muullekin johdolle kai voisi puolikauden tilinpäätöksen laatia? Takariviin on viidakkorumpu paukuttanut positiivista viestiä; pelaajien asiat kuulema hoidettu hyvin, paitsi varustesäilytys yms, kun ei ole muuta kuin harjoitushalli käytössä. Oksanen huippuvalmentajatutkintoa suorittamassa ja Grönholm kokemuksellaan tuonut auktoritettiä nuoreen joukkueeseen. Välimaa hakenut businesskontakteja tukka putkella ja huhujen mukaan onnistunut tosi hyvin. Kymen Sanomat ei ole kirjoittanut yhtään P-juttua, vaikka kausi jo puolessa. Itse olen valmis antamaan arvosanan 8+ ja arvioimaan uudelleen kauden lopussa. Entäpä Keskikatsomo, mikä on näppituntuma Titaaneista nyt? Ruvettaisko tekemään määrävälein "seurataseita". Täytyisi kai miettiä, mitä mitataan mutu-tuntumalla?
 

keskikatsomo

Jäsen
Suosikkijoukkue
Titaanit, HIFK, sympatiat aina SaiPalle
JOKA VANHOJA MUISTELEE SITÄ..

Okei muutama asia väliraporttiin kontra aikaisempi kirjoitus;

- Välimaa on onnistunut loistavasti, kaikki sopimukset tuntuu pitävän joukkueen taaperruksesta huolimatta sponssoripuolella. Titaanien ulkoasu on ollut todella siisti harjoitteluasuja myöten. Parin viimevuoden aikana on kuullut herjaa "resupekoista kautta kierrätyskeskus joukkueesta". Joukkueta vahvistettiin maltilla, opiskelijoita ynnä paluu muuttajia. Siis kerrankin on TJ joka tekee asiat toisinpäin. Ensin joukkueen talous/sponssori toiminta kasaan, saadaan rakennettua toiminnalle puitteet jolla voidaan odottaa jatkuvuutta.
- Oksanen, halusí uudistaa joukkueen kiekollisen pelaamisen ja tyylin. Harjoituskaudella satoi paskaa nískaan kun tuli tappiota tauotta. Jatkettiin samalla tyylillä mutta sarjapeleissä pelityyli hajoaa. Onnistuessaan joukkue vie vastustajaa kuin litran mittaa mutta jos vastustaja osaa tukkia avaukset on peli tuskaa. Joukkue palaa alitajuisesti illi kiekkoon ja tuloksena on hybridi kahden pelimuodon välillä joka katsomoon on kauheata katsottavaa. Marko voisi käyttää ääntä enemmän. Toteutus jää nyt liikaa puolitiehen.
- Auvo Grönholm, voisi nousta enemmän esille, varsinkin silloin kun oma poika pelasi joukkueessa ja jatkuvalla mussutuksellaan nakersi valmentajien arvovaltaa. MOLEMPIEN valmentajien!

-joukkue on ailahdellut liikaa, alun hyvä tekeminen katosi kun eräs vahvistus alkoi saada liigaa valtaa joukkueen tekemiseen.

Muistetaan kuitenkin että joukkueen ainoa tavoite tällä kaudella on sarjapaikan säilyttäminen, kyse on kolmivuotisesta projektista.
Viimekaudellakin jäätiin plejarien alle joten katsomossa kuulunut valmentajan vaihto (useat haikailee illiä, minä EN) ehdotukset on perseestä. Mitä sillä saavutetaan jos joku ostovalmentaja tulee ja vaatii ikäloppuja mestisraakkeja vahvistukseksi. Pelataan loppukausi ehkä pleijareihin josta tulee kuivaa käteen. Ja ensi kausi aletaan taas rakentamaan alusta.
Minusta nyt ollaan tiellä jolla on jatkuvuutta, ennen ei tiedetty ennen elokuuta pelaako Titaanit seuraavalla kaudella.
Annan nykykaudelle kaksi arvosanaa.
7+ joukkueelle valmentajineen, potentiaalia on, pitäisi muuttaa tuloksiksi.
10 johdolle, vihdoinkin Titaaneilla on tilanne että tietää että Titaanit pelaa myös ensikaudella ja sitä seuraavalla. Ei tarvi kuunnella huhuja joissa seura jo kauden aikana on kuopattu ennen kuin pelit loppuvat. Niitäkin on nimitäin kuultu.

Tässä porinassa on nyt paljon henkilökohtaista tunnetta mutta tämä on mielipiteeni ja sille en voi mitään. Sydämmeni kun olen menettänyt kahdelle joukkueelle.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös