Saipa-Jyp To 21.10.2004

  • 9 100
  • 108

Vostrak

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jyp .Färjestad.
Tässä ottelussa on jo pientä taistelua jämä pleijari paikasta vaikka kausi on vasta alkutaipaleella .
Saipalla on alkukausi lähtenyt takkuisesti ja Jyppi tuskailee tappio kriisissä .
Toiselle joukkueelle huominen tuo voiton ja mahdollisesti kipsin aukeamisen .

Saipan vahvuudet on ilman muuta kotiyleisö lisättynä Banhamilla Myllyksellä.
Jypillä taas Immosen kenttä + rosteriin nostetut Riska ,Jääskeläinen ,Hyvärinen ,Koivu.
Jotenkin on semmoinen tunne että maaleja ei paljon nähdä.

Olisikohan jommalle kummalle 3-2.
 

Murmeli

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa, Vancouver Canucks
SaiPa, ei Saipa.

Mikäli SaiPa haluaa edes puolittain taistella jatkossa säälipudotuspeleistä, on tästä ottelusta otettava voitto. JYP sai jo yhden voiton liikaa, joten tässä on tilanne nollattava.

Tappio syöksisi SaiPan toiseen tappioputkeen Bluesin vieraaksi.
 

Naughty_S

Jäsen
Viestin lähetti Murmeli
SaiPa, ei Saipa.

Niin, ja lisätään ketjunavaajalle sen verran, että se on JYP eikä Jyp (kuten esim. Murmelikin näytti tietävän).

Meinasin kirjoittaa, että kiva päästä taas Kärpät -ketjun jälkeen suht täysjärkiseen ja täyskasvuiseen seuraan keskustelemaan. Tuo ketjunavaus oli kuitenkin sen verran mykistävä rimanalitus, että enpä sanokaan.

JYPin saumat voittoon perustuvat SaiPalle oudon tilanteen (ennakkosuosikkina matsiin lähteminen) hyödyntämiseen. Veikkaisin, että matsin jälkeen Matti kehuu poikien hyvää tsemppiä, mutta en ole ihan varma tuoko se tsemppi vieläkään pisteitä.
 
Viimeksi muokattu:

siesta

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa, KooKoo
Tätä voisi kutsua ainakin kuuden pisteen otteluksi.

SaiPa ei ole vielä tällä kaudella onnistunut voittamaan kahdessa peräkkäisessä matsissa, nyt olisi jo korkea aika. Yleensä nämä "pakko voittaa" -ottelut ovat olleet SaiPalle hirveetä tervanjuontia.

Luotan kuitenkin, että tämä hoidetaan kotiin ja JYPin tappioputki saa jatkoa.
 

wade

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jyp ,Maple Leafs ,Blackburn Rovers
Nyt se katkeaa Jypin tappioputki nimittäin.
Martins herää horroksestaan ja Koivu näyttää esimerkkiä muille puolustajillemme taklaamalla pari kertaa mojovasti ja hyvällä maalinedustapelaamisella.
Tässäpä voiton avaimet kera Immosen ,Westcottin heräämisen ja hyvän maalivahtipelin 1-3 vierasvoittoon.
Eli pisteet meille ja Saipalle tsemppiä muihin tuleviin peleihin.
 

Spac

Jäsen
Suosikkijoukkue
Sarı ve siyah, HIFK, Ketterä
Meikäläisen puolesta JYPin tappioputki saa jatkua aivan vuolaasti.
Tärkeä ottelu molemmille joukkueille on luvassa, mutta on pakko SaiPa-kannattajana todeta, että jos tämä hävitään jostain käsittämättömästä syystä, voidaan todeta SaiPan olevan taas pohjalla, ja sieltäkös on vaikea nousta.. Ehdoton pakkovoitto on siis edessä.. Uskon SaiPan hoitavan homman. Sputnikeilla on ollut lauantaista saakka aikaa lepäillä ja kerätä voimia JYP-otteluun, ja se ratkaiseekin yllättävän paljon. Eiköhän oteta se ns. rutiinivoitto, ja keskitytään sen jälkeen Kärpän pyyntiin lauantaiksi.. ;)
 

Köpi

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP, Buffalo Sabres, Green Bay Packers
Jos SaiPa tänään lähettää JYP:n kotimatkalle tappio niskassaan, tapahtuu JYP:n osalta historiaa.
Ikinä ei JYP ole kärsinyt 9 tappiota peräkkäin, tosin voitottomien otteluiden putki on vielä pisempi Savolainen/Jortikka - kaudelta.

Kyllä alkaa pikkuhiljaa olla pakkovoiton paikka. Ollaan uhkaavasti jämähtämässä sinne viimeisen neljän kvartettiin (7 pistettä matkaa yhdeksänteen). SaiPalla on kuitenkin täysin sama tilanne kuin JYP:llä sarjataulukon suhteen, joten paha peli on tiedossa.

Sputnikit tulevat varmaan kovaa alun, joten JYP:n on tärkeää pitää ensimmäinen kymppi vaikka nolla-nollassa, jotta peli rauhoittuu.

JYP:n kokoonpano muuttunee tiistain Kärpät-pelistä sen verran, että Koivu nousee Leppäsen paikalle ja Uhlbäck ottaa Riskan paikan. Tämä päättelynä siitä, että Leppänen sekä Riska pelasivat eilen A-junioreiden SM-liigaa.
Edelleen kuitenkin odotan Alatalolta ketjumuutoksia.
Hauhtonen pitäisi saada äkkiä pois ykköskentästä, eikä Louhivaarakaan ole siinä vakuuttanut. Jokohan saataisiin kokoon se Mikkonen - Hauhtonen - Louhivaara?
Martinsin laidoille tökätään vaikka Grünn ja Juha Jääskeläinen.

Toivottavasti.
 

Ted Raikas

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa
Voitto tai ei mitään!

Kyllä näin voidaan todeta, sillä muu kuin voitto ei ole kyllin hyvää. Typerää olisi kenties sanoa että kyseessä on kauden tähän asti tärkein ottelu, mutta siltä se tuntuu ja voitolla olisi mahdollisuus kohennella asemia sarjataulukossa. Niin ja onhan se uskottavuuskysymyskin tärkeä kun pelataan kotiyleisön edessä. Varmasti kaikki odottavat voittoa JYP:sta, jota nyt kenties voisi SaiPalaisittain katsottuna pitää heikompana joukkueena. Ainakin pahimpia vastustajia se on, joten selätettävä olisi.

6-1.
 

Aksu

Jäsen
Jyväskylän poijaat järjestävät suht usein Kisapuistossa melkoisen tylsän, mutta tehokkaan näytöksen, joka päättyy vierasvoittoon. Nyt tilanne on siinä mielessä erikoinen, että vierailijalla menee heikosti ja meillä taas on tuloksellisesti nouseva vaihe päällä. Siksi tänään tulee ottaa pisteet, sillä sarjaohjelma ei lähiaikoina meille paljon lupaile. Tärkeät pisteet, yhdeltä pääkilpailijalta, on otettava keinolla millä hyvänsä.
 

Hele

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
Viestin lähetti Köpi

JYP:n kokoonpano muuttunee tiistain Kärpät-pelistä sen verran, että Koivu nousee Leppäsen paikalle ja Uhlbäck ottaa Riskan paikan. Tämä päättelynä siitä, että Leppänen sekä Riska pelasivat eilen A-junioreiden SM-liigaa.

Riska sai tässä kyseisessä pelissä rannevamman, joten hänen pelaaminen on ainakin pois suljettu. Itse toivon, että Leppänen on saatu myös Lappeenrannan bussiin, sen verran vakuuttavia otteita nuori kaveri on esittänyt.

JYPin sivujen ennakko tietää myös kertoa, että Uhlbäckin poissaolon syy oli kuume, joten hänen ja Korhosen pelaaminen on epävarmaa. Juha Jääskeläinen pelasi Kärpät-ottelun lopun jalka puudutettuna, joten hänenkin pelaaminen on epävarmaa. Nikkilä jatkaa maalissa.

Toivottavasti loppuisivat nämä loukkaantumiset pian, eiköhän näitä ole tullut jo yhden kauden edestä.

Viestin lähetti Köpi
Jos SaiPa tänään lähettää JYP:n kotimatkalle tappio niskassaan, tapahtuu JYP:n osalta historiaa.
Ikinä ei JYP ole kärsinyt 9 tappiota peräkkäin, tosin voitottomien otteluiden putki on vielä pisempi Savolainen/Jortikka - kaudelta.

Tilannehan on nykysäännöllä aika mielenkiintoinen, koska tappioputken katkaisemiseen tarvitaan voitto.
 
Viimeksi muokattu:

Mosabacka

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
Voittojen tielle

Tänään sen pitäisi tapahtua. Jypin pitäisi, täytyisi ja oikeastaan on pakko voittaa mikäli aikoo taistella muistakin sijoista kuin kymmenen ja risat.

Vastustajakin on Jypille rakas keltapaita. Tuo idän ihmeeksi tituleerattu ja venäläisvalmisteisella sputnik-logolla varustettu karjalaispoppoo ei ole saanut kirvoitettua itseään voittokulkuun, ainakaan vielä. Samoja ongelmia on Lappeenrannassa kuin Keski-Suomen ylpeydellä JYPillä, jos lakupaidoista voi tällä hetkellä edes ylpeä olla. Laku viittaa vain väriin, ei ex-pääsponsori Pandaan. JYP-paitojen hurrikaanimerkki on viitannut tänä syksynä lempeään hönkäilyihin a´la tervetuloa JYPin maalille vastustajat.

Kuten Köpi tosiasian mainitsikin, JYP on lähellä yhtä saavutusta. Tosin tällä kertaa kyseessä on saavutus, jota kukaan JYPin kannattaja ei voi toivoa. Tappioputkiennätykset eivät kiehdo ketään, vaikka niitäkin rikotaan joskus. Toivottavasti ei tänään.

JYPin asema on muutoinkin kohtuullisen tukala. Sija on vielä kymmenen, mutta sijat siitä ylöspäin ovat karkaamassa. Ilves näkyy etäisesti seitsemän pisteen päässä ja seitsemänteen sijaan on jo 10 pistettä matkaa. Tämän lisäksi sarjataulukossa JYPin takana huohottavat Pelicans pisteen päässä, SaiPa parin pointsin, ja ei ole liigan pohjanoteerauspaikkakaan kuin kolmen pistettä jäljessä. Eikä tässä vielä kaikki, JYP on pelannut vähintään yhden ottelun enemmän kuin lähinnä peesaavat.

Jos siis SaiPa voittaa tänään, JYP tipahtaa rajan toiselle puolelle, synkkään ja mustaan yöhön, josta on vaikea nousta ylöspäin. Kysykää vaikka Bluesin pelaajilta. Nyt kaikki isot sormet ja varpaat pystyyn JYPin puolesta.

Lopetan juttuni Tynin Suur-Jyväskylä-lehden kirjoituksen otsikon ajatukseen: "Selosta meille maaleja tänään, Kari!".
 
Viimeksi muokattu:

Leiska

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP, SuKiKa
JYP tänään:

Maalivahdit:
Nikkilä (Wallinheimo)

1. kenttä:
Hauhtonen-Martins-Mikkonen
Westcott-Hyvärinen

2. kenttä:
Uhlbäck-Immonen-Virtanen
Kovanen-Virolainen

3. kenttä:
Louhivaara-Piispanen-Grünn
Vaarasuo-Koivu

4. kenttä:
Jääskeläinen-Hytönen-Filppula
Mäenpää -
 

Kulttimörkö

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP ja maajoukkueet
Tänään mitään ennätyksiä nähdä. Jos JYP jatkaa samalla taisteluilmeellä SaiPaa vastaan vahvistettuna viime kauden Mestiksen parhaalla pakilla niin kolme pistettä tulee. Nikkilä jatkaa maalissa. Ehkä hyvä niin sillä Kärppiä vastaan Nikkilä pelasi kauden parhaimman ottelunsa.

Eli Mäenpää päässyt takaisin kokoonpanoon. Uhlbäck parantunut kuumeestaan ja Eerikki Koivu uutena miehenä mukana. Alatalo taas sekoittanut jonkin verran ketjukoostumuksia. Näillä eväillä JYP lähtee voittoa ja kolmea pistettä metsästämään.

Ai niin, tänään seepra-puvuissa katsojia ja joukkueita kuumentaa...
Pää- ja linjatuomarit:
Teemu Salminen, Päätuomari
Antti Lajunen, Linjatuomari
Veikko Viikari, Linjatuomari
 

Jubomir

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa
Tänään pitää saada ehdottomasti kolme pistettä, mikään muu ei kelpaa. JYPillä poissa pari parasta pakkia, maalissa Nikkilä ja tappioputki niskassa. Tästä sen keltaisten nousun on alettava, jos on alkaakseen. Toivotaan laajalla rintamalla onnistumisia keltapaidoille. Vänttisen aika aukaista maalihanat tänään.
 

Köpi

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP, Buffalo Sabres, Green Bay Packers
Pitkäaikaispotilaiden lisäksi Korhonen poissa.
Ja Hauhtonen jatkaa koheltamistaan ykköskentässä.

Noh, kaipa se Matti paremmin ne tietää, mutta olisi ne kokoonpanot voinut vähän toisellalaillakin muodostaa, kun kerta ei tunnu Hapalle tuo laiturin rooli istuvan.
 

Murmeli

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa, Vancouver Canucks
SaiPa tänään

1. kenttä
28 Sachl 20 Qvist 38 Banham
30 Kokko 2 Pekkala

2. kenttä
21 Kerman 39 Viitaluoma 19 Vänttinen
55 Forrest 4 Timonen

3. kenttä
29 Nokelainen 23 Kauppinen 33 Hirvonen
26 Gabinet 6 Malmivaara

4. kenttä
18 Skyttä 8 Koho 12 Paakkarinen
5 Tikkanen (11 Kolehmainen)

35 Myllys
(31 Kuokkanen)
 

kimmo

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP, FC Barcelona
Ehei SaiPa-fanit, tänään ei Sputnikit juhli vaikka kuinka pakko oliskin. Tänään katkeaa JYPin kahdeksan ottelun tappioputki komealla voitolla. 1-4 ovat lukemat. Nimittäin jos voittoa ei tästä pelistä tule, niin käytännössä voidaan Jyväskylässä sanoa kaudelle hei-hei ja vilkuttaa perään.

SaiPa-fanit, seuratkaa mustapaidoista numeroita 26, 20 ja 42, he tulevat tänään tekemään pisteitä ja ovat muutenkin ihan kivaa seurattavaa tuolla laatikossa.

JYPin faneille sen verran, että Ilveksen Steve Kariyalla on tällä hetkellä samat tehot (5+3=8) kuin meidän Mahti-Martilla. Ja Ipa-fanit pitävät käsittääkseni Kariyan kautta ihan onnistuneena tähän mennessä. Joten ei syytä huoleen Martinkaan suhteen, lisää tehoja on luvassa kunhan joukkuekin pääsee tästä suosta.
 

Tj

Jäsen
Suosikkijoukkue
Melchester Rovers
Piispasen kenttä ei tule toimimaan tuossa kokoonpanossa. Ja Immosen kenttä aina vaan ennallaan, aina voi toivoa että Noh, josko se vaikka tänään alkaisi toimimaan... Huczkowski on ilmeisesti tartuttanut Korhoseen sen jokavuotisen, käsitteeksi muodostuneen kolmen viikon flunssansa. Lupaavaa, tosi lupaavaa.
 

Hele

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
Viestin lähetti Tj
Piispasen kenttä ei tule toimimaan tuossa kokoonpanossa.

Ajattelin ensi kertaa nähdessäni tuon kokoonpanon, että tuo ketju näyttää lupaavalta. Liikettä ja taitoa vaikka muille jakaa, tosin Piispasen hoidettava oma pää huolellisesti. Saattaa onnistuessaan aiheuttaa vastustajalle päänvaivaa, mutta liiallisen hyökkäämisen kustannuksella saattaa omassa päässä soida kovastikkin. Alatalo näköjään ottanut tämän huomioon ja lyönyt taakse puolustavat puolustajat.
 

tiikeri

Jäsen
Panokset kovenee

Elintärkeä peli kummallekin, mutta vielä tärkeämpi se on kuitenkin kiistatta JYPille. Tappio tästä ja mahdollisesti vielä lauantaina Porista, niin Alatalon potkut JYPin peräsimestä on sinetöity. Kuten kummankin joukkueiden fanit ovat toitottaneet, tätä peliä ei voi, eikä saa missään nimessä hävitä. Paineita lienee kummallakin ihan riittämiin, joten luvassa on vuosisadan paskin ja tylsin peli. Mielenkiinnolla odotan paikallaolijoiden kommentteja Eerikki Koivun otteista JYPin takalinjoilla. Juuri sen tyylinen kaveri jota JYP puolustukseen tarvitseekin, toivottavasti pystyy täyttämään paikkansa kunnialla.

Todennäköisesti aika vähämaalinen ja tarkka peli tiedossa, joka ratkennee maalilla tai korkeintaan kahdella puoleen tai toiseen. Kahvausta, painimista, roikkumista, repimistä... aivan sama kunhan se voitto ja kolme pinnaa otetaan sieltä kotio. Nyt on tosi kyseessä pojat ja tytöt.
 

Suomi-Salama

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
Tänään on Jyväskylän poikain ehdottomasti voitettava. Muutoin alkaa usko horjua Alataloon. Mistään muusta ei ole kysymys kuin siitä, saako Matti siirrettyä Kärpät-pelin tekemisen meiningin tälle illalle. Vaikea kuvitella, että SaiPa kestäisi sitä.

Nyt olisi Martinsinkin aika astua jälleen kehiin vastuunkantajana. Westcottin suhteen alan olla jo tosi skeptinen. Mielenkiintoista onkin kuulla, millä tavoin Koivu tuo ryhtiä puolustuspäähän vai tuoko ollenkaan.

Hyökkäyspäässä toivon, että Mikkonen jatkaa hyviä otteitaan ykkösessä. Saisipa DJ ryhtiä myös ketjukavereihinsa. Hauhtosenkin olisi jo aika palata pisteiden tielle. Kapteeni on hukannut jo aivan liian monta paikkaa. Niitä on kuitenkin ollut, mikä sinänsä on hyvä merkki.

Odotan matsilta paljon. Tänään ottaa kyllä päähän tosissaan, jos Sputnikit kuitenkin kotiyleisön turvin pisteet vie.
 

#15

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa
0-1

Ensimmäinen erä takana ja JYP johtaa 0-1 Jääskeläisen maalilla.

SaiPalla oli oma etsikkoaika, kun JYP otti erän puolivälin kohdilla kaksi peräkkäistä jäähyä. Jostakin syystä ylivoima ei ota toimiakseen ja JYP rankaisi heti kun sai paikan.

Torjuntojen perusteella SaiPa hallitsi selvästi (Myllys 4, Nikkilä 12). Epävarmoin miettein toiseen erään. Ja kuten on jo mainittukin, tätä peliä ei saa hävitä.

Off the record, Tauru on melkoisessa vauhdissa, Wallinheimokin on jo ehtinyt tehdä pari haamu pelastusta...

Edit: 0-2. Nyt alkaa jo paniikki iskuä, maalintekijä E. Koivu ja Qvist jäähyllä.
 

Spac

Jäsen
Suosikkijoukkue
Sarı ve siyah, HIFK, Ketterä
Yllättäen Eerikki Koivu iski ensimmäisen liigamaalinsa Antti Virtasen syötöstä-> 0-2. Onnea siitä! Onneksi saatiin heti perään SaiPalle ensimmäinen maali JYPiä vastaan tällä kaudella->1-2.
 

Ted Raikas

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa
Viestin lähetti Spac
Onneksi saatiin heti perään SaiPalle ensimmäinen maali JYPiä vastaan tällä kaudella->1-2.
Niin ja kukapa muukaan maalintekijänä kuin SaiPan oma tulevaisuudentoivo, eli Petteri "Noksu" Nokelainen! Hemmetin hieno juttu tuo, sillä olen Nokelaisen maaleja odotellut ja ne ovat tällä kaudella jääneet aika lailla puuttumaan. Josko tästä nyt lähtisi sitten Noksun peli kulkemaan parempaan päin. Lämmittää kyllä mieltä tuo maali, vaikka tappiolla ollaankin... vielä.
 

vsop

Jäsen
Re: 0-1

Viestin lähetti #15
Ensimmäinen erä takana ja JYP johtaa 0-1 Jääskeläisen maalilla.

SaiPalla oli oma etsikkoaika, kun JYP otti erän puolivälin kohdilla kaksi peräkkäistä jäähyä. Jostakin syystä ylivoima ei ota toimiakseen ja JYP rankaisi heti kun sai paikan.

Torjuntojen perusteella SaiPa hallitsi selvästi (Myllys 4, Nikkilä 12). Epävarmoin miettein toiseen erään. Ja kuten on jo mainittukin, tätä peliä ei saa hävitä.

Off the record, Tauru on melkoisessa vauhdissa, Wallinheimokin on jo ehtinyt tehdä pari haamu pelastusta...

Edit: 0-2. Nyt alkaa jo paniikki iskuä, maalintekijä E. Koivu ja Qvist jäähyllä.

Neljä minuuttia ylivoimalla antaa toiselle joukkueelle mahdollisuuden tehdä paljon laukauksia --> siitä torjunnat.

Wallinheimo???
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös