SaiPa-HIFK Ti 28.9.2004

  • 19 373
  • 141

Old School

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Arttu Luttinen!

Hattutemppu no valmis. Siinä ei kauan nokka tuhissut. Arttu rupeaa lunastamaan lupauksia, Hän pelasi todella hyvät harkkapelit.
Selostajan puheista ei kyllä saa oikein selvää että mitä kentällä tapahtuu.
Nyt vaan lisää höyryä koneeseen!
 

Gags

Jäsen
Suosikkijoukkue
Charlestown Chiefs
Juu, yhtään ilman sarvia ja hampaita Svantelle ja Seniorille; mitäs minä sanoin jo perjantaisen Ässä-matsin jälkeen...ei vaan, hienointahan on tietenkin että Luttinen saa tuollaisen onnistumisen, niin paljon kaveri töitä tekee, ainakin niissä kahdessa matsissa tällä kaudella jotka minä olen nähnyt.

Tää nettiradion selostaja on kyllä varsinainen sälli, varsinainen moottoriturpa.
 

#15

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa
Tyrmistyttävä alku kutakuinkin. Ensimmäisessä erässä oltiin täysin jäässä ja IFK vei miten halusi. Tuntuu olevan aika vireessä tuo Luttinen, Taurun mukaan tehot 3+1 ;-))

Nyt kopissa uusi henkipäälle ja hirveä takaa-ajo alkakoon.
 

kaizu

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Canucks
Luttinen

Mitäs vittua siellä tapahtuu ?? Luttinen, josta kirjoitin mm. muutama päivä sitten, ettei hänestä ole kuin kolmosen perusjanariksi on iskenyt reilussa 8 minuutissa hattutempun ??

Hieno homma. Luttinen ei muistaakseni ennen tätä iltaa ollut tehnyt koskaan kahta maalia yhdessä SM-liigamatsissa.

Toivottavasti tämä jatkuu samalaisena. Voittoa ei vielä uskalla tuulettaa.
 
Chatti loppuu nyt!

Tässä ketjussa on jo usempi kirjoittaja ansainnut sanktoita moderaattorien edellisen kehoituksen huomiotta jättämisestä.

Niihin palataan itse kunkin kohdalla myöhemmin.

Otteluseurantaa voitte tehdä irkissä, täällä sitä ei tehdä.


Moderaattorit
 

fiftyeight

Jäsen
Suosikkijoukkue
Iddrott Förskott Puukädet
Viestin lähetti Moderaattorit
Tähän ketjuun sitten heti kärkeen ottelun alettua ukaasia tsättäilystä. Jos meno ei muutu välittömästi, alkaa penaltti paukkua.
Modet

Uskaltaisin kehotella itsekin jopa vanhempienkin IFK- fanien siirtymistä seuraamaan ircci-puolelle. Ihan vaan ettei tule turheja penaltteja.

Luttinen on ilmeisesti ollut huikea. Hirso kävi keräämässä kiekon talteen Artun takan päälle kehystettäväksi; olipahan hänestäkin hyötyä.

IFKoon ylivoimaa vaan ei oikein ole selostajan sanomisista kuullut, puhumattakaan äänenpainoista (oliko sitä vai olivatko kaikki maalit onnen kantamoisia?). Mutta ei se mitään, onpahan sepustaja joka on omiensa puolella. Which is nice.

Alkaa tulla mieleen, että pitäisikö jäädä kotiotteluista pois ja kuunnella kaikki pelit radiosta?

Sen kummemmin piruja seinille maalaamatta IFK tekee tästä vielä pelin. 2-5 sopisi hyvin monivetoon. Apropoo, Jani Nieminen maaliin ja Davelle lepuutusta?
 

Gotterdam

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa, Ketterä, Leijonat, IPV, Roihuttaret, PuMu
No huh huh, onpas ollut Helsingin IFK:lla raju alku. SaiPa on taas antanut vastustajalle liikaa eteen.

Useinhan nämä salama-alut ovat olleet sellaisia (joukkue mikä joukkue, nyt puhun yleisesti), että ne ajetaan kiinni eli johdossa oleva joukkue lopettaa pelaamisen.

Katsotaan nyt, mutta jos SaiPa saa erän alkuun nopean maalin, niin peli on taas auki. Clicheisesti seuraavan maalin merkitys korostuu.

Edit. Mitäs minä sanoin, 31 min. 2-3
 
Viimeksi muokattu:

hylsy

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, NY Rangers, Bayern München, Lennart Petrell
Viestin lähetti JHag
Onkos veli Svante kuulolla? Luttinenko se oli, missä ei ole mitään potentiaalia? :). VITUN HIENOA! Ja näköjään Holmakin mesessä eli The Tosiasiallinen Kakkonen jyrää. Odotan mielenkiinnolla ottaako Saipa Wanhan Kunnon Jamon kehiin? Eipä tässä nuolaista kannata, mutta saas nähdä milloin nähdään seuraava puhdas kypärätemppu vaikka Pärältä tai Kibeltä...Nehän on niitä ykkösketjun jeesuksia.

Sinäpä sen sanoit. Todella hienoa että Arttu saa onnistumisia, on yksi lemppareistani IFK:ssa. Toivottavasti saa nyt pidettyä tahdin ja tehtyä pisteitä jatkossakin, yleensä nämä nousut ovat jääneet lyhyiksi, valitettavasti. Onhan tässä otteluakin vielä jäljellä, 9+0 ei pahalta näyttäisi.

Ja nyt toivon että ykkönen saisi onnistumisia, ettei jää liikaa muiden harteille. Jotenkin tuntuu muiden harteille mahtuvan kovin vähän.

Selostaja on mainio, "Voi harmin kanat..."
 

Sonic Empire

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Jaahas. Näyttää uhkaavasti siltä, että IFK on nostanut selän pystyyn ja lopettanut pelaamisen. Miksei voi vaan jatkaa samalla höyryllä. Jos SaiPa tasoittaa vielä, niin kolmannesta erästä tulee todella tukala. Peliä, stana!
 

Senior

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Viestin lähetti Gags
Juu, yhtään ilman sarvia ja hampaita Svantelle ja Seniorille; mitäs minä sanoin jo perjantaisen Ässä-matsin jälkeen...ei vaan, hienointahan on tietenkin että Luttinen saa tuollaisen onnistumisen, niin paljon kaveri töitä tekee, ainakin niissä kahdessa matsissa tällä kaudella jotka minä olen nähnyt.

Niin, saanen muistuttaa, että Ässä-matsia kommentoin, etten nähnyt ja taisi olla samassa yhteydessä, jossa mainitsin Luttisen suorituksen olleen tähän asti tasoa "ihan jees". Hirson tekemiselle en juuri pisteitä jaellut. Hattutemppu Luikuri Tattiseltahan on itse asiassa hyvin pitkälti ihan jees.

Tiukaksi näyttää menevän peli teksti-TVltä seurattuna. Hoitakaas pojat nyt pisteet himaan, niin ahistus vähenee ja ilme kirkastuu.
 

Apassi

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
On tämä kyllä käsittämätöntä, että 3-0 johtotilanteessa lopetetaan pelaaminen tai mennään henkiseen lukkoon, kun vastustaja tekee 1-2 maalia. Ei taida olla Aravirran vahvuus valmentajana peluuttaa joukkuette johtoasemassa. Siihenhän sitä kaaduttiin viime keväänäkin, kun Kärpät runnoi tasoihin ja ohi jatkoajalla Helsingissä kuudennessa pelissä.

Rupes äsken melkein toi selostaja itkemään, kun Ruutu veti alivoimalla poikittaisella mailalla Saipan pelaajaa maalinedustalla.
 

Tarantula

Jäsen
Suosikkijoukkue
IFK Helsinki
Viestin lähetti fiftyeight
Uskaltaisin kehotella itsekin jopa vanhempienkin IFK- fanien siirtymistä seuraamaan ircci-puolelle. Ihan vaan ettei tule turheja penaltteja.

Minnekäs päin pitäisi siis suunnata otteluseurantairkkiä kurkkimaan? Tyhmänä en palstan säännöistä löytänyt mitään, ja jos alan kaivelemaan, onkin peli jo päättynyt.
 

Gags

Jäsen
Suosikkijoukkue
Charlestown Chiefs
Viestin lähetti Senior
Niin, saanen muistuttaa, että Ässä-matsia kommentoin, etten nähnyt ja taisi olla samassa yhteydessä, jossa mainitsin Luttisen suorituksen olleen tähän asti tasoa "ihan jees".

Juupa juu, muistissa on. Omaa itsetuntoani tuossa lähinnä kohottelinkin ja ennenkaikkea Luttisen onnistumista iloitsin, kuten jälkimmäinen osa teksistäni varmasti kertookin.
 

BigRedBob

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Florida Panthers, Miami Heat, Trevor Gillies

bizkit78

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Vancouver Canucks
Re: Re: Nettiradio

Lähelle meni mut pojat tais pitää vaan sputnikit hallissa. Kis, kis, kis..Rudi on päällikkö!!!!
 
Suosikkijoukkue
HIFK, Liverpool
Huh huh tiukille meni. Tulipa herkulliseen kohtaan voittomaali, vain 51 sekuntia ennen loppua. Ja varsinkin maalintekijä (J.Ruutu) lämmittää mieltä, ja todennäköisesti lämmittää myös lappeenrantalaisyleisöä ;). Marek otti sitten ekan pisteen tällä kaudella, hyvä näin. Pääasia oli, että saatiin 3 pistettä, mutta pitääkö ne hommat aina tehdä noin helvetin vaikeaksi? Otteluraportteja odotellessa.
 

Moto

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Olin jo henkisesti varautunut kirjoittamaan vittuuntuneen viestin, mutta hyvinhän se päättyi. Voittomaalin tekijänä vieläpä joka kerta lappeen Rannassa käsittämättömällä tarkkuudella laukova yleisön suosikkipoika. Vierasotteluista 6/6, kotiotteluista 1/9. Jokin mättää...
 

JHag

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Leijonat vm. -88 ja -92
Ei hyvää päivää tätä meidän ryhmää! Kuten kilpailevan seuran fanilta tullut tekstiviesti sen kertoi: "HIFKin kanssa ei näköjään ole koskaan tylsää". Eipä ei.

Onneksi Luttinen (!!) ja Jakke (1+1) Holman sekä Mikko "voikstääollaenääsattumaa" Kurvisen kanssa näyttivät, että kun ykkönen uinuu, muitakin on. Siltikin: MISSÄ VITUSSA SE YKKÖNEN LUURAA? Harkins on sentään jäähyillyt, hyvä niinkin tietenkin, ei siinäkään mitään. Aravirta on permanenttimies, mutta nyt olisi paikka pistää ykkösketju moottorisahalla palasiksi.

Raportteja odotellen. Hienoa, että myös Zeta oli mukana ratkaisumaalissa, jonka tekijä olikin Luttisen jälkeen seuraavaksi toivomani hemmo.
 

Jindebyne

Jäsen
No pakko se on olla tyytyväinen näihin 3 pisteeseen, mutta kyllä tehtiin taas peli turhan vaikeaksi. 0-3 menetettiin ja aivan lopussa tehtiin se tarvittava 3-4 maali, joka jäi voittomaaliksi. Töllöstä nähtynä
J.Ruudun tekemä maali oli juuri niin ihanan vittumainen kuin osasinkin odottaa.
 

Tulppu

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa
Ketutus

Nämä surkeaakin surkeammat alut, puolivälin ryhdistäytymiset ja loppupuppeloinnit alkavat käydä hieman liiankin tutuiksi. Ja TAAS kävi näin.

Mitäpä jos ensi kerralla ei annettaisi heti kärkeen kolmea maalia tasoitusta ja sitten vasta aloiteta pelaamista? Onnittelut Hifkille, maalit pitää tehdä silloin kun niitä tarvitaan.

No, tulosveto sentään kiinni kohtuukertoimella.
 

Gotterdam

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa, Ketterä, Leijonat, IPV, Roihuttaret, PuMu
Pitäisikö itkeä kun isot pahat kisumisut pelasivat niin rumasti ja Ruutu on väkivaltainen paska. No en jaksa, IFK oli maalin parempi ja se siitä. SaiPa antoi liikaa eteen, vaikka taistelikin hyvin pelin tasoihin. Minuutin päähän se piste jäi.

Noh, raportteja odotellessa. Mutta mitä tapahtui IFK:n voittomaalissa? Ainakin siellä törmäiltiin Kuokkaseen, mutta ei se varmaan vaikuttanut maalin syntyyn. Urheiluruudun pätkän perusteella näytti vähän (musta-keltaiset lasit) että Kuokkaa päin ajeltiin..

Hyvä SaiPa, seuraavassa pelissä sitten 3 pistettä kotiin!
 

MisterFinland

Jäsen
Suosikkijoukkue
Modo,
Kyllä pistää tulos vihaksi ja erityisesti Kouho Ruudun onnistuminen.

Nyt tuli sitten hurjat 1+1 ja ylihypetetty kankiRuutu voikin lesoilla hurjilla tehoillaan runkosarjan loppuun.
Ja vähän nähnyt keltalehdistö nostaa tämän Ruutu sarjan ärsyttävimmän painoksen pelin sankariksi, vaikka the real ratkaisija oli hienosti nuori Luttinen!

Kyllähän sm liigan pelillisen tason näkee jo siitä että the nobodyt tekee kypärätemppuja yhdessä erässä ja että nhl:n "goonia" hypetetään 1+1 tehojen jälkeen.

Tiedoks vaan Penat ja Kummolat Länsi-Naapurissa Luttinen puris tuppia ja Ruutu istuis katsomossa,se nyt vaan on näin ei sille mitään mahda.

Ite pelistä sen verran että taisi olla oikein kunnon rutiini runkosarjamatsi; oranssit penkit paisto tyhjyyttään ja makkaraa meni!
Ihan kiva niille, jotka siitä tykkää!
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös