San Jose Sharks 2017–2018 – tyyntä myrskyn edellä

  • 102 615
  • 359

Floyd

Jäsen
Suosikkijoukkue
San Jose Sharks
Rentoa ja kurinalaista peliä alusta asti pari erää, viimeinen erä sitten vain säästeltiin.

Hyvin oli sihti kunnossa kun noin helposti sisään meni. Ei tosin ollut Devilssien molareilla se paras päivä.

Parasta pelissä oli, että ylivoimapeli näyttää nyt aika lupaavalta. Parhain uutinen on tietty, että Jumbo on tervehtymään päin!
 

KooMT

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa, San Jose Sharks
Tässä vain miettii, että ketkä istuvat katsomossa kun kaikki hyökkääjät terveinä. Missä on Donskoin paikka, jos Thornton palaa ykkössentteriksi. Labanckin pelannut hyvin ja Bödkerin pikkuhiljaa alkanut näyttää pelaajalta joka saa jotain aikaan.
 

Vislami

Jäsen
Suosikkijoukkue
San Jose Sharks
Sieltä kova voitto Vegasista ja kuuden peli voittoputkessa ratsastetaan. 4 pisteen kaula Kingseihin, joilla 1 peli enemmän pelattuna. 5 pistettä Duckseihin. Melko varmasti näemme pleijareissa NoCal vs SoCal taas kerran. *Koputtaa puuta*

Koko joukkue pelasi todella vahvasti, vaikka ylivoimilla ei tulosta saatu. 44 laukausta maalikohti osoitti, että Vegasin suoran tappion esti Subban. Todella hienoja koppeja otti ja pelasti Vegasin useaan otteeseen. Burns ja Couture vastasivat maalien teosta hailaumalle. Joneskin maalilla asiallisessa vireessä.

Lauantaina sit primetime hokia tarjolla Sharksien toimesta, kun vastaan tulee todella heikosti pelaava Calgary. Peli alkaa Suomen aikaa 22.00, joten kaikki nauttimaan.
 
Viimeksi muokattu:

Floyd

Jäsen
Suosikkijoukkue
San Jose Sharks
Samaa mieltä edellisen kanssa eli koko jengi oli tänään vedossa. Molempien joukkueiden molarit tänään pääosissa ja todella huippuja.

Oli kyllä yksi jännittävimmistä matseista mun mielestä tällä kaudella. Olisi kyllä ollut helkutin väärin, jos Vegas olisi viime hetkellä tehnyt maalin. Sharks oli kaiken kaikkiaan niskan päällä suurimman osan aikaa.
 

Puoliveltto

Jäsen
Suosikkijoukkue
Sharks.
En olisi etukäteen osannut kuvitella, miten vähän olen muistellut Jumboa ja odottanut milloin isäntä tulisi takaisin jengiin. Tää rosteri on oikeasti vahva ilmankin. Aikamoista.
 

Vislami

Jäsen
Suosikkijoukkue
San Jose Sharks
En olisi etukäteen osannut kuvitella, miten vähän olen muistellut Jumboa ja odottanut milloin isäntä tulisi takaisin jengiin. Tää rosteri on oikeasti vahva ilmankin. Aikamoista.

Tää on oikeesti aivan parasta myös tulevaisuutta ajatellen. Huikeeta nähdä miten porukka silti pelaa aivan loistavaa hokia
 

Puoliveltto

Jäsen
Suosikkijoukkue
Sharks.
Onko kukaan löytänyt (edes) huhupuheita siitä miten Kane on sopinut Sharksin pukukoppiin?
 

Telnyashka

Jäsen
Suosikkijoukkue
SJS
Onko kukaan löytänyt (edes) huhupuheita siitä miten Kane on sopinut Sharksin pukukoppiin?

Ilmeisesti hyvin, nöyränä liittynyt messiin ja liittynyt palavaan janoon pleijarimenestyksestä. Tosin Kanelle olisi nyt luvassa ensimmäiset pleijaripelit, kelpaa taistella.
Kentällä hyvin paljon Pavelskin ohjaamana mennyt, eikä siinä mitään probleemaa ole ollut, vaikka kapteeni ollut välillä hyvin oma-alotteinen neuvomisessa. Ihan perussettii ammattilaisilta.
Otsikoista törmäsin, ja jos oikein ymmärsin, niin Sharks oli porukalla antanut vastakommenttia Don Cherryn puheille Kanesta. En kyllä siis otsikkoa enemmän lukenut.

Vegas -pelistä notta varsinaisella olisi pitänyt hoitaa, mutta menköön näin. Puhdasta kultaa toi jatkoaika, missä Hertl kyykytti 100-0 vastustajan ykköscentteriä.

Sharksilta löytyy 12pelajaa +10maalia tehtynä. Laajempaa osastoa löytyy ainoastaan Predsiltä(?). Key to win.
 

SVSV

Jäsen
Suosikkijoukkue
San Jose Sharks
Sharks pelaa tällä hetkellä loistavaa kiekkoa ja tärkein syy voittoputkeen on maalin- ja pisteidentekijöiden runsaus. Secondary scoring on loistavalla tasolla ja käytännössä joka kentältä voidaan odottaa tehoja. Tilanne on siinä mielessä uskomaton, että sivussa on joukkueen ykkössentteri ja liukkain ja sitä kautta useissa peleissä vaarallisin laituri. Hyvin huokuu kova tekeminen myös tämän ketjun positiivisuutena.

En ole itse päässyt viimeisen parin viikon aikana seuraamaan ollenkaan pelejä, mutta nyt primetime peli Flamesia vastaan on katsottava, ja tästä voisi aloittaa taas intensiivisemmän seurannan. Pudotuspelihaaveet haudannut Flames pelaa melko kapealla rosterilla ottaen huomioon että Gaudreaun jälkeen kovimmat hyökkääjät ovat poissa, joten tämän pitäisi olla hyvin selkeä kahden pisteen peli. Nyt ensimmäisen erän jälkeen Sharks johtaa 2-1 ja (highlighteista) tuttu neljän kentän vyörytys näyttää tuottavan hyvin tulosta. Vaikuttaa siltä, että tällaisesta pelistä selvitään täysin kovalla rutiinilla eikä mitään erikoista tarvitse esittää. Eipä kuitenkaan pidetä tätä itsestäänselvyytenä, vaan katsotaan peli pois ensi alta.

Yksittäisten pelaajien otteista ei ole itselläni paljon sanottavaa, mutta pitänee silti kysellä palstaveljiltä Martinista. Onko kaveri ansainnut kokoonpanopaikan? Voittavaa joukkuetta ei tietenkään pidä muuttaa, mutta miten Martin on muuten pärjännyt eritoten yksiykkösissä tai hyökkäyksissä, jossa vihu tulee nopealla jalalla? Kaveri on kova veteraani, joten ei sinänsä pidä yllättyä siitä, että paukkuja vielä löytyy kunhan tajuaa puutteensa. Nyt Flamesia vastaan yhden erän perusteella pelasi hyvin. Martin olisi loistava lisä playoff-tiimiin, jos peli on sillä tasolla, ettei erotu kentältä. Kokeneita pakkeja ei ikinä ole liikaa.

Mitä tapahtuu kun Jumbo tulee takaisin? Joku jo miettikin että ketkä jäävät poppareille kun(/jos) jengi on jossain vaiheessa terve. Nyt joukkueesta paistaa tinkimätön työmoraali, mutta Jumbon pelityyli on sellainen, josta ei välttämättä huomaa että siellä on koko ajan 110 % lasissa. Eli onko vaaraa että Jumbon paluu romuttaa sitä pohjaa, jolla nykyinen voittoputki on saatu tulille. Kokonaisuutena Jumbon paluu lienee tietenkin positiivinen asia, mutta hetkellisesti joukkueen tasapaino voi sen osalta järkkyä. Saapa nähdä.

Kuka olisi Sharksille mieluisin vastustaja avauskierroksella? Ducks ja Kings siis taistelevat pääsystä Shark Tankiin. Kun näitä ei nyt voi välttää, niin ottaisin itse mieluummin Dicksin. Kingsillä yksinkertaisesti on paremmat yksilöt. Tuskin Sharksilla mitään peikkoa enää Kingsiä vastaan on kun heidät on katastrofien jälkeen pudotettu playoffeista ja joukkue on aika nuori, mutta Ducks olisi jotenkin mukavampi vastustaja koska on nykyään vähän HMV. Perry ja Kesler varmasti järjestäisivät kaiken maailman torikokouksia ja rumahan sarjasta varmasti tulisi, mutta sitä ei näissä peleissä nyt muutenkaan voi välttää. Itselläni ei tosin luotto riitä että Ducks onnistuisi jotenkin olemaan Kingsiä parempi lopuissa peleissä.
 

SVSV

Jäsen
Suosikkijoukkue
San Jose Sharks
Sharks nappasi mukavan isomaalisen 5-1-voiton Flamesista ja otti taas Vegasia kiinni pisteellä. Dillon merkkautti Gordie Howen ja näin rikkoi yhden kauden piste-ennätyksensä. Kane pisti kaksi börsää, vaikka vähän hidastuksesta näytti ettei olisi osunut toisessa maalissa kiekkoon. Hyvä voitto, vaikka Flames sai melkoisen määrän kuteja kohti Jonesia, joka muuten oli aika kovassa vireessä. Ottelussa tapeltiin kahdesti ja varsinkin Dillonin ja Hathawayn matsi oli kunnon mähinää ja katsomisen arvoinen.

Nyt onkin hyvä hetki katsoa miten Kane on suoriutunut hainutussa.

12 GP, 7+5=12, +5.

Tämä pitää sisällään yhden neljän maalin pelin, yhden kahden maalin pelin sekä kaksi muuta kahden pisteen peliä. Lisäksi mies on kunnostautunut tappeluissa ja jäänyt kuudessa pelissä kiikareille. Pisteisiin pitää tietysti olla tyytyväinen, vaikka ne vaikuttavatkin tulevat ryppäissä. Kokonaisuutena mies on kuitenkin ollut juuri sitä mitä toivottiin ja kauppaa voidaan luonnollisesti pitää tähän mennessä onnistuneena. Veikkaanpa, että O'Regan ei olisi ppg-tahdissa tätä jaksoa vetänyt.
 

Floyd

Jäsen
Suosikkijoukkue
San Jose Sharks
Näytti mun silmissä, että olisi ollut Pavssin maali tuo Kanen. No kuitenkin suht rutiinivoitto kaikinpuolin.

Näyttää nyt siltä, että vastaan tulisi Ducks ja sitten Vegas ja sen jälkeen sitten Preds. Täysin voitettavissa näillä peleillä!
 

Telnyashka

Jäsen
Suosikkijoukkue
SJS
Couture ilmeisesti hieman loukkaantui, kun oli poissa vikan kympin. Kurzin mukaan vika vaihto oli Braunin maalin aikana, jossa Cootch venytti kunnolla olla menemättä paitsioon. Kuitenkin ihan pystyssä oli ja onnittelemassa kävi Braunia, joten tuskin mitää vakavaa sentään.

Sääli että tappelussa vastustaja oli hereillä ja sitoi Kanen kädet täysin. Eikös Evander nuorempana ollut jonkinasteen nyrkkeilyn harrastaja. Lyönti Cookeen never forget.

Pelin lämppäreissä oli viihdettä, kun Fehr huitasi tyhjästä maalista tolppaan, josta kiekko kimposi suoraan hänen suuhun. Siitä peliin siis suoraan naama veressä. Nauroin ehkä hieman liian paljon tapahtuneelle.
Muuten 4.kenttä on nyt todella hyvä. Hansen päässyt pelistä jyvälle, apinan tiputtaminen selästä taisi olla se ratkaisukohta.
 

Telnyashka

Jäsen
Suosikkijoukkue
SJS
Ilmeisesti huoltokatkon takia edellinen viesti selviytynyt sivustolle myöhään.

Anyhoo Cootch ollut harkoissa mukana ja muutenkin top6 sama kuin edellisen pelin aikana;

9-8-28
48-39-89

Tykkään. Karlsson oli liian iso hidaste ykköseen ja Timo nyt vaan on törkeen kova peluri. Samalla toimiva 4.kenttä on pidetty koskemattomana. Tosta kun Thornton, Donskoi tekee paluun, taitaa Peten luottohevonen Karlsson olla välistä putoava?
 

Puoliveltto

Jäsen
Suosikkijoukkue
Sharks.
^Karlssonin ehkä pitäisi pudota muiden palatessa, mutta kuppi saludoa vetoa että Karlssonia ennen jengistä putoavat Hansen ja Goodrow...
 

Telnyashka

Jäsen
Suosikkijoukkue
SJS
^Toi on kyllä totta, enkä kyllä yllättyisi, jos LaBancki tippuisi ennen Karlssonia Peten kirjoissa. Ekalla kiekalla kyllä kuitenkin tulee aiikas todennäköisesti vastaan kookas joukkue Californiasta, joten Hansen, Goodrowin tiputtaminen olisi vaikeasti perusteltavissa Peteltä. Tulevat kuitenkin olemaan lyhyessä hihnassa, kun taustalta löytyy toinenkin luottoratsu; Joel Ward.
 

Telnyashka

Jäsen
Suosikkijoukkue
SJS
Vähän oli jotain takkiauki -menoa ensimmäinen erä. Varsinkin Kane-Meier kaksikko oli aivan kamala, johon nopea reagointi Peteltä ja ketjujen uudelleen muokkaus.
Lopulta voitto ja kaksi pojoa. Kelpaa, sen verran hurja tämä loppukausi on, ainoastaan Dallas Stars ei taistele pisteistä.

Fehr oli sivussa, ilmeisesti ihan mustelmia vain hoitelee pois. Ja ehkä myös se naamavekki viime lämppäreistä.

Thornton ei ole mukana vieraskiertueella, mutta Donskoi on. Toivottavasti siis paluun tekeminen olisi mahdollista kohta.
 

Floyd

Jäsen
Suosikkijoukkue
San Jose Sharks
Joo, ei ole helppo loppuohjelma ei, Preds ja Vegas ynnä muut. Anaheimilla ja Losilla on selvästi helpompi.
 

Telnyashka

Jäsen
Suosikkijoukkue
SJS
Bluesia vastaan oltiin ihan eri jalalla pelissä ja oikeastaan 1.erä meni vieraille. Dell vähän ravisteli ruosteita pois, jonka takia vastustaja sai herkullisia reboundeja ja kyllä toi 1-1 tasoituskin oli tollanen löysä roikku, joka meni kainalosta. Hyvä maski tosin.
Muuten pelin edetessä vastustaja oli parempi. Back2backin lisäksi heti alkuun Goodrow jätti pelin, joten 4.kentässä vuoroteltiin kavereita tuplavuoroon. Sen puoleen mukava extrapojo. Dell taisteli voiton puolesta, mutta kenttäpelaajat jokainen oli aivan luumuja jatkoajalla.

Ward teki paluun eikä kyllä mitään moitittavaa ollut. Todella terävä oli aloituksissa, eikä juuri kiekonmenetyksiä tullut.

Puolustus oli varsinkin 3.erässä kusessa omanpään laidoissa. Varsinkin Braun yllätettiin usein ja DeMelolla tahtoi lihasvoima loppua kesken. Positiivisena Martin selviytyi fiksulla simppelillä pelillä, täysi vastakohta pakkipari Burnsiin.

5peliä jäljellä ja 4pojoa tarvittaisiin, jotta kotietu olisi turvattu. Pitäisi olla helposti tehtävissä. Enkä kyllä usko Kingsin tai Ducksin voittavan kaikkia loppupelejä, että eiköhän vähemmänkin riitä.
 

Floyd

Jäsen
Suosikkijoukkue
San Jose Sharks
Kyllä näyttää siltä, että kotietu on käytännössä varma. Tätä loppua ei voi vaan enää sössiä.

Pelistä, että Dell piti joukkuetta hienosti pystyssä vaikkakin toinen maaleista meni juu helpohkosti sisään. Parempi voitti.

Martinin peli on ollut positiivinen yllätys myös meikälle. En odottanut näin hyvää paluuta. Ihan niin kuin viime kaudella, hyvää perusvarmaa peliä.
 

Floyd

Jäsen
Suosikkijoukkue
San Jose Sharks
Vaikka takkiin tulikin, niin hyvää peliä oli. Voiton avaimet oli ihan käsillä, mutta Saros kielsi sen. Oli tosin huonoa tuuriakin, kun noin monta maalipaikkaa hukattiin. No hyvää lupaa jatkoon, ainakin mun mielestä.
 

SVSV

Jäsen
Suosikkijoukkue
San Jose Sharks
Olipa loistava peli! Iloa silmälle ja mielelle. Sharks hallitsi pääasiassa peliä ja oli ylivoimien aikaan loistava. Predsillä oli kohtuu kova kassari joka kyllä varasti voiton kotijoukkueelle. Saros oli käsittämätön. Mitenhän joukkue, jolla on Saros ja Rinne, voisi hävitä playoffsarjan tänä keväänä.

Labanc häiritsee tuossa ylivoimassa. Kaverin syöttövalikoima on rajallinen ja tuolla pyörittäjän tontilla on aina vain kaksi ratkaisua; hitaasti latautuva rannari kohti yläkulmaa tai peluu viivaan. Labanc ei jotenkin pysty pelaamaan juuri yhden kosketuksen tilanteita. Ylivoiman pyöritys aina tyssää kun Labanc saa lätyn. Laukaisu on toki vaarallinen mutta hidas. Jumbo tietty siirtää Labancin sivuun, kun aikanaan palaa.
 

Telnyashka

Jäsen
Suosikkijoukkue
SJS
Sanottakoon ekana tärkeimpänä, että Vegasin aamujäillä Thornton teki paluun harkkoihin ilman no contact -paitaa.
Itse peliin paluun teki taas Donskoi, ketä näytti hyvältä kokonaisuudessaan.

Itse peli Vegasia vastaan oli jotenkin ponneton. Tuntui että monelta puuttui fiilis antaa kaikkensa joka tilanteessa. Parina pointtina;

- Burnsilla aikamoinen ohi-ilta, hazardi-syöttöjä omissa ja ylivoimalla jättösyötöt keskikentällä aivan luokattomia.

- 4.kenttä oli aikas hajuton ja mauton. Tällä hetkellä paras on ollut Goodrow-Fehr-Hansen. Kiva se on kuitenkin olla kentällinen pelimiehiä varalla.

- Donskoi alotti ykkösessä, mutta hyvissä ajoin tilalle nousi Tierney. Onko kaukaa päätelty, mutta vahvasti veikkaan Tierneyn löytävän itsensä laidasta, kun Thornton tekee paluun. Pavelski kun on ollut erinomainen centterinä.

- Vegasilla oli suuria ongelmia Hertl ja Timon pysäyttämisessä. Varsinkin Timo voi olla iso juttu pleijarikiekossa.

Joo eipä se LaBanc varmasti ideaali ole, mutta parempi kuin esim. Donskoi samassa roolissa. Ylivoima taisi olla parhaimillaan, kun Thornton-LaBanc oli sivuilla? Molemmilla hyvät syötöt ja laukaukset, ja tuolloin LaBanc sai syöttöi neliön läpikin. Thornton sillon löysi kaikki - tietenkin, ja laukoi paljon.
Kane paikkaa vähän epäilen. Kaveri on liian hätäinen ylivoimaan. Tai maalin edessä kaveri menee, mutta ennemmin siinä näkisin Timon. Evanderin vauhti kyllä kultaa kiekon ylöstuomisessa, mutta niin.
 

SirKepola

Jäsen
Suosikkijoukkue
AS Roma
Missä San Jose:ta enemmän seuraavat näkevät Donskoin tulevaisuudessa? Onko kaverista kasvamassa hyvin tsemppaava keskikenttien laituri, joka latoo tasaisesti 30-40 pinnan kausia? Vai voisiko odotettavissa olla jopa tuollainen 60 pinnan hyökkääjä eli tasoa nykyinen Terävänen?
 

Telnyashka

Jäsen
Suosikkijoukkue
SJS
Missä San Jose:ta enemmän seuraavat näkevät Donskoin tulevaisuudessa? Onko kaverista kasvamassa hyvin tsemppaava keskikenttien laituri, joka latoo tasaisesti 30-40 pinnan kausia? Vai voisiko odotettavissa olla jopa tuollainen 60 pinnan hyökkääjä eli tasoa nykyinen Terävänen?

Itse näen juuri erinomaisena keskikenttien miehenä. Laukaus tolla pitkällä mailalla on vaan niin heikko.
Sharksissa tulee oleen vain kolme 60pinnan miestä tällä kaudella; Cootch, Burns ja Pavelski. Kova liike olisi Donskoilta tohon kastiin pompata.
Ensi kaudella sitten vedetään vahvempia viivoja, kun bridge -soppari saadaan päätökseen. Toivotaan tervettä kautta ja kovia ketjukamuja luokkaa Pavelski-Kane, niin ei jäisi jossiteltavaa sen enempää.

E. Kanella jtn pientä vammaa ja sen takia skipannut aamujäät. Goodrowilta oli mennyt sormi, mutta on jo harkoissa mukana, jos oikein ymmärsin. Thornton oli jälleen jäillä pörrännyt ja oli aikasemmin vetänyt vetoja Kanen ja Pavelskin kanssa.

Pleijaripaikka varmistui, vaikka alla tappioputki. Mitä pienistä.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös