Kivikova, kivikova... Kiekko-Espoo?

  • 150 816
  • 569
Tila
Viestiketju on suljettu.

The Nikkari

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kiekko-Espoo, BJR, Keijo Kaarisade
Oiskohan tämä nyt vähän dramatisesti ilmaistua...? Eikös keskeisimmät pointit koko hommassa ole, että EKS & EPS halusivat perustaa yhteisen edustusputken ja kutsuivat tähän Bjr:n mukaan, mutta viimeksi mainittu ei halunnut lähteä. Ainakaan tässä vaiheessa. Ja samaan neuvottelupöytäänkin osapuolet kuulemma mahtuvat edelleen, eli eipä tässä nyt ehkä ole syytä alkaa rakennella kuvaa mistään elämää suuremmista riidoista.
Hyvä juttu, jos tilanne on näin. Itse olin siinä käsityksessä, että kommunikaatio tapahtuu kirjeitse ja median kautta.
Näkisin, että Espoossa pitäisi olla uskottava 3-5 vuoden suunnitelma, jonka päässä olisi liigapaikka Espoolaisella joukkueella.
Teillähän BJR:ssa on jo edustusjoukkue liigatasolla: HIFK.
 
Suosikkijoukkue
Espoo Blues
Eiköhän kaikilla ole tavoitteena espoolainen liigajengi. Sen aikaansaamiseksi on käytettävä ne todelliset olemassa olevat resurssit, joista voidaan olla varmoja. Kulujen ollessa vakio ja aina vain kasvava, niin haihattelu jostain tulovirrasta, josta vain teorisoidaan ja maalaillaan ihmeellisiä kuvitelmia muutaman aktiivin näkemyksillä on aika vaarallinen tie. Kolmosessa voidaan pelata pyhällä - ja talkoohengellä, mutta ylemmät sarjatasot vaativat oikeasti muuta kuin suunnitelmia ja esityksiä joiden uskottavuusarvo ei välttämättä kaikille aukea. Käsittääkseni bjr haluaa myös espoolaisen liigajoukkueen, mutta näkemysero toteutustavasta vain on erilainen. Tekeminen naapurin kanssa ei varmaankaan ole synti, jos sen jälkeen Espoossa olisi oma ja omavarainen sininen liigajengi. Saa nähdä mitä jatkossa tapahtuu.

Blues4ever
 

hege

Jäsen
Itse näen isona haasteena sen, että jos miesten edustus ei ole edes Suomi-sarjassa niin voi olla vaikeaa pitää A-juniorien joukkuetta SM-sarjassa koska parhaille pelaajille ei ole mitään näyttöpaikkoja tarjolla ja tämän seurauksena pahimmassa tapauksessa parhaat siirtyvät pois jo A-ikäisinä. Jos A tippuu pois SM-sarjasta niin sama parhaiden pitämisen ongelma voi tulla B-junioreihin.

Jos taas A:stä menetetään parhaat muualle niin silla voi olla vaikutus oman mestisjoukkueen kasaamisen kannalta eli tuskin on mitään helppoja ratkaisuja luvassa.
 
Suosikkijoukkue
Espoo Blues
Suomisarja ei ole riittävä taso urheilullisesti . Urheilullisuuden lisäksi on kyse rahasta. HIFK ja Jokerit on pelaajille ilmaista. Jos Seura ei maksa kuluja, niin kk kustannus on n. 400 € kuussa per pelaaja. Moni kärkipoika äänestää tässä vaiheessa rahan perässä. Oulussa, Raumalla ja muuallakin jopa maksetaan parhaille ajunnuille. Jos ei ole uskottavaa miesten sarjaa ja A ei pelaisi pääsarjaa niin B ja C uskottavuus katoaisi ja koko pelaajapolku romahtaisi. Tämä ei ole mitään rakettitiedettä ja ne jotka tuntevat ja osaavat tämän osan jääkiekosta, tietävät nämä tosiasiat. Monella on vielä pitkä tie sloganien ja hehkutuksen maailmasta arjen tekemiseen. Mielenkiinoisia aikoja odotellessa.

Blues4ever
 

E

Jäsen
Suosikkijoukkue
K-Espoo
Ihan turha tässä on haihatella ensi kaudesta tai toimijasta - niin kauan kuin uskottavaa pitkän tähtäimen suunnitelmaa ei ole tarjolla. Kaikki varmasti haluaa, että Espoo saa joukkueen kansalliselle tai kansainväliselle kärkitasolle - mikä lie se Suomessa sillä ajan hetkellä onkin. Ja kaikki varmasti haluaa, että se saa yleisen hyväksynnän Espoon kiekkoskenessä sekä espoolaisissa kuluttajissa.

Oikeasti ymmärrän sekä BJR:n että EPS/EKS-klikin näkemyksiä. Ja ymmärrän myös, että puolin ja toisin on vähän kustu muroihin. Ja tämä leikki ei kestä pitkällä aikavälillä ollenkaan.

Nyt pitäisi oikeasti lähteä yhdessä tekemään yhteistä juttua. Sellaista, johon kaikki toimijat sitoutuisi ja olisi halukkaita käärimään hihat.
 
Suosikkijoukkue
Espoo Blues
Ongelmanahan on se, että halutaan aloittaa kolmosesta tai jostain muusta sarjasta Kiekko-Espoolla, vaikka muitakin mahdollisuuksia olisi olemassa. Kolmosessa aloitus tuhoaisi nykyisen junioriputken, joka on ollut aika menestyksekäs ja joka bjr taholta on pelastettu kahden eri toimijan konkurssipesistä. Toki oman Kiekko- Espoo junioriputken rakentaminen on mahdollista, mutta kovin haasteellista. Yhteistyötä ei voi tehdä sanelupolitiikalla ja Se kai on ollut ongelma historiassa ensin bjr: n ja nyt uuden toimijan taholta. Pitkän tähtäimen suunnitelma on ollut olemassa, mutta kaikki eivät sitä ole jaksaneet noudattaa tai sitä hyväksyneet. Kaikkihan on mahdollista kun on oikeasti jotain sisältöä esityksille. Unitedillakin oli hieno suunnitelma junioriedustuskiekolle. Jos junioriedustuskiekko olisi Jussille lopullisesti siirtynyt, niin nyt se olisi nyt Espoo United Ry: n konkuriisipesässä ja kuluvaa kautta ei olisi edes pelattu. Nyt on Eps:n paikka rakentaa omaa edustusjääkiekkoa, taas uudemman kerran , ja jäädään odottamaan tuloksia. Matka on pitkä muttei mahdoton. Jäädään seuraansa uusia positiivisia kertomuksia ja maalailua tulevaisuudesta.

Blues4ever
 

Nick Brophy

Jäsen
Suosikkijoukkue
Espoo
En oikein näe vaihtoehtoja alimmasta sarjasta aloittamiselle, koska kerran tätä villiä korttia junioritoiminnan vuoksi kokeiltiin ja kustiin se totaalisesti. Espoon tapauksessa voisin harkita uutta villiä korttia, jos olisi esittää merkittävät taloudelliset tukijat, jotka ovat sitoutuneet joukkueeseen vähintään kolmeksi vuodeksi, sopimuksessa myös kaikkien junioriorganisaatioiden nimet.

Se erittäin huono puoli alhaalta nousussa on tosiaan se, ettei kovaluokkaisen pelaajan ole mitään järkeä lähteä kuluttamaan elämänsä ainoaa uraa kotiseuturakkaudesta alasarjoihin. Useampaan vuoteen siis Espoossa ei nautita parhaiden junnujen peleistä ja syytä voi espoolainen yleisö etsiä ihan itsestään. Vaikka pahalta tuntuukin sanoa, tässä tilanteessa BJR:n avaus HIFK:n suuntaan on vain itsesäilytysvaistoa.

Kuitenkin toivon, että BJR:n täysi radiohiljaisuus espoolaisen miesten edustusorganisaation perustamisesta johtuu vain haluttomuudesta kampittaa EU:ta enää sen enempää ja oikeasti edes jotain jo tänä keväänä toteutettavia suunnitelmia olisi.
 
Suosikkijoukkue
Espoo Blues
Ensimmäisen kappaleen osalta ei muuta kuin tekemään duunia. Eihän kai bjr ole koskaan tai missään todennut, ettei se olisi mukana, jos jotain konkreettista on esittää.

Todella mielenkiintoinen ja vahva näkemys itsesuojeluvaistosta, joka viitannee, että bjr: llä olisi jotain uhkia. Mitähän ne mahtavat olla.

Kolmas kappale vähän epäreilu. Yhtä hyvin voisi kysyä joko Eps ja Eks ovat lopettaneet pelaajiensa ja joukkueidensa laiminlyönnin , jotta pelaajat pysyisivät seuroissaan. Eiköhän tuo miesten edustus jotenkin järjesty ja viime kädessä Kiekko-Espoon tai jäähonhan vetämänä kun Unitedin jatkosta ei ilmeissti kenelläkään ole mitään tietoa. Mielenkiintoisia aikoja mennään.

Blues4ever
 

Nick Brophy

Jäsen
Suosikkijoukkue
Espoo
Todella mielenkiintoinen ja vahva näkemys itsesuojeluvaistosta, joka viitannee, että bjr: llä olisi jotain uhkia. Mitähän ne mahtavat olla.

No kyllä SM-tason junioriorganisaatiolle on todellinen uhka jäädä ilman mitään luonnollista pelaajapolkua aikuisten sarjaan. Espoossa kasvaa varmaan parisataa tulevaa Patrik Lainetta ainakin vanhempiensa mielestä ja etenemispolku on oleellinen osa seuravalintaa. BJR:ssä alkoi kato käydä Jääkiekko Espoon viimeisellä kaudella.
 
Suosikkijoukkue
Espoo Blues
Eihän mitään erityistä katoa ole ollut. Joka vuosi lähtee edustuksen pelaajia syystä tai toisesta millä ei ole mitään tekemistä pelaajapolun kanssa. Vastaavasti on tulijoita. Monesti taloudellisilla etuuksilla on merkittävä tekijä. Jos luonnollista pelaajapolkua ei Espoossa ole tarjolla, niin väliaikaisesti se on järjestettävä muulla tavoin ja kumppanein. Ei ole rakettitiedettä

Blues4ever
 

Juhaht

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kiekko-Espoo
Mua ei suoraan sanottuna kiinnosta pelaajapolku tippaakaan ennenkuin jengi on liigassa. Sitä ennen parhaat lähtevät aina muualle, sille ei voi mitään. Sitten se lähtijöiden määrä vain suhteutuu pelattavan sarjan tasoon.

Palataan siihen omavaraisuuteen ja junnutuotantoon sitten joskus kun espoolainen jengi pelaa jälleen liigassa. Siihen menee helposti n. 10 vuotta ainakin ja siinä välissä ehtii aika moni lupaus ja ex-lupaus suunnata sinne, tänne, tonne ja ehkä takaisinkin. Ihan sama.
 

Mahti

Jäsen
Eihän tuo eps/eks/Kiekko-Espoo poikkea millään tavalla jäähonka/Ejk/blues Juniors viritelmästä. Kaksi seuraa vain yhdistyy. Bjr pelaajatuotanto alkaa näkyä vasta nyt 99 ja 98 poikien esiinpuskemisena, jotka ovat käsittääkseni yhdistymsivaiheen ensimmäisiä ikäluokkia. Eikö se Eeli Tolvanenkin tullut tästä putkesta.
Kyllähän Espoossa on jo nuorten edustuskiekko, mutta lippulaiva miesten puolella puuttuu ja nähtäväksi jää onko sitä ensi kaudella lainkaan. Kyllä itsekin liputan yhteisöllisyyden puolesta, mutta se on vain sana muiden joukossa, jos sillä ei ole mitään konkreettista sisältöä. Eikö bjr ole taustaltakaan yhtä yhteisöllinen kuin Kiekko-Espoo. Bjr:ää oli kuitenkin kaikki seurat mukana rakentamassa ja toimintaa käynnistämässä. Kiekko-Espoo on käsittääkseni vain muutaman henkilön yhdistys. Mikä siinä on yhteisöllisyyttä.
Blues4ever

BJR perustettiin juuri näitä -99, -98 ikäluokkia varten. Mutta, sen aikaisen vetovastuun ja koko Espoolaisen kiekon, nimenomaan junnukiekon kehittäjäryhmä, savustettiin ulos ja kehityksen kehittyminen loppui. BJR;n nykyiset vetäjät ovat saaneet sekaisin koko Espoolaisen junnukiekkokentän, enkä tarkoita pelkästään punaisen naapurikylän kutsumista Espooseen.

Se, että esiin puskee -99 ja -98 ikäluokan poikia ei tosiaankaan ole nykyisen BJR;n aikaansaannosta.
Pikemminkin voisi sanoa että siitä huolimatta on päästy läpi. Tolvasen muutaman vuoden visiitti ei anna BJR;n toiminnasta mitään kuvaa. Kuin ehkäpä sen että siihen aikaan BJR;n suuntaan oli imua eri puolelta Suomea ja ulkomaita myöten. Niin pelaajat kuin valmentajat olivat kiinnostuneita mitä täällä tapahtuu. Kovia jengejä saatiin Espooseen näytille, vastustajiksi. Harjoitus ja opettelu oli keskiössä.

Onkin mielenkiintoista nähdä mitä nyt tapahtuu, kun nykyiset vetäjät saavat lapsensa vedettyä BJR;n junnuputken läpi. Lopahtaako mielenkiinto kokonaan?
 
Suosikkijoukkue
Espoon oma joukkue
Täytyy sanoa, että olen ed. kirjoittajan kanssa juurikin samoilla linjoilla oman näkemykseni kanssa. Olen hieman tätä aihetta jossakin aiemmin kirjottamassani viestissä sivuuttanutkin. Silloin kun lähdettiin muuttamaan Espoolaista jääkiekkokenttää siihen suuntaan, että ikään kuin "innoikkaimmat" lapset haalitaan tai jopa valitaan jo kiekkokouluun, niin silloin oli pelko, että nyt mennään todella rankasti harhateille. Tätä suuntausta taisi olla silloinkin juonimassa ja "kehittämässä" näitä entisiä Kiekko-Espoo "kulttipelaajia" poikineen. Korjatkaa jos muistan väärin, ne jotka olivat keskiössä varmasti muistavat tapahtumat. Halu ja tahto oli varmasti hyvä, mutta ymmärrys kokonaisuudesta puuttui. Siinä saattoi omat pikku pelimiehet sotkea kulttimiesten ajatuksia, juurikin tätä kokonaisuuden kehitystä mietittäessä??!!

Onkin mielenkiintoista nähdä mitä nyt tapahtuu, kun nykyiset vetäjät saavat lapsensa vedettyä BJR;n junnuputken läpi. Lopahtaako mielenkiinto kokonaan?

Niinpä, mielenkiintoinen kysymys, mihin valitettavasti taitaa olla arvattavissa se vastaus, että heitä ei sen jälkeen kiinnosta koko touhu pätkääkään. :(

Toivottavasti olen väärässä.
 
Viimeksi muokattu:

Kiekoton

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kiekko-Espoo, Україна
Silloin kun lähdettiin muuttamaan Espoolaista jääkiekkokenttää siihen suuntaan, että ikään kuin "innoikkaimmat" lapset haalitaan tai jopa valitaan jo kiekkokouluun, niin silloin oli pelko, että nyt mennään todella rankasti harhateille.
En ihan ymmärrä mitä haet tässä. Ei siis pitäisi innostuneita lapsia haalia kiekkokouluun. Pitäisikö kiekkokouluun sitten mielestäsi laittaa niitä lapsia, joita ei vaan kiinnosta? Vai niitäkö, joiden isät ovat pelanneet?
 

msg

Jäsen
Suosikkijoukkue
Sopimustekninen verovelka
Eiköhän tuonne BJR:n johtoon riitä aina niitä, joilla on oman lapsen pelaajapolusta huolehtiminen on ykkösasia? Eikös tuo BJR ollut jossain vaiheessa Ikosten kiekkokerho ja nyt kun lapset ovat jatkaneet matkaa, niin johdossa on uusien pelaajien isukit?
 

Espoonmies

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kiekko-Espoo
Jotenkin on sellanen fiilis, että noita seuroja pitäisi vetää jotkut entiset pelaajat, joilla ei ole omia lapsia joukkueissa vaan jotka tekisivät homma oikeasti rakkaudesta lajiin.
 

Piiskuri

Jäsen
Suosikkijoukkue
Oranssi, sympatiat sinisille
Työmäärä on niin suuri, että pro bono -hommana ja omien töiden ohella hallitus- ja/tai johtoryhmätyöhön tuskin olisi paljoa jonoa (eikä välttämättä kompetenssiakaan) - ellei henkilöllä ole jonkinlaista tunnesidettä seuraan. Ja tällainenhan usein tulee kun oma lapsi pelaa seurassa ja hallilla tulee vietettyä aikaa vuosien varrella + keskusteltua vuodesta toiseen seuran toimihenkilöiden ja muiden vanhempien kanssa joukkueen ja seuran asioista. Mikäli hallituksiin tai johtoryhmiin alettaisiin palkkata osaavaa ja omistautunutta porukkaa, olisi vääjäämätön seuraus, että jo ennestään kovat harrastusmaksut nousisivat pilviin. Vanhempien osallistuminen seurojen hallitus- ja/tai johtoryhmätyöhön on siis paitsi pakon sanelemaa, varmasti keskimäärin myös ihan ok, kunhan avoimuus toimii ja muut yhteisön jäsenet voivat riittävästi arvioida päättävien elinten toimintaa. Jos ei, ollaan vaarallisilla vesillä.

Ehkäpä tuon avoimuuden ohella keskeinen terveen seuran merkki olisi suht autonomiset ikäluokkien valmennusryhmät, joiden painostusyrityksiin voitaisiin puuttua tehokkaasti - tulisipa epäasiallinen lobbaus sitten rivivanhemmalta tai vaikka seuran hallituksen puheenjohtajalta. Ja tässä keskeisessä roolissa puolestaan ovat seuran omat säännöt ja toimintamallit, joiden osalta en tunne espoolaisten kasvattajaseurojen kulttuuria minkään vertaa.
 
Suosikkijoukkue
Espoon oma joukkue
En ihan ymmärrä mitä haet tässä. Ei siis pitäisi innostuneita lapsia haalia kiekkokouluun. Pitäisikö kiekkokouluun sitten mielestäsi laittaa niitä lapsia, joita ei vaan kiinnosta? Vai niitäkö, joiden isät ovat pelanneet?
Kiekoton tuolla aiemmin kommentoi kirjoitustani ja ehkäpä ihan syystäkin. Tarkennan hieman - tarkoitin siinä keskustelun kulussa ollutta BJR kiekkokoulua ja toimintaa jossa mielestäni aikoinaan annettiin yleisesti ymmärtää olevan lähempänä emoseura Bluesia kuin muut espoolaiset kiekkokoulut. Jos sitä ei ihan suoraan sanottu niin se piti ymmärtää vaikkapa vain nimen perusteella.

Laitanpa keskusteluun vielä hieman lisää omia pohdintojani.

Tämä omien "legendapelaajien" lapsien suosiminen ja joukkueessa ylös nostaminen ja ehkä saman joukkueen parempien poikien "dissaaminen" ei ole vain espoolainen ilmiö. Selvimpänä esimerkkinä näen KalPan Kasperi Kapasen, joka hyppäsi ohi useamman ikäluokassaan nuoremman ja saman ikäluokansa paremman pelaaja ohi. Tietysti Sami Kapasen poika nousi suoraan Liigassa ykkösketjuun ja niin edelleen ...Tuolloin KalPassa ei tainnut olla väliä vaikka oma joukkue ja Kalpa seurana ei menestynytkään - pääasia - että oma poika on pelaamassa isossa roolissa kärjessä kohti NHL:lää ja muut saman ikäluokan - ehkä paremmat pelaajat on takana. Kaikki seurassa oli uhrattu oman pojan eteen. Jännää on, että kun Kapasen oma poika on nyt ihanasti ulkona KalPa kuvioista siellä mihin Kapasen klaani on tien voidellut, niin nyt joukkueella menee taas hyvin. Varmasti monessakin mielessä. Ei pelkästään niin, että joukkueessa on taas hyvä fiilis!!! Tämä pelkkää omaa spekulaatiota. Ehkä hienoista provosointiakin, mutta se vaikutelma jäi.

Palatakseni tähän Espooseen, niin entisten pelaajien painostava rooli poikineen voi todellakin olla niin voimakasta, että heikot valmentajat ei tätä painetta hallitse. Jyrki Aho tämän paineen hallitsi, ja menneitä muistelen, että jokin kiista Juha Ikosen pojan Juuson suhteen muistaakseni olikin. Hallin käytävillä tuolloin puhuttiin ja huhuttiin, että jompikumpi lähtee - no Aho jäi ja Ikonen lähti. Aho on viimeinen oikea auktoritäärinen kiekkovalmentaja Espoossa, toki Raimo Summastakaan ei varmasti olisi kukaan entinen Kiekko-Espoo legendapelaaja ohjaillut. No Summanen ei koskaan ollut päävalmentaja.


Tuolloin todella uskoin ja oletin, kun Raimo Summanen astui "taka-alalle" kakkosvalmentajaksi, että EU antoi tyylikkäät potkut Timo Hirvoselle, ilman kasvojen menetystä ja suoraa kengäkuvaa takamuksessa, mutta kuten kaikki tiedämme ja tämän lähihistorian vääjäämättä vahvistamme - toisin kävi. Ja jokainen voi arvioida mitä siitä seurasi?

No - näitä pelaajien pelaajapolkujen suoruutta voisi pohtia vieläkin isommassa kuvassa ja ottaa mukaan vielä jääkiekkoliittokin, mutta se saa osaltani jäädä tuonnemmaksi.
 
Viimeksi muokattu:

Mahti

Jäsen
No joo, silloin kun vielä BJR;ään oli imua ulkomaita myöten, vetovastuussa oli "legendapelaaja". Mutta, hänen johtamallaan ryhmällä saatiin koko Espoolainen kiekkoilu semmoiseen nousuun, mihin ei ihan heti tulla pääsemään, josko koskaan.
 

Ramirez

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kiekko-Espoo
JHT:n piti tiedottaa viime viikolla merkittävästä asiasta,mutta se tiedottaminen vissiin siirtyi ja samaan aikaan Salonoja sai viikon lisäaikaa. Liekö sattumaa?

Myöskään Leki ei välttämättä saa mestislisenssiä. Eli Mestiksestä on vapautumassa kaksi paikkaa ja niille on tyrkyllä urheilullisin perustein JHT joka ei saanut enään ensi kaudeksi A-nuorten jengiä kasaan ollenkaan ja Koovee jonka pelit tuskin hirveästi yleisöä kiinnostaa. Ja sen jälkeenhän Suomisarjassa olisi kaksi paikkaa vapaana!

Mitä koitan sanoa:
1.Kauhean paljoa potentiaalisia korvaajia ei ole Lekille ja Eu:lle. Kiekko-Espoolla voisi olla vakuuttavammat tulevaisuuden suunnitelmat kuin JHT:lla ja Kooveella. (toivottavasti JHT kuitenkin nostetaan Mestikseen)
2.Jos ei Kiekko-Espoo pääse mestikseen niin vähintään Suomisarjaan nyt kun sinne tarvitaan uusia joukkueita! Kyllä Pk-seudulla pelaajia on ja yleisöäkin+yhteistyökumppaneita luulis Kiekko-Espoolle löytyvän!
3.Jos eivät käytä nyt tilaisuutta noihin vapaisiin paikkoihin niin seuraavia tilaisuuksia saa sitten odotella. Sieltä on kuitenkin tulevaisuudessa esim. Hokki tekemässä nousua ja halutaan varmasti mestikseen.
 

Ramirez

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kiekko-Espoo
Suomisarjan paikkaa saivat mahdollisuuden anoa Hc Giants ja Raahe-Kiekko. Tämä siis ilman että Leki ja Eu konkkais.

Kun katsoo tuota karsintasarjan sarjataulukkoa ja miettii ketkä ne vois sieltä ottaa Suomi-sarjaan jos Koovee ja JHT nostetaan mestikseen, niin luulis Kiekko-Espoolla joku tsäänssi villiin korttiin olevan? Olisiko uusi Suomi-Sarjajoukkue VG-62, Lauttakylän Luja, Munsala IK, Lapinlahden Luistin vaiko Kiekko-Espoo?... Anteeksi kaikille Munsalalaisille ja Lauttakylän fanittajille, mutta mut mielestä Kiekko-Espoo kuulostaa vakuuttavammalta!
 
Viimeksi muokattu:

Toni85

Jäsen
Suosikkijoukkue
Espoolainen jääkiekko oikeissa käsissä
Jos eivät käytä nyt tilaisuutta noihin vapaisiin paikkoihin niin seuraavia tilaisuuksia saa sitten odotella. Sieltä on kuitenkin tulevaisuudessa esim. Hokki tekemässä nousua ja halutaan varmasti mestikseen.
Sitten odotellaan. Mieluummin pitkä odotus terveellä pohjalla, kun jälleen hätäisesti mahdollisimman korkealle sarjatasolle pelaamaan ilman, että paketti on kunnolla kasassa..
 

Juhaht

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kiekko-Espoo
Sitten odotellaan. Mieluummin pitkä odotus terveellä pohjalla, kun jälleen hätäisesti mahdollisimman korkealle sarjatasolle pelaamaan ilman, että paketti on kunnolla kasassa..

Nimenomaan näin. Ei tässä todellakaan ole mikään kiire, EU haaskasi jo kaksi vuotta, muutama lisää sinne tänne ei tunnu missään jos hommaa lähdetään tekemään kunnolla.

Jos omana elinaikana näkisi espoolaisen jengin (Kiekko-Espoo, plx) voittavan SM-liigan niin se olisi ihan jees. Ja jos olisi seura, jonka peleihin haluaisi viedä lapsia niin sekin olisi jees. Ei nää oo päivän päälle nää jutut.
 

-Jonne-

Jäsen
Suosikkijoukkue
JoKP
Tuliskohan täältä suunnalta seuraavia uutisia? Käsittääkseni edustusjoukkuetta taisivat olla perustamassa jo tulevalle kaudelle, niin mielenkiinto kohdistunee siihen miltä tasolta tapahtuu aloitus. Veikkaisin, että jopa Suomi-Sarja on tarjolla jos vaan organisaatio on siihen valmis.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Tila
Viestiketju on suljettu.
Ylös