Setänen ja Tirronen – TPS:n veräjänvartijat 2017–2018

  • 76 863
  • 395

Zodiac

Jäsen
Suosikkijoukkue
Thunder Bay Bombers
Miten ihmeessä saat tuon 4-3 maalin Setäsen piikkiin? Ensinnäkin Virtanen varastaa toiselle laidalle eikä ehdi sitten enää takaisin häiritsemään Kunykia, joka pääsee kävelemään hyvälle vetosektorille. Tämän lisäksi myös oma puolustaja tekee hyvän maskin ja eikä blokkaa vetoa. Veto oli todella tarkka yläkulmaan. Enemmän mä pyyhkeiyå tuosta antaisin puolustusnelikolle kuin Setäselle

Minkä helvetin takia Setänen jättää tuon räpsäkulman taas ihan levälleen tuossa 4-3 maalissa? Suurinpiirtein sanoo pelaajalle että anna tulla täällä on tilaa. Tuo Setäsen ylipelaaminen vituttaa suunnattomasti. Jotain pitäs tehdä tuolle jos meinataan kannua hipelöidä. Tirronen?
 

Toivo Suursoo

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Pomppasiko? Itse olin näkevinäni että Setänen yritti ykkösellä pistää kiekkoa liikkeelle mutta lapa vain antoi periksi. Oli kuitenkin suhteellisen kova rännikiekko.
Katsoin vielä uudestaan koosteesta. Ei se missään nimessä kovarännikiekko ollut. Tuli jäätä pitkin hiljaa. En tiedä miten pomppasi, mutta lavan yli se meni.
 

septi

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Tirronen tänään tolppien välissä! Tämä on oikea paikka katsoa tämä kortti, toivotaan että Tirroselle tarttuu ja nousee kevään yllättäjäksi. Vakaata mv-peliä TPS nyt ennen kaikkea tarvitsee.
 

Pavlikovsky

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, Calgary Flames sekä Manchester United.
Tirronen tänään tolppien välissä! Tämä on oikea paikka katsoa tämä kortti, toivotaan että Tirroselle tarttuu ja nousee kevään yllättäjäksi. Vakaata mv-peliä TPS nyt ennen kaikkea tarvitsee.

No nimenomaan. Siellä on ollut niitä "Setäsen maalejakin" muutamat, vaikka kehnolla joukkuepuolustuksellakin on aiheutettu parit takaiskut. Tirronen pitää viimeistään nyt päästää irti ja suht turvallinen hetki siihen on.
 

Mas@

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, Lassi Etelätalo
Hmm.. Tuntuu jokseenkin siltä että jos Tirro olisi pelannut myös ekan ja tokan pelin niin ne eivät olisi olleet numeroiden valossa ihan niin tiukkoja. Tämä on siis vain tunne, korostettakoon sitä.
 

Oddmanrush

Jäsen
Suosikkijoukkue
Turun joukot,Leijonat,Colorado, NyR.
Tirripaisti hoisi tyylikkäästi pelin ja taas nollan vaikka vastus nyt ei ollut parasta antia. Joukossa oli kuitenkin hyviä torjuntoja ja pelinlukua. Jollei valmennus nyt koeta hänelle ykkösmokken viittaa, niin ihmetyttää. Kuulun niihin tps-faneihin joihin kauden mittaan mokkejen peluutus ihmetytti. TIrronen ei tuntunut millään saavan palkintoa hyvistä esityksistään. Huonoista kyllä tuli penkitys ja varmaankin aiheesta. TPS kuitenkin tarvii toria varten Moken enkä yhtään tässä kohtaa olisi sovittamatta tuota viittaa TIrripaistiin.
 

khufu

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, Peliitat
Tirroselta hyvä matsi niin kuin numeroistakin näkee. Ainakin tänään oli rauhallinen, eleetön eikä niin virheherkkä kuin Setänen edellisissä peleissä. Toki perustaa pelinsä enemmän vetojen peittämiseen eikä ole läheskään yhtä aggressiivinen maalilla kuin Setänen. Huippupelastus -potentiaali on siis Setästä pienempi, mutta oma mielipide on että jos viisikkopuolustus toimii niin Tirrosen kaltaisilla maalivahdeilla on niitä mestaruuksia monet kerrat voitettu (vrt. esim Antti Niemi).
 

Viheltää

Jäsen
Suosikkijoukkue
Turku + länsirannikko
Huippupelastus -potentiaali on siis Setästä pienempi, mutta oma mielipide on että jos viisikkopuolustus toimii niin Tirrosen kaltaisilla maalivahdeilla on niitä mestaruuksia monet kerrat voitettu (vrt. esim Antti Niemi).
Tästä kanssa samaa mieltä.
Tänään oli Tirroselta niin rauhallinen ja eleetön peli ette varmisti voiton avaus erän torjunnallaan. Tirrosen pelityyli sopii tämän hetken TPS:n peliin paremmin esil. poikkeuksellisen paljon tulee vedot läpi maalille asti jolloin tirrosen etu peitto pelillään . Setänen hyvä reagtiotorjunnoissa..
 

Zodiac

Jäsen
Suosikkijoukkue
Thunder Bay Bombers
Hieno peli tosiaan Tirroselta. Toivottavasti Norrekin tämän huomasi ja Rasmus on maalissa maanantaina kun laitetaan sarja poikki.
 

M.O.R.O

Jäsen
Suosikkijoukkue
Turun Palloseura
Setänen se ei vaan petä, ei taaskaan nollapeliä ja oli hienosti edistämässä Saipan tasoitusta.
 

Viheltää

Jäsen
Suosikkijoukkue
Turku + länsirannikko
Setänen pelasi todella huonosti tasoitus tilanteen liian kova syöttö(minkä tekee aina sokkona vaan laitaan)suoraan hyökkääjän lapaan ja jää etukulmaan todella hidas reagointi. Tirronen edelleen oma valintani seuraavaan peliin.
 

Saksipotku

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Erittäin suurella todennäköisyydellä Setänen jatkaa häkillä myös Tapparaa vastaan. Oli näissä kahdessa viimeisessä pelissä kuitenkin oikeasti hyvä, ja pelannut Tapparaa vastaan erinomaisia matseja tällä kaudella.
 

septi

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Tuossa kynsiä nyppiessä ja hiuksia repiessä meni ohi edellä mainittu Setäsen toiminta ennen tasoitusta, mutta siitä huolimatta voi sanoa että 1 päästetty maali, 26 torjuntaa ja SaiPan myllytyksen kestäminen jatkoerän alussa ansaitsevat kyllä kehut. Setästä on tullut paljon arvosteltua, mutta pari viime matsia Setänen on ollut hyvä. Tirrosen puolesta olen aiemmin liputtanut, nyt en tiedä kumman itse laittaisin maaliin. Setänen siellä kyllä aivan varmasti on.
 

Tuljakov

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, PaKa
Taisi olla jopa Setäsen kauden parhaita pelejä eilen, ainakin oli pitkään aikaan varmimpia otteita mitä muistuu mieleen. Oli myös joitakin todella vaikeita tilanteita hoidettuna jo siinä vaiheessa, kun Tuohimaa oli vielä pärjäillyt perushommilla, vaikkakin torjuntamäärissä työllistetympänä. Avausmaali kotijoukkueelle olisi ollut erittäin pirullinen tapaus käännettäväksi.
 

Kanada-malja

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, NYR, COL
Mahtaakohan TPS:n maalivahtipeli sittenkään olla riittävällä tasolla? Jännä nähdä, onko Tirronen askissa. Setäsen prosentit kuitenkin heikoimpia semifinaaliveskoista.
 

MAKE #89

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Itse en näe tarvetta maalivahdin vaihtamiselle. Eiliset maalit oli kaikki ihan tekemällä tehtyjä, ei niissä ollut Setästä syyttäminen. Tirronenkaan ei ole esittänyt mitään sellaista, jonka takia vaakakuppi kääntyisi häneen pelkästään siksi että Setänen ei voittanut edellistä peliä. Se SaiPa-murskajaisten nollapeli tuli niin helposti että on näyttönä aika kevyt. Setäsellä on myös runkosarjasta kaksi 30 torjunnan voittoa Hakametsästä, joten hänellä on periaatteessa hyvä tuntuma siitä hallista.

Se on sitten eri juttu, että riittääkö se taso kummallakaan päätyyn asti. Kiistatta meillä on epävarmin kaksikko top4-joukkueista. Se ei enää paremmaksi muutu, mutta näilläkin voi voittaa hyvänä päivänä, jos muu joukkue suorittaa korkealla tasolla.
 

Kanada-malja

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, NYR, COL
Vaikka Setänen oli ihan hyvä, mutta yksi jonkunlainen nukahdus tulee vittu aina. 1-1-osuma. Ei vahingossakaan nollapeliä tällä kaudella.
 

Ramchester

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Tuli toiseen päähän siitä missä olin istumassa, mutta mielestäni maali oli huonon kulma/päätypelin tulosta.

E-J:ltä vietiin kiekko maalin takana kuin edellisessä pelissä Pikkaraiselta. Ei mitään saumaa Setäsellä reagoida siihen, että maalintakana oleva oma pakki onkin täytetty lokki.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös