Playoffs 2017–2018

  • 70 489
  • 430

sekolust

Jäsen
Suosikkijoukkue
Україна, Lostedt, Ben-Amor
Eilen matsin jälkeen ei viitsinyt pahemmin kirjoitella, sen verran myöhään meni. Koitetaas nyt saada pari ajatusta esille...

Ensinnäkin, saatanan iso voitto Jokereilta. Ajoittain Jokerit näytti, liveketjusta jotain lainaten, niskalaukausta odottavalta. Meno oli kentällä ajoittain niin tuskaisen näköistä, että sitä melkein odotti vain tuskan lopettavaa laukausta. Noina hetkinä TsSKA ei nyt varsinaisesti dominoinut niin mahdottomasti, mutta Jokerit oli niin purjeissa, että joku punaiselle nouseminen kiekon kanssa näytti jo sekin raskaalta. Toisaalta, ajoittain Jokerit näytti sinänsä siltä, että vastassa ei pitäisi olla vammakierteessä oleva ja pelikieltojakin saanut jengi tiukan sarjan viidennessä pelissä TsSKAta vastaan. Nimittäin meno ei näyttänyt todellakaan siltä, että TsSKA oli laajemmalla materiaalillaan jyrännyt yli.

Käytännössä tuossa on kaksi seikkaa sille, miksi sarja on vielä käynnissä. Jokerit sai parin ohipelin jälkeen junan raiteilleen ja TsSKA ei ole hyödyntänyt läheskään optimaalisesti reserviään. Jos moskovalaiset ovat yhtään meidän sorttia, niin melkoisen äänekkäästi saa varmasti siellä valmennus huutia. Ei se vain mene niin, että selkeästi laajemman reservin ja terävämmän kärjen omaava jengi kaatuu kotijäällään viidennessä jatkoerässä, kun sarjan voisi pistää pakettiin. Toi tappio maksoi TsSKAlle vähintään seitsemän täyttä erää, eli yli kaksi matsia. Vaikka kuinka olisi hyvät palautusjuomat ja muut proteiinitabletit käytössä, niin jos TsSKA painelee konffafinaaleihin, ainakaan fyysisellä puolella tämä sarja Jokereita vastaan ei heidän osaltaan mennyt ihan suunnitelmien mukaisesti.

Huomisen peliä on niitä, missä voi tapahtua ihan mitä vaan. Tuon väännön jälkeen voitto varmasti maistui Jokereille. Toivottavasti kuitenkin nälkä kasvoi entisestään, eikä liian hyvä olo hiipinyt puseroon. Samoin toivottavasti lataus ei mene yli, vaan fokus saadaan pidettyä oikeassa asiassa. Huominen matsi menee hyvin pitkälti sen mukaan, miten Jokerit on käsitellyt eilisen voiton. Parhaassa lykyssä jäällä nähdään flowmoodissa vääntävä narrilauma, joka pakottaa vastustamattomasti sarjan vielä kertaalleen Moskovaan ja sysää kaikki paineet kaverille. Pahimmillaan huomenna nähdään fyysisesti ja henkisesti täysin väsähtänyt lauma, jolta ei yksinkertaisesti enää löydy tarvittavia potkuja.

Sen eilinen matsi ja koko sarja ovat osoittaneet, että tässä sarjassa voi käydä mitä vain. Expect the unexpected, hyvin vapaasti Wildeä lainaten. Kahden ekan matsin jälkeen olisin pistänyt rahat 4-0 tai 4-1 voittojen puolesta. Ennen sarjaa jos kristallipallo olisi näyttänyt sairastelut, game kolmosen suihkukomennukset ja game nelosen pelikiellon, niin olisin pitänyt täysin päättömänä kuvitella Jokerien voittavan viidennen(!) jatkoerän maalilla Moskovassa.
 

YamahaGPR

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Mahtava taistelu eilen, hakee vertaistaan. Ehkä "Hentusen läpiajo vuonna" viimeksi nähty vastaava. Tämän innoittamana rikon nyt KHL boikotin ja menen huomenna pitkästä aikaa areenalle katsomaan Jokereita.

Hieno juttu, tässä pitää olla puolestasi iloinen. Sarja kuin sarja, eihän fanit omiaan jätä!

Minä, ME, JOKERIT!!!
 

YamahaGPR

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Tossa kun vilkaisin yön NHL vetoja niin osui samalla Jokerien huominen kerroin silmiini.

PAF tarjoaa Jokerien voitosta 3,4 ja CSKA 2,0.

Ihan näin näppituntumalla sanoisin, että mielestäni tuo on Jokerit 49 %, CSKA 51 % koska onhan
Jokereilla nyt momentum ja henki päällä ja vielä kotiottelukin. Jokereille se on pakkovoitto kun taas
CSKA voi vielä jättää kerran kaiken kotijäälle.

Kyllä tuo huominen pyörii jo mielessä.
 

Koffari

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara
Jotenkin sellainen fiilis että KHL pelaa Jokereiden pussiin mestaruutta. Näytetään SKAlle persettä. Eilen hylättiin TsSKAlta selvä maali ja muutenkin tuomarit suosineet Jokereita läpi pleijareiden. Nyt jos koskaan on mahdollisuus iskeä. Otetaan se kultatarjottimella vastaan ja viiri kattoon. Ei näitä joka vuosi tarjota näin helpolla
 

Gemondo

Jäsen
PAF tarjoaa Jokerien voitosta 3,4 ja CSKA 2,0.

Ihan näin näppituntumalla sanoisin, että mielestäni tuo on Jokerit 49 %, CSKA 51 % koska onhan
Jokereilla nyt momentum ja henki päällä ja kotiottelukin...

Mä sanoisin näppituntumalla että tasapelin mahdollisuus on yli 0%
 

Mike

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, KäPa, NUFC
Kyllä tässä CSKA sarjassa on peli peliltä vaaka alkanut vähän kerrallaan kallistumaan Jokereiden suuntaan. Tarkoitan sitä, että ero on kaventunut peli peliltä. Minut on yllättänyt tuo. En olisi ikinä uskonut, että rasituksen lisääntyessä puntit alkavat tasoittumaan. Käy tässä lopulta miten vaan, niin tämä meneillään oleva CSKA sarja on palauttanut oman uskoni Jokereiden kesäharjoitteluun.

Sarja on toki kesken vielä, mutta tällä hetkellä olisin itsekin taipuvainen nostamaan kättä ylös virheen merkiksi ja toteamaan, että fysiikkapuolella emme tällä kaudella ole jaloissa kuten aiemmin ja Hero Mali on tehnyt ilmeisen hyvää duunia. Pelättyjen tuplamatsien jälkimmäisissä osissa Jokerit ei piiputtanut sen enempää kuin kaverikaan. Toki väsymys näkyi, mutta samalla tavalla se näkyi ZSKA:llakin, kun aiemmin olemme olleet noissa täysin lopussa suhteessa vastustajiin.

Itseasiassa tässä nyt voi käydä jopa niin päin, että ZSKA:n hyökkäyspään avainjätkillä on tällä hetkellä kovempi urakka palautumisen suhteen. Ovat keränneet yllättäen vähän isompia peliminuutteja kuin meidän ykköshevoset, ja kun nuo ovat monet vielä kohtalaisen raskastekoisia kavereita vrt. meidän kolmen ekan kentän kavereihin pl. Joensuu niin ei varmasti ole helppoa.

Yhtä kaikki. Kahden ekan matsin jälkeen on hienoa olla tässä tilanteessa. Jos lähdetään, niin lähdetään ainakin taistellen ja tyylillä. Lauantai, loppuunmyyty Areena, ja Game 6:ssa vastassa euroopan, ellei koko maailman, ylivoimaisesti legendaarisin seurajoukkue, joka sekin varmasti kokee jo olonsa uhatuksi ja nurkkaanajetuksi. Hieno päivä, hieno päivä..
 

superpietu

Jäsen
Suosikkijoukkue
Helsingin Jokerit, NHL:n Suomalaiset
Zapolskiin kaaduttiin. Rämö olisi vastaavassa pelissä ottanut 2-3 näistä, mitä Zapo ei ottanut.
 

joceri

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Neljä maalia kun menee omiin ja näistä pari vielä todella helposti + tuomaripari, joka ei vahingossakaan viheltänyt CSKA:lle jäähyjä, niin tässä on tulos.

Harmittamaan jää sarjan kaksi ensimmäistä peliä, joissa kentällä oli täysi lammaslauma. Tämä CSKA oli täysin voitettavissa.

Positiivisena asiana se, että tämän jälkeen on yhdet playoffsit KHL:ssä vähemmän jäljellä.
 

DR_J

Jäsen
Suosikkijoukkue
Huuhkajat, HJK
Lomille lomps. Kaksi ensimmäistä peliä nukuttiin täysin ja se maksoi liikaa. Täysin voitettavissa tämä ottelusarja olisi ollut, mutta ehkä Cska oli sitten juuri tuon verran parempi. Tasaisia pelejä kuitenkin ja olisivat voineet yhtä hyvin voineet päättyä toisinkin päin. Tasaisissa peleissä yleensä paremman maalivahdin joukkue voittaa ja ikävä kyllä suurelta osin Zapolskiin kaaduttiin tänään. Yksi suoranainen imaisu ja väitän että voittava veskari olisi ottanut ainakin osan noista muistakin kiinni.

Hieno ottelusarja kuitenkin takana ja näytettiin, että voidaan voittaa isojakin tässä sarjassa.
 
Suosikkijoukkue
Jokerit, Philadelphia Flyers
Voitettavissa, mutta voitto vaatii huippupeliä eikä siltikään ole varmaa. Tähän nähden kaksi ei huippupeliä, jopa heikkoa peliä on liikaa.
 

Swearengen

Jäsen
Suosikkijoukkue
Fortress Europe, turvattomat tilat
Zapolskiin kaaduttiin. Rämö olisi vastaavassa pelissä ottanut 2-3 näistä, mitä Zapo ei ottanut.

Jep. Vastaavasti 3 tehtyä maalia olisi pitänyt riittää Zeskan ärsyttävän hyvää puolustamista ja kamppailupelaamista vastaan. Jotain muuta jengiä vastaan voisi spekuloida vähäisillä ja huonoilla laukauksilla sekä hävityillä aloituksilla, mutta jokerihyökkäys teki silti riittävästi kaappeja. Zapolski ei vain antanut mahdollisuutta voittaa.

Ei kun tuttuun tyyliin lomille hyvissä ajoin. Ja innolla odottamaan ensi kaudeksi Marjamäen puuduttavaa paskakiekkoa.
 

salama#8

Jäsen
Noniin kausi oli sitten siinä. Vähän ehti jo uudestaan toivon liekki alkaa lepattamaan edellisen ottelun jälkeen, mutta näin siinä nyt kävi. KHL on tämän kauden osalta tässä ja jatketaan Liigan pudotuspelien seuranta päätyyn asti. KHL sarjana kiinnostaa tasan niin pitkään, kun Jokerit on mukana. Liiga ei niinkään runkosarjan osalta kiinnosta, mutta pudotuspelit on tullut joka kevät nyt KHL aikakaudellakin seurattua päätyyn asti pelasi siellä ketkä tahansa.
 

Clubittaja

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Se oli sitten siinä. Mihin kaaduttiin?

-Aloitukset. Ihan käsittämättöntä paskaa etenkin tänään. Ei yksinkertaisesti voi hävitä 2/3 osaa aloituksista.

-MV. Ei riitä Zapolla, kaksi noista olisi ainakin pitänyt ottaa kiinni.
 

Jokeriarska

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Zapolskin valinta maaliin herätti heti ajatuksen, jossa valmennus tullaan joko haukkumaan pystyyn tai sitten ovat suurimmat nerot. Ikävä kyllä kävi näin. Jälkiviisautta tietysti, mutta... Game Seveniin on turha säästellä jos sitä ei tule.
 

MR8

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, Klubi, Kallion Voima
Silmissäni Jokerit pesi kasvonsa tämän kauden osalta torstaina. Tänään ei jalka eikä maalivahtipeli riittänyt, taistelusta ei jäänyt kiinni. Kova paikka varmasti pelaajille. Haastettiin yksi mantereen ykkösjengeistä helvetin miehekkäästi. SKA-sarja olisi ollut jotain todella hauskaa, harmi ettei se tapahtunut tänä vuonna.

Toivottavasti uusia Eelejä löydetään ensi kaudelle. Marjamäen aikakausi alkaa enkä nyt ihan hirveän innoissani siitä ole, mutta näillä mennään.

Hyvää kesälomaa kaikille Jokerifaneille, viiden kuukauden päästä taas mennään.
 

Perreault85

Jäsen
Suosikkijoukkue
Leijonat
Zapolskin valinta maaliin herätti heti ajatuksen, jossa valmennus tullaan joko haukkumaan pystyyn tai sitten ovat suurimmat nerot. Ikävä kyllä kävi näin. Jälkiviisautta tietysti, mutta... Game Seveniin on turha säästellä jos sitä ei tule.

Mtv.fi:

– Loukkaantuminen, Jalonen sanoi Rämön tilanteesta.

Jalonen hieman ärähti, kun häneltä odotettiin jatkoa asialle.

– Ai että ajattelin antaa huilia seitsemättä peliä varten? Ei tässä nyt ihan idiootteja olla, Jalonen murahti.
 

iLUZ

Jäsen
Suosikkijoukkue
Helsingin Jokerit
KHL, ja varsinkin sen kärki, on tasoltaan erittäin kova. Itse olen sitä mieltä, että tässä CSKA sarjassa pestiin kasvot. Periaatteessa sarja olisi voinut päättyä ihan miten vaan.

Hyvää kesälomaa kaikille! Ja ensi kautta kauhulla odottaessa...
 

Mordjinn

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Hieno taistelu, pienistä on kiinni. Kiitos Jokerit tästä kaudesta. Positiivista on että taas on yksi kausi taas vähemmän Venäjän harharetkiä.
 

Jokeriarska

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Mtv.fi:

– Loukkaantuminen, Jalonen sanoi Rämön tilanteesta.

Jalonen hieman ärähti, kun häneltä odotettiin jatkoa asialle.

– Ai että ajattelin antaa huilia seitsemättä peliä varten? Ei tässä nyt ihan idiootteja olla, Jalonen murahti.

Kiitos. Helpompi ymmärtää. Ja tuskin kovin moni olisi lähtenyt Rämöllä playoffseihin ykkösmaalivahtina ennen Zapolskia. Näinhän nämä menee. Jälkiviisastelua...
 

YamahaGPR

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
KIITOS JOKEREILLE TÄSTÄ KAUDESTA.

Kiitos Jokerit!

Juuri nyt pettynyt fiilis mutta kun näitä KHL kausia analysoi niin nyt saatiin toisella kierroksella kaksi voittoa eli eteenpäin on hitaasti menty. Myös kentällä peli oli tasaista mutta kyllähän näistä paras seitsemästä sarjoista parempi menee aina jatkoon.

Nyt pitää pari päivää miettiä mitä siirtoja sitä pitäisi tehdä jos joukkuetta haluaa ensi kaudeksi vahvistaa.

Jokerit, kiitos!
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös