Tulipa jännittävä kolmas erä Jyväskylän otteluun. :)

pelaajamarkkinoiden varteenotettava vaihtoehto
"Hytönen jää yksin" kuulostaa todella surulliselta.

Mazoo78

KalPa
Nonii, sieltä se Tappara räjähti naamalle. Odotetut lukemat toiselle erätauolle. Maalin tappiolla voi vielä sentään jännittää :)

Moto

HIFK
Se hyvä puoli tasoituksessa oli, että nyt ei voi kolmannessa erässä vain puolustaa. Vittumaiseen paikkaan silti tuli.

Vanhapuuma

JYPinkylä, Suomen maajoukkueet, IF Gnistan
Sieltä! 1-1. Immosenkin kenttä on ruvennu käyttämään tuota Suomelan ja Turkulaisen yv-kikkaa. Ei ihan suoraan toiminut mutta menee se noinkin.

Dev

HIFK
Hyökkäysten rakentelussa näkyy mielestäni aika karusti tuo, että sieltä on Tyrväinen ja Malinen veks ja Mieho & Åsten tilalla.

mixu

Hifk
Naurettava oli kyllä Varakkaan rangaistus. Vastaavia vääntöjä nähty vaikka kuinka paljon.

Jesus Shaves

Dorados de Sinaloa
@Gneisenau tuo on kyllä totta. Ei yhtään tietoa mitä on odotettavissa tuomareiden suunnalta.

Noin yleisesti ottaen kuitenkin ihan hyvin puhaltaneet tässä pelissä.

Warrington

HIFK
Sieltä se JYP:n tasoitus tuli. Ei näin passiivisella pelillä IFK oikein voi voittaa.

3.erässä IFK:n pitää alkaa voittamaan kaksinkamppailuja, aloituksia, ja saada kiekolliseen peliin rohkeutta. Tämä ei ole se tapa jolla on kovin realistista voittaa sarjaa.

veskula

JYP, Die Nationalmannschaft
Hieno kuvio ja tästä nyt tarkasti kohti kolmatta erää. Tämä peli ei riitä HIFK:lle, mutta peli on edelleen auki vaikka JYP erää veikin.

Vanhapuuma

Joku ifkiläinen valitti tuomarilinjasta, mutta itse asiassa mun mielestä tuolla on ollut aika sallivakin linja jopa. Puolin ja toisin.

Mielestäni JYP on hallinnut peliä oikeastaan koko ajan muutamia hyviä IFKin pyörityksiä lukuun ottamatta, mutta uhrautuvasti ovat IFKin pelaajat blokanneet vetoja (arvostan!) ja Lankinen on ollut hyvä.

IFK pelaa kuitenkin hyvää vieraskiekkoa, voi käydä vielä ihan miten vaan. Tärkeä tasoitusmaali tuli kuitenkin JYPalle.

jukiapina

JYP valitettavasti
Aika purjeessa ollut IFK 2.erää. Kolmanteen varmaan tasottuu. Lankinen ollut kyllä helvetin hyvä.

alcoholic

Ässät
Hyvään paikkaan JYP sai tasoituksen. Muuten JYPin peli ollut 5 vs 5 mielikuvituksetonta puskemista. HIFK.n hyökkäyspeli heikkoa, koska syötöt ei napsu lapaan.

Eeyore

Tappara
Lukan jäähystä asti KalPa vei peliä mielin määrin. Karjalaisen läpiajo ainoita Tappara tilanteita. KalPalla varmaan puolen tusinaa paikkaa, josta olisi voinut upottaa. Jopa tuon alivoimansa aikana.

Vanha Len

TPS, Boners
Toivottavasti Tepsin äijät katsoo JYP-HIFK matsia, näkevät miltä jääkiekko näyttää kun luistellaan. On se kauniimpaa kuin seisoskelu.
Ollaanko me runkkarissa tosiaankin päästy kakkoseksi seisomalla?

Walkin

Pittsburgh Penguins
Harmittava takaisku, mutta vielä on mahkut voittaa. JYP on vienyt (jopa paljon selkeämmin mitä osasin odottaa), mutta hyvin uhrautuvaa peliä omissa ja Lankinen ollut hyvä. Nyt kolmannessa erässä enemmän sitä kiekkoa toiseenkin päätyyn ja sitä kautta se voittomaali.

Tuomareista ei voi valittaa kyllä yhtään mitään.

El Gordo

Tappara
Tapparan treenijumi helpotti kolmen minuutin ajaksi toisen erän alussa. Muuten tuntuu siltä, että KalPa on ollut hieman paremmin pelin päällä. Toivottavasti ei tule jatkoeriä, koska saunaan pitäisi päästä.

Godlan olisin vaihtanut jo Tapparan toisen maalin jälkeen.

veskula

HIFK saa tosiaan vaarallisia pitkiä hyökkäyksiä ja näissä peleissä ei tarvita kuin se yksi Kuukka/Viitanen siniseltä jos on maskia.

alcoholic

Ässät
Eipä ole tullut lainkaan seurattua Tapparan ja KalPan peliä. Tokan erän alussa ollut näköjään kunnon maalijuhlat.