Ti 20.3.2018 Kärpät - Ässät (puolivälierien 1. ottelu)

  • 10 047
  • 52

Epätietoinen

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät. Sievin Sisu, Barcelona
Eivät tänään superjunnut Kupari ja Kotkaniemi kovin edukseen esintyneet. Kuparilta melko näkymätöntä hyökkäyspäässä ja virheitä omalla alueella. Kotkaniemi myös todella heikko kiekon kanssa ja kaksinkamppailuissa vietiin kuin sitä kuuluisaa märkää rättiä. Saapa nähdä miten pojat parantavat vai parantavatko ollenkaan.
 

peruspata

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät, Pesäkarhut, UP-V, FT Ulvila, Karhut
Kaksi yläpuolen viestiä kiteyttävät hyvin minunkin näkemykseni. Kaikkiaan kiva peli pudotuspelien alkuun, ja vaikka tiedän/oletan rotaation olemassaolon, toivoisin Lindqvistin ja Suorsan jatkavan tuomareina.

Kaikki olivat kentällä hyvällä ilmeellä, niin joukkueet kuin tuomaritkin.

Kuusi peliä olisi kiva, ja se vaatii melkeinpä huomenna voiton Ässille toteutuakseen. Kärpät oli kyllä hyvä suoraan tauon jälkeen, ja Rynnäs totutulla tasolla ainakin Ässiä vastaan.

Tykkäsin siitä, että oli tunnetta, mutta ei silti mitään älytöntä Sailion ja Kukkosen perusiltaa. Hyvällä tavalla vääntämistä, se kuuluu näihin peleihin.
 

1946

Jäsen
Suosikkijoukkue
PM07, Oulun Kärpät
Elintärkeä voitto eilen Kärpille. Parannusta oli kyllä havaittavissa Kärppien osalta, kun vertaa millaista peli oli viimeisen kuukauden. Ässät oli odotetun vaarallinen ja pienellä pomppimisella peli olis voinu päättyä toisinkin (toisaalta olihan siellä Kärpilläkin ylärimaa jne.). Matu saatiin pimentoon melko hyvin. Ensimmäisessä erässä oli havaittavissa pientä playoff-vääntöä, mikä tuntui sytyttävän Kärpätkin. Muuten matsi oli melko perus tiistailäpsyttelyä ja pleijarimeininkiin totuttelua. Katsomossa PoroMafia veti totutun timanttisesti tifoineen ja lauluineen. Yleisömäärä pettymys.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös