• 102 613
  • 1 346

madeOFspade

Ässät
Nyt täytyis alkaa pelaamaan saatana. Ihme ämmäilyä oman ja vastustajan maalin edessä. Insamilla ei ole mitään käyttöä.

3-0 niks naks. Hyvä oppitunti siitä miten käy jos ei ole tappamisen meininki paikoissa.

Peltola teki oman.

heavylutaa18

Saimaan Pallo, Seattle Kraken
Voi kilinvittu. 5 ÄIJÄÄ kattoo H moilasena vierestä kun Perrin heittää kiekon maaliin. Miten vitussa te puolustatte?

Crapbag

Ässät, NY Rangers, Southampton, Fc Jazz, A's..
Sieltä kummasti löytyy taas paskajäähy Ässille, Kärpät ei ole onneksi estellyt kiekottomia yhtään.. ei tarvi tässä erässä mennä kovin pitkälle taaksepäin kun valkoista vedeltiin Kärppien maalin edessä surutta kumoon vaikka kiekkoa ei lähimaillakaan. Eipä yllätä että mitään linjaa ei löydy

Epätietoinen

Kärpät. Sievin Sisu, Barcelona
Mä en nähny tuossa kyllä mitään pomppua. Lasu toi hienosti kiekon maalille ja Mäenalanen löi irtokiekon sisään?
Ei kannata takertua, värilaseilla näkee mitä haluaa nähdä. Kärpillä kuitenkin ollut myös ylärimaa, tolppaa ja hyviä paikkoja selvästi enemmän kuin Ässillä. Toki Ässätkin nyt maalin olisi voinut hyvinkin tehdä.

Valmetti

Blackhawks, Bruins
Ei pysty seuraamaan kahta peliä. Mikäs oli illan biisikliimaksi millä bileet pilattiin ?
Täytyy kyllä sanoa, että en tunnista biisejä. Mitä lie piripoppia tai diipadaapaa.. Sanotaanko näin, että ei porissa ainakaan tämän settilistan biisejä kiekkopelissä soitella..

K.A.H

Porin Ässät
Ei tää Kärppien ja Ässien eka peli kyllä miksikään klassikoksi nouse. Omalta osaltaan kyllä hommaa vesittäneet noi kolme ylipitkää maalin tarkastamista.

Don Sputnik

SaiPa, Liverpool
Vittu mikä sekoilu SaiPalta...ja sillä sekoilulla annettiin Tepsille kavennus...ei hemmetti. Hassusti tuli kiekko takas maalista.