Twin Peaks

  • 164 775
  • 604

Le Banner

Jäsen
Suosikkijoukkue
Helsingin IFK täältä ikuisuuteen! 106-105
Jahas, nyt se on katsottu ja omalla tyylilläni tietenkin, että reilu puoli vuotta muiden jälkeen suorana Subilta:) Itse asiassa kun ykköskauden uusinnat jälleen alkoivat niin päätin, että pyhitän jokaisen tiistai-illan ko sarjalle hamaan loppuun asti mainoksia kiroten, sekä välttäen kaikenlaisia spoilereita ja hyvinhän tuo onnistui.

Kaikki on tässä ketjussa jo sanottu, mutta sen verran että ensimmäiset reilu 10 jaksoa returnia oli kyllä niin sekavaa touhua toisinaan, että teki mieli lukea miten tämä kaikki häslääminen lopulta päättyy, mutta onneksi parani ihan mukavasti loppua kohden. Viimeinen jakso ja viimeiset pari minuuttia iho kananlihalla kylmien väreiden kulkiessa kropassa. Upea päätös.
 

Ronikki73

Jäsen
Suosikkijoukkue
Chicago Blackhawks
Toisen kerran katottuna tämä Return on ennemminkin Twin Peaks spin-off, kun alkuperäisen jatko...
Kaikkein eniten tässä häiritsi täysin alkuperäisen sarjan tunnelman uupuminen...
Ei lainkaan sitä tunnelmaa, mitä alkuperäisessä musiikki loi... Ei ne loppukohtaukset baarissa sitä korvaa...
Hypittiin vain paikasta toiseen... Vanhoja hahmoja näki vain vilauksina... Vähän kuin uudet Star Warsit...
Olihan tässä hetkensä, mutta, meh...
Ymmärrän kyllä, että tämä uppoaa Davidin hc-faneille...
 

Jymäkkä

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, NY Rangers, Ketterä, Saksa (futis), IPV
Minäkin katsoin nyt jälkijunassa, ja kyllä pidin. Tunnelma ja koukuttavuus oli huipussaan, ja sopivan salaperäinen jättäen paljon katsojan tulkinnan varaan. No, joskus allekirjoittaneelle liikaakin, mutta aika hyvin pysyin kärryillä loppuun asti. Lynchin valinta olla tekemättä kompromisseja miellytti myös, mutta olisi mulle maistunut muutama helpotus. Esimerkiksi sen jättiläisen sanomisia olisi voinut vähän kerrata takaumien avulla, näinhän muuten tehtiin jo 2 ensimmäisellä kaudellakin, eli ei se mikään raiskaus olisi ollut. Kaikki jättiläisen sanomiset ovat sarjassa aina olleet merkityksellisiä, joten sikälikin tuo olisi ollut hyvä. En mä enää muistanut lopussa, mitä se oli avausjaksossa puhunut, jälkikäteen luin sitten vasta.

Minäkin kaipasin alkuperäisen taianomaista tunnelmaa, nyt se oli tiessään, vaikka toki erilailla taianomainen tunnelma oli edelleen läsnä. Varmaan hyväkin, että haettiin uutta, ei nostalgialämmityksen onnistuminenkaan ole taattua, ja aikakin on eri. Hyvä ja rohkea valinta. On muuten tv- tuotantojen taso noussut. Alkuperäisissä melkoinen osa studiokuvauksia, eikä Twin Peaksin miljööstä lopulta selvinnyt paljonkaan. Oltiin aina hotellissa, seriffin toimistolla tai jonkun kotona. Ulkokuvat toistuivat samoina jaksosta toiseen. Vasta nyt selvisi, että millainen se Twin Peaks oikeasti on.

Ihan varmasti Lynch panttasi tahallaan tuota Cooperin virkoamista. Naureskeli partaansa, kun arvasi katsojien kärvistelevän epätoivosta ja raivosta hönö-Dougieta seuratessaan. Jakson 16 loppu oli ihan timanttia uudestisyntyneen Cooperin johdolla. Sitten heti Bobin tuhoamisen jälkeen palasi vähän oudoksi, en ole oikein keksinyt, että tapahtuiko toimistossa jo jotain Cooperille. Ei ollut enää oma pirteä itsensä loppukauden ajan.

Neljäs kausi olisi mannaa, mutta en oikein usko. Oli aika iso satsaus, ja moni vanha parta saatu varmaan mukaan teemalla "kerran vielä". Eiköhän homma saatu pakettiin jo Lynchinkin päässä. En seurannut etukäteispöhinöitä kovin tarkasti, oliko joku syys, miksei Donna ollut mukana, vai oliko Lara Flynn Boyle vaan liian iso nimi lähtemään enää tv- sarjaan?
 

Moto

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Nyt on ne uudet jaksot katsottuna - hetkensä oli, mutta pikkuisen kylmäksi jätti kokonaisuutena. Todennäköisesti, jos olisi ollut jostain uudesta sarjasta kyse, en olisi katsonut loppuun asti. Kyle MacLachlan oli kyllä periaatteessa kolmoisroolissaan aivan loistava, uudet naamat kuten Naomi Watts ja Tim Roth totutun hyviä.

Sarjan yksittäinen paras hetki oli varmaankin se, kun agentti Cooper "heräsi" ja Twin Peaks-teema soi hetken päästä ensimmäistä kertaa uusien hahmojen läsnä ollessa. Audreyn kohtalosta olisi halunnut kuulla enemmänkin, kai se jossain pöpilässä oli siinä selvittämättä jääneessä cliffhangerissa?

Täytyy varmaan katsoa nämä uudet jaksot ja ehkä koko sarja vielä uudestaan, niin toisella kerralla saanee enemmän irti. Jatkoa jäi taas odottamaan...
 

heavy

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Uusi kausi tuli kahlattua läpi nopeassa aikataulussa ja täytyy myöntää ettei kyllä kolahtanut enää kuin ennen. Twin Peaksin paras puoli oli aikoinaan erikoiset hahmot , nyt tämä uusi muistutti kovasti Lynchin uusimpia elokuvia monine tasoineen ja eri aikajatkumoineen. Useiden vanhojen hahmojen mukanaolo lienee perusteltu vain sillä että olivat mukana, ei ne oikeastaan tarinaan mitenkään liittyneet.

Naiskauneutta Lynch on aina osannut arvostaa, Chrysta Belliä oli oikein ilo katsella (hän näyttikin olevan keväämmällä tulossa Nosturiin keikalle, musiikkinsa ei kyllä oikein iske.... ehkä enemmän @Moto tyyliä?)

jatkoa en jää odottamaan, ehkä tuo pitäisi vielä joskus uudestaan katsoa, varmaan paremmin avautuisi toisinnolla.
 

Roger Moore

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kokudo Keikaku, Miljoonamiehistö, Ranska, KuPS
Yle Teemalta tulee ensi perjantaina tuo Fire walk with me -leffa. Tulee katsottavaksi saman päivän aamuna myös Yle Areenaan, ja oliko nyt muistaakseni peräti kuukauden ajan sieltä katsottavissa. Täytyy kyllä nyt vihdoin katsoa tuo, kokonaan en ole muistaakseni koskaan tuota nähnyt, joitain pätkiä kyllä ja vissiin aika väkivaltaista ja ahdistavaakin menoa paikoitellen.

Muitakin Lynchin leffoja tulee ensi viikolla Teemalta, keskiviikkona Erasehead, torstaina Lost Highway ja lauantaina Dyyni. Muistanko väärin jos muistelen tuota Dyyniä sellaisena leffana että Lynchiä oltiin harkitsemassa aikoinaan Jedin paluun ohjaajaksi, mutta jätettiin sitten valitsematta ja Lynch pääsi sitten toteuttamaan visioitaan Dyynin parissa? Muistan lukeneeni tältäkin foorumilta jotain tuon tapaista.
 
Suosikkijoukkue
Kärpät
Yle Teemalta tulee ensi perjantaina tuo Fire walk with me -leffa. Tulee katsottavaksi saman päivän aamuna myös Yle Areenaan, ja oliko nyt muistaakseni peräti kuukauden ajan sieltä katsottavissa. Täytyy kyllä nyt vihdoin katsoa tuo, kokonaan en ole muistaakseni koskaan tuota nähnyt, joitain pätkiä kyllä ja vissiin aika väkivaltaista ja ahdistavaakin menoa paikoitellen.
Ehdottomasti katsomisen arvoinen leffa kyseessä ja tärkeä palanen Twin Peaks -kokonaisuutta. Tuolla uusimmalla tuotantokaudellakin aika monesti kyseisen leffan tapahtumiin viitataan.

Kyseisen leffan lisäksi kannattaa ehdottomasti jotain kautta katsella myös Twin Peaks: The Missing Pieces, joka on vuonna 2014 julkaistu puolentoista tunnin mittainen kooste Fire Walk with Me -leffasta poistetuista kohtauksista.
 
En seurannut etukäteispöhinöitä kovin tarkasti, oliko joku syys, miksei Donna ollut mukana, vai oliko Lara Flynn Boyle vaan liian iso nimi lähtemään enää tv- sarjaan?
Vaikea sanoa. Ei ollut (Flynn Boyle) myöskään vuoden 1992 elokuvassa mukana enää, vaan Donnan roolia näytteli muu henkilö. Spekulaatioita nimenomaan elokuvan suhteen on ollut milloin raha-asiat, kiinnostus, vaikea persoona, suhde Kylen kanssa (en muista olivatko eronneet vai vielä yhdessä tuolloin) ja useita muita.
 
Viimeksi muokattu:

Moto

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Yksi ainakin spekuloitu syy taisi olla myös se, että Lara Flynn Boyle ei halunnut näytellä alastonkohtauksissa. Korvaaja Moira Kellyn tissit sitten näkyy - kuten muistaakseni Sheryl Leenkin. Ei tuo leffa ole kovinkaan lähellä sarjaa, mutta ilman muuta kannattaa katsoa.

Mutta sitä olen tässä myös miettinyt, että oliko Twin Peaksin viimeisen uuden jakson kohtauksissa, joissa Cooper oli kasvotusten nuoren Laura Palmerin kanssa, käytetty Sheryl Leen osalta jotain poisleikattuja kohtauksia Fire Walk with Me'stä vai oliko vain hämärä valaistus ja maskeeraus niin armeliasta, että viisikymppinen Sheryl pystyi uudelleen nuorenemaan teiniksi?
 

Red Machine

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Muistanko väärin jos muistelen tuota Dyyniä sellaisena leffana että Lynchiä oltiin harkitsemassa aikoinaan Jedin paluun ohjaajaksi, mutta jätettiin sitten valitsematta ja Lynch pääsi sitten toteuttamaan visioitaan Dyynin parissa? Muistan lukeneeni tältäkin foorumilta jotain tuon tapaista.

Lynch ei Dyynistä paljoa halua puhella. Homma meni kuulemma niin, että miehelle luvattiin lähes vapaat kädet taiteellisuuden JA juonen suhteen. Budjetin piti olla ok. Studio rupesi kuitenkin haluamaan enemmän SW kaltaista actionia joten mukaan tuli ne ihmeelliset huuto-aseet. Lynch mm. halusi käydä enemmän läpi Herbertin alkuperäistä ideologiaa missä jokaisessa voitossa elää tappion siemen jne. Ei käynyt studiolle ja lopuksi Lynchiä kurmotettiin vielä studion puolelta sillä, että leikkasivat valmista tekelettä ilman sen kummempia lupia tai edes ilmoituksia. Niinpä Dyynistä elää versio(alkuperäistä pljon pidempi) mistä Lynch otti nimensä pois.

Studiohan on myöhemmin myöntänyt virheensä muta tehty mikä tehty. Eräässä dokkarissa Lynch muuten sanoit, että Dyyni opetti hänelle paljon mitä tulee art vs money- maailmaan elokuvien parissa.

Todella sääli koska elokuvasta huokuu todella aito tekemisen meininki aika ajoin kunnes pitää alkaa huutaa mikkiin. No ok, ne body shieldit oli kyllä naurettavia minkä Lynch itsekin on myöntänyt myöhemmin.
 

Target

Jäsen
Suosikkijoukkue
Löytyy
Nyt kun tuosta Twin Peaksin setistä on kulunut tovi, niin silti päässä pyörii kysymys: mitä hittoa siinä oikein tapahtui? Aivan järkyttävän koukuttava kokonaisuus. Mutta jos joku kysyy, niin voin vain sanoa että helvetin hyvä mutta älä kysy enempää.
 

jake styles

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pelicans
Mutta sitä olen tässä myös miettinyt, että oliko Twin Peaksin viimeisen uuden jakson kohtauksissa, joissa Cooper oli kasvotusten nuoren Laura Palmerin kanssa, käytetty Sheryl Leen osalta jotain poisleikattuja kohtauksia Fire Walk with Me'stä vai oliko vain hämärä valaistus ja maskeeraus niin armeliasta, että viisikymppinen Sheryl pystyi uudelleen nuorenemaan teiniksi?

En ole mistään mitään varmaa tietoa lukenut, mutta luulen että uudestaan kuvattuja oli. Hyvin oli tehty nuoren Lauran näköiseksi mutta oli se silti mun mielestä tarkemmin katsottuna nykypäivän Sheryl.
 

Moto

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Hyvin oli tehty nuoren Lauran näköiseksi mutta oli se silti mun mielestä tarkemmin katsottuna nykypäivän Sheryl.
Joo, todennäköisesti oli noin. Itse asiassa siinä kohtauksessa, kun Cooper lähti sen Laura Palmer-kloonin kanssa ajamaan kohti Twin Peaksia, luulin hetken ensimmäisestä autossa kuvatusta otoksesta, että Cooperin vieressä istuu nuori Laura Palmer. Ihan hyvässä kuosissa Sheryl Lee edelleen on ja kun sopivan hämärä valaistus peittää pahimmat rypyt, niin voi erehtyä.
 
Pitää vielä katsoa tämä Return uudestaan alusta loppuun ja palata taas kokonaisuuden pariin viiden vuoden kuluttua. Final Dossierin jälkeen tätä osaa katsoa uudella silmällä ja olemalla enemmän mukana siinä, mitä tapahtuu ympärillä. Aikaa jää myös Lynchin taiteellisiin kohtiin. Eiköhän se tuon kirjan ja tämän kolmoskauden osalta ole mielestäni selvää, että enempää Twin Peaksia ei tulla näkemään, koska molemmat aika hyvin paketoivat tarinan loppuun.
 

Osmo Rapeli

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kuusijuhla - Sex Festival
Joo, todennäköisesti oli noin. Itse asiassa siinä kohtauksessa, kun Cooper lähti sen Laura Palmer-kloonin kanssa ajamaan kohti Twin Peaksia, luulin hetken ensimmäisestä autossa kuvatusta otoksesta, että Cooperin vieressä istuu nuori Laura Palmer. Ihan hyvässä kuosissa Sheryl Lee edelleen on ja kun sopivan hämärä valaistus peittää pahimmat rypyt, niin voi erehtyä.

Sherilyn Fenn on ikääntynyt kauniisti, mutta (kirjoitan tästä kai toisen kerran) Instagram on täynnä jotain jeesushöttöä. Semisti höyrähtäneen tai masentuneen oloinen.

(Tämän tietysti minä pystyn luotettavasti täältä Suomesta Instan perusteella arvioimaan, ja minun kuuluu arvioida)
 

blue line

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Tulen kyllä muistamaan Sherilyn Fennin aina Audrey Hornen roolissa. Silloin aika nuorena kun näin Twin Peaksin ensimmäistä kertaa, niin en malttanut odottaa Audreyn ilmestyvän aina ruutuun. Ulkonäkö yksinkertaisesti teki niin suuren vaikutuksen. Harmi, että ura ei nyt ihan lopulliseen tähteyteen kuitenkaan yltänyt jostain syystä.

Tuossapa Fenniä nuorempana ja vanhana youtubessa:
https://www.youtube.com/watch?v=f87RbEPPYxk
 

Zen

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
Kysytääs apuja täältä. Ei ole kovinkaan pitkä aika kun katsoin kaikki jaksot. Mut enhän mä siitä selvää saa, vaikka helvetin mahtavaa katsottavaa onkin.

Nyt vaivaa nämä pöllöt ja pöllö symbolit.

En esitä mitään tarkkaa kysymystä, mutta olisin kiitollinen tiedoista ja spekulaatioista pöllöistä Twin Peaksissa.
 

Le Banner

Jäsen
Suosikkijoukkue
Helsingin IFK täältä ikuisuuteen! 106-105
@Zen Pöllöt eivät ole sitä, miltä näyttävät. Aivan kuin IFKn runkosarjapelaaminenkin, mutta mielestäni pöllöillä viitattiin näihin Bobbyihin ja muihin menninkäisiin niissä tajunnanvirta-osioissa.
 

Jupe

Jäsen
Suosikkijoukkue
Helsingin IFK
Neloskaudesta on jotain huhuja ollut ilmassa mutta mitään ei ole varmistettu.
Aina kun aihe pomppaa esille niin toivoo sen olevan uutista 4. kaudesta, sitä odotellessa joudumme tyytymään David Lynchin keskusteluihin puhuvan apinan kanssa.

Jos tuoreempia älynväläyksiä niin tähän ketjuun voi niitä myös linkittää.
 

Harzan

Jäsen
Suosikkijoukkue
Joe DeLoach
Kuten täällä jo moni muukin on maininnut, niin kolmoskausi oli iso pettymys. Tunnelma oli tipotiessään, kun suurin osa ajasta haahuiltiin jossain aivan muualla kuin Twin Peaksissä. Jotenkin sen kuitenkin halusi kärvistellä loppuun asti, koska alkuperäinen sarja oli niin upea. Tai tarkemmin sanottuna ensimmäinen kausi oli mahtava. Toista kautta pilasi tyhjänpäiväiset Windom Earle -juonikuviot.

Uuden kauden hyvät kohdat on nopeasti lueteltu:
- Cooperin herääminen ja "I am the FBI"-lausahdus
- Andyn ja Lucyn pojan lyhyt vierailu Twin Peaksissä
 

D.Santon

Jäsen
Suosikkijoukkue
NHL, Liiga.
Tuli (viimeinkin) katsottua tuo kolmas kausi. Ja vielä kahteen kertaan. Päällimmäinen reaktio ensimmäisen katselukerran jälkeen oli...oikeastaan kuten Lynchin teoksissa muutenkin: mitä vittua? Mutta jonkin aikaa tuota sulateltua, koko kausi aukesi oikeastaan kokonaan kaikkine puolineen.

Kun juoni lähti kunnolla käyntiin, niin eihän siinä meinannut penkillä pysyä. Ja se kahdeksas jakso...kaikki se outous ja omituisuus, kerronnan hitaus, kaikki kuitenkin tapahtuivat syystä. Visuaalisesti upea teos musiikkeineen, leikkauksineen ja kuvauksineen. Paikoin tuli pienoiset Eraserhead- fiilikset.

Koko kaudesta (ja koko sarjasta) riittäisi äärettömästi analysoitavaa. Sanotaanko nyt näin, että hämmentävä sekä samaan aikaan tyhjentynyt olo jäi kolmoskaudesta. Ja se viimeisen jakson loppu...Lynch ja Frost näyttivät taas kerran, mitä osaavat.

Ymmärrän kyllä niitä, joille tämä Return ei toiminut. Kaukana ollaan alkuperäisestä tunnelmasta, mutta eipä vanhaakaan ole järkeä lähteä uudellenlämmittämään. Meinasi itseltäkin jäädä alun jälkeen kesken tämä uusi kausi, mutta lopulta kärsivällisyys palkittiin. Voin kuitenkin suositella sarjaa heille, joille koko sarja on tuttu. (Uusille katsojille, katsokaa ensin ykkös- ja kakkoskausi, sekä elokuva.)
 
Suosikkijoukkue
Kärpät
(Uusille katsojille, katsokaa ensin ykkös- ja kakkoskausi, sekä elokuva.)
Niinikään uusille katsojille (tai miksei vanhemmillekin) tiedoksi, että noiden kausien ja leffan lisäksi kannattaa ehdottomasti jotain kautta katsella myös Twin Peaks: The Missing Pieces, joka on vuonna 2014 julkaistu puolentoista tunnin mittainen kokoelma Fire Walk with Me -leffasta poistetuista kohtauksista. Ja jos lukeminen kiinnostaa niin The Secret History of Twin Peaks ja Twin Peaks: The Final Dossier kannattaa lukea.
 

LaiLaiLei

Jäsen
Lainatussa viestissä on niin paljon asiaa, että pitää pätkiä se vielä osiin omia kommentteja varten.

Tuli (viimeinkin) katsottua tuo kolmas kausi. Ja vielä kahteen kertaan. Päällimmäinen reaktio ensimmäisen katselukerran jälkeen oli...oikeastaan kuten Lynchin teoksissa muutenkin: mitä vittua? Mutta jonkin aikaa tuota sulateltua, koko kausi aukesi oikeastaan kokonaan kaikkine puolineen.

Päällimmäiset fiilikset itsellänikin olivat juuri samanlaiset. Sarja oli toisaalta aivan erilainen kuin alkuperäinen, mutta toisaalta niin Lynchmäinen, että ensin tuntui vaikealta suhtautua tähän. Tästä erilaisuudesta olen muistaakseni aikaisemminkin kirjoittanut tähän ketjuun. Uusi kausi oli niin erilainen verrattuna alkuperäiseen, että monet ensimmäisistä kahdesta kaudesta pitäneet pettyivät tämän uuden vaikeaselkoisuuteen, ja olivat sitä mieltä, että Lynchin fanipojille kelpaa mikä tahansa. Itse olen taas sitä mieltä, että tämä uusi kausi on ns. "oikeaa" Lynchia, ja alkuperäinen Twin Peaks eroaa paljonkin Lynchin normaalista kerronnasta.

Kun juoni lähti kunnolla käyntiin, niin eihän siinä meinannut penkillä pysyä. Ja se kahdeksas jakso...kaikki se outous ja omituisuus, kerronnan hitaus, kaikki kuitenkin tapahtuivat syystä. Visuaalisesti upea teos musiikkeineen, leikkauksineen ja kuvauksineen. Paikoin tuli pienoiset Eraserhead- fiilikset.
Kahdeksas jakso on mielestäni täydellisin jakso missään TV-sarjassa ikinä. Ei välttämättä paras tai näyttelijäsuorituksiltaan ikimuistettavin. Mutta mielestäni täydellinen kuvaa sitä hyvin. Mitään ei puutu ja mitään ei jää kaipaamaan. Tulkinnanvaraa ja vertauskuvallisuutta löytyy, mutta ei millään tavalla liikaa, mikä joskus on Lynchin kompastukivi. Äänimaailma on lähellä täydellisyyttä. Kerronta jaksossa on hidasta ja viipyilevämpää kuin ehkä missään jaksossa tässä sarjassa. Siltikin tämä jakso kertoo enemmän koko "loresta" kuin muut jaksot yhteensä, mikä varmasti on tarkoituskin.

Koko kaudesta (ja koko sarjasta) riittäisi äärettömästi analysoitavaa. Sanotaanko nyt näin, että hämmentävä sekä samaan aikaan tyhjentynyt olo jäi kolmoskaudesta. Ja se viimeisen jakson loppu...Lynch ja Frost näyttivät taas kerran, mitä osaavat.

Viimeisen jakson loppu on myös älyttömän hieno. Sarjan viimeinen repliikki "What year is this?" menee ihan samaan kastiin kuin alkuperäisen "How's Annie?"

Ymmärrän kyllä niitä, joille tämä Return ei toiminut. Kaukana ollaan alkuperäisestä tunnelmasta, mutta eipä vanhaakaan ole järkeä lähteä uudellenlämmittämään. Meinasi itseltäkin jäädä alun jälkeen kesken tämä uusi kausi, mutta lopulta kärsivällisyys palkittiin. Voin kuitenkin suositella sarjaa heille, joille koko sarja on tuttu. (Uusille katsojille, katsokaa ensin ykkös- ja kakkoskausi, sekä elokuva.)

Itsekkin ymmärrän niitä joille tämä ei iske. Niinkuin sanottua, olihan tämä täysin erilaista kuin alkuperäinen. Saatan olla jäävi kovana Lynchin fanipoikana, mutta toivoisin vielä jossain vaiheessa uutta kautta sarjasta. Itseäni on suht helppo miellyttää ja en usko Lynchin onnistuvan munaamaan mahdollista jatkoa mitenkään. Kunhan vaan mukana on joitain vanhoja hahmoja, niin vihreää valoa tulee ainakin täältä suunnasta.

Loppuun vielä erityismaininta kolmoskauden soundtrackista. Hieno lisäys tuo joka jakson lopussa Roadhousessa esitettävä biisi. Oikeastaan melkein minkä tahansa kappaleen voisi tähän linkata, mutta laitetaan nyt sarjan luojan kunniaksi seuraava, kitarassa David Lynchin poika Riley:


 

D.Santon

Jäsen
Suosikkijoukkue
NHL, Liiga.




Jos miettii mieleenpainuvimpia kohtauksia (ei pelkästään uuden kauden, vaan koko sarjan osalta) niin tämä on ehdottomasti kärkipäätä. Kieltämättä alkoivat palikat loksahdella kohdilleen.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös