La 17.3.2018 SaiPa - Pelicans (neljännesvälierien 3. ottelu)

  • 4 130
  • 10

Lucantoni

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa
Tämän pelin jälkeen alkaa jommalle kummalle joukkueelle kesäloma. Jos SaiPa voittaa se kohtaisi ensi kierroksella TPS:n, jos taas Pelicans voittaa niin sen vastus olisi Kärpät.

Yli 3000 lippua myyty puoleen päivään mennessä, joten tulee ainakin enemmän yleisöä kuin tiistaina.

Kokoonpanot

SaiPa

Oksanen - Kunyk - Hamilton
Denisov - Lappalainen

Kaksonen - Koho - Strömberg
Vaakanainen - Carson

Tanus - Goodwin - Nättinen
Maalahti - Savilahti

Radke - Salminen - Nikko
Virkkunen

Tuohimaa (Markkanen)

Pelicans
Mankinen - Mustonen - Saarinen
Sulak - Kousa

Björninen - Siikonen - Kangasniemi
Rukajärvi - Jurgens

Tyrväinen - Elimäki - Rekonen
Lassen - Leimu

Alanne - Heikkinen - Vartiainen
Koivisto

Voutilainen (Juvonen)
 
Viimeksi muokattu:

heavylutaa18

Jäsen
Suosikkijoukkue
Saimaan Pallo, Seattle Kraken
Noniin, Radke vihdoin mukana muussa roolissa kuin ylimääräisenä. Ehdottomasti ansaitsee näytönpaikan vaikkakin vain nelosessa, koittaisin ylivoimallakin häntä...

Se on sitten lomille tai turgguseen. Helppo valinta tässä kohtaa kevättä, toivottavasti on keksitty jotain aseita tohon Pelicansin hurjaan vauhtiin ja karvauspeliin. Voutilainen pelasi mainiosti torstaina, eiköhän ole aika palauttaa poika maan pinnalle ja ottaa semmonen helpottava 5-2 kotivoitto. Vielä löytyy luottoa omiin, pleijarihenki päälle kentälle ja taklauksia ja maalinedusta siistiksi. Kisapuisto syttyy ja pelikaanit lentää talven viettoon etelään.
 

Czescku

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa, Stadin Keltamustat
Jännitys nousee. Noin 3h päästä (tai jatkoaikojen sattuessa myöhemmin) on joko älytön vitutus tai riemu ylimmillään. Mahdoton edes ennakoida mitä tästä nyt tuleman pitää. Nokelainen höpötti ennen ekaa peliä jotain kaukalon koosta (tai sitä että Pelicansin tyyli toimii paremmin heidän omassa pienemmässä kaukalossaan), mutta vaikea kuvitella että tuolla suurta merkitystä olisi (enkä todellakaan tiedä onko kaukaloiden koolla eroa mutta luulisi että Nokelainen tietää). Vaihtoedulla ehkä enemmän.

Eihän SaiPa ole kyllä parastaan esittänyt kummassakaan matsissa, mutta ekassa upposi ja tokassa ei. Toivottavasti tämä tahti jatkuu eli tänään uppoaa ja pelillisestä tasosta riippumatta jatketaan matkaa Turkuun. Jos nyt kuitenkin tiputaan niin onhan tässä vastustaja ollut pelillisesti selkeästi niskan päällä. Vaikea käsittää miten Pelicans pelannut noin paskan runkosarjan, kun tuolla nyt parissa matsissa nähdyllä pelillä olisi pitänyt napata suora pudotuspelipaikka.
 

iSing

Jäsen
Suosikkijoukkue
TuTo 1969–1975, Pre-pride TPS
Pudotuspelit käynnissä! Ratkaiseva 3. ottelu. Molempien jengien keskusteluosiot pursuilevat huikeaa tunnelmaa ja sivukaupalla tunteikasta viestiä… *eiku*

Hyvin on Lüga kupannut veren kokonaisesta lajista.
 

Ramchester

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Pitääkö tälle avata oma otteluseurantaketjunsa voi voiko tähän lätistä pelin aikaisista tapahtumista?
 

Kyou

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pelicans
Toi selostaja ei kyllä tiedä kumpi joukkue on saipa ja kumpi pelicans... ei tiennyt kyllä torstainakaan.. kokoajan saipaa selosti pelicansina
 
Suosikkijoukkue
SaiPa, Ketterä, Bunch of Jerks
Tuli mieleen että tänään voisi peli päättyä 2-2, ja ajassa 77.48 Savilahti-Naganderin rannelaukaus lepattaa etukulmasta maaliin. Kaikenlaisia hallusinaatioita!
Päivitetään toissapäivän otteluketjun hallusinaatio tänne. Tarkemmin kun muistelen, niin Savilahti-Naganderin maalin jälkeen numerot olivat 3-2, eli ilmeisesti hallusinoin silloin SaiPan kotiottelua.
 

koukku

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
SaiPan tehtyä tasoittavan maalin pelin lopussa, niin Ritarin selostuksen (huudon) taustalta kuuluu kunnon alkukantaista karjuntaa, urheilun aitoa tunnetta parhaimmillaan!
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös