bebeto

Taas olisi yyveetä tarjolla, sitä joka ei ole toiminut.

Joope

Boston Bruins
Siinä näkyi hyvin puolustajan ja puolustavan hyökkääjän ero kun Barkovia vietiin.

bebeto

Florida hyvää yötä.

El Gordo

Tappara
Olipa eeppisen surkea kolmas erä Floridalta. Eipä tuollaisella joukkueella mitään tekoa pudotuspeleissä olisikaan, jos eivät tosipaikassa tuon parempaan pysty. Barkovin kiekonryöstö McDavidilta ja useat hyvät syötöt suomalaisittain valopilkkuna, mutta maali olisi pitänyt tehdä jostain.

FinDevil

New Jersey Devils, Tottenham
Kings-Devils peli 0-2 ekan erän jälkeen. Devils oli purjeissa ekassa erässä ja vedot 19-4 kotijoukkueelle. Ekan maalin teki Grabner ja tokan Hischier.

bebeto

Sellainen asiantuntija siellä. No eiköhän sinunkin ylimielisyytesi muokkaannu järkeviin mittoihin, kun alkaa rintakarvat kasvamaan.

Mene poika nukkumaan niin jaksat aamulla herätä katsomaan piirrettyjä.

pilkku1

Jokerit, Torpedos Hockey
Katselen tässä Philly-Car matsii ja selostajat kyllä hehkuttaa Teräväistä. Ja hyvin kyllä pelaa kaveri.

Oranssia

HPK, MLSE
Kapasen illan toinen maali hylätään haaston kautta, syy maalivahdin estäminen(:D)..
Joku linja olisi ihan kiva tohon maalivahdin estämiseen kun nykyään tuntuu menevän ihan miten sattuu.

Jay79

Philadelphia Flyers
Voracek tasoittaa 2-2 ja Lindblom saa vihdoinkin syöttönä ensimmäisen teho merkinnän.