Parhaat pisteet pudotuspeleissä 2018

  • 1 867
  • 11

Paras pistemies?

  • Junttila

    Ääniä: 5 8,2%
  • Ruohomaa

    Ääniä: 10 16,4%
  • Bertrand

    Ääniä: 7 11,5%
  • Lasu

    Ääniä: 9 14,8%
  • Leskinen

    Ääniä: 12 19,7%
  • Mäenalanen

    Ääniä: 3 4,9%
  • Vesalainen

    Ääniä: 14 23,0%
  • Muu, kuka?

    Ääniä: 1 1,6%

  • Äänestäjiä
    61
  • Poll closed .

sinikettu

Jäsen
Kuka tekee parhaat pisteet pudotuspeleissä 2018 Kärppien joukkueessa? Oletan, että kyseinen pelaaja on lähtökohtaisesti hyökkääjä, enkä laittanut puolustajia lähtökohtaisesti ehdolle. Voi toki sellaisen valita ruksaamalla Muu-kohdan ja ilmaisemalla sen vaikkapa tänne.

Veikkaan, että paras pistemies on näissä pudotuspeleissä Kärppien osalta Ville Leskinen. Taitava entinen takatukka, jolla maalihanatkin parhaimmillaan soivat varsin suopeasti. Välillä ylimielinen sooloilija, mutta tänä keväänä ottaa kovaa roolia Kärppien menestymisen kannalta. 13 ottelua yhteensä puolivälierissä ja välierissä sekä pronssiottelussa, joissa saldoksi tulee 5+7 pistettä. Jos Kärpät pääsee finaaliin, niin siinä tapauksessa 17-18 pistettä.
 

Barney

Jäsen
Muu, kuka? Lasse Kukkonen. Tuskin tarvitsee perustella.
 

Olbertson

Jäsen
Suosikkijoukkue
NATO, Leijonat, Kärpät
Vesalainen. Kakkos-YV rupeaa laittamaan laattaa reppuun urakalla. Lisäksi Kuparin kanssa saavat 5vs5 onnistumisiakin. Ruohomaa varalla.
 
Suosikkijoukkue
Kärpät
Charles "Calle" Bertrand aka. Patonki. Tältä mieheltä löytyy sekä halua että taitoa tehdä maaleja. Varalle laitan Vesalaisen jo tehokkaaksi äityvän kakkos-YV:nkin takia.

Näen jo sieluni silmin miten Calle upottaa kovalla tahdilla mustaa verkkoon tulevassa puolivälieräsarjassa Ässiä vastaan, Rynnäksen seisoessa muurina toisessa päässä ja nämä edellämainitut asiat kovasti Ässäkannattajia pistää harmittamaan.
 
Viimeksi muokattu:

Surukuku

Jäsen
Suosikkijoukkue
Sanaan Sepot ja muut jemeniläiset kiekkoseurat
Kyllä se poffien paras pistemies Kärpissä taitaa olla joukkueen käypäläinen eli Vesalainen - on tehnyt kuluneella kaudella hyvin positiivisen vaikutuksen ainakin minuun.
 

Pederheier

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät
Kyllä se akselilta Sailio/Humaloja löytyy. Sen 4-6 peliä mitä tällä menolla Kärppien playoffit kestää niin tuo kaksikko todennäköisesti yrittää taas joukkuetta reppuselässä kantaa.
 

Yargon

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät, KeKi
Lasun huikea kamppailuvahvuus nousee uuteen arvoon, kun tila otetaan pudotuspeleissä pois. Riistää paljon kiekkoja ja voittaa kulmavääntöjä ja saa niistä palkinnoksi roimasti syöttöpisteitä. Myös ylivoimalla alkaa kimpoilemaan pelihousujen, polvisuojien ja ties minkä kautta niitä räkämaaleja Lasun nimiin. Ääni Nicklas Lasulle. Tulosyksikön keskushyökkääjälle.
 

McTorso

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät
Ääneni annoin Julius Junttilalle. Uskomattoman nopea ja tätä nykyä myös peliälykäs pelaaja. Oli ajoittain runkosarjassa pitelemätön. KalPa-pelissä näimme vinkeitä uudesta tulemisesta. Uskon Junttilan voittavan pudotuspelien pistepörssin.
 

HokiJone

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät, Luleå HF
Ääni Vesalaiselle. Runkosarjan viimeiset pelit osoittivat, että tästä miehestä kuullaan play-offeissa!
 

sinikettu

Jäsen
Yllättävästi on äänimäärä kallistunut Vesa Laineen ja Lesen puolelle. Vesalaisen pörssivoittoon en usko jo ihan sillä varjolla, kun Vesalainen pelaa oletettavasti viisikkopelissä huomattavasti heikommassa ketjussa kuin muut kärkiäijät. Ylivoima-aikaakaan ei tipu sen enempää kuin muillakaan kärkiäijillä. Junttilaa olisin odottanut kärkeen, kun kerta runkosarjassakin parhaat pisteet hankki.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös