Matt Gilroy – hyökkäävä puolustaja

  • 16 026
  • 51

Ovhj

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Mä muistan gilroyn aina kun pelasi jokereita vastaan niin oli aina kiekossa ylipelasi kaikki tilanteet. Oli myös vastustajan ylin pelaaja aina. Nyt vaikka näyttää laiskalta peli niin puolustaa sijottumalla todella hyvin ja on rauhallinen, eikä enään ylipelaa tilanteita. Voisin väittää että täydellinen pakki eurokaukaloihin. Kaikkihan hyökkäyspään tilanteet näkee mutta kun tarkasti seuraa puolustuspeliä niin huomaa että tekee siellä asiat oikein.
 

KuumaaKamaa

Jäsen
Suosikkijoukkue
Helsingin Jokerit
Ylempään kommenttiin voin yhtyä, muistelen Gilroyn olleen meitä vastaan aina höntymässä hyökkäyspäähän ensinmäisten joukossa, eikä puolustuspuoli tuntunut paljon kiinnostavan. Odotin Jokereihinkin vähän samankaltaista kaveria, joka olisi vaatinut pakkiparikseen todellisen stay-at-home pakin. Mutta mitä vielä, mielestäni Gilroy on puolustanut läpi kauden varsin erinomaisesti, eikä hyökkäyspäähänkään ole ollut hassumpi. Nuo heitot maalille ovat suorastaan timanttisia, harvoin näkee pelaajaa, joka saa kiekkoa maalille saakka noin hyvällä prosentilla. Ja nyt playoffeissa on ruvennut myös uppoamaan sinne minne pitääkin. Pelityyli toki näyttää vähän laiskalta ja väsyneeltä, mutta mitäs väliä sillä on, jos tekee pelistä toiseen oikeita ja voittavia ratkaisuja. Harmittaisi vietävästi, jos liikkuu kauden jälkeen muualle, vaikkakin ymmärtäähän tuon, jos haluaa todellisen palkkapussin perään mennä. Ottajia varmasti riittää KHL:n isoimpia jengejä myöten.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös