Suomi-sarja Fanseatilla

  • 46 175
  • 179

Mikke73

Jäsen
Suosikkijoukkue
Haukat, Ässät
Nyt sitten lähetetään Naantalista mustaa ruutua.

EDIT: Saatiin sentään toimimaan ekan erän aikana.
 
Viimeksi muokattu:
Onko muilla Lähetys Nokialta tällä hetkellä Sinisen tulevaisuuden mainoksena eli pelkkä sininen ruutu?
 
Joo, toinen erä jäi näkymättä. Tais kuvaajalta jäädä joku nappula kääntämättä toisen erän alussa.
 

kumikiekko

Jäsen
Suosikkijoukkue
HOKKI
Kajaanista tarjolla mustaa ruutua. On tääki semmosta sontaa...
Jep. Muutaman kerran tällä kaudella olen reissun päällä yrittänyt Hokin striimiä katsoa. Kerran toimi syksyllä. Myöhemmät kokeilut ovat näyttäneet vain mustaa ruutua.
 

kumikiekko

Jäsen
Suosikkijoukkue
HOKKI
Erinomainen maalivahti tuo Hokin Pitkänen kunnes ajassa 59.06 vihdoin selostajakaksikko huomasi Nokialla että Koivistohan se. Muuten ihan asiallinen lähetys kyllä. Selostaja ja kommentaattori ihan asiallisia.
 
Suosikkijoukkue
Pyry & Tappara
Erinomainen maalivahti tuo Hokin Pitkänen kunnes ajassa 59.06 vihdoin selostajakaksikko huomasi Nokialla että Koivistohan se. Muuten ihan asiallinen lähetys kyllä. Selostaja ja kommentaattori ihan asiallisia.

Joo Pyryllähän on normaalisti äänessä varsin legendaarinen selostaja eli Lasse Toiva. Mutta luin tuossa ennen ottelua, että tänään äänessä olivat Pyryn entinen mediapersoona Petteri Poukka ja Nokialla lähes "paita kattoon"-osastoa oleva Antti Teisala. Varmasti oli ihan hauskaa tekstiä heiltä.
 

kumikiekko

Jäsen
Suosikkijoukkue
HOKKI
Hokki saisi oikeasti hoitaa kuntoon tuon Fanseatin lähetyksen. Naurettavaa että homma ei vieläkään toimi.
 

Eskelarit

Jäsen
Mikähän Porvoon lähetystä vaivasi eilen? 3h oli lähetyksen kesto, mutta sekuntiakaan ei liikkuvaa kuvaa tullut, vaan pelkkää mustaa ruutua Fanseat-logo ylänurkassa..
 

kumikiekko

Jäsen
Suosikkijoukkue
HOKKI
Iso peukku Kajjaanin suuntaan... todella laadukasta lähetystä selostuksineen, hidastuksineen ja pelikelloineen.
Saa nähdä miten se sitten ensi vuonna onnistuu kun nyt lähetyksen toteuttanut yritys ilmoitti ettei ensi vuonna enää kuvaa Hokin pelejä. Sinällään huvittavaa kyllä että kun homma saadaan vihdoin toimimaan niin sitten lyödään hanskat tiskiin.
 

Laus

Jäsen
Suosikkijoukkue
Florida Panthers, FPS
Anteeksi vaan mutta aika raskasta kuunneltavaa tuo Pyryn fanseat selostus. Kun tätä varmaan enemmän tehdään vierasjoukkueiden kannattajille niin miksi selostetaan ihan punaisilla laseilla? "Valitettavasti kiekko menee Pyryn maaliin" Ja voi voi Koovee tekee maalin. Ja tuo PYRY sitä, PYRY tätä... No kuva on sentään hyvä. Äänet tulee vähän perässä.
 
Suosikkijoukkue
Pyry & Tappara
Taitaa Pyryn selostajalla olla jonkinlainen uskomus, että tekee hommaa lähinnä Pyryn kannattajille? Jäänyt varmaan päälle siitä, kun on vuosia selostanut aikoinaan Ilveksen otteluita radiossa, jossa selostaa nimenomaan Ilveksen kannattajille. Maalikoosteista olen hänen selostuksiaan kuullut ja tähän samaan asiaan kiinnittänyt huomiota.
 

ktmike

Jäsen
Suosikkijoukkue
Koovee
Juu. toivoisi hänen huomioivan että varmaan suurin osa fanseatin katselijoita on vierasjoukkueen kannattajia, eikä heistä varmaan pyryn hyökkäysten hehkutukset ja pyryn kiekon menetykset ole niin tärkeitä
 

-pasi-

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
Ilta-Sanomat: Jääkiekko mukaan ISTV:n Ruutuun – yli 1400 peliä suorana ensi kaudella

Eli jatkossa Suomi-sarjakin tulee Ruudun kautta. En tiedä olisiko tässä pieni sauma tuoda jopa Suomi-sarja tuonne ilmaiskanavillekin näkyviin, sopivasti yhteistyökumppaneita, niin esim. 6.10. pelattava Hokki - K-Espoo matsi näkymään vaikka Jimiltä.

Toki voihan se olla, että aliarvion paljonko Leijonan luolan tai Huutokauppakeisarin jatkuvat uusinnat tuo katsojia jos johonkin väliin tulee yksi lätkämatsi. Tämä siis vain sillä heittona, kun Suomi-sarjan matsit kuitenkin viikonloppuisin monesti alkaa jo klo 15 ja tosiaan Neloselta ja Jimiltä ohjelmistoa katsoo, niin toiselta tulee Leijonan luola USA ja toiselta Kanada ja sitten Huutokauppakeisaria perään, niin tuskin sielläkään mitään älyttömyyksiä noillakaan voidaan vetää.

Olisi varmaan Jääkiekkoliitolta tai joltain hyvä sauma vähän tuoda alasarjojakin esille. Mestikseltä hyvä alku kun YLE:ltä muutama matsi, ehkä kuviota jatkaisi muillakin sarjoilla vielä.
 

WLuK

Jäsen
Suosikkijoukkue
Hokki
Urheilukanavan lopun jälkee Mestiksenkin on ollut todella hankala saada näkyvyyttä ilmaiskanavilla, joten varmaan Suomi-sarjalla ei ole mitään mahdollisuuksia. Toisaalta olet oikeassa, että pelit alkavat aikaisin ja silloin ollaan kaukana primetimestä. En vain usko, että pelit kiinnostavat muita kuin Suomi-sarjajoukkueiden kannattajia. Muualla se huutokauppakeisarin uusintakin voi kiinnostaa enemmän.

Mestishän taitaa siirtyä ensi kaudella myös Ruutu+:aan, joten se voisi olla aika villi peliliike testata yhtä Suomi-sarjan peliä Jimillä ja katsoa minkälaisia yleisömääriä se kerää. Jyväskylässä ja Porissa olisi varmasti helpoimmat hallit järjestää monikameratuotanto. Lisäksi pitäisi olla jotain ohjelmaa erätauoille ja selostus yms.


Edit: sen verran oikaisen kirjoitusvirhettäni, eli Mestis ei siis ole ensi kaudella siirtymässä Ruutu+:aan. Siellä on vielä vuoden verran tv-sopparia jäljellä.
 
Viimeksi muokattu:
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös