Ärsyttävin mainos?

  • 704 952
  • 3 342
Radio Rockilla ainakin pyörii Lidlin kasvisruokamainos, jossa puhutaan hitaasti ihan kuin kasvissyöjät olisivat jotenkin vajaaälyisiä. Miten hitaasti puhuminen muka kuvaa helppoutta?
 
Suosikkijoukkue
Turkoosi kevät 2024, Dallas Stars, Leksands IF
Mun mielestä kaikki nää emätinvoide- ja puikkomainokset pitäisi tunkea sinne mihin ei aurinko paista eikä kuu kumota. Arvaa, kiinnostaako mua mainoskatkon aikana kuunnella jostain vitun hiivatulehduksesta. Varmasti joo yleinen vaiva naisilla mutta tartteeko sitä nyt oikeesti erikseen mainostaa..? Alkaa lähinnä ällöttää.

K-Market mainokset varsinkin joulun alla.

"Täm-diidi-diidi-diidi-täm-diidi-diidi-diidi-täm...."

Nää tulee heti sitten hyvänä kakkosena.
 

Samila

Jäsen
Suosikkijoukkue
Johtaja Virran Dream Team
Lidl vetää tällä hetkellä melko helvetin ärsyttävää rallia ainakin Radio Rockilla. Siinä joku mies puhuu ärsyttävän hitaasti. En tiiä mitä on markkinointiosastolla ajateltu, kun ilmeisesti halutaan asiakkaita aliarvioida ja puhua kuin taunoille. Pari kertaa ihan silkasta vitutuksesta menny Radio Rock kiinni.

EDIT: en ollutkaan ensimmäinen joka tästä avautuu. Yritin ketjuakin ettiä vaikka kuinka kauan, ennen kuin löysin. Noh, hyvä etten oo ainoa.
 

Individual

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa, Suomi, KTP
Isi sanoi kondomi. Äiti sanoi pillerit. Minä sanoin yllätys. Isi sanoi: "Mä lähden ostamaan kioskilta iltiksen."
Sitten alkaa joku käsittämätön experimental-japani-elektro-hipsteri-musa ja jotain autoa siinä vissiin mainostetaan. Pitää muistaa, että jos joskus ostaa auton, niin ostaa auton.
 
Valitse tontti,
valitse talopaketti ja nimikilven fontti.
Kun remontin tarve on aito,
valitse tieto, valitse taito.

Jotkut rakentajamessut jossakin.
 

Crapbag

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät, NY Rangers, Southampton, Fc Jazz, A's..
Menisi ehkä enemmän vitutusketjun jutuiksi, mutta Nesteen: Elämä on matka -mainokset, miten helvetissä kehtaavat raiskata yhden kauneimmista biiseistä ikinä, biisi jossa on niin paljon sisältöä ja tunnetta. Joku akka hoilottelee paskalla sovituksella, voi luoja kun vituttaa tuollainen! Ja Teboililta saa ainoana maailmassa lounaan yhteydessä eurolla mukillisen mahtavaa hanalimonadia, kuka vittu ylipäätään pilaa lounastamisen juomalla edes ilmaiseksi jotain kusista hanalimua.
 

aquanqua

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
En tiedä, meneekö mainoksesta, mutta Yle on nyt pyörittänyt viikko/kuukausi(?)tolkulla Victoria-sarjan, itsessään ihan ok, Halleluja-tunnaria joka helvetin ohjelman välissä.
 

Iisoppi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pelicans, FC Lahti, Lahden Ahkera, LHS
Sellainen S-ryhmän mainos jossa vissiinkin nelihenkinen perhe (punalettiset tytöt oli ainakin) istuskelee jonkinmoisessa teltassa ja kuiskii jostain rajanylityskokemuksista. Ihan tyhmä!

Katson yleensä ohjelmat tallenteina joten kelaan mainokset yli. Mutta tänään päätin katsella MasterChef Suomea suorana. Ja jokaista mainoskatkoa en jääkaapilla jaksanut viettää joten jokusen mainoksen kuulin (en niinkään katsellut kun selailin puhelinta). Toisaalta tuo rajanylitys- juttu oli ainut joka jäi mieleen eli jotenkin se täytti paikkansa.
 

Musta Nuoli

Jäsen
Suosikkijoukkue
Suomen maajoukkue, TuTo. Varauksellisesti.
Ainoa missä altistun mainoksille ovat elokuvateatterit, niissä ne ärsyttävät erityisen paljon, koska niitä ei pääse pakoonkaan eikä saliin viitsi tulla niin viime tipassa sisälle, että mainokset olisivat jo loppuneet. Koskee ihan kaikkia elokuvateatterimainoksia.

Periaatteessa muuten ainoa mahdollisuus nähdä liikkuvan kuvan mainoksia on lähinnä keväisin jos/kun en huomaa laittaa telkkaria äänettömälle ja lähteä jääkaapille jääkiekon MM-kisojen Suomen otteluiden erätaukojen aikana. Ylen ohjelmien välissä ei tule mainoksia ja MTV:n yms. mainosroskakanavien ohjelmistoja en katso (poikkeuksena edellämainitut MM-kisat).
 
Suosikkijoukkue
Turkoosi kevät 2024, Dallas Stars, Leksands IF
Haribon mainokset joissa lasten suut on laitettu puhumaan aikuisten naamoilla. Niin idioottimainen idea että lähinnä herää myötähäpeä mainoksella esiintyviä näyttelijöitä kohtaan. Lähes pakko laittaa TV mutelle joka kerta kun kyseinen mainos lähtee pyörimään. Äsken bongasin tämän uuden Haribo-mainoksen jossa eivät tosin onneksi puhuneet Suomea kuten siinä edellisessä, joka oli tuota uuttakin ärsyttävämpi. Lähes yhtä paska tuo uusikin oli silti.

Sitten yksi mikä ihmetyttää on, että miten vielä lähes ~10 vuoden jälkeen suurin piirtein sama Paula-lehmä mainos saa pyöriä telkkarissa. Tuo luritus oli aivan vitun rasittava sillon kun joskus teininä sen ekan kerran kuulin eikä kyllä ole muuttunut yhtään sen siedettävämmäksi ajan kanssa.

Ymmärrän että ko. mainosten tuotteet ovat lapsille suunnattuja mutta ei lasten mainoksen pääasiallinen tarkotus ole kai käydä aikuisten hermoille?
 

Useful Idiot

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK
Ärsyttää se rasittavan näköinen tyyppi siinä silmätippamainoksessa vituttavalla koiranpentu-ilmeellään, kun häneltä kysytään, että "kärsitkö kuivista silmistä" ja se mulkvisti siinä jotain nyökkäilee suu mutrussa ja tippa linssissä. Tai oikeastaan eihän sillä silmät vetistele, kun se kärsii niistä kuivista silmistä. Toivottavasti sattuu.

Se "helpotusilme" on ehkä jopa hivenen ärsyttävämpi.
 

Rambonator

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tampa Bay Lightning, Porin Ässät
vippivippivippivippivippivippivippivippivippivippivippivippivippivippi.fi

Radiosta tämä. Ja välillä se saatanan luritus tulee kolme kertaa putkeen.
 

Individual

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa, Suomi, KTP
Nyt siitä todella nokkelasta Haribo-mainoksesta on tehty joku rugby/ jefu-versio. Anteeksi näitä seuraaville, että en muista kumpaa lajia spotissa pelattiin, mutta aikuiset puhuu lasten äänellä. Ihanaa.
 

Beergenheim20

Jäsen
Suosikkijoukkue
NHL, Jokerit, OJ
Nyt siitä todella nokkelasta Haribo-mainoksesta on tehty joku rugby/ jefu-versio. Anteeksi näitä seuraaville, että en muista kumpaa lajia spotissa pelattiin, mutta aikuiset puhuu lasten äänellä. Ihanaa.
Muutaman kerran tullut jo vastaan. Ihan hirveetä paskaa.
Miten ne sai petri pasasen tohon mainokseen mukaan? "No I 'avent!"
 
Histecin radiomainos. Histeciä hoetaan niin monta kertaa, että pahaa tekee. Tuollainen mainos alkaa olla jo todella hyvää kidutusmateriaalia, sillä ei sitä kukaan voi kestää edes tuntia ilman, että kertoo kaikki salaisuutensa.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös