Parhaat/heikoimmat biisit ”coverina”

  • 316 728
  • 1 749

Barcelona

Jäsen
Suosikkijoukkue
Leijonat
Red Dead Redemption 2 innoitaman tuli kuunneltua kappaletta "House of the Rising Sun" ja samalla selvisi että kappale on alunperin kansanlaulu. Kappaleesta on myös kaksi sanoitusversiota eli mies- ja naisversio. Ero on yksi sana, mutta pikkasen se muuttaa näkökulmaa jos "House of the Rising Sun" kiertoilmaisu bordellille. Vaikka Animalsin versio on klasikko, niin jotenkin nyt kolahtaa Joan Baezn ja Alice Smithin esittämät versiot. Ja Westworldin pianoversiotahan mä menin Youtubeen alun perin kuuntelemaan... (linkit youtubeen)
 

DarkTower

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pool, NHL, MMA, Kärpät
Tykkään bändistä, mutta Bodomin coverit ovat helvetin noloja. On hyvä pitää hauskaa, mutta silti joku raja.
 
Suosikkijoukkue
Ikuiset sydämen jääriitteet. Elementti: Pimeä aine

mountainsnake

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pittsburgh Penguins
Cranberriesin Zombien raiskaaminen jonkun radio Rockilla soivan poppoon toimesta yök. Muutenkin yleensä mainoksia vihaavana kuuntelen yle puhetta, mutta välillä aina rockia aamuhassuttelujen toivossa.

Btw, se Peltisin ohjelma yle puheessa oli parhautta. Keskustelua aina koulun hiihdosta studiovieras Janni Hussin kanssa rintojen koon käsittelyyn :D

Nine inch nails fanille Johnny Cashin "Hurt" coverointi oli hyvä veto. Ei parempi kuin alkuperäinen, mutta kyllähän herra Cashin äänessä kilsat kuului hyvällä tavalla
 
Suosikkijoukkue
Ikuiset sydämen jääriitteet. Elementti: Pimeä aine
Riki Sorsan (levätköön rauhassa) "Joki"-kappaleessa on hyvin syvää levollisuutta, lohdullisuutta ja kaihoisaa kauneutta. Alkuperäinen kappale - Styxin "Boat On The River - on toki alkuperäinen, mutta silti suomenkielisessä versiossa on mielestäni aivan oma, ikiaikainen vivahteensa.
 

muaddib

Jäsen
Suosikkijoukkue
Mimosanherkät Itkupillit ja Setämiehet
Niin tai sitten Voice of Finlandin valmentajaksi esittämään Ollin biisejä
Voisivat tehdä yhtä laahaavan ja epävireisen version Särkyneestä Enkelistä ja Redrama mukaan vielä piipittämään. Putous of Finland.
 

Evil

Jäsen
Suosikkijoukkue
Devils, HIFK, Arsenal, Athletic Club de Bilbao
Eräs ystäväni, nimeltä mainitsematta Vesa, sanoi kerran, päissään, mutta osuvasti, että Bob Dylanilla on tasan yksi hyvä biisi, ja se on Jimi Hendrixin All Along The Watchtower.

(Jeesus tuota sivulauseiden määrää...)
 

Redrose

Jäsen
Suosikkijoukkue
IFK Helsinki
Pink Floydin Comfortably numb -biisistä on tehty vuonna 2004 tällainen live-coveri, josta ainakin itse tykkään täysillä. Mostly Autumn ei ole kuitenkaan tehnyt Pink Floydin biiseistä studioversioita, vaan on ainoastaan esittänyt niitä keikoillaan. Tää kuuluu ehdottomasti coverien eliittiin.

Mostly Autumn - Comfortably Numb (live)

Laitetaan tähän vielä linkki Pink Floydin omaan liveversioon samasta biisistä.

Pink Floyd Comfortably Numb Live At Knebworth Park 1990 HQ
 

douppi

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Liverpool
Paras cover ehkä ikinä jonka kuullut, on kaikkien tuntemasta "lumiukkobiisistä", eli Walking on The Air, ja esittäjä Birdy. Jostain syystä linkittäminen ei näin luurilla onnistu, mutta tolla kun hakee niin ekalla löytyy. Aikamoinen piano/laulu tältä daamilta. Huh!
 
Viimeksi muokattu:
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös