Posilaari

  • 794 724
  • 4 032

Hollanti

Jäsen
Suosikkijoukkue
Varmaan se KalPa
Piä olis pinnalla.
 

Mazoo78

Jäsen
Suosikkijoukkue
KalPa
Oikeestaan tätä rimpuilevaa nousutaistelua taulukossa on pitkässä juoksussa paljon kivempi seurata ku asemasotaa 2.-4. sijasta. Toki myös kuumottavampaa. Hienosti on nyt menny!
 

HankChief

Jäsen
Suosikkijoukkue
KalPa
Eipä olisi tätäkään lentoa arvannut syys-lokakuussa. Ei tietysti ole realismia että lentokeli jatkuu koko kauden, mutta Jutin sanoin: Nyt saa v*ttu naattia!
 

Kalikankosto

Jäsen
Suosikkijoukkue
KalPa
Mitä ihmettä täällä oikein tapahtuu? Aivan järkyttävässä tikissä koko KalPan joukkue.

Itsellä alkaa olla anteeksipyynnön paikka:

Eniten oon täällä dissannut Joni Ikosta. Kerkesin ajat sitten luovuttaa Ikosen suhteen. Ikonen ei onneksi luovuttanut ja nyt näyttää se rupeaa tuottamaan tulosta. Upeaa! Ja anteeksi.

Sitten olen haukkunut kaikki loputkin sentterit. Omiin silmiin näytti, etteivät he voi parantaa riittävästi. Näin väärin. Sebok ihan järkyttävän kovassa vedossa. (Näyttää, että jatkosopimus oli erittäin hyvä asia). Vainiola pelaa hyvin omassa roolissaan. Varsinkin puolustuspeli parantunut paljon.

Hyvin vedätte siis kaikki! Ja Hoviselle sadan vuoden jatkopahvi nyt ja heti! Maionelle ja Wilsonille saman mittanen. Kiitos.
 

Mukava

Jäsen
Suosikkijoukkue
KalPa
Se vissiin tuo Kapanen esikuntineen osaa sittenkin myös valmentaa? Puolustuspelin hirmuinen ryhtiliike on posia, hyökkäyspelin järkevöityminen ja juonikkuuden lisääntyminen on posia ja maalivahtien peluutus näyttäisi napsuvan aika kohdilleen, mikä on tietenkin positiivista!

Ikosen pelaamisen tasonnousu on erittäin positiivista. Täällä myös kättä pystyyn virheen merkiksi, sillä alkukausi näytti siltä että oltiin hankittu liian raakile kaveri, josta ei tämän kauden aikana saada mitään irti. Ikonen on kuitenkin nostanut tasoaan jatkuvasti. Viime aikoina silmiinpistävää on ollut maalipaikkojen luonti ja hyvät viimeistely-yritykset, samoin kuin jatkuvasti parantunut menestys aloitusympyrässä. Tällä hetkellä aloitusprosentti on Vainiolan vanavedessä toiseksi paras joukkueen vakioaloittajista (49,4%). Juuri nyt tuntuu siltä, että tuo tulee kääntymään hyvinkin 50% paremmalle puolelle, ennen kuin kausi on ohi. Ja sitten tuo ketsuppipulloilmiö: yksi maali, kaksi maalia... Ottakaahan tiistaina hatut mukaan Niiralan monttuun!

Uinuneen tulosyksikön heräily on positiivista! Tervetuloa tähän kauteen myös Jokinen, Tavi ja Nuutinen!
 

Haalariosasto

Jäsen
Suosikkijoukkue
KalPa
On kyllä ollut uskomatonta tämä KalPan nousu toisella neljänneksellä. Jossain muussa lajissa tämmöinen tason nosto haiskahtaisi vahvasti positiiviselta kusitestiltä. Vielä 15 pelin jälkeen pakka oli pahasti sekaisin. Pisteitä oli 13, omissa oli soinut usein turhan tiheään (yhteensä 40 kertaa), maalinteko oli vaikeaa (25 tehtyä) eikä peli-ilme kovin paljoa lupaillut. Pakko myöntää että kaikenlaiset playoffs junat näytti kulkevan KalPalta vääjäämättä karkuun.

Siihen nähden muutos on ollut huikea. Toinen neljännes peliä vaille taputeltu. Tähän mennessä 14 matsiin pisteitä 32, omiin mennyt 24 ja hieman yllättäen maalinteon vaikeudesta huolimatta tehtyjäkin 37 (pari viimematsia tosin kaunistelee aikalailla tehtyjä). Vaikka tälläiseen muutokseen oli lokakuussa vaikea uskoa tältä porukalta, näkisin että muutos on saatu hyvin pitkälle raavittua samasta joukkueesta samalla koutsilla, vaikkakin pari pelaajaa tullut, yksi lähtenyt ja pakkaa hiukan tiivistetty. Niin ja mikä pelipäivinä tärkeintä, nyt peli on myös alkanut näyttämään hokiviihteeltä

Tästä on hyvä jatkaa. Jos meno olisi jatkunut kuten ensimmäisellä neljänneksellä, aikalailla tukkoiselta tie pudotuspeleihin olisi tällä hetkellä näyttänyt. Nyt ollaan yllättäen tilanteessa, missä mitään ei olla hävitty eikä voitettu, taistelu jopa 6 joukkoon tai vähintään kympin sakkiin täysin omissa käsissä.
 

-40

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kalevan Pallo feat. Veljmiehet
Vieraissa JYPiä nenään 0-5. Elämä on mukavaa.
 

Spuddie

Jäsen
Suosikkijoukkue
KalPa, littipeukku IPK:lle, KuPS
Vaikka maalihanat nyt on aukeillutkin jo hiukan niin onhan noissa pienissä pelaajien pistemäärissä se positiivinen puoli, että eivät niin hanakasti ole tuonne itärajan taakse karkaamassa tai suurempaa palkkapussia vaatimassa. Ehheh..
 

Pulle Nah

Jäsen
Suosikkijoukkue
Palevan Kallo
Uskomattoman hienosti kalakukko lentää tällä hetkellä :)
 

Hollanti

Jäsen
Suosikkijoukkue
Varmaan se KalPa
Missä olit, kun Suomi oli alle 100 vuotias ja KalPa oli 9 ottelun voittoputkessa?
 

Noutolokku

Jäsen
Suosikkijoukkue
KalPa, Kanen Pate ja Dominaattori
Voiton myötä KalPa sijalla 5. Kukapa olisi kuukausi sitten uskonut!? En minä ainakaan. Huhuh

Toki JYP voi tulla voitolla ohi (peli vähemmän pelattuna) mut sama se. Pakko ihailla ja nostaa hattua tästä noususta!
 
Suosikkijoukkue
KalPa
Huikeeta on kyllä touhu joukkueella. Kaikilaa itseluottamus ihan katossa ja esim keskialueen trapistä mennään heittämällä koko ajan läpi kiekon kanssa eikä paljon ränniin tarvitse räiskiä. Puolustuksesta puuttuu merkkausvirheet oikeastaan kokonaan ja maalivahdit on iskussa. Ihanaa kyllä.
 

KalPan toveri

Jäsen
Suosikkijoukkue
KalPa
Ajatellaan positiivisesti. Eikö nyt olisi hyvä aika ajaa sisään uusi ykkössentteri jos Sebokki on pikku saikulla? Ei kärsisi joukkueen dynamiikka, koska hankintahan olisi tähän hetkeen perusteltu. Sitten kun Sebokki palaa, olisi tilanne kevättä varten entistä parempi.
 
Suosikkijoukkue
Ilves, Kalpa, Pinkut
Ei oo moni jengi tänä vuonna hakenu stadista pisteitä. Ei se kaunista ollu, mutta ei tarvinnutkaan. Parasta oli se, että hesalaisia ei montaakaan kertaa päästetty hyvälle tekopaikalle. Maalinedusta (4m) pelattiin tarkasti ja tiiviisti. Helppo jatkaa eteenpäin!
 

tulikaste

Jäsen
Suosikkijoukkue
KalPa, Tero Lehterä
Kaksi pistettä huikean maalintekotaitoiselta sarjakärjeltä ja kova määrä itse tehtyjä maaleja, lisäksi jatkoajalla lisäpiste omaan pussiin.
 

Hollanti

Jäsen
Suosikkijoukkue
Varmaan se KalPa
9 pisteen viikko.
 

tulikaste

Jäsen
Suosikkijoukkue
KalPa, Tero Lehterä
KalPa taitaa nousta kuudenneksi nyt kun Lukko sitten jäi korkeintaan kahteen pisteeseen.
 

Hollanti

Jäsen
Suosikkijoukkue
Varmaan se KalPa
Olympiatauolle on hyvä mennä pleijaripassi taskussa.
 

stiffler

Jäsen
Suosikkijoukkue
KalPa
Olympiatauolle on hyvä mennä pleijaripassi taskussa.

Runkosarjan päätyttyä on hyvä sitten mennä pienelle tauolle CHL-passi varmistettuna. No okei. Ehkä vähän kaukaa haettua, mutta kyllähän tässä on ihan täydet mahdollisuudet vielä uusia tuo viimevuotinen runkosarjasijoitus tai minimivaatimuksena saavuttaa pykälää heikompi sija ja painattaa kotiedulla JYPiä, Tapparaa tai HIFK: ta vastaan puolivälierissä. Sen CHL- passin kerkeää vielä hyvin varmistamaan sitten keväämmällä. Mikä on mestaruussaunan tilanne?
 

Big Bear

Jäsen
Sarjataulukkoa kun vilkaisee, niin koko kausi on ollut posia. En olisi kuuna päivänä syyskuussa uskonut KalPan taistelevan suorasta pudotuspelipaikasta. Upeaa.
 

MetalT75

Jäsen
Suosikkijoukkue
KalPa
Ei olisi uskonut ei. Ennen kauden alkua 8. sija oli sellainen realistinen odotus. Nihkeän alkukauden aikana ei enää uskonut siihenkään. Mukavaa oli olla väärässä. Kautta on toki jäljellä, mutta tämä kausi kääntyi joka tapauksessa positiiviseksi.
 

Hollanti

Jäsen
Suosikkijoukkue
Varmaan se KalPa
Rauman Lukko jää runkosarjassa taakse.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös