La 17.2.2018 JYP - Jukurit

  • 2 649
  • 13

HOOLIGAN_

Jäsen
Suosikkijoukkue
Avtomobilist, SUOMI, 1923 (1897)
Tärkeitä pisteitä taas jaossa, ainakin JYPin kannalta. Kakkospaikka sarjataulukossa yhä haarukassa, Jukurit pelaa enään vain kunniastaan.

JYPille ollut vaikeita pelejä nämä, jossa kohdataan ennakkoon selkeästi "heikompia" joikkueita. Toivotaan, että tänään JYP esiintyy edukseen ja pisteet jää LähiTapiola areenalle, pisteitä ei ole varaa hukata jos vielä sarjan toiseksi aiotaan.

JYP jatkaa lähes samoilla kuin eilen Raumalla, ainoat muutokset on seuraavat. Jussi Nättinen palaa kokoonpanoon ja nelosen keskelle, täten Anton Stråka on pois kokoonpanosta ja eilen nollapelin ottanut Eetu Laurikainen tänään penkillä, eli Jussi Olkinuora jälleen maalinsuulla.

JYP tänään:
Tuppurainen - Immonen - Jo.Nättinen
Vainio - Kalteva

Kanninen - Hytönen - Louhivaara
Mäenpää - Kuukka

Turkulainen - Suomela - Puustinen
Ikonen - Newton

Kolehmainen - Ju.Nättinen - Rooba
Yonkman -

Olkinuora (Laurikainen)
 

spaceman

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP, #26, #15, #11, #45
Kiitos ketjun avaamisesta, viimeksi joukkueiden kohdatessa ei sellaista tapahtunut ollenkaan.

Tärkeät pisteet jaossa. Kyllä nyt pitäisi 3 pistettä kairata, ja mieluusti näytöstyyliin. Sitten voi viikon vetää lonkkaa.

Newton taas erityistarkkailuun, samoin kaikki Nättiset. Vainiolla 6 syöttöä reilun viikon sisään, hienoa suorittamista. Suomelalta odotan nousua pörssikärjeksi.

No, pisteet mukaan, se tärkeintä.
 

chubster

Jäsen
Nyt ei pitäisi siitä jäädä kiinni, että tarvii sääästellä. Tänään ei enää yksinkertaisesti voi menettää 3 pistettä häntäpään joukkueille. Runkosarjan 2. sija olisi JYPile äärimmäisen tärkeä saavuttaa kotiedun maksomoimiseksi, joten pisteitä on tultava.

Henkilökohtaisesti on ihan sama päättyykö peli 1-0 voittomaalin syntyessä 2 sekuntia ennen loppua vai 10-0. 3 pistettä on otettava.
 

veskula

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP, Die Nationalmannschaft
Todellakin, kolme pistettä on ainoa tavoite. Suoritustapa vapaavalintainen, mielellään tyylikäs. Anssille myös tsemppiä selostukseen!
 

sampson

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jyp, Leijonat
Suomelan kenttä on ollut yleensä tasaisen tehokas myös näitä "altavastaajia" vastaan. Toivotaan, että joku muukin ketju jypiltä onnistuu tänään.
 
Jypillä on sentään tunnistettavat ketjut. Jukureilla ei ole ollut koko kaudella, paitsi tietty ykkönen melko pitkään, muut vaihtuu koko aja ja pelaa jämäminuuteilla.
 

Haapamies

Jäsen
Suosikkijoukkue
JyP Ja Suolahden Urho
No varsinkin ensimmäisessä erässä Herra Stanley Cup sormus keitti hieman yli.

Mutta vähän pelailua on ollut. Toivottavasti kolme pistettä napsahtaa ja päästään viikon levolle voiton kera.
 

veskula

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP, Die Nationalmannschaft
Kokonaisuutena nihkeää, mutta tuloksellisesti varsin mainiota. Hatunnosto Jukureille taistelusta! Anssi veti tyylilleen uskollisesti.
 
Suomelan Antti on kyllä sympaattinen ja taitava. JYPin ja muiden menestyvien jengien hyvyys johtuu siitä, että on neljä tasaista kenttää ja kaikille annetaan myös peliaikaa. Jukurit vielä opettelee tätä!
 

Hexa

Jäsen
Melko peruskauraa oli JYPin peli tänään. JYP teki ainoastaan ja vain tarvittavan määrän töitä ja rutiinitaso riitti voittoon.
 

k0l1kk0

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
Sieltä tärkeät 3 pojoa. Yogi hyökkäyksen kärkenä viihdyttää ja pelottaa aina yhtä paljon. Jukurit taisteli, mutta materiaalien ero nyt vaan on pikkusen liian kova.

Muuten ihan kiva peli, mutta kyllä vituttaa tollaset amatöörit jäällä, siis tuomarit. Jäi 2+2 viheltämättä, fine, uskon että tuomarit eivät nähneet tuota, mutta sen jälkeen tuo hyvittely... kaikilta Liigassa pelaavilta joukkueilta on jäänyt viheltämättä tuollaisia, mutta ei niitä ny saatana aleta paikkailee. Toinen sitten tuo Suhosen jäähy, mistä JYP teki maalin. Oivoi...

Onnea ja menestystä seuraavalle kaudelle sinne Mikkeliin.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös