Suomi-sarjan pelaajasiirrot ja sopimukset 2017–2018

  • 147 879
  • 318
Suosikkijoukkue
Pyry & Tappara
Pyryn hyökkäys vahvistuu entisestään, kun Tuomas Koskinen liittyy joukkueeseen Pyryn kotisivujen uutisen mukaan. Koskinen on pelannut tällä kaudella Mestistä LeKissä ja Suomi-Sarjaa Kooveen paidassa. Kooveessa hän pelasi kolme ottelua, joissa iski kuusi tehopistettä. Koskisella on kokemusta Mestiksestä LeKin lisäksi myös Kokkolan Hermeksestä.
 

The Rock

Jäsen
FPS karsii hyökkäyskalustoaan, kun Kasper Ruohonen siirtyy HC Gianstiin ja Santtu Ahonen lähti jo aiemmin Loimaan Rocketsiin. Lisäksi forssalaiset ovat lainalleet Joni Leppikosken ja Erik Nilssonin Loimijoen Liekkeihin (FPS kotisivujen uutinen).
 

The Rock

Jäsen
JHT paikkaa facebook-sivujensa uutisen mukaan poissaoloista kärsivää miehistöään viikonlopun mittaisille lainoille saapuvilla Hermeksen sopimushyökkääjillä Henri Limmalla ja Matias Kinnusella.
 
Huntersin valmentaja Tero Määttä jättää Huntersin tämän kauden jälkeen siirtyen uusiin haasteisiin. Seuraavasta pestistä ei ole tietoa, mutta on se mikä tahansa, niin hyvän valmentajan uusi työnantaja saa.
 

The Rock

Jäsen
Haukat näkyy ”tyhjentäneen pajatsoaan” aika lahjakkaasti loppuviikon aikana, sillä puolustajat Lari Arima, Sami Mikkonen ja Riku Arima eivät jatka järvenpääläisten riveissä. Vanhempi Arima siirtyy 2. divisioonassa pelaavaan HC Vantaaseen, kun taas Mikkonen ja nuorempi Arima keskittyvät siviilipuolen toimiinsa.

Lisäksi hyökkääjä Juha Puurula jatkaa loppukauden lainalla 2. divarijengi KelA:ssa ja hyökkääjä Jonne Juntheikin pitää tositoimista sivussa isyysloma (Haukkojen kotisivujen uutinen).

Tähän päälle vielä puolustaja Jimi Toivonen loikkasi naapuriin ja Huntersin sotisopaan (Huntersin kotisivujen uutinen).
 
Suosikkijoukkue
Sydämellä pelaavat
Saa nähdä millaisia siirtoja tapahtuu vielä tämän päivän aikana. Suomi-sarja seuroista ainostaan D-kiekolla loppuu varmuudella kausi viikonloppuna ja S-kiekon jatkoon meno tarvisi jo ihmettä.
 

The Rock

Jäsen
Saa nähdä millaisia siirtoja tapahtuu vielä tämän päivän aikana. Suomi-sarja seuroista ainostaan D-kiekolla loppuu varmuudella kausi viikonloppuna ja S-kiekon jatkoon meno tarvisi jo ihmettä.

D-Kiekon maalivahti Lauri Rämö on siirtynyt loppukaudeksi 2. divisioonassa pelaavaan HC Giantsiin.

S-Kiekon hyökkääjät Ville Saarinen ja Antti Pöllänen ovat siirtyneet niin ikään sarjaporrasta alempana pelaavan Kurikan Ryhdin riveihin.

AIK/Laser HT:ssa muutaman ottelun pelannut Eetu Moksunen vahvistaa loppukauden ajan FPS:n alakertaa.
 

The Rock

Jäsen
Titaanit puolestaan sai loppukauden lainalle KooKoo-pakki Arttu Räisäsen, kun taas Ketterä-lainat Saska Putkonen ja Niko Kosonen palaavat takaisin imatralaisten vahvuuteen (Titaanien kotisivujen uutinen).

JHT pitää facebook-sivujensa uutisen mukaan niin ikään loppukevään ajan riveissään Ketterästä lainalla olevan Ville-Oskari Heikkilän.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös