Tammisen tilanne oulussa?

  • 2 609
  • 26

power play

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät
Tykille!
<BR>
<BR>Kyseessä ei ole selkään puukotus, vaan puhtaasti läheltä seuraamisesta johtuva reaktio....!
<BR>
<BR>Tami on yksin kertaisesti muuttunut asenteeltaan joukkuetta kohtaan pikkuhiljaa koko ajan ja viimeinen muutos oli havaittavissa joulun jälkeen kun tuli selväksi ettei Tamminen jatka Oulussa.
<BR>Kaikki Tamin kirjoittelu touhut ja lehdistön kautta purnaamiset ja varsinkin kaikki pelaajaan suoraan kohdistuneet moitteet jotka Tami hoitaa nykyään lehditön kautta eikä suorissa juttu hetkissä kyseisen pelaajan kanssa kuten yleensä valmentajat tekevät ovat johtaneet pelaajien totaaliseen kyllästymiseen Tammista kohtaan.
<BR>
<BR>Eikä tälle loppukaudelle täydy etsiä sopivaa valmentajaa, koska hän seisoo jo valmiiksi penkin sekä pelaajien takana.
<BR>
<BR>Junnolle viestinä anna Mikun hoitaa hommat loppuun, sillä huonommin ei voi enää juurikaan mennä.
<BR>
<BR>Mutta nyt tulee jo kiire hallille kannustamaan Kärppiä Pelikaanien kaadossa.
<BR>-----------------
<BR>- KÄRPÄT ON RAUTAA -
<BR><BR><font size=-1>[ tätä viestiä on muokannut: cowboy 2001-01-23 16:43 ]</font>
 

arska

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jyp
Kyllä tilanne Oulussa näyttää näin ulkopuolisen silmin aika sekavalta. Eikä asiaa helpota se, että taas tuli tappio kotona. No onhan Pelikaanit tällä hetkellä yksi kuumimpia joukkueita liigassa, mutta silti tuntuu että Tamin potkut eivät ole kaukana. Uutta (ja sopivaa) valmentajaa voi tietysti olla vaikea löytää tässä vaiheeessa, mutta eiköhän Junno jonkin hätäratkaisun keksi. Valmentajanvaihdos ei tietysti välttämättä auta, mutta taitavat Taminkin eväät olla aika lopussa, sillä sen verran huonosti Kärpät on viime aikoina pelannut.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös