NHL Eastside Hockey Manager

  • 564 056
  • 2 476

lake79

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves, Suomi, Pahalampi.
2020 vuosi vaihtumassa alulle ja vihdoin alkaa Las Vegasin ura tuottaa hedelmää. Johdin jonkin aikaa koko NHL:ää, mutta osittaisten pakkotreidien takia tuli aika relusti muokattua rosteria ja täten myös pudottua viidenneksi lännessä. Siltikin 15 voittoa 25 pelistä on varsin ok suoritus.

Rosteri:

Panarin-Duchene-Perron
Gusev-Turris-Guentzel
Sobotka-W.Karlsson-M.Karlsson
Carrier-Haula-Pitlick

Theodore-R.Ellis
Gardiner-C.Miller
McNabb-Schmidt

Saros-Pickard

Suurin osa pelaajista tullut hommattua vapailta markkinoita. Osa toki sitten ihan treideillä. Joukkueen ovat jättäneet mm. herrat Neal, Fleury, Tatar ja Vadin Sipatsov.

Varalla sitten herroja kuten Merrill, O.Dansk, Grabner ja Pakarinen. Parhaina lupauksina Ryan Merckley, Nick Suzuki, Filip Zadina ja muutama parissa viime draftissa napattu kaveri. Vähän turhan hyvää janaria näillä rostereilla tulee ja muutenkin osa pelaajien arvoista on omaan makuun turhankin kovia. Mutta kyllä tätä ilomielin pelaa ns. kesäurana, ennen niitä virallisempia epävirallisia rostereita (TBL Rosters). Nämä rosterit (linkki löytyy aiemmasta viestistäni tästä ketjusta) ovat siis käytössä, kunnes tuo TBL:n beta muuttuu ihan viralliseksi.

Bluelinestä siis löytyy nyt näemmä myös TBL:n betarosterit, mutta viesteistä päätellen vielä kovin keskeneräiset ja tehty helpottamaan ja nopeuttamaan rostereiden valmistumista.
 

Buster

Jäsen
Itse 98-99 rostereilla sain ekan kauden Jetsillä tahkottua. Ekalle kaudelle kaikki mahdolliset jätkät vapaista agenteista ja sitten tankatun kauden jälkeen treidasin valtaosan pois draftvarauksia vastaan. Columbus treidasi niin innolla täytettä rosteriinsa, että niille jäi vain kolme varausta ekalle kesälle.

*-merkityt mukana jo avaskaudella
Cechmanek, Thomas, Podomatsky (paras tulokasveska)*

F. Kaberle, Lydman, Zidlicky, Rafalski, Nummelin, Visnovsky, Karalahti, Streit, Grönman*, Cory Murphy*

J. Blake*, Chimera*, Oliwa*, Shelley*, Halpern*, E. Knutsen, Krog*, Mike York*, Metropolit*, Calder*, Cheechoo*, Sushinky (mvp)*, Caloun

Varauksia tarttui: Henrik Sedin, Andrew Ference, Johan Franzen, Ryan Malone, Chris Kunitz, Mark Streit, Toni Lydman, Samuel Påhlsson, Andrew Hutchinson, Ruslan Fedotenko, Matt Hendricks, Sergei Mozyakin, Vernon Fiddler, Tommi Santala, Antti Miettinen ja Radim Vrbata

Kovassa yrityksessä Daniel Sedin hankkiminen Columbuksesta. Patrik Stefan kun lähti ykkösenä Wildiin, niin koitin jo tuolloin kakkosvarauksen treidata, mutta en saanut oikein mitenkään. Ei ole oikein mitään Columbuksen haluamaa, mutta luulen jos saan Pavel Buren naarattua vapaista, niin ehkäpä saisin sen varaan rakennettua houkuttelevan tarjouksen.

Suomelle sain luotsattua maailmanmestaruudet junnuissa ja aikuisissa. Koko U-20 kausi aika mollivoittoinen kunnes itse kisoissa kaikki loksahti ja Hagman - Viuhkola - Somervuori vitjan varassa selvittiin kultaan saakka. Ilmeisesti U-20 joukkueet ei valitse A-maajoukkueringissä olevia pelaajia turnaukseen, joten esim. Ruotsilta puuttuivat toinen Sedin ja Zetterberg. Kanadalla Luongo kutsuttiin onneksi ennen kisoja NHL:ään ja esimerkiksi 5-6 myöhemmin kesällä varattu Dany Heatley oli mukamas liian huono joukkueeseen. Kiva kun antavat tasoitusta. Huumoria tuli kisojen jälkeisessä Ruotsin turnauksessa kun päätin senkin laiskasti vetää kultaporukalla. Hävisin kaikki pelit aika selvästi 4-10 maalierolla. Tuossa turneessa Ruotsilla oli 2x Sedinia ja Zeta.

Aikuisissa kävi sen verta hyvä tuuri, että Jere Lehtistä ja kieltäytynyttä Lummetta lukuunottamatta kaikki NHL-pelaajat ja AHL:stä Laaksonen mukana. En tiedä miten Kanada oli niin vaisu, että tiputtivat itsensä jo neljännesvälierissä ja Suomikin ne kaatoi 4-3 rankkareilla jatkolohkossa. Tosin hukkasin siinä pelissä vajaassa 1,5 minuutissa 3-0 johdon. Finaalissa Sulander jätti Tsekin nollille ja 2-0 päättyi. 100% alivoima Suomella (ja Kanadalla) turnauksessa.
 
Viimeksi muokattu:

Fedo

Jäsen
Suosikkijoukkue
Oulun Kärpät, Arizona Coyotes
Tässä linkkiä. Toivottavasti kaikki pelittää.

http://www.mediafire.com/file/m3m7vt3mfirgwu2/TBL_Rosters_v9.2(avoin_Liiga).zip

Vielä on melko vähän testailtu. Lähinnä läpisimuloitu kokonaisia kausia. Vasta aloittelen omaa kauttani Tutolla. Jos tulee jotain erikoista tai bugia vastaan niin voi ilmoittaa.

Ensimmäinen kausi Jukureiden peräsimessä takana ja jumboksi jäätiin. Runkosarjan jälkeen ei tullut minkäänlaisia karsintapelejä tai suoraa putoamista, vaan liigassa näemmä jatketaan tulevallakin kaudella. Odotin liigakarsintaa tai suoraan putoamista, mutta näin ei käynyt.
 
Viimeksi muokattu:

Flyingbird

Jäsen
Suosikkijoukkue
TUTO Hockey, Mestis, SJS
Ensimmäinen kausi Jukureiden peräsimessä takana ja jumboksi jäätiin. Runkosarjan jälkeen ei tullut minkäänlaisia karsintapelejä tai suoraa putoamista, vaan liigassa näemmä jatketaan tulevallakin kaudella. Odotin liigakarsintaa tai suoraan putoamista, mutta näin ei käynyt.

Mistäköhän mahtaa johtua? Varmasti aloitit oikealla databasella? Muilla on kuitenkin ilmeisen hyvin toiminut.
 

Fedo

Jäsen
Suosikkijoukkue
Oulun Kärpät, Arizona Coyotes
Mistäköhän mahtaa johtua? Varmasti aloitit oikealla databasella? Muilla on kuitenkin ilmeisen hyvin toiminut.

Tein uuden saven ja simuloin nopeasti seuraavaan kauteen. Ei taaskaan tapahtunut sarjamuutoksia.
Mistäköhän mahtaa johtua? Varmasti aloitit oikealla databasella? Muilla on kuitenkin ilmeisen hyvin toiminut.

Tein taas uuden saven ja simuloin nopeasti seuraavaan kauteen, eikä sarjamuutoksia. En ymmärrä mitä teen väärin.

Import database TBL rosters v9.2(avoin liiga) (2016 start, 2016 ruleset).

ja uutta savea tehdessä valitsen databaseksi TBL rosters v9.2 (avoin liiga) (2016).
 

Pipolätkä

Jäsen
Suosikkijoukkue
KalPa, Dallas
Itekki tuon hommasin joku pari kuukautta sitten ja tuollaisena kevyenä ajanvietteenä aivan loistava. Pitkään pelasinkin vanhaa (04) manageria, mutta Steamin kautta sain sitten tämän uusimman. KalPalla mennään, mestaruuksia satelee ja omana taktiikkana aina ollut nuoriin panostaminen kantaa hedelmää, kun melkein koko joukkue on "omia" kasvatteja( muista joukkueista rahalla ostettuja tottakai). Samalla tuo tarkoittaa kivoja NHL korvauksia joka kesä -> MAssia riittää kun joukkuekkin on vielä halpa.
Muutama huomio:
- Muutamat joukkueet: Lukko, SaiPa, Blues tuntuvat olevan paskoja vuodesta toiseen. Ihan sama mikä manageri on takana niin aina esim. Lukko löytyy sarjataulukon hänniltä.
- 3-4 ketjujen pelaajien on kyllä todella vaikea saada hyviä arvosanoja, kun pisteitä ei niin kerry. Vähän tyhmää kun joku 4. ketjun sentteri ei saa pisteitä, mutta on tärkeä av. pelaaja niin arvosana on silti 6.
- Kun liiga joukkue palkkaa jonkun kanukki GM niin vuoden päästä koko jengi on täynnä Pohjois-Amerikkalaisia. Esim. Garth Snow rakensi Pelicansin joukkueen niin, että tuolla oli ehkä 3. suomalaista. :D
- Joka vuosi ilmestyvät "parhaat pelaajat" -lista on hämmentävä. Itselläni oli parempia pelaajia kuin esim. joku listan 3. oleva NHL ja AHL rajamailla seilannut +30 v. kanukki. Silti omat pelaajani eivät pääse edes listoille. Riippumatta yhtään edellisvuosien tehoista.
- Myöskin hämmentävää miten NHL:ssä pääasiassa tehoja 3+5 tehnyt puolustavan roolin hyökkääjä pommittaa liigassa yhtäkkiä 20+20 tehot.
- Onkohan tuolla päävalmentajalla mitään merkitystä mihinkään?
Ja sitten tärkeimmät:
- Nuorten pelaajien hankkiminen on välillä tuskatuttavan vaikeaa. Monesti nuo eivät halua edes siirtyä jengiin vaan jäävät mielummin pelaamaan jonnekkin Eno Jetsiin sen sijaan, koska "siirryin vasta tänne." Ankeaa odotella kuukausia, että haluaisivat siirtyä.
- Scoutit tekevät jotenkin paskaa työtä kun eivät nuo edes löydä kaikkia parhaita pelaajia. Vaikka noita sen 5 laittaisi etsimään kerralla. Monta kertaa on tullut vastaan, jostain SaPkosta hankkimisen arvoinen pelaaja.
 
Viimeksi muokattu:

Tiiviste

Jäsen
Suosikkijoukkue
Coyotes, Isles, Flyers, Ässät
Kun liiga joukkue palkkaa jonkun kanukki GM niin vuoden päästä koko jengi on täynnä Pohjois-Amerikkalaisia. Esim. Garth Snow rakensi Pelicansin joukkueen niin, että tuolla oli ehkä 3. suomalaista. :D
Tämä on kyllä sellainen ongelma mikä vie itsellä ainakin realismin tunnetta, jonka kautta Liigan peluu tuntuu usein kovin nihkeältä. Pystyiskö editorin avulla esimerkiksi muuttamaan Liigan ulkomaalaiskiintiötä?
 

Pipolätkä

Jäsen
Suosikkijoukkue
KalPa, Dallas
Tämä on kyllä sellainen ongelma mikä vie itsellä ainakin realismin tunnetta, jonka kautta Liigan peluu tuntuu usein kovin nihkeältä. Pystyiskö editorin avulla esimerkiksi muuttamaan Liigan ulkomaalaiskiintiötä?
Varmaan pystyisi, mutta itse en ainakaan halua rajoittaa kun hommaan paljon junioreita etenkin Ruotsista ja Tsekkoslovakia akselilta.
 

Tiiviste

Jäsen
Suosikkijoukkue
Coyotes, Isles, Flyers, Ässät
Tässä kun on tullut taas syksymmällä pelailtua änärihuumassa niin kaipa voisi jotain kirjoitella.

Aloitin tuossa uutta uraa 2016-2017 rostereilla, kun samalla odottelen kuumeisesti uutta rosteripäivitystä. Tykkään aina ottaa projektiksi eri NHL-joukkueita, ja tällä kertaa tuli otettua New Jersey Devils, kun sillä en ole koskaan tainnut pelata ennestään. On muuten samalla ihan mukava tapa oppia joukkueen pelaajia ja prospekteja kun kokeilee joukkueita, jotka eivät sinänsä ole niin tuttuja.

Ja mukavaa on ollut taas klikkailla aina välillä. 2017 draftista ei tällä kertaa ykkösvarausta tullut lotossa. Sen sijaan varattiin sijalta 6. Gabe Vilardi, joka on rankattu usein melko korkealle tässä rosteripäivityksessä. Hishier lähti toki ensimmäisenä Arizonaan ja Patrick toisena Montrealiin.
Vuonna 2020 keväällä tuli nostettua vihdoin Stanley cup, joka oli sinällään kaunis hetki, kun heti sen jälkeen kesällä Andy Greene päätti lopettaa uransa. Laitetaanpa vaikka tuo Cupin voittanut rosteri tähän alle:

Taylor Hall - Pavel Zacha - Jesse Puljujärvi
Paul Bittner - Adam Henrique - Kyle Palmieri
Emerson Etem - Gabe Vilardi - Tyler Pitlick
Tom Kühnhackl - Eric Staal - Beau Bennett
Radek Faksa, Nick Lappin

Mojmír Cermák - Brent Burns
Andy Greene - Damon Severson
Nick Holden - Nikita Zaitsev
Aku Ojanen

Cory Schneider/MacKenzie Blackwood

Puljujärvi tuli hankittua vaihdossa, koska typerän tekoälyn ansiosta Edmonton laittoi kaverin tyrkylle 17/18-kaudella. Bittnerin treidin kautta RFAna kesällä 2019. Eric Staal taisi muuten myös pelata viimeisen kautensa. Jakoi nelossentterin paikan Faksan kanssa aikalailla 50/50. Brent Burns tuli UFA-markkinoiden kautta jo toisella kaudella. Cermák ja Ojanen omia varauksia vuodelta 2018.

Eipä siinä. Tulispa uudet rosterit jo. Pääsee taas leikkimään projekteille. Ja tiedänhän minä että beta-rosterit on käytettävissä, mutta muutaman testailun jälkeen en oikein kokenut niitä niin miellyttäviksi. Odotan mielummin että hiotaan valmiiksi.

Ja niin. Sehän olisi kohta 900 tuntia täynnä. Tulee usein klikkailtua vaikkapa musiikkia tai podcasteja kuunnellessa.
 

Tussukka

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo
Sain aloitettua vihdoin kunnon intohimolla uuden pelin ja tällä hetkellä mennään Kookoolla ekaa kautta. Tällä hetkellä tappioputkessa mutta ollaan saatu hyvin voittojakin raavittua.

Ketjut:
Toni Kähkönen-Michael Keränen-Vili Sopanen
Eetu Elo-Siim Liivik-Patrick Björkstrand
Anrei Hakulinen-Miikka Pitkänen-Jonne Jantunen
Jan-Mikael Juutilainen-Niklas Appelgren-Matti Lamberg
Jaakko Lantta-Pietari Koskelainen-Sami Tamminen

Jake Newton-Emil Kristensen
Robin Jacobsson-Vitali Lyutkevitch
Jyri Niemi-Arttu Pelli
Henrik Forsberg
Niki Blomberg

Maalissa: Perhonen-Järvenpää ja Julius Pohjanoksa

Lisäksi mestiksessä lainalla Mikko Virtanen ja Veeti Vainio sekä suomi-sarjassa titaaneissa Ville Vainikainen.

Vielä sen verran että Kähkönen-Keränen-Sopanen paukuttaa kaikki yli pinna per peli tahtia. Keräsellä taitaa olla 24 pinnaa 17 peliin.
 
Viimeksi muokattu:

Parker27

Jäsen
Suosikkijoukkue
-
@Riz Onko suunnittelilla uutta versiota EHM pelistä. Nykyinen EHM rullaa kyllä edelleen hyvin ja pelitunteja kertyy kivasti aina kun kiireiltä pelaamaan pääsee.
 
Suosikkijoukkue
James Harden, Tyson Fury, Tyler Bertuzzi
Ai että olis kiva, jos joku jaksaisi vääntää tähän uudet kokoonpanot, joka kattaisi sekä Liigan että Mestiksen! Hauska peli edelleen kaikin puolin.

Itse olen Ketterällä pelannut, ja noissa edellisissä kokoonpanoissa Ketterä on vielä Suomi-sarjassa. Olis kiva saada uusi päivitys kokoonpanoihin, mutta ymmärrän, että vaatii runsaasti aikaa ja työtä.
 

Huerzo

Jäsen
Suosikkijoukkue
Donnerwetter S.p.A.
@Riz oli päivitellyt viralliselle EHM-palstalle tietoja pitkään odotetusta 1.5-päivityksestä. Ei ehdi tämän vuoden puolella jakeluun, mutta ilmeisesti parin seuraavan kuukauden kuluessa kuitenkin. Mahtavata.

Ping @Parker27.
 

JiiMani

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, Forsberg, ManU, SoJy
Onkohan tuon päivityksen suhteen mitään uutta tietoa? Kyllä sitä tässä kovasti venaillaan, että pääsee uuden uran alottamaan.
 

Huerzo

Jäsen
Suosikkijoukkue
Donnerwetter S.p.A.
Onkohan tuon päivityksen suhteen mitään uutta tietoa? Kyllä sitä tässä kovasti venaillaan, että pääsee uuden uran alottamaan.
Risto Remeksen Twitter-tilin perusteella päivityksen saapuminen venyy pidemmälle:
The 1.5 update is still in development, although at this very moment it's on hold due to family commitments.
 

lake79

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves, Suomi, Pahalampi.
Kävin kyselemässä innostuneena päivityksestä Remekseltä ja 2.5 vko isyysvapaiden jälkeen alkaa työstää patchia. Samalla kävin katsomassa EHM Bluelinen sivuja pitkästä aikaa ja huomasin, ettei tuolla näemmä enää päivitetä rostereita.

Onko siis missään enää rostereita uusimpina peliin?
 

Filari

Jäsen
Kävin kyselemässä innostuneena päivityksestä Remekseltä ja 2.5 vko isyysvapaiden jälkeen alkaa työstää patchia. Samalla kävin katsomassa EHM Bluelinen sivuja pitkästä aikaa ja huomasin, ettei tuolla näemmä enää päivitetä rostereita.

Onko siis missään enää rostereita uusimpina peliin?


Tätä onkin odototeltu! Makoisa uutinen.

Mä oon käyttäny steamin kautta subscripattua ExG_Roster tai vastaava. En nyt pääse koneen ääreen tarkistamaan, on kuitenkin suosituin rosterupdateista. NHL toiminut sillä hyvin, mutta esim KHL:n palkkarakenne laukeaa täysin käsiin. (Ainakin kun viimeksi pelailin)
 

lake79

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves, Suomi, Pahalampi.
Mä oon käyttäny steamin kautta subscripattua ExG_Roster tai vastaava. En nyt pääse koneen ääreen tarkistamaan, on kuitenkin suosituin rosterupdateista. NHL toiminut sillä hyvin, mutta esim KHL:n palkkarakenne laukeaa täysin käsiin. (Ainakin kun viimeksi pelailin)
Tuon latasin ja lyhyesti vilkaisin. Mitäs tuo "laukeaa täysin käsiin" tarkoittaa sitten käytännössä?

Tarkennetaan nyt sen verran Remeksen sanoja, että siis 2.5vko päästä palaa työmaalle ja toivottavasti saa myös EHM:n työn alle.
 
Viimeksi muokattu:

Filari

Jäsen
Tuon latasin ja lyhyesti vilkaisin. Mitäs tuo "laukeaa täysin käsiin" tarkoittaa sitten käytännössä?

Tarkennetaan nyt sen verran Remeksen sanoja, että siis 2.5vko päästä palaa työmaalle ja toivottavasti saa myös EHM:n työn alle.

Siellä esim. Jokereissakin jotkut Liigan 4ketjulaiset saavat +5milj soppareita, sitten tulee uutisia kuinka jengillä on taloudellisia vaikeuksia. Jokaisessa jengissä muutama tällainen ihme supersopimuksen omaava.
 

lake79

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves, Suomi, Pahalampi.
Siellä esim. Jokereissakin jotkut Liigan 4ketjulaiset saavat +5milj soppareita, sitten tulee uutisia kuinka jengillä on taloudellisia vaikeuksia. Jokaisessa jengissä muutama tällainen ihme supersopimuksen omaava.
@Riz
 

IcePhoenix

Jäsen
Suosikkijoukkue
Habs, Kärpät, Kiekko-Espoo
Kannattaa käydä tsekkailemassa HFBoardsin General Fantasy Talkin EHM-alaosiota. Siellä on pari äijää, jotka ovat erilaisia ajantasalla olevia rostereita päivitelleet.
 

Kartsa

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Tulipa taas pitkästä aikaa into pelata tätä.

En oikeen tienny millä jengillä alkaa pelailemaan, niin tuli sitten ajankuluksi siirrettyä Jokerit takaisin liigaan, liigan joukkuemäärä siis nyt 16. Ja avattua liiga, eli 2 huonointa joukkuetta joutuu karsintaliigaan. Nyt sitten testaamaan sainko kaiken kondikseen ja kestääkö peli kokonaisen kauden ilman bugeja :D
 
Viimeksi muokattu:

Fedo

Jäsen
Suosikkijoukkue
Oulun Kärpät, Arizona Coyotes
Tulipa taas pitkästä aikaa into pelata tätä.

En oikeen tienny millä jengillä alkaa pelailemaan, niin tuli sitten ajankuluksi siirrettyä Jokerit takaisin liigaan, liigan joukkuemäärä siis nyt 16. Ja avattua liiga, eli 2 huonointa joukkuetta joutuu karsintaliigaan. Nyt sitten testaamaan sainko kaiken kondikseen ja kestääkö peli kokonaisen kauden ilman bugeja :D

Mites on joko olet päässyt kokeilemaan toimiiko karsinnat? Joskus kokeilin täältä saatujen ohjeiden mukaan laittaa karsinnat peliin mukaan, mutta ainakaan silloin se ei onnistunut.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös