Ti 6.2.2018 Växjö - JYP (CHL-finaali)

  • 7 344
  • 39

k0l1kk0

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
Itellä ihan järkyttävää kuraa tuol CHLn youtubes. Ei auta mikää.
 

Joe Plop

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
Taitaa mennä loppupeli radiosta kuunteluksi...
 

Flou

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ravens
Olipahan myllytystä tuo toinen erä. Pari tyhmää jäähyä Vehjöölle ja Nättinen iskee. Sen jälkeen hetkellisesti JYPille ote, josta olisi ollut hyvä naulata 0-2:een.
 

k0l1kk0

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP

k0l1kk0

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
Nyt on ihan kohtalainen kuvanlaatu, mutta voin taata että kun 3. erä alkaa niin muuttuu takas suttuseks.
 

Flou

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ravens
Puustinen ja Turkulainen perkele. Pari maukasta paikkaa olisi ollut tehdä tuo 0-2 maali
 

Bobi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Oulun Kärpät, Kiekko-Ketut, Edmonton Oilers
Onnittelut Nykäskylään, hieno peli ja hieno voitto !
 

JypFabu

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jyp
Voi helvata! mä oon järkyttyny. Ensinnä kikkailin ensi kertaa ton oopperan vpn kikkareen kanssa ja mitä? Kuvan laatu noin tuhat kertainen verrattuna ruutuun. Kuvakulmia katosta tuomarikypärään ja aitiot mikitettynä. Joku halveeraa tätä tuotetta ja pelkkä tekniikka valovuoden liiga jumppaamista edellä. Tuomarit ihan timanttia ja myös mikitettyjä, ei vaan liigassa.

Ja itse peli! kaksi aivan huippujoukkuetta, vauhtia taktista osaamista ja molempien asenne tapissa. JYP vei. Olkinuora kaksi Kalpaa peräkkäin ja kaksi nollapeliä. Simmottis sano veskari! Toki ei se Växsjö ihan Kalpalta vaikuttanu, paljon oli suoraviivaisempi, mutta yhtä aseeton JYPpiä vastaan.

Vaikea on purkaa tuntemuksia moisen matsin jälkeen, mutta eräs asia: Olkoon vittu perusteet nuorten valkulla ihan mitkä tahansa, mutta Turkulaisen syrjäyttäminen oli oikeusmurha. Kirjoitin ennen nuorten kekkereitä , että suomessa pelaavista päätellen on käsittämätöntä syrjäyttää Turkulainen, en osannut sanoa rapakontakaisista mitään , kun niiden touhua en ollut nähnyt, Nyt osaan: yksikään edes niistä ei ole Turkulaisen tasolla, puhumattakaan näistä euroopan pelaajista. Kehtaanpa jopa veikata, että herran pudottaminen maksoi Suomelta tulosta. Tuolla vetää aivan kurkona miesten euroopan mestaruusfinaalissa ja tekee paikkaa peliälyllään ketjulleen solkenaan. Muuta ei voi todeta, kuin Turkulainen on puhdasta lätkäkarkkia!

Mutta JYP on mestari! Koko joukkue.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös