La 3.2.2018 TPS - Kärpät

  • 3 448
  • 15

Mr.Fox

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS respektit: HIFK ja Ässät
Kärkiottelu kiinnostaa ihmisiä - tai ainakin Jatkoajan kirjoittajia - kuin kasa paskaa! Puolitoista tuntia ottelun alkuun eikä edes Otteluketjua ole saatu auki.

TPS tänään:
#37 Patrik Virta - #10 Eric Perrin - #71 Tomi Kallio
#52 Petrus Palmu - #81 Ilari Filppula - #51 Markus Nurmi
#25 Teemu Väyrynen - #56 Hannu Kuru - #41 Oskari Siiki
#43 Otto Nieminen - #29 Jonne Virtanen - #48 Lauri Pajuniemi

# 7 Henrik Tallinder - #36 Elmeri Eronen
# 2 Mark Fraser - #49 Ilkka Heikkinen
#20 Jani Forsström - #26 Lucas Ekeståhl-Jonsson
# 4 Olli Juolevi

#34 Oskari Setänen
(#32 Rasmus Tirronen)

Loukkaantuneet: #44 Elias Karvonen (12.12.2017 - ylävartalovamma, olkapääleikkaus, "loppukausi"), #67 Jasper Lindsten (19.01.2018 - ylävartalovamma ("toipilasaikaan ei tässä vaiheessa oteta kantaa"), #77 Timi Lahtinen (05.10.2017 - TuTo: päivitys loukkaantumistilanteeseen, "arvio: neljä kuukautta"), #84 Ilkka Pikkarainen (mysteeriloukkaantuminen, 01.02.2018 matsissa oli vain "poissa kokoonpanosta")
Rotaatio: #31 Waltteri Ignatjew (A-juniori), #40 Martin Berger, #54 Kaapo Kakko (A-juniori), #58 Joonas Savolainen (A-juniori), #65 Topi Taavitsainen (mukana rotaatiossa vai edelleen Kupittaalla?)
Lainat: #31 Karolus Kaarlehto (01.02.2018 - TuTo, 15.02.2018 saakka), #45 Olli Kaskinen (17.01.2018 - TuTo, "alustavasti kuukausi", 15.02.2018 saakka), #65 Topi Taavitsainen (kävi hakemassa pelituntumaa TuTo:n riveistä yhden ottelun ajan 01.02.-02.02.2018)
 

charger

Jäsen
Suosikkijoukkue
Se Puree! , Україна
Kärpillä vähän yskinyt viime aikoina otteluiden alussa, mutta loppua kohti parantunut. Se on ainakin varmaa, että tänään ei ole varaa antaa kolmea eteen!
 

liuzka

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, ManUtd
Kärpillä vähän yskinyt viime aikoina otteluiden alussa, mutta loppua kohti parantunut. Se on ainakin varmaa, että tänään ei ole varaa antaa kolmea eteen!
Tps viime pelit nähneenä 3 eteen on oikein hyväjos halutaan tiukka matsi. Vitsit sikseen ja asiaan. Tänään saadaan TPS fanien kuumaan kysymykseen vastaus. Eli nähdään onko joukkueen peli sekaisin vai eikö kaikki vastustajat jaksa sytyttää.
 

Suonikohju

Jäsen
Suosikkijoukkue
The Reds, Oulun Kärpät
Josko teemaan tänään kuuluis, että kun kiekko putoaa jäähän niin ollaan valmiina kaikkeen. Ei muuta ku lets go.
 

Vanha Len

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, Boners
Toivottavasti tepsi sai henkistä voimaa pelsu matsin voitosta ja Virtahan palasi jälleen maalin makuun. Uskon, että nuoriso vetää tänään veren maku suussa. Pappojen hermot ovat olleet hieman kireällä viime aikoina. Taas ne turhat jäähyt pois ja tarkempaa oman pään pelaamista kuin viimeksi. Kahteen pojoon olen tyytyväinen ja yksikin maistuu. Tää kertoisi tasaisesta matsista.
 

markusst

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS | Miami Dolphins
Piru vie kun oli hieno matsi, vähän sellasta pleijarifiilinkiä! Varsinaisen loppua kohti meinasi TPS jäädä mankeliin, mutta isot kaksi pistettä jäi Turkuun. Sitten laivalle hyvillä mielin.
 

charger

Jäsen
Suosikkijoukkue
Se Puree! , Україна
Olipa hieno ja vauhdikas kiekkopeli! Todellista laatukiekkoa! Olisi mielellään katsellut vielä yhden erän lisää, kuten Ruudun selostamostakin todettiin. Ehkäpä keväällä sitten lisää.. Onnea Turkuun pisteistä!
 

juaakko

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Kyllä tässä jää aika selvästi jalkoihin tussuttelut noita ynnämuita-joukkueita vastaan. Oli viihdyttävä matsi, tässähän jopa vähän jännitti ja puna nousi poskille. Kiitokset kärpille, kyllä tämä liiga olisi tylsää ilman tuollaisia vastuksia.

TPS pelasi fiksusti ja hyvin puolsutussuuntaan. Kukaan ei lintsannut vastuistaan ja silloin on myös veskarin helpompi onnistua. Kyllä tekee meisseliä tuon tammikuun jälkeen.
 

khufu

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, Peliitat
Hyvää kiekkoa puolin ja toisin. Tapahtumiakin oli ihan riittävästi, vaikka maalivahtien hyvän esityksen tuloksena maaleilla ei juhlittu. Näin palloseuran kannattaja lämmitti etenkin se, että pitkästä aikaa oltiin täydet 60min (+jatkoaika) valmiita pelaamaan ja taistelemaan. Kolmannessa oltiin hiukan purjeessa ja hölmöiltiin kiekolla, mutta tammikuusta poiketen puolustuspeli oli kuitenkin suhteellisen tiivistä.

Kärpiltä taas vahva 3. erä ja muutenkin viihdyttävä ja tasapainoinen esitys. Ulosajo varmasti vaikutti jonkun verran viisikkopelaamiseen.

Hyvää playoff-henkistä kiekkoa, eikä olisi monesta tammikuun pelistä poiketen juuri harmittanut vaikka TPS olisi hävinnyt. Esitys ei ollut täydellinen, mutta sydän oli ainakin tänään mukana.
 

Ränse

Jäsen
Nää on just niitä iltoja jolloin tappio ei edes vituta, niin laadukasta ja hyvää lätkää nähtiin. Mitä parhainta mainosta Liigalle nämä pelit, runsaslukuinen, turkulainen yleisökin varmasti nautti näkemästään.
 

Tikiti

Jäsen
Suosikkijoukkue
Oulun Kärpät, Professori Aho, Dortmund ja Arsenal
Kiitokset vielä molempien jengien fanikatsomoille. Hyvä mökä päällä alusta loppuun. Kyllä kannatti lähteä Helsingistä asti katsomaan peliä vaikka turpaan tulikin. Todella hieno peli ja toivottavasti keväällä kohdataan pleijareissa.
 

MAKE #89

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Nämä ovat niitä pelejä joiden takia kiinnostus pysyy yllä runkosarjan aikana. Ero on kuin yöllä ja päivällä tällaisen pelin ja jonkun tiistaihöntsän välillä.

Kärpät on kyllä pirun kova joukkue. Pelillisesti oli tänään mielestäni hiukan kotijoukkuetta edellä, mutta hyvin Tepsikin roikkui mukana. Tuntui että joka kenttä sai vuorollaan hyviä paikkoja aikaiseksi. Juonikkaita kuvioita ja hyvää jalkahaastoa leveällä rintamalla. Itseluottamus kyllä näkyi kärppäporukassa. Vaikeaa tulee olemaan voittaa playoff-sarjaa tuota jengiä vastaan.
 

Salming

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät, Vegas Golden Knights
Hallilta kotiuduttu. Tutusti paikka sijaitsi E5:n piippyhyllyllä. Yleisöä oli mukavat 7800 silmäparia. Hatunnosto tosiaan molempien joukkueiden faniryhmittymille. Päätöserästä pitää toki nostaa esiin erityisesti vieraskannattajien chantti, jossa yläkatsomossa olleet kannattajat huusivat "KELTAMUSTA" ja alakatsomossa olleet vastasivat siihen ""Oulun Kärpät!". Komeata kuunneltavaa.

Peli oli kolmijakoinen. Avauserässä niskan päällä oli TPS vieden laukaukset kohti maalia 14-5. Toinen erä oli tasaisin ja kudit tasattiin 9-9. Päätöserä puolestaan oli käytännössä yhtä päätä, kun Kärpät laukoi 15 kertaa kohti Setästä ja TPS vain kolmesti kohti Vehviläistä. Mutta takaisin avauserään. Se oli kotijoukkueen, vaikka Kärpät saikin kolmen minuutin jälkeen ylivoiman, kun Tallinder kaatoi Junttilan maalin läheisyydessä. Kärppien YV-viisikot olivat Koivisto-Ruohomaa-Junttila-Bertrand-Kukkonen ja Heshka-Mäenalanen-Leskinen-Lasu-Kupari. Parhaat paikat tulivat oikeaan siipeen Mäenalaselle, mutta Setänen tuli hyvin vastaan ja liimasi rannelaukaukset syliinsä. Sen jälkeen ote siirtyi isännille ja Vehviläinen alkoi saamaan kuteja. Osan hän pomputti, mutta selvitti lopulta tilanteet. Virralla oli avauskympillä ehkä paras paikka, kun hän pääsi oikeasta laidasta riiston jälkeen kaventamaan keskelle ja ampumaan kohti kilpiyläkulmaa, mutta Vehviläinen otti tärkeän pelastuksen. Myös minun alle 5,5 maalia -vetoni kannalta. Tuo tilanne lähti Kuparin menetyksistä omissa, josta TPS käänsi nopeasti Perrinin syöttäessä laitaan Virralle.

Erän puolivälissä Karvinen takakarvasi löysästi ja koukki itsensä boksiin, kun hän pysäytti Filppulan keskialueella. Isäntien YV-viisikot olivat samat kuin Pelicansia vastaan eli Heikkinen-Filppula-Ekeståhl-Jonsson-Pajuniemi-Palmu ja Tallinder-Kallio-Perrin-Siiki-Virta. Tepsin ylivoima oli oikeastaan melko samanlainen kuin Kärppien, huippupaikat puuttuivat, kun myös Kärppien alivoima peitti laukaisupaikat suhteellisen hyvin. Lisäksi Kärpät pääsi alivoimalla läpiajoon, kun Säiliö vapautti Humalojan puolustajien välistä, mutta Humalojan veivit eivät purreet Setäseen, joka pysyi vakaana eikä lähtenyt höntyilemään. Peli oli alusta asti vauhdikasta ja viihdyttävää seurattavaa. TPS pääsi avauserässä hyvin kiekon kanssa syvään ja Kärppien kääntöpeli ei toiminut optimaalisella tavalla. Ajassa 15:54 sitten Ruohomaa tuuppasi Tepsin aition edessä Heikkisen selästä laitaan poikittaisella ja lensi siitä suihkuun. Ei tuota tuomiota nyt kovin vääränä voi mielestäni pitää, vaikka joku tuomari olisi voinut antaa vain kakkosen. Alivoimalla Junnila otti Ruohomaan paikan Junttilan vierestä ja pelasi loistavasti siinä. Se sai aikaan positiivisen vyöryn ja Kärppien alivoima purki kerta toisensa jälkeen kiekon ilman että TPS pääsi edes kontrolloidusti alueelle. Lisäksi kertaalleen syvässä Ikonen piti hyvin kiekkoa ja lätytti sitten oikeaan laitaan toiseen aaltoon Karviselle, joka pääsi laukomaan oikealta b-pisteeltä. Lopulta tauolle mentiin 0-0 lukemissa, joka oli hyvä suoritus vierailta. Vehviläinen piti Kärppiä pystyssä, vaikka pomputteli.

Toisen erän alun ylivoiman rippeillä Kallio toimitti vasemmalta maalille, Siiki osui kiekkoon maalin edessä ja se pomppi takatolpalle, mutta Perrin ei saanut ilmasta kiekkoa sisään, joten Kärpät selvitti Ruohomaan vitosen. Ruohomaan tilalle ei ykkösketjuun ei varsinaisesti noussut ketään, vaan Lasu, Kupari, Ikonen ja Humaloja tuurasivat siinä vuorollaan ja siten myös muut ketjut elivät eli toisesta erästä alkaen ei ollut enää mitään kiinteitä koostumuksia muuta kuin laituriparit kärkikentissä. Ja Ikonen tosiaan siirtyi laidasta keskelle joihinkin vaihtoihin. Toinen erä oli tosiaan tasaisin. Kärpillä oli toki keskivaiheilla useamman minuutin pätkä, jonka aikana Vehviläiselle ei kuteja sadellut. Toki hän jälleen pompotteli pian jäähyn päättymisen jälkeen eikä saanut kiekkoa kunnolla haltuun kun Kallio toimitti sen laidasta maalille, jolloin Junttila meinasi tökätä sen omiin tullessaan maalia kohti. Vahvasta jaksosta palkintona Kärpät menikin johtoon ajassa 32:48, kun Koivisto voitti kamppailun Tepsin maalin kulmalla, Junnila poimi irtokiekon ja kiersi maalin sekä passasi takaviistoon Heshkalle, joka sijoitti ranteella takakulmaan läheltä maalia Setäsestä katsottuna oikealta. Heikkinen ei kyennyt katkomaan Junnilan passia Heshkalle, joka kostautui. Kyseessä oli kanadalaisen kauden kymmenes maali jo. Kalliolle myös pyyhkeitä hävitystä kamppailusta Koivistolle. Kotijoukkue tuli tasoihin kuitenkin kolme minuuttia myöhemmin, kun Nieminen antoi kiekon keskialueella vauhtiin Pajuniemelle, joka ajoi oikeasta laidasta alueelle, voitti päätykamppailun Ronkaista vastaan, pysyi edelleen kiekossa, kiersi maalin ja leikkasi sitten slottiin Mäenalasen ja Niemelän välistä sekä vielä sen jälkeen viimeisteli soolonsa kääntörannarilla alakulmaan. Maali oli samalla Pajuniemen ensimmäinen Liigassa. Erän loppupuolella vielä Juolevi toimitti viivasta ja Filppula ohjasi vain niukasti ohi takakulman. Kiekko lipui hitaasti tolpan väärältä puolelta kulmaan.

Päätöserä oli sitten yhtä päätä, Kärpät vei kudit tosiaan 15-3. TPS ei enää päässyt syvään kiekon kanssa, kun vieraiden keskialueen puolustuspelaaminen parantui ja se pääsi nopeammin kääntämään pelin takaisin isäntien päätyyn ja hakemaan syvältä riistoja sekä ennen kaikkea paineistamaan, joka johti siihen, että TPS joutui vain viljelemään siirtokiekkoja pois alueelta. Lisäksi Kärpät pysyi hyökkäysalueella kiekossa hyvin ahtaissa tiloissa ja sai sitä kautta luotua paikkoja. Paikkoja oli riittävästi ratkaista peli, mutta muutaman mainitakseni mm. Koivisto ja Heshka pommittivat viivasta muutamaan otteeseen, Bertrand laukoi laidasta pari kertaa ilman maskia tulisesti ja oli siellä muitakin, jotka eivät nyt muistu mieleen. Lopussa Leskinen hankki haastollaan jäähyn, kun Heikkinen kaatoi hänet Villen yrittäessä läpi keskeltä. Vieraat ottivatkin aikalisän, mutta se ei auttanut, kun Virtanen blokkasi kolme sekuntia ennen loppua Heshkan viivavedon ja perään Leskinen toimitti slottiin, josta Junttila ohjasi kiekon patjaan.

Jatkoilla YV-nelikko oli Leskinen, Mäenalanen, Lasu ja Koivisto. Leskinen pommitti pari kertaa vasemmasta siivestä tuloksetta suoraan syötöstä. Tepsin paras paikka tuli Virran jätöstä Palmulle, joka laukoi vasemmalta Vehviläisen räpylään. Sen jälkeen Kärpät sai vielä yhden pitkän pyörityksen aikaan, mutta lopulta peli meni pilkuille. Filppula aloitti ne ja viimeisteli tyylikkäästi pysäyttämällä vauhdin viiksille ja neppaamalla kiekon oikeaan yläkulmaan pehmeillä tassuilla. Sen jälkeen Ikonen haki putkia vasemmasta laidasta otetulla vauhdilla, mutta Setänen piti luukut kiinni. Pajuniemi ratkoi pelin otettuaan hirmuvauhdin, valeharhautettuaan Vehviläisen jäähän ja sitten viemälle kiekon kämmenelle ja nostamalla sen puolityhjään maaliin. Leskinen toki tuli ampumaan vielä, mutta hän laukoi päin Setästä ja TPS korjasi lisäpisteen. Sitten vielä pelaaja-arviot raportin loppuun.
 

Salming

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät, Vegas Golden Knights
Kärpät:
+ Vehviläinen piti avauserässä Kärpät pelissä mukana. Miinusta kuitenkin pomputtelusta kahdessa avauserässä, ne tilanteet eivät herättäneet luottamusta. Varsinkin kun tilanteita oli se 3-4 kappaletta. Reboundkontrollin on parannuttava.
+ Puolustajista Heshka ja Koivisto olivat ilmiömäisiä. Kermaista viivatanssia ja kiekon pitämistä ahtaassa tilassa. Heshka teki lisäksi kliinisen maalin. Kukkonen tyytyi neppeihin laitaa pitkin ylöspäin eikä edes pyrkinyt nousemaan jalalla, johon kaikki muut kärppäpakistossa kykenivät. Ronkainen oli hieman hasardi, muun muassa yksi purku omista karkasi suoraan Tepsin aitioon ja lisäksi Pajuniemen maalissa hävisi päätypainin. Mäkelä oli Niemelän tavoin jalalla OK ja veti sen suuremmitta virheittä, toki Pajuniemen maalissa olisi voinut puolustaa ehkä paremmin, mutta molemmilta rutiinisuoritus. Kiekot löysivät tiensä hyökkääjien lapoihin. Hakanpää tulitti paljon plekseihin. Plussaa liikkeestä ja fyysisyydestä laitojen lähellä. Vapautunutta ja tutun raikasta pelaamista Hakanpäältä.
+ Hyökkääjistä Junttilan liike oli loistavaa ja malttoi pysyä kiekossa. Viimeiset ratkaisut jättivät kuitenkin toivomisen varaa toisinaan. Niistä tuli turhan helppoja menetyksiä välillä. Ei aivan Junttilan paras peli, mutta kuitenkin laadukasta tekemistä. Toisessa erässä hän blokkasi kipeästi yhden viivavedon, jonka jälkeen Kärpät vielä heitti pitkän, mutta onneksi Junttila sai jäädä vaihtopenkille ja Mäenalanen hyppäsi tilalle askiin. Bertrand puolestaan laukoi ahkerasti laidasta suorasta luistelusta, mutta esimerkiksi ylivoimalla sieltä on turha laukoa, koska ne vedot eivät mene sisään ilman maskia. Tasaviisikoin ymmärrän nuo ratkaisut jotenkin. Kamppailuissa patonki oli kuitenkin fantastinen ja tuli monesti voittajana kiekon kanssa ulos laitaväännöistä esimerkiksi omalla alueella. Ruohomaan peli jäi kesken avauserässä, joten on vaikea arvioida häntä sen kummemmin. Turha teko, jonka olisi voinut jättää väliin. Kakkosketjusta Leskisen haastaminen ja luisteluvoima oli kaunista seurattavaa. Hän oli vaarallinen koko pelin kiekollisena. Vedot lähtivät turhan usein ilman maskia. Haastopelaamisesta palkintona hankittu jäähy lopussa, jota Kärpät ei kuitenkaan hyödyntänyt. Mäenalanen oli myös hyvin pelin sisällä, arvokas palanen joukkuetta. Kamppailuissa hyvää tekemistä Bertrandin tavoin. Lasu tuhlasi paikkoja, ilmeisesti maalikiintiö tuli täyteen Ässiä vastaan torstaina. Kahteen suuntaan kuitenkin jälleen totutun vahvaa tekemistä. Ei vuoda ikinä ja tekee kiekolla viisaita ratkaisuja. Lisäksi hän suojaa kiekkoa mahtavasti kulmissa.
+ Kolmosesta Karvinen oli hyvä ja sai ansaitusti vastuuta jatkoajallakin. Viimeistely olisi toki voinut olla parempaa, mutta kiekollisena hyviä ratkaisuja ja liike oli terävää. Pelin lopussa hän kävi myös ajamassa Setäsen päälle. Ikonen oli kankea valitettavasti eikä se meno taida siitä parantua kauden aikana, vaikka haluan edelleen uskoa siihen, että hän on tärkeä pelaaja kevään peleissä. Kuparikiimaa en ihan ymmärrä edelleenkään. Kamppailuissa edelleen helisemässä ja kiekollisena ei kyennyt tekemään tänään kovinkaan hyviä siirtoja. Osaa hän toki luistella, kun tilaa on, mutta vetokin on niin heikko, että ei sillä tehdä maaleja kuin läheltä. Kokeneeseen liigakiekkoilijaan eli vaikkapa Säiliöön verrattuna valovuoden vielä jäljessä. Yksi hyvä haastoyritys toisessa erässä Kuparilta nähtiin, mutta siinäkin hänet pelattiin tylysti kiekosta pois. Kolmossentteriä edelleen kokoonpano kaipaa, jotta Kuparia ei tarvitsisi peluuttaa ainakaan keskellä, vaan korkeintaan alaketjun laiturina. Kärkiketjuihin ei mitään asiaa vielä tänä keväänä, ensi kaudella sitten.
+ Junnila pysyi hyvin kiekossa ja alusti siten Heshkan maalin. Lisäksi alivoimalla paikkasi mahtavasti Ruohomaata. Humalojan esitys jätti toivomisen varaa. On taantunut syksystä ja tänään tuhlasi läpiajon, mutta ei muutenkaan ollut niin hyvin pelin sisällä kuin on parhaimmillaan. Hankki toki toisessa erässä Filppulalle jäähyn heti aloituksen jälkeen. Sitten vielä Sailio eli Säiliö. Pidän kovasti hänen pelistään. Kulmissa härkämäinen ja kykenee pysymään kiekossa. Siitä hyvänä esimerkkinä tänäänkin miehen ollessa sidottuna hän siirsi kiekon luistinten takaa laidan kautta itselleen viereen ja pyörähti vapaaksi hyökkäysalueella. Näitä suorituksia ei esim. Kuparilta näe liiemmin. Lisäksi kiekollisena Sailio teki tänäänkin pääosin oikeita ratkaisuja. Toivottavasti keskittyy jatkossakin pelaamaan, sillä aina kun hän tekee niin, kyseessä on alaketjujen yksi tärkeimmistä palasista.

TPS:
+ Setänen oli MVP. Piti pystyssä isäntiä päätöserässä yksinään. Varsinkin patjatorjuminen oli kliinistä.
+ Puolustajista Juolevia olisi voinut peluuttaa enemmänkin. Hänen viivatoimitukset olivat vaarallisimpia Heikkisen kanssa. Heikkinen toki pommitti myös paljon ohi tai päin Vehviläistä. Fraser oli jämäkkä ja varma. Näin hänet ensimmäistä kertaa ja vakuutuin siitä, että on hän ainakin selvä parannus esimerkiksi Forsströmiin, joka on samassa roolissa. Tallinder oli myös oma hyvä itsensä avausminuuttien jäähystä huolimatta. Eroselta peruspeli, ei loistanut eikä pettänyt. Kolmospari Forsström-Ekeståhl-Jonsson oli suhteellisen näkymätön, edes jälkimmäinen ei päässyt ylivoimalla laukomaan kuten Pelicansia vastaan.
+ Hyökkääjistä Virta oli ykkösen pirtein. Papoilta pelin edetessä hyökkäysalueen suorittaminen jäi vajaaksi. Avauserässä toki varsinkin Kallio ja Perrin olivat hyvin pelin sisällä kiekollisina. Kallio oli toki näistä vielä se parempi osapuoli myöhemminkin ja toimitti muutamaan otteeseen kiekkoa laidasta maalille ja mm. Virta ei saanut ohjattua sisään. Kakkosesta Filppula oli hyvä ja näin hänetkin nyt ensimmäistä kertaa tällä sesongilla. Rankkareissa hieno voittomaali. Ylivoimalla ei aivan päässyt oikeuksiinsa toisin kuin Pelicansia vastaan. Nurmen kiekolliset ratkaisut olivat huonoja, näytti siltä kuin hänellä olisi ollut koko ajan kiire. Oli tuon ketjun heikoin lenkki. Palmu oli melko tasapaksu, jäi kamppailuissa ottavaksi osapuoleksi mikkihiiriytensä vuoksi. Pari kertaa hän koitti kropan kanssa suojata ja ajaa maalille tuloksetta. Kun tilaa ei ole ja päätöserässä varsinkin Kärpät paineisti lyhyillä etäisyyksillä, Palmukin oli melko avuton.
+ Kolmosesta Kuru ja Väyrynen olivat alivoimalla hyviä. Varsinkin Väyrynen blokkasi pari mehevää viivapommia. Siiki tuhlasi monta paikkaa varsinkin ylivoimalla slotista. Ei muuta kuin harjoittelemaan suoraan syötöstä ampumasta, koska nyt tuloksena oli lähinnä lumenpyyhkimisiä kiekon päältä. Nelosketjun kuningas oli Pajuniemi, joka teki maalin varsinaisella peliajalla ja pilkuilla. Liike oli hyvää ja pysyi kiekossa rohkeasti. Virtanen blokkasi kuteja muutamaan otteeseen ja ei ollut ihan niin hidas kuin pahimmillaan. Niemiseltä peruspeli, keräsi syöttöpisteen Pajuniemen maaliin. Mutta ei mitään häikäisevää esitystä kuten joskus.
 

Hantta#23

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Eilisiltainen taisi olla kauden parasta kiekkoviihdettä Turussa tähän mennessä. Toivottavaa olisi että maksava yleisö näkisi tälläistä useamminkin.
Kaksi hienoa joukkuetta vastakkain jotka keskittyvät pääsääntöisesti pelaamaan. Ruohomaan taklauskin näytti yläparvelle puhtaalta vahingolta vaikkakin ulosajo oikea tuomio ja onneksi Heikkiselle ei käynyt pahemmin.
Näiden kahden joukkueen kohdatessa Play Offseissa tulisivat katsojat varmasti näkemään huikean sarjan. Eilisen pelin perusteella saattaisi juuri TPS-Kärpät finaalisarja olla parasta markkinointia Liigan osalta. Sinne on kuitenkin vielä pitkä matka ja sarjassa on muitakin todella kovassa vireessä olevia joukkueita joilla realistiset mahdollisuudet keväällä taistella kannusta kuten edelleen mestari suosikki nro1 eli Tappara, JYP ja HIFK.
Turkulaisyleisön lisäksi isot kiitokset Tepsin Pohjois-Suomen kannattajille jotka olivat lähteneet sieltä asti kannustamaan Tepsiä ja tietysti loistaville yläkatsomossa olleiden vierasjoukkueen kannattajille. Hienoa porukkaa ja joiden kanssa on aina ollut mukava vaihtaa kuulumisia ennen ottelua, erätauoilla ja vielä otteluiden jälkeenkin.
 
Viimeksi muokattu:

MustaHaukka

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, #24
Oli kyllä todella viihdyttävä matsi! Kyllähän sen huomaa, kun vastassa on myös hienoa lätkää pelaava joukkue eikä esim. Jukureiden kaltaista trappia pelaava joukkue. Omaan silmään Kärppien peli on kyllä todella viihdyttävää ja olisihan tässä aika huikea finaalipari Liigan markkinoinnin kannalta.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös