Pelimies

  • 33 148
  • 126
Suosikkijoukkue
Steelborn, Ich bin ein mouhijärveläinen
Hjallis repesi Putous-parodialle: Hemmetin hyvä! - Putous - Ohjelmat - MTV.fi

Linkki maikkarin sivuille. Minua kyllä vilpittömästi ihmetyttää kun Hjallis ei miltään umpikyrpätosikolta ole vaikuttanut aiemmin. Vitsailee tuossa mm. naiskuvioista. En oikein jaksa myöskään uskoa tuohon lapsihommaan kun julkisuuden henkilönä Hjalliksen rakkauden hedelmät joutuvat muutenkin kohtaamaan kuittailua. Outoa vittuuntua ohjelmasta kun se ei ole pelkkää Hjallikselle kuittailua. Nordman on vielä kärjistänyt hahmon alleviivatun äärimmilleen.

Jos aluksi Hjallis ei vittuuntunut ohjelmasta, niin silloinhan olisi hyvin loogista, että vitutus on syntynyt jonkun muun kautta. Mielestäni Pelimies-vittuilu on hieman erilaista kuin muu julkisuuden kautta tullut kuittailu. Pelimiehessä Hjallis voi erityisesti lapsen silmin näyttää poikkeuksellisen dorkalta. Lapsi ei välttämättä ymmärrä Hjalliksen normaalisti saamaa kuittailua, mutta Pelimies-parodia on niin karikatyyrinen, että se herättää juuri lapsessa tunteita. Lapsi ei ymmärrä, että Hjallis saa vaikkapa ryssäkommentteja, mutta ymmärtää, tai ei ymmärrä mutta näkee, kärjistetyn Hjallis-parodian omituisuuden.
 
Hjallis reaktioineen osoitti, miksi on valkoisena heteromiehenä helppo kohde pilkalle, mitä Joonas Nordman harrastaa mm. Pelimiehessä ja Siskonpedissä. Toinen hänen suosikki pilkan kohde on kristinusko. Jopa alkoholisoituneet sotaveteraanit ovat päässeet useampaan sketsiin 70-luvun vaihteen taistolaisrisupartojen tyyliin. Jos kohteena olisivat ryhmänä esim. naiset, homoseksuaalit, muslimit tai venäläiset, kukaan heistä ei suostuisi edes studioon, saatikka pystyisivät keskustelemaan koomikon kanssa rauhallisesti.

Miksiköhän Pelimiehen imitaation kohteeksi ei ole päätynyt yhtäkään naista? Esim. Huhtasaari olisi maneerien puolesta hahmoainesta. Miksi Haavisto ei ole tietääkseni päätynyt hahmoksi? Kanerva puolestaan on ja aivan seksuaali-identiteetillään.
 
Viimeksi muokattu:
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös