Hoki Klupi Hyvinkää

  • 156 160
  • 226

MM

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jääkiekkomaajoukkue Torinossa 2006, HKH
HKH:n taivallus jatkuu - valmennus vaihtui

HKH:n alkukauden tilanteen johdosta seurassa on vaihdettu valmennusjohto. Haastavissa oloissa töitä tehnyt valmennuskaksikko siirtyi sivuun - seuran hallituksen kanssa yhteisymmärryksessä.

Uuden valmennuksen muodostaa kolmikko, jolla on vankasti kokemusta mm. liiga- ja mestiskiekosta: hyvinkääläistaustaiset Samu Vilkman päävalmentajana ja valmentajina Miikka Jäske ja Nico Aaltonen.

Menestystä kolmikolle ja koko joukkueelle!
 

MM

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jääkiekkomaajoukkue Torinossa 2006, HKH
Ratkaisujen ottelut

Runkosarja alkaa vedellä viimeisiään. Tähän mennessä monta käännettä ja yllätystä sisältäneellä kaudella HKH kamppailee pudotuspelipaikasta.

Tuskin kukaan Klupin kannattaja tai joukkueen pelaaja on tyytyväinen kauden menestykseen. HKH:n esitykset kaukalossa ovat vaihdelleet kohtuuttomasti. Jotain kärkijoukkuetta vastaan tasapäisesti käytyä ottelua on saattanut seurata mahalasku etukäteen helpommaksi miellettävää joukkuetta vastaan.

Spekulaatioita on esitetty, että syksyisen valmennusvaihdoksen boosti olisi häipynyt. Huomauttaisin tähän, että jos boostista puhutaan, se on kestänyt ajallisesti jo aika pitkään. En pidä peli-ilmeen muutosta valmennusvaihdoksen jälkeen pelkästään boostina. Otteissa jäällä on sitä vastoin päästy tasolle, jolla joukkueen potentiaali on. Samalla on muistettava, että sarjassa joukkueella kuin joukkueella tulee ns. "ohipelejä", kuten HKH:n edellinen kotiottelu.

Yhtäältä käsitykseni perustuu Samu Vilkmanin ja Miikka Jäsken HKH:n pelaajilta edellyttämään vaatimustason ja pelaajiston tsemppaaminen penkin takana on. Kolmantena valmentaja operoivan Nico Aaltosen otteita en ole riittävästi päässyt seuraamaan, että hänestä kannattaisi tässä arviota esittää. Toisaalta näkemykseni perustuu siihen, mitä joukkueen johtavat pelaajat itseltään edellyttävät. Heidän itseltään vaatima tulos jäällä pakottaa heidät joka ilta yrittämään ns. sata lasissa.

Lähiajat kertovat, mihin nykyinen kombinaatio kantaa.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös