Otteluseuranta (Mestis 2017–2018)

• 133 255
  • 1 973

Knap

Ja Mestiksen paskin pelaaja, Janne Koponen onnistuu kusemaan kahdella virheellään 10 sekuntiin IPKn saumat. On se kone.

LL90

SaPKo, KalPa
Kyllä o yks saatanan lammaslauma savonlinnasta.. oli täysin hallussa ekan erän jälkeen ja sit mennää pelaamaan nii saakelin ylimielisesti ja huhhuijaa kotijoukkue nousee tasoihin.. peliitat ansaitsis voiton tän jälkeen..

Murkula

Maajoukkueet,Tappara,NY Rangers,Juniori- SaPKo
Kyllä se oli tuo äärimmäisen sysi paska Urpolahti joka kruunasi täysipaskan lammaslauman pelin.
Syötti ensin 3-4 kavennuksen ja kävi sitten 4-4 maalin aikaan istumassa maalin takana.

E: torjui sentään pilkut hyvin

Knap

Kokkolassa sammui valot hallista :D Selostaja muuten kertoi, että Koponen on huippupuolustaja, tästä se lähtee taas!

Murkula

Käykää joku perkele sanomassa sille Keuruun varamiespalvelun solstajalle että vastustaja ei ole KOOOVANTAA. Vitun vittu että rasittavaa. Pakko vaihtaa matsi vaikka tätä halusin katsoa.
Ei muuten ole viiteen minuuttiin sanonut yhdenkään Kiekko-Vantaan pelaajan nimeä.

Knap

Ei jumalauta, Hermeksen Fanseatin lähetys pätkinyt viimeiset 5 minuuttia niin, että sekunti näkyy ja kuuluu peliä, jonka jälkeen tulee 30 sekuniksi musta näyttö. Tehkää jotain helvetti.

Kiekko-Vantaa, HPK, symp. Haukat, divarit
Hienosti hoidettu, 5-3 yv:llä kompuroidaan ja omissa soi. Mitä helvettiä ne laittaa Keuruulla veteen kun äijät on kaikki kuin 3 promillen humalassa. Tai sitten vaan tutisee puntti suuren ja mahtavan KeuPan pelatessa vastapuolella

Murkula

Joko se Keuruun selostaja on saanut yhtään vierailevan joukkueen pelaajaa nimettyä vai onko jokainen kiekon koskettaja edelleen kooooovantaa.

Jokipojat tyrii Turussa, vei erää pitkiä pätkiä ja on silti 2-0 tappiolla

En osaa sanoa, koska katson peliä sattuneista syistä ilman ääniä.

Tuo peliin ihan uusia vivahteita kun ensin peli pyörii Keupan päädyssä, kuva pätkii, pysähtyy ja yhtäkkiä kiekko on Vantaan maalissa :D

Ja av-maali taas, voi vitun vittu. Lähikuvassa Arvonen piirtelee muistikirjaansa, liekö vielä edes huomannut että omissa soi kun ei paljon aikalisiä näy.

Knap

Jaa, kyllä Iisalmessakin, kuten jokaisella muullakin paikkakunnalla vihelletään jäähyistä, mutta Kokkolassa vihellettiin katsomosta lujaan päivän selkeälle kampille.

Murkula

Heh, 2-5 nallukoille. Sammalmaa näytti varmaan Mestistalven veltoimman puolustuksen menetettyään kiekon viivan päällä

Murkula

Näyttikö tuo Salon jäähy ruudulta jäähyltä. Katsomosta näytti kiekonmenetykseltä ja siitä johtuvan paniikin omaiselta jäälle istumisesta.

sorza

SaPKo,Jokerit,Tamminen,Harri Aholan lounaskaverit
Näyttikö tuo Salon jäähy ruudulta jäähyltä.

Susikättä ei kameraan sen paremmin näy kuin katsomoon. Tuomari oli kumminkin juuri sillä puolella mistä sen näkisi.
Ainakin itse katsoin sen verran, että susikäsi olisi ollut kiinni sen verran, että oli mahdollisuus viheltää vaikka jäähy hyvin myytiin.

sorza

Savonlinnassa on ensitunnelmia playoff kiekosta. Kaksi joukkuetta puolustaa hyvin ja maalipaikat ovat kortilla. Ykkösluokan paikat taitaa olla 3-3 ja EU yhdestä rankaisi. Henttonen pakutti toisen erän lopulla ylärimaan.

sorza

LAADILAADILAADIOOO. Lahtela tasoittaa pelin Savonlinnassa vajaat 4 minuuttia ennen päätössummeria.

Kai sen nyt jo uskaltaa tunnustaa: KeuPa HT

Taisi olla Krisulla toinen peli tällä kaudella selostuskopissa, joten ymmärrän ettei ihan kaikkia Mestiksen pelaajia vielä ulkonäöltä tunne.

Toisaalta ennen kuin SaPKon peleihin saadaan joku, jonka puheesta saa jotain selvää, en ehkä alkaisi valittaa muiden joukkueiden selostajista.