Voisitko talutella koiraasi..?!

  • 1 119
  • 3
Suosikkijoukkue
Rauman Lukko. /HC Tallinna !
Niin, voisitteko talutella koiraanne jonkun muun kuin oman kannattamanne joukkueen logo-hihnalla ? Esim, Ilves kannattaja Tapparan hihnalla..jne. Havaitsin, että Sauli Niinistö oli tehnyt gardinaali mokan ennen vaaleja ! "Lennun hihnassa niitä ässälogoja on " !

Saulihan on tunnetusti ollut aina Lukon kannattaja, onko asia tosiaankin niin, että kaveri on vaimonsa "hihnassa", järkyttävää ! Olin jo vähällä äänestää tätä kaveria ! Oli nostettava ennen sunnuntaita "Lennu" hihnoineen pöydälle..prkele ! Mielestäni jossakin kulkee raja, pienet takinkäännöt on ok, mutta tässä mennään perinmäisten kysymysten äärelle..

veini
Ps, Aika kauan pitäisi olla ilman, ennen kuin ässä hihnalla koiraa taluttelisin !
 

Iisoppi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pelicans, FC Lahti, Lahden Ahkera, LHS
Anteeksi en ymmärrä mitään mutta kommentoin silti. Koiraa ei ole. Turkoosi on ihan kiva väri mutta lila tai musta on paljon kivempi. Lennu on joku lyttynaama hengitysvaikeuksissa ässähihnassa. Kamalaa, siis ne lyttynaaman aiheuttamat hengitysvaikeudet. Liikaa jalostusta. Ihminen on herra.
 

finnjewel

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porin Ässät, KooKoo, KPL, Kiovan Dynamo
Tuossahan voisi olla hyvä markkinarako, alkaa myydä koiranpaskapusseja liigajoukkueiden logolla: Eiköhän Ässä-logolla komistetut pussit kelpaisi raumalaisillekin. Porilaisten hauvojen jätökset vastaavasti Lukko-pussiin.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös