Saku Salmela HIFK:hon

  • 23 600
  • 81

Jupe

Jäsen
Suosikkijoukkue
Helsingin IFK
Ketjua voisi taas nostaa. Eikos Salmella ole ollut nyt kelpo pelejä jo useitakin kuukauden sisään ja on oikea aikakin kun tuossa katselin toisen ketjun jutustelua siitä kuin nuori Heiskanen on hyytynyt tämän vuoden puolella.

Salmelasta voisi sanoa kuin hyvistä tuomareista, on silloin hyvä kun sitä ei juurikaan huomaa eikä siitä puhuta pelin jälkeen.

_
 

Harald73

Jäsen
Suosikkijoukkue
1897
Kyllä mä olen sitä mieltä, että Salmela on pelannut suorastaan hyvin jo melko pitkään. Ei mikään räiskyvä stara, vaan just kuten Jupe luonnehti; tekee duunin näkymättä liikaa.
 

Le Banner

Jäsen
Suosikkijoukkue
Helsingin IFK täältä ikuisuuteen! 106-105
Ketjua ylöspäin. NYT Salmela pikkuhiljaa herätys jo, sillä jokaista hyvää suoritusta vastaan tulee ikäänkuin vaihtarina pari paskaa suoritusta. Osaa pelata huomattavasti paremmin ja jonkinnäköinen eläintarhakin taitaa roikkua selässä. Rentoutta perkele!
 
Suosikkijoukkue
HIFK
Oli muuten ihan järkyttävä alivoimavaihto Salmelalta siinä yhdessä kohtaa.

Pakkipari vapaana maalin takana, päättää silti kääntyä ympäri ja heittää purun ja sehän meni suoraan keskellä viivaa olleella pakille. Sitten kohta takatolppa sen verran avoinna, että harvoin näkee, mutta ei saanut Kalpan ukko vetoa lähtemään. Sitten vielä arvioi kulmakiekon väärin, juoksee perässä ja Kalpan ukko kääntää maalilla vapaana olevalle pelaajalle.

Kyllä näkee, että apinakin on selässä, kun vetoa hakee joka paikasta ja sitä maalia. Tällä hetkellä on ihan surkeaa pelaamista ja jos ja kun jatkaa kokoonpanossa, niin täytyy vain toivoa, että jotain heräämisen merkkejä alkaisi tapahtua.

Itse tykkäsin Salmelan hankinnasta aikanaan. Haettiin uutta "auvitua" tuskin kovin kalliilla lapulla, mutta ei se nyt oikein vain ole lähtenyt. Toivottavasti ei jatka meillä enää.
 
Suosikkijoukkue
IFK
Salmela on ollut tällä kaudella luvalla sanoen surkea. Ei onnistu oikeen kummassakaan päässä eikä missään roolissa. Ydinkysymys onkin mitä ihmettä tälle kaverille on tapahtunut viime kauden jälkeen?

Viime kausi oli nousujohteista toimintaa, pelasi hyökkääjänä kohtalaisesti ja puolustajana varsin kelvollisesti. Olisin viime kauden jälkeen valinnut kolmikosta Salmela/Kaski/Teppo selvästi Salmelan. Nyt nuo muut ovat ajaneet ohi. Selkeästi.

Luistin liikkuu ihan kohtuullisesti, yrittää taklata, nostaa jalalla kiekkoa ja lämätä mutta mikään ei oikein onnistu. Mystistä...
 

tmh

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, FC Viikingit
Nyt kun päästiin kritisoimaan niin tänään tietty jo 0+2 kasassa, vähän vastaavasti kuin Teppo joka pääsi jopa pieneen pisteputkeen kun miehen esityksiä ja kehitystä kritisoitiin.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös