TPS, media ja julkisuus

  • 2 978 555
  • 11 992

Lätkäfani66

Jäsen
Suosikkijoukkue
HC TPS
Järjellä kun ajattelee, niin ei kaikkia sopimusuutisia kannata puskea ulos vanhan kauden ollessa vielä käynnissä. Kesä on pitkä, ja paras tapa markkinoida tulevaa kautta on sopimusuutisten julkaisu. Harvaa kiinnostaa millaista treeniä pelaajat salilla vetävät, eikä moisella materiaalilla kausikortteja myydä. Mutta joku mehukas jatkosopimus tai uusi hankinta herättää heti enemmän hypeä, kiinnostusta ja tiedä jospa joku kausikorttikin menisi kaupaksi.
Tää on ihan totta! Mutta siellä olisi muutama kaveri, joiden jatko kiinnostaisi ehkä jo tässä vaiheessa... Jätetään ne "tiedät kyllä keitä tarkoitan" jatkot sitten sinne kesään taas kutkuttelemaan. Toisaalta ihan hyvältä tuo rosteri jo nyt tässä vaiheessa näyttää - varsinkin kun ottaa ne muutamat huhutut nimet huomioon!
 

eCiuj

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Hyvä kokeilu. Snäppiä taitaa muutenkin eniten käyttää teinit, joten miksipä ei teini hoitaisi snäppäilyä.
Ehkä ajatuksen tasolla hyvä kokeilu. En tiedä oletko sinä niitä katsonut, mutta todellakin parhaimmillaan koko pusukamera alusta loppuun yhtenä snäppiputkena.

Tästä taisi olla keskustelua vuosi-pari sitten, että Snapchatia saisi parhaiten hyödynnettyä jos kanava olisi ns. kulissien takana. Ketään ei kiinnosta katsoa lyhyitä pelitilanne pätkiä, saati pusu-/dancecamia.
 
Suosikkijoukkue
TPS
Tässä täysin aiheellinen nosto Kiekkoareenalta.

http://kiekkoareena.fi/jutut/kommen...lia-voisivatko-liigaseurat-ottaa-tasta-mallia

Linkki vie Kiekkoareenan sivuille

Kyllä, erittäin osuva, itseäni ainakin lievästi ärsytti tuo tiedote Lindstenistä. Jos pelitilanteessa aivan selvästi näkyy, että mailaa osuu kasvoihin ja pelaaja poistuu jäältä naamaansa pidellen, onko tosiaan sääntöjen vastaista tiedotteessa sanoa, että näin kävi? Ymärrän, ettei vammaa voi sen tarkemmin yksilöidä ilman pelaajan lupaa, mutta tuo ei olisi mitään yksilöintiä, sen sijaan lausunto "ylävartalovammasta" on jo saivartelua. Jonkun mielestä tässä on varmaan merkityksetön ero mutta tuon saivartelun ja tarkan kuvauksen välistä löytyy varmaan fiksuja tapoja ilmaista asia.
 
Suosikkijoukkue
TPS & NJD
Itselleni jäi jotenkin sellainen kuva, että Niittymäki nimenomaan heitti hieman kritiikkiä tuota nykyistä politiikkaa kohtaan tuolla lausunnolla. Ei niinkään saivarrellut medialle tai kannattajille. Onko se nyt sitten yhtään fiksumpaa tuolla tavalla protestoida, niin siihen en ota kantaa.
 

Lucic

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Mä edelleenkin väitän, että tolla ”joo ei saada kertoa” peitellään vain omaa viitsimättömyyttä. Jos meillä olisi ammattilainen vastaamassa tiedottamisesta, joka kysyisi nyt esim. Lindsteniltä, että ”annatko luvan kirjoittaa tiedotteeseen, että maila osui kasvoihin, ei vakavia vammoja ja muutama viikko ruhjeiden parantelua?” Niin kuka vittu tuohon nyt nykymaailmassa sanoo että en missään nimessä? En halua että potilastietojani levitellään mediassa!

Joko TPS (Niittymäki) on päättänyt, että näistä ei puhuta ja kerrota, tai sitten kukaan ei edes jaksa kysyä.
 
Suosikkijoukkue
HC TPS, Lauri Tukonen
Mä edelleenkin väitän, että tolla ”joo ei saada kertoa” peitellään vain omaa viitsimättömyyttä. Jos meillä olisi ammattilainen vastaamassa tiedottamisesta, joka kysyisi nyt esim. Lindsteniltä, että ”annatko luvan kirjoittaa tiedotteeseen, että maila osui kasvoihin, ei vakavia vammoja ja muutama viikko ruhjeiden parantelua?”
Kaikki näki, että Lindsteniä osui maila kasvoihin ja kun tiedotteessa sanottiin "Lääkärin viesti oli, että toipilasaikaan ei tässä vaiheessa oteta kantaa", niin mitä merkitystä tässä vaiheessa on kysyä Lindsteniltä tätä asiaa?
 

Jazzy76

Jäsen
Pelaajayhdistyksen varapuheenjohtaja Teemu Ramstedt kommentoi pelaajilta kysymistä ja seuran omaa aktiivisuutta Twitterissä näin: ”En kannata aktiivista kysymistä näin omaan jo jokseenkin pitkään kokemukseen perustuen. Seura ilmoittaa peruslinjalla ja pelaajan omasta aloitteesta sitten tarkempaa. Näin paras.”

Ramstedt jatkaa toisessa viestissä: ”kaikki muutkin seurat noudattavat #SJRY ja #Liiga yhdessä sopimia linjauksia jotka perustuvat lakiin kuten [Kiekkoareenan toimittajaan viitataan] jutussa tuot esiin. Pelaaja voi halutessaan julkaista toki omia terveystietojaan (kuten itsekin tehnyt) mutta ei seuran asia.”

Tässä viimeisimmässä tämän ketjun tapauksessa pelaaja tuli itse julki Iltalehdessä kuvien kanssa. Löytyy Googlettamalla. Tiedottaja voi kertoa kuten on sovittu. Kaiken kaikkiaan aika moni on nähnyt, mitä pelaajan kasvoille on tapahtunut. Tiedottajan kädet ovat tässä hieman sidotut, oli ammattilainen tai ei.

Ps. Toissa pelistä lähtien TPS on julkaissut sivuillaan kokoonpanot pelipäivänä, jossa ovat listattuna loukkaantuneet ja kokoonpanon ulkopuolelle jääneet. Mukana on edelleen kokoonpano videomuodossa.

Ps2 Kiekkoareena on näemmä Twitterissä käydyn keskustelun jälkeen myös muuttanut juttuaan.
 
Viimeksi muokattu:

Iceberg

Jäsen
Suosikkijoukkue
HC ja FC TPS
Jessi on LinkedIniin tehnyt päivityksen työtehtävänsä päättymisestä TPS:ssä. Olisi kyllä kiva tietää, mitäs nyt on tapahtunut? Jessi on mielestäni ollut todella pirteä ilmestys ja ollut hyvä käyntikortti TPS-nousukauden julkisuuskuvassa. Tuskin nyt sentään täysipäiväiseksi tubettajaksi on vielä siirtynyt.

@Jessi tuus nyt itse kertomaan mikä on homman nimi?
 

tunsbe

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS&NHL, #11, #9, #96, #55, #24, #8, #44, #20, #86
@Iceberg tuli Jessiltä myös twitterissä päivitys, johon tepsikin vastasi.
Twitter
 

Superper

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Palkka mallia kausikortti+popcornit ja näkyvyyttä.? Tuli mieleen miksi ei seura saanut pidettyä Jessiä kautta loppuun. Voin kuvitella esim. Edeltäjästä, että homma kuluttaa rajusti.
 

Juippi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Turun Palloseura
Tepsi tekee jonkin sortin yhteistyötä AMK:n kanssa ja opiskelijat ovat ainakin joitain ennakoita ja haastatteluja tehneet ihan hyvällä menestyksellä. Lisäksi @Jazzy76 on ottanut käsittääkseni lisää roolia myös Jessille kuuluneista asioista. Toki @Jazzy76 voi kirjoittaa koko kuvion täällä auki jos tuntuu tarpeelliselta.
 

eCiuj

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Peukkua sille, että perinteiset sähköpostikirjeet ollaan otettu taas käyttöön. Varmasti tavoittavat väkeä, ja vaikkakin suurin osa löytää tiensä suoraan roskakoriin jo muutamalla asiakkaalla todennäköisesti katetaan lähettämiseen ja tekemiseen käytetyt ajat. Miinusta siitä, että melkein joka viikko sähköposti tulee kahteen kertaan kun ensimmäisessä on jonkin sortin painovirhe.
 

Jazzy76

Jäsen
jonkin sortin painovirhe.

Nettisivujen sisältöä on tosiaan lisätty ja uutiskirjeitä on tehty paljon enemmän ja säännöllisemmin. Virheitä on grafiikoihin tullut. Se on hyvin harmillista. Grafiikkkaa on nyt kerralla tuotettu iso läjä lyhyessä aikataulussa. Nyt olemme tehneet varmistussysteemin, jossa useampi lukee kirjeet. Pienen tiimin kanssa tehdään noita kirjeitä ja paljon tekstiä ja kuvaa tuottaessa on tullut paikoin sana- ja kuvasokeaksi.

Vastaan nyt isommin viestinnästä. Pyrin lisäämään ennen kaikkea nettisivujen sisältöjä. Pidemmissä artikkeleissa jutut myös allekirjoitetaan.

Somessa täytyy miettiä painotuksia, kun esim. Facebookin näkyvyyskäytännöt ovat radikaalisti muuttuneet.

Nyt isoin muutosrysäys alkaa olla takana. Virheiden määrä pienenee nyt varmasti.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös