La 20.1.2018 Ilves - Ässät

  • 3 199
  • 16

PataJaska

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät, sympatiat HPK ja Kiekko-Espoo
Ketjua vain auki tärkeälle ottelulle. Niin se vain tästäkin pelistä muodostui hyvinkin merkityksellinen

Yllättäen tulleen päävalmentajan vaihtamisen jälkeen Ässät on esiintynyt kahdessa ottelussa aivan erinomaisesti, jopa pitkästä loukkaantumislistasta huolimatta. Toissapäivänä käytännössä onnistuttiin jossain määrin lopettamaan KooKoon pyristely playoffien suhteen, ja nyt tietysti tänään olisi varmasti aikomus tehdä sama Ilvekselle. Eroa on 13 pistettä, ja Ilveksellä on kuitenkin vain yksi ottelu vähemmän pelattuna kuin Ässillä, joten kyllä tässä sikäli jonkinlaiseen selän katkaisuun paikka olisi..

Ongelma on vain se, että Ilveksen vieraana Ässillä on perinteisesti ollut aina aivan pirun hankalaa. Viimeksi näin oli edellisessä pelissä marraskuussa, jolloin 5-2 tappiolukemat mairittelivat Ässiä, niin jaloissa tuolloin oltiin. Nyt kuitenkin kun edes säädyllisesti pelaajia on rivissä, ja peli-ilme on ollut kerta kaikkisen hyvä, niin uskallan toivoa erinäköistä esitystä kuin viime kerralla. Paineita ei liikoja pidä ottaa, ei tässä kuitenkaan aivan totaalisesta pakkovoitosta puhuta, vaikka toki jonkinasteisesta pakkovoitosta kylläkin. Ei niinkään suhteessa Ilvekseen, vaan enemmänkin siksi, ettei takaisin kuuden sakkiin pääsy muutu ihan täydeksi utopiaksi..

Maaleja on taas alettu saamaan aikaan isommalla kädellä, toivottavasti se trendi jatkuu. Rauhakseen vain saman tekemisen kautta viime peleissäkin, niin lähdetään siitä että hyvä tulee. Joka tapauksessa kaikki pisteet ovat tässä tilanteessa kotiinpäin, mutta ei sen puolittaisen pakkovoiton tärkeyttä nyt tietysti liikaakaan korostaa voi..
 

LiutunLätty

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves
Ilveksen mahdollisuudethan kympin sakkiin on käytännössä jo täysin olemattomat. Tai ainakin jonkun edellä pitää kauden loppuun romahtaa kunnolla. Tänään 3 pistettä niin fanit voivat pitää vielä pientä toivonkipinää yllä ja ehkä saapua seuraamaan seuraavankin pelin.

Jännä nähdä miten ässät tänään pelaa. Jatkuuko hyvät otteet vai oliko ne vain valmennuksen vaihdon jälkeisestä kuplaa joka jo puhkeaa.

Hallille mennään kun sattu ilmaisen lipun saamaan. Muutoin olisi mennyt ruutu hommiksi. Toivottovasti Suomi ja Mese jatkaa pistetehtailua.
 

Peltinen

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves
Tänään Ilveksen voitto ja tiistaina Hifkiltä vielä 3 pistettä niin eroa on enää 7 pistettä kun 14 kierrosta jäljellä. Ei mitenkään tekemätön paikka, mutta tänään alkaa olla se viimeinen oljenkorsi käytössä. Vaikka playoffseihin ei selvittäisi niin mielenkiinnon ja katsomon täyttymisen kannalta olisi hyvä, että edes teoreettiset mahdollisuudet olisi loppuun asti. Tänään turpiin ja tämä kausi on tattis ja morjes.
 

Vahva tunne

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
Hiukan pelottaa tuo Ilveksen heräily viime aikoina. Hyvällä jalalla hyökkäysalueelle ja pyöritys päälle. Ässille samanlainen hurlumhei päälle kuin viime pelissä niin ei hätää. Suoranta jatkoi hienosti siitä mihin jäi ennen loukkantumistaan. Vaikka Ilvestä noin periaatteessa kannatankin, niin tänään ei armoa saa antaa, vaan tylyä viimeisteluä joka tilanteessa.
 

Patalappu

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porin Ässät
Ilves hyvä mittari Ässille, toivotaan viihdyttävää ja tiukkaa peliä. Pisteet Poriin 5-3, Blood viimeinen tyhjiin.
 

sonnychiba

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porin Ässät
Onhan tänään syytä odottaa iloista ja vapautunutta peliä Ässiltä. Hifk-peli oli tunnustelua ja KK:ta vastaan sitten alkoi luistaa. Uskon voiton tehneen ihmeitä. Laga ja Kärki ovat päässeet vauhtiin ja Suorantakin sai tehtyä kauden ensimmäisen maalinsa. Piti muuten oikein tarkistaa, ettei Blood saanut yhtään jäähyä KK:ta vastaan!!! Kun Bernardille alkaa kiekko taas tarttua niin meitä on vaikea voittaa.
 

Satunnainen

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves
Kun Bernardille alkaa kiekko taas tarttua niin meitä on vaikea voittaa.
Mikäs on Andyn viime aikojen vire ollut? Voi nousta aika isoon rooliin suuntaan tai toiseen. Häneltä kun on Hakametsässä nähty niin muuri-moodia kuin kunnon imurointiakin.

Ilveksen kannalta Sandellin paluu on iso plussa, ja Viljanen voisi paluuottelussaan esiintyä "omana koirana".
 

alcoholic

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
Toivottavasti Patapakka ei leiju helpon KooKoo voiton jälkeen, koska luvuista huolimatta tuo ei ollut Ässiltä mikään kovin hyvä peli. Hyvät asiat eli maalihanojen aukeaminen ja tappioputken katko ovat varmasti tuoneet hieman rentoutta tekemiseen.

Itse pelistä odotan, että Ässät puolustaa hyvin ja paineistaa hyökkäyspäässä vahvasti, silloin kun siihen on mahdollisuus. Ipan pakit ovat todella virhealttiita, joten niistä pitää Padan rankaista. Ipan hyökkäys on laadukas ja yv.kin toimii kohtuu hyvin. Boksista, jos pysytään pois, niin pisteet lähtee Poriin.
 

Mush

Jäsen
Suosikkijoukkue
U.S.V.A
Kyllä me kaaduttiin taas noihin jäähyihin ja surkeaan alivoimapelaamiseen. Tuohon pitäisi nopeasti keksiä jotain, ei voi joka kerta helistä omissa. Parempi voitti, ei siitä kahta sanaa. Hallissa kuitenkin ihan kiva tunnelma molempien kannattajien päädyissä.
 

Pika1

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves
Oli kyllä tasainen peli joka olisi voinut kääntyä kummalle vaan.
Eroa tänään Meskasen verran ja piirun parempi maalivahtipeli.
 

Jeppe_68

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porin Ässät
Ilves oli taas hyvällä jalalla liikkeellä. Tämmönen on Ässille myrkkyä kun pakit on hitaita ja ollaan treenattu ihan päin vittua koko kesä liikkuvuutta ajatellen. Ilveksellä voi olla ihan hyvä sauma kympiin joukkoon, jos toteutuu nin toivottavasti ei Ässien kustannuksella.

Sandel on muuten hyvä, samoin Meskanen ja Koivula. Ässistä ei jäänyt oikein ketään mieleen.
 

lake79

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves, Suomi, Pahalampi.
Kiekon tänään jalkaansa saaneen Ikosen kausi on ohi. Ei hitto miten huono säkä miehelle kävi. Hattu päästä silti, että uhrautuu joukkueen puolesta. Näin sen kuuluukin mennä.

Ilveksen sydäkyrä näyttää vielä epäsuoraa, elintärkeät kolme pistettä ja seuraava missio on voittaa rästipeli yhtälailla 3 pisteen voimin.
 

Domi28

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät, Maple Leafs, Liverpool
Kiekon tänään jalkaansa saaneen Ikosen kausi on ohi. Ei hitto miten huono säkä miehelle kävi.
Mihin sattui?
Oli kuitenkin aivan vaarattoman näköinen tilanne.
 

Raymond Pearl

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves
Ilves pelasi tänään yllättäen maalipaikoissaan terävämmin kuin vastustajansa. Meskanen jatkoi kovaa virettään kuten myös Suomi ja Piskulakin. Sandell-Rautiainen -kaksikko on hyökkäyspäässä ollut hyvä jo jonkin aikaa ja Piskulallekin on annettava tunnustusta.

Täytyy kuitenkin todeta, että kyllähän tässä tarjottiin huonoilla jäähyillä Ässille vierasvoittoa tarjottimella. Ässien heikko ylivoima oli Ilveksen pelastus, koska muutoin ottelu olisi ollut todella vaikea. Tämä ei mene edes Ilveksen hyvän alivoiman ansioksi, vaan Ässät oli vain sekaisin ylivoimalle päästyään ja tuhri muutaman hyvän maalipaikan ihan omaa huonouttaan.

Muutoin täytyy antaa tunnustusta Ässille siitä, että nämä painostivat kyllä todella hyvin koko kentällä ja pelasivat fyysisesti.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös