La 20.1.2018 KalPa - HIFK

  • 1 905
  • 5

Hollanti

Jäsen
Suosikkijoukkue
Varmaan se KalPa
Vartin päästä mennään. KalPa pelas eilen, mutta onneks IFK antaa puolustuksessa tasotusta.

Jatkot kutsuu tänään.
 

Noutaja#9

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK,Itä-Helsingin Noutajat
Pitkästä aikaa Kuopiossa ja tällä kertaa ei ole pelkkää hyvää sanottavaa. Miten ihmeessä hallissa äänet on niin kovalla? Istuttiin D3-katsomossa ja pojan puhelimen desibeli mittarin lukemat näyttivät parhaimmillaan / pahimmillaan 134. Tietenkään se ei ole mikään virallinen mutta suuntaa antava varmastikin. Toinen mistä tulee negatiivista sanottavaa on käsittämätön ahtaus. Kun erätauko alkoi, meni lähes 5 min kun pääsi katsomosta pois. Syy selvisikin pian. Anniskelu alue on tehty niin suureksi kuin vain voi. Siinä n. 2 m leveä käytävä vaan ei vedä väkeä. Kolmas ja pahin oli se n. 55-60 vuotias mies, joka istui meidän takana. Läpsyttimellä hakkasi pienen pojan pään vieressä. Kun asiasta huomautettiin, oli hänen reaktiona seuraava. Minä saan kannustaa juuri niin kuin haluan ja miksi te olette tänne tulleet. Olisitte pysyneet poissa. Tätä jatkui ja niinhän siinä kävi että poika alkoi itkeä. Mahtoi olla todella ylpeä itsestään. Onneksi tajusi lähteä samantien kun peli loppui.
Miksi niitä helvetin läpsyttimiä pitää edes olla siellä? Ei ymmärrä, ei vaikka kuinka paljon asiaa pyörittelee. Täytyy jatkossa ottaa selvää millä paikkakunnilla niitä on ja pysyä kaukana. Mikkeli on ollut toistaiseksi Kuopion ohella toinen missä niitä käytetään.
Pelin jälkeen kun käveltiin majoituspaikkaa kohti ja käytiin kaupassa tuli pelkästään mukavia ihmisiä vastaan. Huomenna aamulla sitten paluumatkalle kohti kotia ja odottamaan seuraavaa vieraspeliä.
 

KalPan toveri

Jäsen
Suosikkijoukkue
KalPa
Harmi, että Noutaja#9 ei ollut kivaa. Et varmaankaan ollut se HIFK:n kannattaja, joka joi Olvin halkoa katsomossa. Säälittävää. Kova on viinan tuska!
 

SOF1969

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, KKV
Eipä ole koskaan kuuluneet läpsyttimet noin kovaa TV-lähetyksessä läpi kuin tänään. Ei vaan pysty ymmärtämään miksi ihminen haluaa hakata muovia yhteen, kun omistaa kädetkin. No, perversionsa kullakin.
 

dana77

Jäsen
Suosikkijoukkue
vaikea selittää
Miten ihmeessä hallissa äänet on niin kovalla? Istuttiin D3-katsomossa ja pojan puhelimen desibeli mittarin lukemat näyttivät parhaimmillaan / pahimmillaan 134. Tietenkään se ei ole mikään virallinen mutta suuntaa antava varmastikin. Toinen mistä tulee negatiivista sanottavaa on käsittämätön ahtaus. Kun erätauko alkoi, meni lähes 5 min kun pääsi katsomosta pois. Syy selvisikin pian. Anniskelu alue on tehty niin suureksi kuin vain voi. Siinä n. 2 m leveä käytävä vaan ei vedä väkeä. Kolmas ja pahin oli se n. 55-60 vuotias mies, joka istui meidän takana. Läpsyttimellä hakkasi pienen pojan pään vieressä. Kun asiasta huomautettiin, oli hänen reaktiona seuraava. Minä saan kannustaa juuri niin kuin haluan ja miksi te olette tänne tulleet. Olisitte pysyneet poissa. Tätä jatkui ja niinhän siinä kävi että poika alkoi itkeä.
Mitä musiikkiin tulee, niin siitä on sanonta:
https://i.pinimg.com/236x/cc/ca/18/ccca18eb54eec655b626f886864fbc91.jpg

Jäähallin ahtaus on todellinen ongelma, ja tänään tilanne oli ehkä kauden huonoin.
Toinen ongelma sen lisäksi, että anniskelualue on tehty noin isoksi on se, että anniskelualue on liian pieni. Hallihan on menossa remonttiin, joten toivottavasti ensi kerralla tilanne on parempi.

Mitä takanaistuneeseen äijähän tulee, niin turpaan vaan tuollaista ääliötä.

Peliä en kommentoi ennenkuin olen katsonut tallenteesta muutamat kohdat uusiksi. Kaski oli todella vaarallinen molemmissa päissä. Kaksi maalia keltapaitasten päätyyn ja läpiajo punaisten päähän. Nuutisen Av-maalissakin oli mukana, vaikka Tyrväiselle siitä syöttöpiste näyttävän siniviivajätön pohjalta kuuluukin.
 
Viimeksi muokattu:

nahkis

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappelemalla pelinsä pilaava KalPa
Läpsyttimellä hakkasi pienen pojan pään vieressä. Kun asiasta huomautettiin, oli hänen reaktiona seuraava. Minä saan kannustaa juuri niin kuin haluan ja miksi te olette tänne tulleet. Olisitte pysyneet poissa. Tätä jatkui ja niinhän siinä kävi että poika alkoi itkeä.
Olisit ruvennut itkemään itsekin, niin ehkä olisi protesti mennyt paremmin perille?
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös