Ti 16.1.2018 Kärpät - Ilves

  • 1 625
  • 8

Tratikas

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät
Avataas nyt ketju tällekin spektaakkelille. Kärpät lähtee tähän peliin sarjakärkenä, mutta tappio niskassaan lauantain HPK pelistä. Vastustaja Ilves löytyy sarjataulukosta sijalta 12 ja Ilves hävisi myös lauantaina kotipelinsä Jukureille. Kauden aikaisemmat pelit ovat menneet seuraavanlaisesti:

30.9 Kärpät-Ilves 4-3
14.11 Ilves-Kärpät 0-2
3.1 Ilves-Kärpät 4-5ja

Eli pisteet Kärpille 8-1 kauden aikaisemmista peleistä..

Kärpillä tänään kokoonpanosta puuttuvat Teemu Kivihalme, jolla on ilmeisesti ainakin runkosarja ohi, tai saattaa pelata ihan runkosarjan lopussa. Lisäksi tänään flunssan takia kokoopanosta puuttuvat Mikko Niemelä ja Jasse Ikonen.Ilveksen poissaoloista voi kertoa joku joka niistä tietää.

Kokoonpanot peliin,

Kärpät:

Junttila-Ruohomaa-Bertrand
Mäenalanen-Lasu-Leskinen
J.Koivisto-Kupari-Karvinen
Sailio-Humaloja-Junnila

M.Koivisto-Heshka
Kukkonen-Hakanpää
Ronkainen-Mäkelä
Huttula

Rynnäs (Vehviläinen)

Ilves:

Ruotsalainen-Laakso-Ikonen
Rautiainen-Sandell-Meskanen
Suomi-Koppanen-Liuksiala
Lepaus-Tamminen-Koivula

Piskula-Vainio
Laatikainen-Flood
Parikka-Laaksonen
Pulli

Lehtonen (Helenius)

Kärppien osalta edelliset pelit ovat sujuneet vaihtelevasti, viime viikolla tuli täydet kolme pistettä tiistaina Porista kohtuullisen helposti sysipaskaa Ässiä vastaan. Torstaina Kärpät pelasi tiukan pelin Raumalla ja sai sieltä mukaan kaksi pistettä. Lauantaina HPK pelasi todella hyvän pelin Oulussa ja teki Kärpät aseettomiksi ja ansaitusti vei mukanaan kaksi pistettä. Tänään toivotaan Kärpiltä jälleen pientä ryhtiliikettä lauantain jälkeen ja kolme pistettä pitäisi saada jäämään Ouluun..laitetaas tulosveikkakseksi 3,4-2,3
 

wunderveba

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves
Raksila ollut aina helppo paikka Ilvekselle. Ilveskin varmaan vittuillakseen voittaa tämän matsin, nostaakseen hetkeksi kannattajien playoffs-haaveita, jotka voi sitten taas häivyttää jotain rupujengiä vastaan häviämällä.
 

Gurkha

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät
Onhan nuo Ilveksen ongelmat aika selviä, heikko molari ja paljon puolustajien henkilökohtaisia virheitä. Peli on sinänsä oikein viihteellistä.
 

Surmanajaja

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves
Sellainen läpsyttely, vaikkei lehtoseen hävittykään, niin kyllähän meidän molari oli heikko. Kärpät näytti miten paikoista laitetaan kiekko rysään, meidänpojat veteli logoon tai rautojen ali... Jännää nähdä miten kärpillä sujuu pleijarit, tässä pelissä Ipa sai luvattoman paljon paikkoja, vaikka onkin liigan paskin joukkue tällä hetkellä.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös