NHL 04 Rebuilt 2015–2016 (PC) – vaihtoehto konsolilätkälle

  • 31 615
  • 64
Suosikkijoukkue
Kärpät
Ehkä ei jaksakaan testata. Oli vaikeuksia saada peli asentumaan enkä saanut sitä käyntiin, kuten ohjeissa käsketään tehdä ennen rebuilt-tiedostoja. Sitten olisi vielä pitänyt alkaa rekisteröitymään rebuiltiin, että olisi saanut sieltä tiedostoja. Ehkä joku toinen kerta sitten...
 

kristian

Jäsen
Suosikkijoukkue
IFK - Muita ei oo
Nyt modissa on näköjään automaattinen jäänvaihto kauden aikana.

Eli ekat noin 10 matsia pelissä on FACEOFF-jäät. Sitten tulevat normaalit regular season jäät, playoff-jäät ja lopuksi vielä Stanley Cup Final jäät (jos sinne asti pääsee). Kaikki siis automatisoitu.

Hooceetä!

Tässä kuvakaappaus widescreenillä Amalie Arenalta:
Kuvakaappaus
 

Nimi Muutettu

Jäsen
Suosikkijoukkue
Hokki
Kerran jatkoajan toimitus rupesi retroilemaan NHL-ennakossaan, niin pitihän tämä peli "päivittää" NHL95-96 seasoniin. Jumanskeida että viihtyy. Tampa bayllä kolme peliä, joista kolme tappiota. Mutta mitä väliä, ei ole aika kulunut pitkään aikaan paremmin. Tätä peliä ja sen laajaa moditarjontaa voi kyllä suositella kaikille!
 

Turder

Jäsen
Suosikkijoukkue
Toronto Maple Leafs
Pelaan 96-97 kautta Leafsillä, sain eilen 60 peliä runkosarjassa täyteen. On kyllä hyvä. Lähinnä nostalgia, fiilis jne. Musiikitkin säädin silleen, että siitä soundpackistä poistin kaikki vuotta 1997 uudemmat biisit. Tulee tuolloin enemmän old school urkumusiikkiakin.

Sopivasti heittelee kauden flow, eli välillä tulee 4-6 pelin jakso, että on nihkeää, sitten pidempi voittoputki, välillä monta tiukkaa peliä putkeen, jotka voi kääntyä kummin tahansa. Kaksi selvää "EA-peliä" on tullut, juuri äskettäin Flamesia vastaan, jonka hävisin 2-7. Otti kyllä kupoliin kun näkee jokaisesta syötöstä, pompusta, tilanteesta että vastustajalla on aina ukko oikeassa paikassa ja tekee oikean ratkaisun. Ja tietysti jokainen veto meni sisään vastustajalla. Vastaavasti sain yhden pelin jossain 30. ottelun kieppeillä jonka voitin 7-1 tms. Tuntui että meni kaikki sisään ja kunnon punakonemaaleja sai naputella.

Yksi asia häiritsee kun omissa peleissä ei tule loukkaantumisia vaikka injuries slideri on täysillä ja muutenkin taklausten kovuutta olen lisännyt. Ainoastaan flunssapoissaoloja tulee nyt, olisi hyvä jos tulisi pientä rotaatiota rosteriin oikeiden loukkaantumisten vuoksi.

Jahka tämän kauden saa pelattua niin 98-99 kausi käyntiin ja sitä voisi kokeilla siten, että pelaan kiinteästi sentterillä. Tosin siinä saattaa joukkueen sisäiset tilastot vääristyä kun sentterit sitten laukoo enemmän, tekee ehkä enemmän maaleja jne.
 

kristian

Jäsen
Suosikkijoukkue
IFK - Muita ei oo
Jahka tämän kauden saa pelattua niin 98-99 kausi käyntiin ja sitä voisi kokeilla siten, että pelaan kiinteästi sentterillä. Tosin siinä saattaa joukkueen sisäiset tilastot vääristyä kun sentterit sitten laukoo enemmän, tekee ehkä enemmän maaleja jne.

Pelataanko tuossa systeemissä kiinteästi kaikkien ketjujen senttereillä? Eli kontrolloidaan neljää pelaajaa? Vai valitaanko siinä vain yksi pelaaja, jota ohjaillaan ja kolmen muun ketjun aikana istutaan puremassa tuppea ja katsotaan kun kone pelaa?

En ole ikinä tuota kokeillut. Täytyneepä testata.
 

Turder

Jäsen
Suosikkijoukkue
Toronto Maple Leafs
Jep, eli aina pelaan kentällisen ollessa jäällä sentterillä ja tietokone ohjaa muita pelaajia. Tuossa siis antaa aika paljon "valtaa" tekoälylle ja jos se haluaa, että häviän niin eihän ne omat pelaajat mitään saa aikaan. Mutta nuo tottelee myös syöttö ja laukausnappuloita, eli saa syöttönapilla botin syöttämään itselle ja jos syötän botille niin one-timerin saa vedettyä kun laukaisunappia painaa ennen kuin botti saa syötön, ihan kuin normaalistikin pelatessa.

Oma kausi eteni jo pleijareihin. Harjasin avauskierroksella Oilersin 4-1. Jokainen peli ns. maalin ottelu vaikka parissa tein tyhjiin lopussa. Yhden voitin jatkoajalla. Kuumottava pelata noita pleijarijatkoaikoja kun pelihän kestää jos ei verkko heilu ja sitten kun peliä takana jo pari jatkoerää niin hermot menee jos sählää vaikka kiekon omiin.
 

Turder

Jäsen
Suosikkijoukkue
Toronto Maple Leafs
Vaikkei ketään kiinnosta niin sain 96-97 kauden loppuun. Konferenssin finaaleissa 4-3 hävisin Coloradolle, voi vitutuksen multihuipennus.

Toisella kierroksella oli vastassa oli Chicago ja sen voitin suoraan 4-0. Samalla seurailin toista otteluparia Colorado-Dallas, koska arvelin, että Avs sieltä tulee vastaan ja oli runkosarjassa ainoa joukkue ketä vastaan olin jatkuvasti ongelmissa tai hankalaa oli. Roy on aika hyvä maalissa ja kaksi kenttää niin kovia, että ei vaan Leafsin kapealla materiaalilla pysty pelaamaan kunnolla pidempää sarjaa niitä vastaan. Yksittäisissä peleissä oli runkosarjassa ihan eri meininki kun aina oli joku Coloradolla telakalla ja Foppakin puoli kautta pois.

Nyt sitten vastassa oli Gusarovia vailla oleva paras miehitys mitä Avs sai. Minulla Leafsillä Modin palasi rosteriin juuri ennen sarjaa. Ekassa pelissä kuitenkin Yuskevich loukkaantui mikä ennestään hankaloitti pakiston tilannetta kun top-6:sen jälkeen on aika hiljaista ja oikeastaan vain top-4 on NHL tasoa. Ekan pelin voitin 1-0 varsinaisella peliajalla. Schneider teki yv-maalin ja ajattelinkin pelata koko sarjan siten, että puolustan mahdollisimman tarkasti tasakentällisin ja yv:llä kokeilen iskeä kun sillä tuntuu onnistuvan muutenkin hyvin. Oli muutenkin hyvä peli ja ei voinut sanoa että miten päin kääntyy.

Toisen pelin voitin jatkoajalla toisessa jatkoerässä 4-3. Sundin teki 3 maalia ja Warriner yhden. Johdin ensin 2-0 toisen erän lopulla, 2-2 jossain kolmannen puolivälissä ja 3-2 vielä viimeisellä minuutilla mutta sitten Forsberg tasoitti 7 sekuntia ennen loppua. Tätä ennen luonnollisesti tyhjästä maalista vedin tolppaan.

Kolmas peli oli ns. EA-peli. Avsille 4-0 ekalla kympillä, otin aikalisän ja vaihdoin mokkeakin, ja 6-0 toisessa erässä. Sain kuitenkin yhden tehtyä lohdutukseksi (Clark). Kolmannessa vaan tappelin Domilla ja Kypreosilla. Laukaukset taisi olla 33-20 mulle.

Neljäs peli 0-0 ja sitten Scott Young teki Avsille ekan jatkoerän lopulla maalin. Dumppikiekko kimpoaa laidasta suoraan oman maalin eteen ja siitä one timerilla kilpipuolelle. Morjes. Sarja tasan 2-2 ja mietin että mitähän tekis... Koko pelin aikana olin altavastaaja ja en päässyt edes kunnon vetopaikoille. Tuntui että omat ukot järjestäen hitaampia, väsyivät nopeammin, kaikki vedot blokataan pois ja jos saan poikittaissyötön maalin eteen niin älytön haamutorjunta Roy'lta jne. Laukaukset oli aika tasan n. 35-35 mutta omat vedot järjestäen nurkista ja viivalta.

Viides peli kotona ja tähän osui aika helppo ottelu, voitin 4-2. Maalintekijöinä Murphy, Sundin kahdesti ja Berezinillä tyhjiin. Ajattelin, että nyt oli sarjan tähän asti tärkeimmästä pelistä voitto ja kaksi mahista hoitaa homma kotiin.

Game6 ja taas alkaa "hyvin". Ekassa vaihdossa Kamensky syöttää kiekon päätyyn, kimpoaa siitä Potvinin luistimeen ja siitä maaliin. Ei ole koko kauden aikana tullut tuollaista räkämaalia. Sain onneksi heti tasoitettua Murphyllä hyökkäyspään aloitusvoitosta suoraan. Sitten Kirk Muller ja Jamie Baker teki vielä 3-1 ekan erän aikana. Ajattelin nyt pelata perusvarmaa. Sitten alkoi tulemaan jäähyjä, (mitä oli tullut todella vähän koko sarjan aikana). Botit napsii koukkuja ja kiinnipitämisiä. Pelasin oikeastaan koko toisen erän alivoimaa ja Avs kavensi yv:llä 3-2 ennen erätaukoa. Kolmas oli aika tasainen, en oikein muista mitään erityistä mutta sitten loppupuolella Sakic pääsee alivoimalla läpi ja tasoitti. Tuntui että tässä oli koko sarjan kuva (mertarantamaisesti). Sain ok paikkoja, mutta Roy aina torjuu. Runkosarjassa sain usein maaleja läpiajoista jos niihin pääsi, nyt en tehnyt yhtään niistä. Samoin jos sain tyhjän maalin hienolla kuviolla niin tolppa tai blokkaus siihen. Oikeastaan vain ykköskentällä sain hyökättyä kunnolla, kakkosellakin jos onnistuin peluuttamaan sen Avsin 3-4 kenttää vastaan. Mutta tuntui että vain Sakicin ja Forsbergin kentät oli heiltä jäällä. Heti jatkoajan aluksi Claude Lemieux iski poikittaissyötöstä one timerilla.

Nooh... Game7 ja tähän mennessä aina kotijoukkue voittanut joten ei kai tässä. Avs meni johtoon 0-2, tasoitin 2-2 ja siinä mentiin kolmanteen erään asti. Sitten taas alivoimalla pääsivät läpiajoon kun viivaveto osui pelaajiin ja 2-3. Pelikellossa oli jotain 52min sillä hetkellä. Pakko oli ottaa aikalisä, että sain ykköskentän lepuutettua. Sitten yritin Sundinille läpiajoa ja ns. varmoja maaleja poikittaisyötöistä mutta ei mitään saumaa. Viimeisellä minuutilla Foban ketju pyöritti minun kakkosta omassa päässä ja sitten tekivät 2-4 maalin ja sarja 3-4.

Lopulta Stanley Cupin vei Devils, ja sekin olisi ollut ihan ok vastus, mutta niille ois pärjännyt maalinteossa. Jäi kyllä vitutus kun vein runkosarjan n. 10 pisteellä ennen Coloradoa ja heitä vastaan taisin olla pikkaisen voitolla keskenäisissä peleissä. Mutta ne oli aina erilaisissa tappio- tai voittoputkissa ja voimasuhteet määräytyy paljon noidenkin mukaan, plus loukkaantumiset mitä niillä oli. Pleijareissa tuntui että jokainen peli on ns puhtaalta pöydältä (ellei voita montaa putkeen kuten oli ennen tuota kolmatta konf. finaalia). Niissä ei ehkä pärjää pitkässä juoksussa kun vastustajalla on kaksi niin hyvää kenttää, huippuveska ja oma rosteri surkea pl. ykkösketju. Vaikkei häviä mihinkään bugiin tai selkeään suosimiseen niin jäi kyllä jännä fiilis kun ei pärjännytkään vaikka mitä teki.

Ehkä latailen 98-99 kauden seuraavaksi. Niistä pelaajista, rostereista jne onkin jo legendaarisia muistoja kun NHL99:ä pelattiin aikoinaan todella paljon.
 

kristian

Jäsen
Suosikkijoukkue
IFK - Muita ei oo
Miten niin "ketään ei kiinnosta"? Aivan jäätävän hyvä modi tuo vintage. Itse aloitin 97-98 kauden uudestaan Bostonilla.

Ei ole missään toisessa kiekkopelissä samanlaista fiilistä kuin tässä modeineen.
 

ProCoach

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Lukko, Oilers, Arsenal
Kiitokset kristianille hyvistä linkeistä. Ohjeet olivat selkeät ja asennus onnistui hyvin. Itse peliinkään ei tarvinnut laittaa omaisuutta, 90 senttiä + postikulut.

Peli on juuri sopivan haastava tämmöiselle sunnuntaipelaajalle. Juuri kun on esim. kairannut komean 3-1 voiton, niin eikös Boston ja Tuukka Rask nollaa tylysti joukkueeni 0-4.
 

kristian

Jäsen
Suosikkijoukkue
IFK - Muita ei oo
Eipä kestä. 97-98 kausi loppui playoffien 1.kierrokseen. Nyt aloitin taas 1996-1997 kauden Boston Bruinsilla. Kun antaa tietokoneelle +1 advantagen eteen, pelistä tulee aivan helvatan vaikea. 6 peliä, joita tuloksena yksi piste. Neljä matseista olen hävinnyt maalilla ja jokainen tehty maali aiheuttaa isoa tyydytystä. Haastavin kiekkopeli, mitä olen pelannut. Ja se fiilis, että ne tappiot eivät tule siitä syystä, että CPU huijaa on hieno.
 
Viimeksi muokattu:

Turder

Jäsen
Suosikkijoukkue
Toronto Maple Leafs
Olen taas pelaamassa uutta 96-97 kautta, tai on jo loppupuolella kun kaksi runkosarjapeliä jäljellä. Jotenkin tykästyin juuri tähän 96-97 kauteen, minusta se on parhaiten tehty tässä ja mukana on vielä old school-pelaajia mutta silti näitä nuoria jamppoja joista muutama vielä (!!) pelaa.

Alkukausi oli tosi nihkeä, mutta sittemmin hyvää lentoa ja runkosarjan voitto jo takataskussa. Kuitenkin huippujoukkueille (Avs, Red Wings, Pens jne) häviän useammin kuin voitan. Jännityksellä seurannut pleijaritaistelua, näytti pitkään että vastaan olisi tulossa Blues ekalla kierroksella, mutta jäätyivät häviten seitsemän putkeen viimeisen kymmenen pelin aikana ja tippuivat jo ulos pleijareista. Eiköhän sieltä Colorado tai Detroit tule viimeistään konferensiin finaalissa vastaan ja sitä kautta sitten lomille.
 

VirG

Jäsen
Suosikkijoukkue
Helsingin IFK, Vaasan Sport, Arizona Coyotes
Jos jotakuta kiinnostaa tämä ehdottoman hieno modi-kikkailu hienolle NHL 04 -pelille, niin minulle voi laittaa viestiä, jos peliä olisi vailla. Itsellä kun alla on Mac-tietokone niin liialliseksi kikkailuksi olisi mennyt, että moisen pelin olisin saanut tässä toimimaan.
 

kristian

Jäsen
Suosikkijoukkue
IFK - Muita ei oo
Viimeksi muokattu:

lake79

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves, Suomi, Pahalampi.
Tulipa asennettua kaikki muu, paitsi rosterit ja kuvapaketit. Alussa peli ilmoitti ihmeellisesti jotain näyönohjaimen alustamisen epäonnistumisesta, mutta käynnistys Windows XP-muodossa korjasi tuon kivasti. Hyvin muistui taas mieleen, miten helppo tuossa oli halutessaan huiputtaa botti-GM:ltä sen huippulupaavat pelaajat, kun pisti vaan varausvuoroja treideihin mukaan. Noilla varausvuoroilla ja etenkin viimeisillähän tuossa ei tee parina ekana kautena käytännössä mitään. 1. kiekkakin vaihtui Iljaan ja Stefaniin Atlantasta. Tuomo Ruutua ei Hawksissa ole, vissiin tarvitsisi ladata ne EA:n viralliset rosteripäivitykset, jotka tuon korjaavat.
 

lake79

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves, Suomi, Pahalampi.
Tämä Dynasty Mode oli kyllä hömelömpi mitä muistin. Noita 90+ kehitysarvon pelaajia on pelisssä miljoona ja draftissa toinen miljoona joka kausi.Lisäksi mitään palkkakattoa ei ole ja muutenkaan tuo joukkueen johtaminen ole mitään, kunhan voi lippujen hinnat asettaa. En sitten tiedä saisiko enemmän noita käyttöpisteitä parannuksiin, jos tekisi joka vuosi voittoa. Taklaaminen myös kovin vaivaloista ja maalinteko vaikeaa, joskin tuo nyt toki olisi vain totuttautumiskysymys. Tuomo Ruutu pyysi huvittavasti 23.4 miljoonaa/kausi neljännen kauden alussa. OVR toki perinteinen 99.

Aikansa kutakin, mutta ei tää ehkä ihan niin hyvä ollut kuin muistin. Aika kultaa jne.
 
Viimeksi muokattu:

tuketuksu

Jäsen
Suosikkijoukkue
Oulun Kärpät, Jets, Klubi, Suomalaiset NHL:ssä
Tämä Dynasty Mode oli kyllä hömelömpi mitä muistin. Noita 90+ kehitysarvon pelaajia on pelisssä miljoona ja draftissa toinen miljoona joka kausi.Lisäksi mitään palkkakattoa ei ole ja muutenkaan tuo joukkueen johtaminen ole mitään, kunhan voi lippujen hinnat asettaa. En sitten tiedä saisiko enemmän noita käyttöpisteitä parannuksiin, jos tekisi joka vuosi voittoa. Taklaaminen myös kovin vaivaloista ja maalinteko vaikeaa, joskin tuo nyt toki olisi vain totuttautumiskysymys. Tuomo Ruutu pyysi huvittavasti 23.4 miljoonaa/kausi neljännen kauden alussa. OVR toki perinteinen 99.

Aikansa kutakin, mutta ei tää ehkä ihan niin hyvä ollut kuin muistin. Aika kultaa jne.
Pakko sanoa sinulle kiitokset, että nostit tämän ketjun niin ylös että tuli tämä peli huomattua. Pari päivää tätä keissiä tutkiskelin, ja pähkäilin miten tämän lataisin jne. ja nyt pari päivää tullut tahkottua rebuildia. Ikinä en NHL 2004:ää pelannut, vuosien 03 ja 05 versioita kylläkin, ja onhan tuo 2004 aika mahtava.

Tullut nyt 10 matsia pelattua liigaa, ja 15 matsia Winnipegillä dynastya. Ja on tullut kyllä huomattua se, että vaikeustasot on todella kovia. Ensimmäisissä matseissa en pärjännyt edes vasta-alkajalla(:D) ja tällä hetkellä vaikeustasona se toiseksi helpoin joka ainakin vielä on aika sopiva. Konsoleilla pelatessa kuitenkin aina tulee pelattua sillä vaikeimmalla.

Noihin sinun ongelmiisi niin varmaan melko suuri vaikutus sillä rosterilla mikä on käytössä. Itsellä ainakin näyttäisi kehitysarvot olevan aika maltillisia kaikilla pelaajilla ja kokonaisuudetkin ovat alhaisia. Ja tuosta toisten GM:ien huiputtamisesta olen kyllä samaa mieltä, itsehän hankin Winnipegiin Puljujärven, Matthewssin, Ahon ja Zaitzevin ja vaihdossa lähti Stafford, Perreault, Trouba, Hutchinson ja joku myöhäinen varausvuoro.

Ja loppuun vielä kysymys, että onko jollain tietoa, miten saada simuloitaessa maalimääriä alaspäin? Tosiaan kun olen sen 15 matsia Dynastya pelannut, niin Sidney Crosby painanut 10 ensimmäiseen peliin 17+11 tehot. Menee realismi aika harmittavasti pilalle jos pistepörssin kärkisijat otetaan jollain 170+ pisteellä. Oma paras pistemies 15 ottelun jälkeen Blake Wheeler 12 pisteellä, eli aika mukavan realistinen.
 

lake79

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves, Suomi, Pahalampi.
Muuta vaikeustasoa vaikeammalle/vaikeimmalle simuloidessa, niin muistaakseni muuttuu fiksummaksi ne pelien maalimäärät.
 

tuketuksu

Jäsen
Suosikkijoukkue
Oulun Kärpät, Jets, Klubi, Suomalaiset NHL:ssä
Muuta vaikeustasoa vaikeammalle/vaikeimmalle simuloidessa, niin muistaakseni muuttuu fiksummaksi ne pelien maalimäärät.
Onko mahdollista vain muuttaa simuloinnin vaikeustasoa? Vai muuttuuko samalla itse pelin vaikeustaso?
 

lake79

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves, Suomi, Pahalampi.
Onko mahdollista vain muuttaa simuloinnin vaikeustasoa? Vai muuttuuko samalla itse pelin vaikeustaso?
Muistaakseni NHL2004 pelissä ei vielä ollut simuloinnin vaikeustason säätöä. Pelkkä tavalllinen vaikeustaso vain.
 

kristian

Jäsen
Suosikkijoukkue
IFK - Muita ei oo
Pakko sanoa sinulle kiitokset, että nostit tämän ketjun niin ylös että tuli tämä peli huomattua. Pari päivää tätä keissiä tutkiskelin, ja pähkäilin miten tämän lataisin jne. ja nyt pari päivää tullut tahkottua rebuildia. Ikinä en NHL 2004:ää pelannut, vuosien 03 ja 05 versioita kylläkin, ja onhan tuo 2004 aika mahtava.

Tullut nyt 10 matsia pelattua liigaa, ja 15 matsia Winnipegillä dynastya. Ja on tullut kyllä huomattua se, että vaikeustasot on todella kovia. Ensimmäisissä matseissa en pärjännyt edes vasta-alkajalla(:D) ja tällä hetkellä vaikeustasona se toiseksi helpoin joka ainakin vielä on aika sopiva. Konsoleilla pelatessa kuitenkin aina tulee pelattua sillä vaikeimmalla.

Noihin sinun ongelmiisi niin varmaan melko suuri vaikutus sillä rosterilla mikä on käytössä. Itsellä ainakin näyttäisi kehitysarvot olevan aika maltillisia kaikilla pelaajilla ja kokonaisuudetkin ovat alhaisia. Ja tuosta toisten GM:ien huiputtamisesta olen kyllä samaa mieltä, itsehän hankin Winnipegiin Puljujärven, Matthewssin, Ahon ja Zaitzevin ja vaihdossa lähti Stafford, Perreault, Trouba, Hutchinson ja joku myöhäinen varausvuoro.

Ja loppuun vielä kysymys, että onko jollain tietoa, miten saada simuloitaessa maalimääriä alaspäin? Tosiaan kun olen sen 15 matsia Dynastya pelannut, niin Sidney Crosby painanut 10 ensimmäiseen peliin 17+11 tehot. Menee realismi aika harmittavasti pilalle jos pistepörssin kärkisijat otetaan jollain 170+ pisteellä. Oma paras pistemies 15 ottelun jälkeen Blake Wheeler 12 pisteellä, eli aika mukavan realistinen.

Sori. En ole käynyt Jatkoajalla hetkeen ja missasin tämän.

Dynasty on suunniteltu pelattavaksi 6 minuutin erillä. Pitäisi tulla ihan realistiset maalimäärät, kun period length on 6 min. Sulla varmaan täydet 20 min vai?

Nyt on muuten Launcher 1.5 ulkona, jossa on potentiaalia vaikka mihin. Koukkimistakin ollaan jo pystytty hardcodesta vähentämään.

NHL04 Rebuilt 2016 -> 04 Launcher 1.5.0 - Beta 2 - 09/09/2016
 

kristian

Jäsen
Suosikkijoukkue
IFK - Muita ei oo
Ei kuulemma ole vasta kuin testiversio nuo animoidut adsit.

Itse pelaan noita 1995-1999 modeja. Autenttisempaa fiilistä en ole saanut missään urheilupelissä koskaan, lähellekään. Yksityiskohdat ovat hämmästyttäviä, maalivahtien maskeista ja padeista lähtien. Nappasin Ottawan Corel Centrestä kuvakaappauksen. Widescreenillä pelaan 1920 x 1080.

Kuvakaappaus Corel Centre 1998

Tällaisia ennakkoja voi katsella ennen jokaista peliä ja seurata tarkat box scoret kaikista tietokoneen simuloimista otteluista (lainattu kuvakaappaus)

Game Preview
 

Kaukalonreuna

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
On tämä vaan huikea peli, viikko sitten tuli hankittua. Jo pelkästään NHL 2004 base-peli on ihan legendaarinen! Ja nostalginenkin, joululahjaksi kun aikanaan reilu kymmenvuotiaana tuli.

Tepsillä olen pidempään liigakautta jo tahkonnut, tosi siistin näköistä ja muutenkin realistisempaa kuin yksikään uusista änäreistä. Ja maalilaulut on must!
Esimerkkinä nyt aloitin myös Lukolla liigakauden, eka peli HIFKiä vastaan päätty rankkareilla HIFK:n voittoon 2-3, laukausten ollessa 40-31 minulle.

Toinen peli oli sitten Isomäessä Ässiä vastaan, 2-4(Viimeinen tyhjiin) vierasvoitto ja laukaukset 25-26.

Sliderit ovat muuten ihan original rebuiltin mukaiset, mutta otin pykälän alaspäin laukausten tarkkuutta sekä voimakkuutta.

Vieläkö täällä joku muu hakkaa tätä legendaarista NHL-peliä?
 
Viimeksi muokattu:
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös