Pe 12.1.2018 Otteluseuranta (Liiga)

  • 8 553
  • 146

Kaukosäädin

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves 365
Under/Over 29,5 sekuntia kun Pelicans tekee voittomaalin 1,12 - 5,30.
 

Raymond Pearl

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves
Rautiainenhan oli jäällä ja avainroolissa tekemässä kunniakujaa Rekoselle ja säestämässä "kokeneita ratsuja" (ainakin jatkoaikamiinuksista) á la Koivula.

Jotain näistä pitäisi ottaa opiksi. Yhdeksi kaksikoksi hyökkääjistä Ruotsalainen-Suomi, toiseksi Laakso-Rautiainen ja kolmanneksi Sandell-Meskanen. Tällöin olisi puolustusälyä, kaksinkamppailuvoimaa ja luistelunopeutta mukana.

Koivula on raakile, josta tulee vielä ainakin liigatasolle kova nimi. Nyt hän ei ole vielä valmis verkkaisen liikkeensä vuoksi 3-3-peliin.
 
Viimeksi muokattu:

Jarna90

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pelicans
Taitaa päättyy Ipalla runkosarjaan kausi. Hyvin koitti avittaa tuomarit. Jantunen kolattiin telakalle törkeä kiekottoman estäminen. 4_4 maali paitsiosta.
 

Satunnainen

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves
Rautiainenhan oli jäällä ja avainroolissa tekemässä kunniakujaa Rekoselle.
Kyllä, ja häneltä Koivulan kanssa löysästi pelattu. Taisivat kuvitella, että Rekonen ei menisi suoraviivaisesti maalipaikkaan. Eipä ole kumpikaan tunnettu puolustussuunnan osaamisestaan. Miksihän muuten jäälle ei laitettu hyökkäyspään aloitukseen keskushyökkääjää, vaan sen otti Koivula.
 

Satunnainen

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves
Et nyt varmaan ymmärtänyt, mutta siis oikeesti kehuin tuomareita. Mielestäni onnistuivat hyvin. Vai mitäs tää sun viesti nyt tarkoitti?
Sarkasmia. Kumpikaan ei saanut mitään aikaan ylivoimalla = joukkueet ratkoivat tasakentällisin. Tuomareilta ihan ok suoritus, ja kitinä jäähyistä naurettavaa.
 
Suosikkijoukkue
Nykäskylän ylpeys, Bunch of jerks
No vittu mikä lopetus Canes-Caps pelissä. Tuomarit missaa korkeanmailan Staalin naamaan (tuli hillotkin ulos) ja sitten Caps rankoo alle sekunti ennen summeria. Bad beat if i ever saw one.

E: okei tuliki sitten aika raakasti väärään ketjuun. Mun paha.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös