To 11.1.2018 Ässät - KalPa

  • 1 562
  • 5

Kalikankosto

Jäsen
Suosikkijoukkue
KalPa
Kauden huonoin esitys, tuomareilta. Edes lopun selästä taklausta ei saaneet tuomiota oikein.

Ässät pelasi hyvin. Onneksi tuomareiden avustus ei antanut heille yhtään pistettä tänään.

Nämä tuomarit kyllä hyllylle vähintään loppukaudeksi. Katotaan ensikaudella sitten uudelleen.
 
Suosikkijoukkue
KalPa
Oli kyllä huono esitys tuomareilta. Mitähän Taimi mahtoi miettiä tuossa poikkarissaan? Vois luulla että pelikieltoa tulee. Toivottavasti Nuutinen ei pahemmin loukkaantunut.

Hovinen pelasti kyllä pisteet tänään, taas.
 

nahkis

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappelemalla pelinsä pilaava KalPa
Tästä - sinänsä ihan viihdyttävästä - kiekkoillasta ja voitosta meni kyllä maku kertalaakista tuon Taimen älyneuvostelun johdosta. Ässät on mielestäni kohtalaisen sympaattinen joukkue ja nyt kun KalPakin pelaa jääkiekkoa muistuttavalla pelitavalla, niin Porin pienen kaukalon vierailuja on hauskempi katsoa.

Nyt tämä mielikuva pyyhkiytyi kuitenkin pois melko nopeasti. Jos nämä joukkueet pudotuspeleissä kohtaavat, niin toivottavasti rytisee niin, että selostuksen taustalla kekkuloivilla 10-vuotiailla pojillakin menee pissit housuun KalPan käydessä Isomäessä.
 

korkki

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porilainen urheilu (ja yks raumalainenkin joukkue)
Voi pojat, kyllä Kuopiossa on päästy helpolla jos nuo tuomarit olivat kauden huonoimmat. Taimi teki kyllä idioottitempun mutta muuten vihellettiin puolin ja toisin melkoisen tasapuolisesti. Aika paljon paskempia tuomareita on tällä kaudella näkynyt.

Peli oli paljon ryhdikkäämpää kuin viimeisimmät, mutta vieläkin vastustaja sai rokotettua Ässien virheistä. Tämä olisi ollut täysin voitettavissa oleva peli.
 

dana77

Jäsen
Suosikkijoukkue
vaikea selittää
Voi pojat, kyllä Kuopiossa on päästy helpolla jos nuo tuomarit olivat kauden huonoimmat. Taimi teki kyllä idioottitempun mutta muuten vihellettiin puolin ja toisin melkoisen tasapuolisesti.
En nyt lähde arvioimaan oliko tuomarit kauden huonoimmat vai ei, mutta pelin lopputuloksen kannalta 3-3 tilanteen selvän kampin viheltäminen oli isompi asia kuin Taimen suihkukomennuksen missaaminen tai ne muutamat puolin ja toisin viheltämättä jääneet muut jäähyt.
 

nahkis

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappelemalla pelinsä pilaava KalPa
muuten vihellettiin puolin ja toisin melkoisen tasapuolisesti
Tasapuolistahan sekin on, että laitetaan pilli taskuun. En osaa arvioida miten huonoja olivat jossain top-järjestyksessä, mutta eihän siellä kukaan tiennyt, että mitä saa tehdä ja mitä ei.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös